Author Topic: Παύλος Δερμιτζάκης  (Read 21107 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
Απ: Παύλος Δερμιτζάκης
« Reply #500 on: October 05, 2010, 02:35:04 »
Αμα ειχες τα αρχιδια να μην ερχοσουνα τοτε καν να αρνιοσουνα αφου δεν θα ηταν δικες σου οι μεταγραφες και η προετοιμασια.. η αμα τα εχεις τωρα την Τεταρτη στην συνεντευξη τυπου παραιτησου!
Αδερφέ biv,
βγάζεις τεχνικό λύκειο, όπως το βγάζεις. Παίρνεις δίπλωμα προπονητή, όπως το παίρνεις. Έχεις το πατριωτάκι σου να σε φωνάζει να διορθώσεις δικες του μαλακίες, προσφέροντας σου απεριόριστη στήριξη. Ευκαιρία ζωής. Αρχίδια έχει για να γράψει εκεί τα νεύρα σου και μου... Έτσι απλά.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #501 on: October 05, 2010, 02:40:40 »
Παει πεταξε η ευκαιρια ζωης...

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #502 on: October 05, 2010, 03:03:31 »
εγώ γιατί θυμάμαι ότι το σκουλήκι μέχρι το 60 δεν έχουν πιάσει μπάλα οι επιθετική του...??
μετά το 60 αρχίζει το σκουλήκι και κερδίζει μετρα, εμείς τότε κάνουμε πιο επιθετική την ομάδα...
με τον Santos θα παίζαμε το ίδιο σύστημα μέχρι το τέλος, ο Δερμιτζάκης πήγε να πάρει το mats με την αλλαγή, to ekane 4-4-2 αυτό δεν θέλαμε, γίαυτό δεν φωνάζαμε πέρυσι...??
προσπαθώ από χτες να καταλάβω που του πείρε την ταυτότητα ο κούπερ και δεν το βρίσκω...
το goal τους ήταν από στημένη φάση που οι δικοί μας πετούσαν αετό...
ειλικρινά ας μου πει κάποιος τι έκανε ο κούπερ και έχουμε πάθει πλακα...
να πουμε ότι επιθετικά δεν είχαμε πολύ φαντασία και αυτοματισμούς να πω ναι...
αλλα να λέμε για τον κούπερ που δεν μπορούσαν να αλλάξουν 2 πάσες δεν το καταλαβαίνω...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

apostolos

• Guest
« Reply #503 on: October 05, 2010, 03:11:58 »
προσπαθώ από χτες να καταλάβω που του πείρε την ταυτότητα ο κούπερ και δεν το βρίσκω...

Έλα ντε, μας τον παρουσιάζουν τον σκελετό λες και εγώ δεν ξέρω τι έκανε. Μα δεν έκανε απολύτως τίποτα, απλά ξέχασε αυτά τα περσινα που κατέβαινε όλο φρουφρου και άρπαζε 4 και κάθισε πίσω, στην ουσία για ένα ηρωϊκό 0-0 πήγαινε. Αυτό είναι η φοβερή στρατηγική? Είδαν στην πορεία οτι εμείς είμαστε για τα σκυλιά, χωρίς πλάνο, χωρίς δυναμεις κι οτι δεν βγάζουμε γκολ με τίποτα και βγήκαν λίγο μπροστά, τους έκατσε κι ένα γκολ από το πουθενά και τέλος. Σιγά τα αυγά, με εξαίρεση την αλλαγή εγώ κάτι άλλο σημαντικό δεν καταλογίζω στον Δέρμι στο συγκεκριμένο ματς, ούτε σε καμιά σκακιέρα έχασε, ούτε ματ ο σκελετός. Μα δεν υπήρχε σκακιέρα. Μια σούπα ματς χάσαμε με μια στημένη φάση. Ένα ανιαρό παιχνίδι κλασσικό για 0-0 ήτανε.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #504 on: October 05, 2010, 03:18:38 »
Με την τραγικη ομαδα επιπεδου β εθνικης που εχει ο Κουπερ εκανε οτι καλυτερο μπορουσε.. ειδικα η εισοδος Κοκε Καλβο οταν οι δικοι μας τα χαν φτυσει τελειως(ειδικα οι Γκαρσια-Ιβιτς) εκει μας πηραν και το κεντρο.. ηρθε και εδεσε η μαλακια με την αλλαγη Βιτολο και αντιο ζωη.. επισης προφανως με δικια του εντολη ο Νετο ηταν βδελλα στον Βιερινια(για αυτο και εβρισκε χωρους ο Σακελλαριου για κουρσες) και δεν ανεβαινε καθολου απο δεξια ειδικα στο πρωτο ημιχρονο.. και μιλαμε για βραζιλιανο ακραιο αμυντικο ετσι.. που ξεχναν να γυρισουν μολις περασουν την σεντρα..

Γενικα ειναι η μερα με την νυχτα να συγκρινουμε αυτους τους 2.. και κατι αλλο νομιζω οτι αντιγραφει λιγο απο Σαντος εκει περα ο Κουπερ.. 5 ματς ολα αντερ και ολα 1-0 σκορ.. 3 κερδισμενα 2 χαμενα.. και στην Ευρωπη τα ιδια.. 1-0 αουστρια 1-0 ατλετικο.. και μιλαμε με ροστερ που εκτος απο 2-3 παιχτες στην β εθνικη αν παιζαν τωρα ανετα χαναν την ανοδο απο Γιαννενα Παναιτωλικους και λοιπα σωματεια..

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #505 on: October 05, 2010, 07:31:01 »
.
« Last Edit: October 05, 2010, 07:36:15 by joker-4 »

ive4

• Guest
« Reply #506 on: October 05, 2010, 07:59:38 »
Και μόνο που τον αποθεώναμε που παρουσίασε αυτό το έκτρωμα με την Δυναμό και τον βρίζουμε επειδή έχασε από τον άρη της μίας ευκαιρίας, λέει πολλά. Όλοι μας ξέρουμε την λύση, μαζί με τους δημοσιογραφάρες της πόλης και ο μόνος άσχετος στην περίπτωση είναι ο Δερμιτζάκης τελικά ;

Εφόσον δεν έχεις λεφτά να πάρεις έναν πραγματικά μεγάλο ξένο προπονητή, εφόσον σαν Διοίκηση κάνεις το λάθος και δεν επενδύεις σε μεγάλο προπονητή, είναι καλύτερα να βγάλεις την χρονιά με ΕΝΑΝ Δερμιτζάκη, παρά με 3-4 Δερμιτζάκηδες που θα φεύγουν μετά από κάθε ήττα.

Ψάχνεις προπονητή μετά από κάθε ήττα ; 11 8 80.

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #507 on: October 05, 2010, 08:13:05 »
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

dorian.it

• Guest
« Reply #508 on: October 05, 2010, 13:17:27 »
παοκια μου

το σκουληκι δεν επαιξε μπαλα για να μας κερδισει

ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ εκανε τιποτα.μην στεκομαστε στο οτι αυτοι εκαναν ενα σουτ και τους βγηκε γκολ.

εμεις ΤΙ ΣΤΟΝ Π....Ο καναμε??? καναμε φαση??? και μην μου πειτε το σουτ του ιβιτς και αλλη μια στραβοκλωτσια

εννοω φαση.την μπαλα κατω με πειθαρχια και αναππτυξη.
φαινοταν οτι απο την αρχη θα εληγε με μισο μηδεν. αυτοι ηρθαν να μας χαλασουν το παιχνιδι.ελα ομως που εμεις δεν ειχαμε παιχνιδι
αυτο με τρελαινει. παιζω με το σκουληκι μεσα στην τουμπα και δεν εχω παιχνιδι.

ο ελζαπ δεν γυρνουσε, ο τσιριλο μετα το 50 ηταν εκτος τοπου και χρονου, και με κιτρινη αρπαζει τον διαιτητη απο τον γιακα?ποιος εισαι ρε μαλακα
και με τετοια μαλακια αφηνεις την ομαδα με 10 σε τετοιο παιχνιδι.??? ηδη επρεπε να εχει φυγει, η να μην πατησει ξανα χορτο μερχρι το
καλοκαιρι?

ο σηφακης κατεβαζε μπαλα στα 3 τεταρτα του γηπεδου και οι επιθετικοι μας κοιταζοντουσαν μεταξυ τους αντι ν πιεσουν.

ΡΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΠΑΙΖΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν μπορεις παυλε,φτανει.ευχαριστουμε αλλα αστο.

και ααφθστε τισ θεωριες περι αγιαξ κτλ.
οι παικτες πηραν την προκριση.ετσι φαιινεται. με την δυναμο το ιδιο παιχνιδι καναμε,και μας εκατσε μια φαση.

μακαρι να στρωσουν τα πραγματα γιατι ετσι μας γυρνανε καποια χρονια πισω.

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #509 on: October 05, 2010, 16:08:14 »
Προσωπικα εμενα μου φαινεται απιστευτο οτι μας φταινε οι παικτες και μιλαμε για πειθαρχια σε κακομαθημενους ποδοσφαιρστες και μαλακιες.Περυσι τα αποδυτηρια του ΠΑΟΚ ηταν εκκλησια οι παικτες ευχαριστημενοι και (αν εξαιρεσεις τα Γιαννινα) παιζανε σκυλιασμενοι και με φιλοδοξια το πρωταθλημα.Το χασαμε στο χαρτι(του πατερα προς τον σπαθα) και γκρινιαζουμε και δεν το καταπινουμε εδω και τοσο καιρο δικαιολογημενα.Τωρα πηραμε αυτο το παιδακι που τα εχει χαμενα και μας φταινε οι περσυνοι ολοιδιοι απειθαρχοι τωρα!! παικτες.Το οτι το πειραμα με τον Δερμιτζακη απετυχε το ξερει και η κουτση Μαρια. Δεν μπορει ανθρωπος με ποδοσφαιρικες παραστασεις μεχρι τον Διαγορα Ροδου να εμπνευσει πρωην παικτη απο την Ρεαλ Μαδριτης.Δεν μπορει να πεισει τον Κοντρερας οτι ξερει τι λεει.Δεν μπορει να λεει αυτος δεν την εφτιαξα εγω αυτην την ομαδα αρα δεν εχω ευθυνη και να μην τον παιρνουνε με τις πετρες.Λες και μπορουσε ποτε αυτος ο προπονητης Γ εθνικης να φτιαξει αυτην την ομαδα που πηρε το πρωταθλημα!!!!.Την ομαδα των επιλογων του Βρυζα του Σαντος του Κονσεισαο.Δεν μπορει αυτο το παιδακι να ξεφτυλιζει ομαδα που χωρις προετοιμασια εκανε πλακα με ολους μεσα εξω ειχε την καλυτερη αμυνα στην Ελλαδα των τελευταιων 50!!! ετων και εχασε την προκριση απο τον Αγιαξ γιατι δεν εκανε καμια πρεοτοιμασια.Ειναι ντροπη Ζαγορακη να ξεφτυλιζεις την δουλεια και τα χρηματα και την υποστηριξη τοσων ανθρωπων με επιλογες του ποδαριου.Ειναι ντροπη να πετας στα σκουπιδια την προσπαθεια τοσου κοσμου με μπαγιατικες συνταγες και ημιμαθεις χωριατες.Κλεινω γιατι σε λιγο θα βγαινουνε μονο αφροι γαμω την @#$@#@$@
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline ligistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #510 on: October 05, 2010, 16:53:27 »
Θέλω προπονητή με περγαμηνές με πείρα να τον ΣΕΒΟΜΑΙ εγώ όλος ο ΛΑΟΣ και οι αντίπαλοι
Δεν θέλω προπονητή άπειρο που μαθαίνει στην καμπούρα του ΠΑΟΚ, που δεν τον σέβεται ο ΛΑΟΣ μας και τον λιδορούν και τον χλευάζουν οι αντίπαλοι
Θέλω ένα προπονητή που να έχει τα α@@@ να βλάλει τον γκαρσία που σέρνεται (αυτή τη στιγμή) και να βάλει το φωτάκη , τον σκοταδάκι ....
Δεν θέλω έναν προπονητή που δεν μπορεί να κοιτάξει ορισμένους παίκτες στα μάτια.
Θέλω ένα προπονητή που να μην θέλει πίστωση χρόνου ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ
Δεν θέλω έναν προπονητή να λέει ΜΑ@@@Σ δεν διάλεξα εγώ τους παίκτες (λες και έχει δουλέψει με καλύτερους Τόρες, Τέβες ...)
ΘΕΛΩ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ...........................

ive4

• Guest
« Reply #511 on: October 05, 2010, 17:34:11 »
με 100.000 ευρώ τον θες ;
Γιατί αυτό που ζητάς δεν υπάρχει στην Ελλάδα ενώ στην Ευρώπη κοστίζει τόσα ακριβώς όσα δε μπορούμε να δώσουμε.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #512 on: October 05, 2010, 17:42:33 »
Το καλυτερα ειναι που λενε θα βρεθουνε στα αποδυτηρια με τους παικτες για να τους επιβαλλουν να σεβαστουν τον Δερμιτζακη. Γελαει και ο καθε πικραμενος...

Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #513 on: October 05, 2010, 18:22:39 »
με 100.000 ευρώ τον θες ;
Γιατί αυτό που ζητάς δεν υπάρχει στην Ελλάδα ενώ στην Ευρώπη κοστίζει τόσα ακριβώς όσα δε μπορούμε να δώσουμε.

Οταν πρωτοεφερε τον Σαντος το 2007 ο Ζαγορακης ειχαμε να δωσουμε 700.000 για αυτον και το επιτελειο του και τωρα εχουμε 100 διαθεσιμα?

dorian.it

• Guest
« Reply #514 on: October 05, 2010, 19:49:30 »
darklord +1

Callahan

• Guest
« Reply #515 on: October 06, 2010, 14:34:17 »
Τον ακούω τώρα Live.... Για το δρομοκαϊτειο είναι. ΜΕΓΑΣ ΚΩΜΩΔΟΣ.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #516 on: October 06, 2010, 14:41:43 »
Δεν μπορει ο προπονητης αυτος να παει τον ΠΑΟΚ ψηλα. Δεν ειναι κακος. Απλα αυτος δεν μπορει να μας παει ψηλα.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #517 on: October 06, 2010, 14:41:59 »
Φουλ σαπορτ απο μενα μενα για Δερμιτζακη, οπως εδωσα περυσι στον Σαντος παρα την κριτικη που του εκανα. Αλλαγη προπονητη δεν θα κανει καλο τωρα, ειδικα αν υπαγορευεται απο τα αρδ. Απο οποιονδηποτε αλλον δεχομαι διαφωνια, απο τους αρδ οχι.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Callahan

• Guest
« Reply #518 on: October 06, 2010, 14:49:13 »
Η συνεντευξη τύπου που ακούω τώρα, είναι συνέντευξη προπονητη Γ' Εθνική. Χάσαμε λέει από τον ρούλη στην ΤΟΥΜΠΑ γιατί μας έκανε μια ευκαιρία  :o :o :o
Εγω, λέει δούλευα 10 χρόνια, άρα......... είμαι καλός προπονητής!!!!!!!!!!!!!!!!
Η ομάδα ξευτιλίζεται και αυτός καλύπτει τον εαυτό του. Θα ήταν μέγαλος μάγκας, άν έβγαινε και έλεγε, τα έκανα σκατά.
Ωραίος ρε μάγκα τα φόρτωσες στους παίκτες!!!
Πάρε δρόμο.

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #519 on: October 06, 2010, 14:52:11 »
Homo +1926