Author Topic: Παύλος Δερμιτζάκης  (Read 21097 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
Απ: Παύλος Δερμιτζάκης
« Reply #520 on: October 06, 2010, 14:55:19 »
Σαπουνόπερα το έκανες, μάστορα! Λήχτην όσο πιο γρήγορα γίνεται. Καλύτερα να άνοιγες μπλογκ, να λες τον πόνο σου. Βγάλε και κάνα ημερολόγιο με τις μέρες σου στον ΠΑΟΚ, βιβλίο κι έτσι στην τελική, όταν φύγεις.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #521 on: October 06, 2010, 14:57:56 »
Η συνεντευξη τύπου που ακούω τώρα, είναι συνέντευξη προπονητη Γ' Εθνική. Χάσαμε λέει από τον ρούλη στην ΤΟΥΜΠΑ γιατί μας έκανε μια ευκαιρία  :o :o :o
Εγω, λέει δούλευα 10 χρόνια, άρα......... είμαι καλός προπονητής!!!!!!!!!!!!!!!!
Η ομάδα ξευτιλίζεται και αυτός καλύπτει τον εαυτό του. Θα ήταν μέγαλος μάγκας, άν έβγαινε και έλεγε, τα έκανα σκατά.
Ωραίος ρε μάγκα τα φόρτωσες στους παίκτες!!!
Πάρε δρόμο.

Θυμίσου την περσινή συνέντευξη τύπου του σάντος μετά την ήττα από τον γαύρο στην τούμπα. Ακριβώς όπως χάσαμε με τον ρούλη είχαμε χάσει από τον γαύρο έτσι χάσαμε και από το σκουλίκι, είπε πουθενά ότι τα έκανε σκατά??? Πίστευε στην ομάδα και δικαιώθηκε, το ίδιο λέει και αυτός τώρα.Το κακό είναι ότι αποδεδειγμένα ο σάντος είχε κάποια ικανότητα, ο τζάνκι δεν ξέρουμε αν την έχει.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Callahan

• Guest
« Reply #522 on: October 06, 2010, 14:58:45 »
Ρε σεις τα εργομετρικά, είπε,  είναι καλύτερα απο πέρσι και μιλούσε μισή ώρα για κούραση!!!!

ΣΟΒΑΡΟ - ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΧΘΕΣ

Callahan

• Guest
« Reply #523 on: October 06, 2010, 15:00:01 »
Η συνεντευξη τύπου που ακούω τώρα, είναι συνέντευξη προπονητη Γ' Εθνική. Χάσαμε λέει από τον ρούλη στην ΤΟΥΜΠΑ γιατί μας έκανε μια ευκαιρία  :o :o :o
Εγω, λέει δούλευα 10 χρόνια, άρα......... είμαι καλός προπονητής!!!!!!!!!!!!!!!!
Η ομάδα ξευτιλίζεται και αυτός καλύπτει τον εαυτό του. Θα ήταν μέγαλος μάγκας, άν έβγαινε και έλεγε, τα έκανα σκατά.
Ωραίος ρε μάγκα τα φόρτωσες στους παίκτες!!!
Πάρε δρόμο.

Θυμίσου την περσινή συνέντευξη τύπου του σάντος μετά την ήττα από τον γαύρο στην τούμπα. Ακριβώς όπως χάσαμε με τον ρούλη είχαμε χάσει από τον γαύρο έτσι χάσαμε και από το σκουλίκι, είπε πουθενά ότι τα έκανε σκατά??? Πίστευε στην ομάδα και δικαιώθηκε, το ίδιο λέει και αυτός τώρα.Το κακό είναι ότι αποδεδειγμένα ο σάντος είχε κάποια ικανότητα, ο τζάνκι δεν ξέρουμε αν την έχει.

Τι λές ρε φίλε βγήκε ο Σάντος να τα ρίξει στους παίκτες???? Αυτός μόλις το εκάνε. Αυτή είναι η τεράστια διαφορά. ΤΕΡΑΣΤΙΑ.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #524 on: October 06, 2010, 15:02:20 »
Όπα, εδώ σου μίλησε για σαρδέλες, για ταβάνι στις δυνατότητες της ομάδας, προχτές βγήκε στην αθλητική Κυριακή και είπε ότι κατάφερε το καλύτερο που μπορούσε να γίνει με αυτό το υλικό και συ λες ότι δεν κατηγόρησε παίκτες; ΟΚ λοιπόν, δεν τους κατηγόρησε, αλλά τους ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ, για να βγαίνει κι αυτός, όπως και ο σημερινός, λάδι.

Offline lakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #525 on: October 06, 2010, 15:02:47 »
που είσαι santos....

ποπό τι είναι αυτός, έκλεισα το ραδιο... δεν παλεύετε ο τύπος...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #526 on: October 06, 2010, 15:03:25 »
ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΜΛΚΙΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΣΑΝ ΝΤΑΗΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΛΙΓΕ.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Callahan

• Guest
« Reply #527 on: October 06, 2010, 15:06:16 »
Όπα, εδώ σου μίλησε για σαρδέλες, για ταβάνι στις δυνατότητες της ομάδας, προχτές βγήκε στην αθλητική Κυριακή και είπε ότι κατάφερε το καλύτερο που μπορούσε να γίνει με αυτό το υλικό και συ λες ότι δεν κατηγόρησε παίκτες; ΟΚ λοιπόν, δεν τους κατηγόρησε, αλλά τους ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ, για να βγαίνει κι αυτός, όπως και ο σημερινός, λάδι.

Kαλά ρε σύ, τότε είχαμε ηλιάδη, μπαλάφα βασικούς. Έχουμε και τώρα?? Μου θυμίζει τον Σκολάρι που πήγε στην τσέλσι, τα σκάτωνε και δεν του άρεζε ο ανελκά και ο ασλει κόουλ. Δεν έχουν τσαμπουκά έλεγε.

edit: Darklord, ούτε μεγαλομέτοχος να ήταν!

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #528 on: October 06, 2010, 15:10:27 »
Πότε υποβάθμισε τους παίκτες σήμερα???

Offline fontana

• Κερκίδα
  • *
« Reply #529 on: October 06, 2010, 15:12:42 »
Παιδιά ο τύπος είναι για γέλια. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΜΕΣΑ.

ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΤΕΙΟΙ
'Οταν θα πάω στον τρελογιατρό
ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΟΝ
ΛΑΛΑΛΛΑΛΑΛΑΛΛΑΛΑΑ

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #530 on: October 06, 2010, 15:13:38 »
εγώ πάντως "γαντασια" την βρίσκω ντόμπρα και αντρίκεια .τώρα αν μπορεί είναι άλλο θέμα

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #531 on: October 06, 2010, 15:13:53 »
tasouli ειπε ξεκαθαρα οτι υπαρχουν παικτες που δεν αποδιδουν. Περισυ γιατι απεδιδαν δεν θα τον ρωτησει κανεις;
Ειναι αστειος.
"εχω κανει αυτο, κανω αυτο, εκανα το αλλο"
 στην πιεση φαινεται ποσο καραγκιοζης ειναι ο καθενας
 "βρειτε καποιον στην ηλικια μου που να εχει κανει το αλλο" κτλ κτλ
 κουραση
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #532 on: October 06, 2010, 15:14:52 »
Πρέπει να φύγει, μέχρι στιγμής 1 ώρα μιλάει δεν εκθείασε τον μεγάλο λαό του ΠΑΟΚ. Τα λέει όπως τα λέμε εμείς, τον φεύγουν και μερικές μαλακίες, αλλά αυτό δείχνει ειλικρίνια. Και μόνο που τον επιτίθονται οι δημοσιογράφοι για μένα κάτι κάνει καλό

Callahan

• Guest
« Reply #533 on: October 06, 2010, 15:15:35 »
Πότε υποβάθμισε τους παίκτες σήμερα???

1. Όλα τα γκόλ που φάγαμε λέει ήταν ατομικά λάθη.
2. Δεν θα παίζω το κεφάλι μου για λάθη αλλωνών, ενώ εγώ δεν κάνω λάθη.
3. Σε κάποιους παίκτες δεν μπορώ να βασιστώ τελικά. Τώρα το κατάλαβα....
Και άλλα τέτοια τραγελαφικά!

Θα γίνω τώρα πιο επαγγελματίας ΛΕΕΙ!!!!!! Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!  ΔΕΝ παλεύεται!

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #534 on: October 06, 2010, 15:17:20 »
ρε κάλαχαν, τα λάθη αλλωνών τα είπε πριν μιλήσει για τα ατομικά λάθη που προήλθαν τα γκολ, μην τα παίρνεις τα πράγματα όπως θα ήθελες να είναι, αυτό ήταν σπόντα για μπερέτα βρύζα.

Offline fontana

• Κερκίδα
  • *
« Reply #535 on: October 06, 2010, 15:18:00 »
Πρέπει να φύγει, μέχρι στιγμής 1 ώρα μιλάει δεν εκθείασε τον μεγάλο λαό του ΠΑΟΚ. Τα λέει όπως τα λέμε εμείς, τον φεύγουν και μερικές μαλακίες, αλλά αυτό δείχνει ειλικρίνια. Και μόνο που τον επιτίθονται οι δημοσιογράφοι για μένα κάτι κάνει καλό

η ειλικρίνια δεν είναι προσόν σε αυτήν τη θέση. Το να είσαι καλό παιδί δεν σε κάνει καλό προπονητή. Ισα ίσα για αυτό το καβαλάνε οι παίκτες
'Οταν θα πάω στον τρελογιατρό
ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΟΝ
ΛΑΛΑΛΛΑΛΑΛΑΛΛΑΛΑΑ

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #536 on: October 06, 2010, 15:19:52 »
"γαρντασια" χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση:δεν ήταν λάθη του τσιρίλο με τον άγιαξ fteii ο ντέρμι?του μαλεζά ?ας δούμε κάποια πράγματα πιο ξεκάθαρα

Callahan

• Guest
« Reply #537 on: October 06, 2010, 15:20:14 »
ρε κάλαχαν, τα λάθη αλλωνών τα είπε πριν μιλήσει για τα ατομικά λάθη που προήλθαν τα γκολ, μην τα παίρνεις τα πράγματα όπως θα ήθελες να είναι, αυτό ήταν σπόντα για μπερέτα βρύζα.

Ακόμα και έτσι να είναι, έφαγε ένα σκασμό γκολ και ρίχνει το σφάλμα στην περσινή καλύτερη άμυνα ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ??????

edit: Φίλε tsaxtsi στο ποδοσφαιρο όλα τα λάθη ατομικά είναι, και ο στόχος είναι να τα καλύπτεις ομαδικά. Δική του δουλειά είναι να μην γίνονται λαθη. ΔΙΚΗ ΤΟΥ.

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
« Reply #538 on: October 06, 2010, 15:22:45 »
Και τι είναι οι παίχτες ρε Callahan που δεν θα πούμε και τίποτα για αυτούς; Άγιοι και χωρίς λάθη; Τους βλέπεις να παίζουν; Μόνος σου το λες, η περσινή καλύτερη άμυνα, δεν άλλαξε η άμυνα αλλά γκολ τρώμε, τι νομίζεις ότι φταίει;

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #539 on: October 06, 2010, 15:22:51 »
Αν δεν το καταλάβατε σήμερα ο τζάνκι κάνει την συνέντευξη τύπου γιατί τον λέμε εμείς και οι δημοσιογράφοι ανίκανο, τον λέμε λίγο, τον λέμε ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι ιεκ, ότι τον καβαλάνε οι παίκτες. Όταν σε 70 μέρες σε βγάζουν άχρηστο όλες οι μπαλαδόφατσες τύπου κόλκα αλλά και τύπων με διαρκείας πίσω από τον πάγκο μας, τι θέλετε να σας έλεγε?? Να μην φώναζε. Εγώ είμαι με τζάνκι.