Author Topic: Παύλος Δερμιτζάκης  (Read 21657 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline toy

• Αλλαγή
Απ: Παύλος Δερμιτζάκης
« Reply #480 on: October 03, 2010, 23:23:00 »
Μέχρι σήμερα δεν σε πίστευα καθόλου από σήμερα και μετά και βάση των δηλώσεων σου μου απέδειξες ότι ούτε εσύ πιστεύεις στον εαυτό σου.
Ζήτησες πλάτες από τον κολλήτό σου που σε έφερε στον ΠΑΟΚ και είπες ότι δεν έχει κάνει εσύ την ομάδα!!!
Σε ποιά ομάδα ρε ήρθες το χεις καταλάβει αυτούς τους παίκτες που κοουτσάρεις αυτόγραφα τους ζητούσες και τολμάς να πείς ότι δεν έχεις φτιάξει έσυ την ομάδα ρε μπας και έχεις μπερδευτεί με τον διαγόρα ρόδου
Λίγε ε Λίγε που δε σου κάνουν οι παίκτες
ΚΑημένε πηρες μια ομάδα που ήξερε α μη τη άλλο τακτική και στο δίμμηνο την έκανες να μοιάζει με καφενείο
Απο μένα έχεις τελιώσει ομορφόπαιδο ελπίζω και από τον ΠΑΟΚ.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #481 on: October 03, 2010, 23:30:40 »
μετα το σημερινο το γυαλι εσπασε και δεν ξανακολλαει, ελπιζω να το καταλαβει γρηγορα η διοικηση
δεν χρειαζεται καν να αναλυσουμε τις λαθος κινησεις του, και οι τυφλοι ειδαν σημερα
αλλαγη το συντομοτερο

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #482 on: October 03, 2010, 23:32:14 »
ΒΓΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΑΖΑΤΕ ΤΟ ΧΕΣΤΗ-ΚΑΡΠΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΣΜΕΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΘΕΩΣΕΤΕ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ 5 ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝ ΧΑΦ...ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,ΖΗΤΩ!
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #483 on: October 03, 2010, 23:37:30 »
"Δεν έφτιαξα εγώ αυτή την ομάδα"
"Εγώ είμαι προπονητής που δεν έφτιαξε αυτή την ομάδα. Ηρθα σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή και προσπάθησα να υλοποιήσουμε τους στόχους. Δεν έκανα την προετοιμασία, ούτε τις μεταγραφικές κινήσεις, αλλά βλέπουμε ότι παίζουμε σε δύο διοργανώσεις, στη μία πάμε καλά, δυστυχώς όμως αυτό δεν μεταφέρεται και στο πρωτάθλημα. Είναι κάτι που μας προβληματίσει και μας ανησυχεί και όλα λύνονται μέσα από την όρεξη, την διάθεση και τη δουλειά, αλλά και από τις πλάτες που θα βάλουμε όλοι σε αυτή τη δύσκολη στιγμή".

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=75510#ixzz11KXDXK8i

oust re
My Own WoRST ENeMy.....

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #484 on: October 03, 2010, 23:38:38 »
μπορεί να έχει ικανότητες, πέρσι άλλωστε έκανε πλάκα στον μπαρμπακούπερ, πάντως στον πάγκο του ΠΑΟΚ για να κάτσεις πρέπει να έχεις και κάκαλα.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #485 on: October 03, 2010, 23:44:49 »
Ρε IRON ξεκόλλα επιτέλους με τον καραγκιόζη. Επειδή δηλαδή τα έκανε σκατά ο μαθητευόμενος συγκάτοικος σημαίνει ότι υπάρχει ένα μόνο το ποδόσφαιρο του δικού σου; Δεν έχει λογική αυτό. Αν και δεν μπορώ να διαφωνήσω ότι σε λίγο μέχρι κι εγώ θα τον αναπολήσω  :smiley4:

Εν τω μεταξύ στην ουσία: βρέθηκε ταυτότητα "ομορφόπαιδου" στη τσέπη γνωστού αργεντίνου προπονητή. Ο ευρών για πληροφορίες 2310 954050 (ζητείστε τον συγκάτοικο).

Για το φύγε που λένε όλοι, εγώ θα ξαναπώ αφού λέγατε δεν θα έπρεπε να μιλάμε στις επιτυχίες γιατί ο Ζαγοράκης ξέρει κι εμείς είμαστε άσχετοι, πολύ περισσότερο ας μη μιλάτε τώρα εσείς στα σκατά, γιατί το έτσι και γκιουβέτσι δεν λέει. Τόσα χρόνια με πείσατε πως έτσι πρέπει να συμβαίνει και να μη μιλάω ως άσχετος και τώρα μου το αλλάζετε;
Καλή απόφαση πρόεδρε
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #486 on: October 03, 2010, 23:48:54 »
"Εγώ είμαι προπονητής που δεν έφτιαξε αυτή την ομάδα. Ηρθα σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή και προσπάθησα να υλοποιήσουμε τους στόχους. Δεν έκανα την προετοιμασία, ούτε τις μεταγραφικές κινήσεις, αλλά βλέπουμε ότι παίζουμε σε δύο διοργανώσεις, στη μία πάμε καλά, δυστυχώς όμως αυτό δεν μεταφέρεται και στο πρωτάθλημα. Είναι κάτι που μας προβληματίσει και μας ανησυχεί και όλα λύνονται μέσα από την όρεξη, την διάθεση και τη δουλειά, αλλά και από τις πλάτες που θα βάλουμε όλοι σε αυτή τη δύσκολη στιγμή".

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=75510#ixzz11KXDXK8i

oust re

κοιτα ρε μας δουλευει κι ο Παυλος.Δε σε σωζει τιποτα Παυλο αυτα στο χωριο σου και πουλο
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #487 on: October 03, 2010, 23:49:12 »

oust re

απαραδεκτος και συνεχιζει
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #488 on: October 03, 2010, 23:49:35 »
ο κουπερ γεμιζε μπροστα με γρηγορους και εσυ εβγαζεσ τον ΒΙΤΟΛΟ παναθε μα σε...... γιογιο.... ξαναρωταω ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΟΥΣΕΣ ΤΟν ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ ΜΕσα?
My Own WoRST ENeMy.....

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #489 on: October 03, 2010, 23:53:01 »
επίσης εντολή σου ήταν να μας πρήζει με βολέ ο κρέσιτς? πραγματικά θύμισε ναυάγιο κάποια στιγμή η ομάδα
My Own WoRST ENeMy.....

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #490 on: October 03, 2010, 23:53:09 »
Σου πηρε και τα σωβρακα ο Κουπερ σημερα.. τραγικο και μονο που στον παγκο ομαδας ασανσερ υπαρχει τετοιος προπονητης και εμεις πειραματιζομαστε με νεους και ταλαντουχους και χεσε μεσα..

Καμια μομφη για Δερμιτζακη..δεν ειναι αυτος το προβλημα μου..οτι μπορει κανει.. ποιος τον ακουει,ποιος τον υπολογιζει και ποιος του δινει σημασια ειναι αλλο θεμα..

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #491 on: October 03, 2010, 23:54:52 »
Προσωπικα χτυπητο κουσουρι στον Δερμιτζακη μεχρι τωρα δεν εχω δει. Το τι λεγεται στα καφενεια ή στα ραδια για τα αποδυτηρια κλπ εμενα δεν με αγγιζει. Εκτος της επιμονης του στη χρησιμοποιηση του θερμοσιφωνα- ο οποιος δεν βλεπεται με την καμμια.
Φυσικα και γω μαζι με εκατομμυρια αλλους μπορω να κανω επιμερους σχολια οπως γιατι να βγαλει τον Βιτολο που ηταν πρωτος παιχτης, ή γιατι δεν εβαλε τον ταδε ή γιατι αργησε να βαλει τον δεινα.Η οτι με ξυνισε η αλφα ή η βητα δηλωση του.
Επομενως προσωπικα ακομα τον στηριζω. Το αν κανει η δεν κανει για τον ΠΑΟΚ δεν μπορω να το κρινω με ασφαλεια ακομα.Συν το οτι αλλαγη ΤΩΡΑ μαλλον κακο θα κανει παρα καλο.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
« Reply #492 on: October 03, 2010, 23:55:40 »
ο κουπερ γεμιζε μπροστα με γρηγορους και εσυ εβγαζεσ τον ΒΙΤΟΛΟ παναθε μα σε...... γιογιο.... ξαναρωταω ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΟΥΣΕΣ ΤΟν ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ ΜΕσα?

Tι λες ρε, δεν ντρέπεσαι; Δικό μας παιδί, Παοκτσάκι. Την πονάει τη φανέλα. Ξέρει τι θα πει ΠΑΟΚ - Άρης. Είναι ο mr. 25 goal. Με μια του ενέργεια κρίνει μάτς. Κάνεις πόλεμο στον ΠΑΟΚ. Γούμενος που σου χρειάζεται...

:P :P :P :P :P :P :P

Offline ligistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #493 on: October 03, 2010, 23:59:43 »

Πως δεν μίλησες για σαρδέλες...

zagorakis

• Guest
« Reply #494 on: October 05, 2010, 01:00:08 »
Συνέντευξη Τύπου του Παύλου Δερμιτζάκη

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 14.00, θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου του προπονητή, Παύλου Δερμιτζάκη...

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=15DRLKON7&extLang=

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #495 on: October 05, 2010, 01:12:30 »
Ρανταπλάν.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #496 on: October 05, 2010, 01:59:11 »
Δεν ξερω αν θελω να φυγεις μηπως και παμε καλυτερα η να μεινεις για να εκθεσεις του παντογνωστες που σε επελεξαν...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #497 on: October 05, 2010, 02:06:59 »

Πως δεν μίλησες για σαρδέλες...

Τωρα το ειδα αυτο.. στηριξη και αρχιδια.. φυγε χτες ανυπαρκτε.. οταν σε φωναζε ο φιλος σου το καλοκαιρι ηξερες να τα παρατησεις ολα και να τρεξεις να ρθεις..το ηξερες και τοτε οτι δεν ειχες κανει εσυ την προετοιμασια και τις μεταγραφες οποτε δεν θα μου το κοτσαρεις σαν δικαιολογια τωρα που πανε ολα στραβα!
Αμα ειχες τα αρχιδια να μην ερχοσουνα τοτε καν να αρνιοσουνα αφου δεν θα ηταν δικες σου οι μεταγραφες και η προετοιμασια.. η αμα τα εχεις τωρα την Τεταρτη στην συνεντευξη τυπου παραιτησου!

Εχετε κανει τον ΠΑΟΚ καφενειο με τις αστειες δικαιολογιες σας..

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #498 on: October 05, 2010, 02:11:54 »
δηλώσεις ευθυνοφοβίας. Κάτι που απαγορέυεται σε όποιον κάθεται στον πάγκο του ΠΑΟΚ

AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline lakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #499 on: October 05, 2010, 02:14:31 »
κανε μας τι χάρι k παραιτήσου ρε.... πάρε μαζί σου k τον σβούρα να τελειώνουμε.