Author Topic: Παύλος Δερμιτζάκης  (Read 21685 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

bagos1

• Guest
Απ: Παύλος Δερμιτζάκης
« Reply #140 on: August 27, 2010, 01:10:46 »
μακαρι με εσενα να ξεχασουμε τον ντεμεκ καθηγητη που εχανε απο τις δεκατες ομαδες τις ολανδιας

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #141 on: August 27, 2010, 01:13:34 »
Ρε παιδια καποιοι λεγαν πριν την εναρξη των ευρωπαικων αγωνων οτι η ομαδα ΠΕΡΥΣΙ επιασε ταβανι! Μου φενεται οτι το ειχε πει και ο Σαντος.
Τι να πει ο λίγος ρε Δημήτρη; Άσ' το χέστη στη μπανανία να παίζει με το βρακί ασορτί με το παλτό.
Και οι τυφλοί είδαν στα δύο ματς με τη Φενέρ αλλά και τον Άγιαξ ότι όποιος κρατάει με χαλινάρι αυτή την ομάδα είναι εγκληματίας. Ο Δερμιτζάκης και νιώθει ΠΑΟΚ αλλά και παίζει ποδόσφαιρο. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και καλύτερα το παλικάρι
« Last Edit: August 27, 2010, 01:35:16 by cure »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #142 on: August 27, 2010, 01:24:12 »
Μάγκας ο Δερμιτζάκης, μάγκας και ο Ζαγοράκης που τον έφερε.
Μπορεί να έχω κράξει τον Ζαγόρ επανειλλημένα και να διαφωνώ με πολλά αλλά κομπλεξικός δεν είμαι. Μπράβο και στους δύο.

giannis80

• Guest
« Reply #143 on: August 27, 2010, 01:35:46 »
Έπεσες κατευθείαν στα βαθιά, αποκλείστηκες στις λεπτομέρειες από τον άγιαξ, έδωσες ρεσιταλ στον πρώτο αγώνα με τους τούρκους, σήμερα διαχειριστηκες το υλικό που είχες όπως έπρεπε, και κάποιοι συνεχίζουν να αβαντάρουν τον προπονητή που αποκλείστηκε από ένα χωριουδάκι της ολλανδίας. Όπως είπε και ο cure, απαγορεύεται σε αυτόν το σύλλογο με αυτόν τον λαό να βάζεις χαλινάρια.

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #144 on: August 27, 2010, 01:37:16 »
Επιδοκιμάζω πάρα πολύ την αλλαγή Bussaidi-Sznaucner γιατί κατάλαβε ότι ο Τυνήσιος θα μας άφηνε σύντομα με 10, δεν θα την κάνανε πολλοί προπονητές αυτή την αλλαγή.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #145 on: August 27, 2010, 01:39:08 »
Ρε παιδια καποιοι λεγαν πριν την εναρξη των ευρωπαικων αγωνων οτι η ομαδα ΠΕΡΥΣΙ επιασε ταβανι! Μου φενεται οτι το ειχε πει και ο Σαντος.

Ποιος ειναι αυτος ο Σαντος? Εγω μια ομαδα Σαντος ξερω στη Βραζιλια.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #146 on: August 27, 2010, 01:41:31 »
Επιδοκιμάζω πάρα πολύ την αλλαγή Bussaidi-Sznaucner γιατί κατάλαβε ότι ο Τυνήσιος θα μας άφηνε σύντομα με 10, δεν θα την κάνανε πολλοί προπονητές αυτή την αλλαγή.

Βαλε και είσοδο κούτσια στο τελος.Ο τύπος βλέπει μπάλα τέλος

Μου φαίνεται ο Ζαγορ πάει για ρελανς πάλι
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Dimitris69

• Guest
« Reply #147 on: August 27, 2010, 01:44:41 »
Μαλλον δεν ηταν η ομαδα που ειχε πιασει ταβανι αλλα ο πρωην προπονητης!!! Δεν πειραζει ομως κοιταμε μπροστα και ποτε πισω......Φερτε μας τωρα τον Ολυμπιακο του Μαρινακη, τον Παο του -...--, την Λιβερπουλ, την ΤΣΣΚΑ Μοσχας, την Πορτο...οποια ομαδα θελεται.
Εμεις θα προχωρησουμε χωρις λογικη, με τρελλα και παθος....ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ...
Παυλαρα ετσι αγορι μου μπηκες στα βαθια και για την ωρα δεν μασας.......
Χιλια ευχαριστουμε........

Offline sany

• Αποστολή
  • **
« Reply #148 on: August 27, 2010, 01:45:15 »
Εσυ την προκριση με την Χερεφεν δεν θα την εχανες ποτε.

Dimitris69

• Guest
« Reply #149 on: August 27, 2010, 01:47:48 »
ΧΙΟΣ 4, ετσι και του βγει του Ζαγορ και η επιλογη Δερμιτζακη ( που μεχρι στιγμης ο πρωτος στοχος επιτευχθηκε για συνεχιση ευρωπαικης πορειας) τοτε εκτος απο γνωσεις ο ανθρωπος εχει και τρομερο ενστικτο. Γιατι ο Δερμιτζακης δεν ειναι θεμα γνωσης της προπονητικης του ικανοτητας (απλα δεν εχει αρκετη εμπειρια) αλλα θεμα ενστικτου για το που μπορει να φτασει....

northeagle_4

• Guest
« Reply #150 on: August 27, 2010, 01:50:19 »
AΡΧΙΔΑΤΟΣ ΠΑΟΚ.Συνεχισε ετσι.

papas4

• Guest
« Reply #151 on: August 27, 2010, 01:51:17 »
σοβαρος,μεστος στο λογο του μ'αρεσαν πολυ οι δηλωσεις του!και στο κοουτσαρισμα μεσα στο γηπεδο φαινεται οτι νιωθει και απο μπαλα και απο ΠΑΟΚ!τον πιστευω πολυ!

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #152 on: August 27, 2010, 01:56:08 »
ΧΙΟΣ 4, ετσι και του βγει του Ζαγορ και η επιλογη Δερμιτζακη ( που μεχρι στιγμης ο πρωτος στοχος επιτευχθηκε για συνεχιση ευρωπαικης πορειας) τοτε εκτος απο γνωσεις ο ανθρωπος εχει και τρομερο ενστικτο. Γιατι ο Δερμιτζακης δεν ειναι θεμα γνωσης της προπονητικης του ικανοτητας (απλα δεν εχει αρκετη εμπειρια) αλλα θεμα ενστικτου για το που μπορει να φτασει....
Μπορεί να είναι και ταλέντο ο άνθρωπος...να το έχει...μακάρι το παλλικάρι να βγει

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #153 on: August 27, 2010, 02:06:21 »
Συγχαρητήρια Παυλάρα καθε μέρα που περνάει κερδίζεις την εμπιστοσύνη μας

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #154 on: August 27, 2010, 02:13:55 »
Δερμιτζάκης βάζει γυαλία σε κάτι δάσκαλους της όπισθεν, αλλά ας μη γινόμεθα κακεντρεχείς τέτοια μέρα. Παύλε τράβα προσκύνα όπου γουστάρεις, κουβάλα εικόνες και κομποσχοίνια μαζί σου και μη δίνεις σημασία σε τέτοιου είδους κριτικές και ειρωνίες. Νιώθεις ΠΑΟΚ ρε πούστη μου.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

jmjyiannis

• Guest
« Reply #155 on: August 27, 2010, 02:52:17 »
Θυμίζω οτι παίξαμε ΧΩΡΙΣ Ιβιτς και Βιτολο. Και βάζει Κουτσια μέσα σε τέτοιο καμίνι..... ο άνθρωπος ξέρει μπαλα και είναι τρελός. ΤΕΛΟΣ.
Μπορει κάποια που κάνει να μη του βγουν, αλλα όπως λεγεται συχνά " Όταν ο ΠΑΟΚ παίζει με άγνοια κυνδύνου και χωρίς να είναι μαζεμένος, μπορεί να νικήσει ΚΑΘΕ αντιπαλο".

Παυλο κέρδισες τρελούς πόντους. Μην αφήσεις το ελληνικό μπουρδέλο να στους πάρει.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #156 on: August 27, 2010, 03:00:01 »
ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
ΜΕ ΕΞΙΤΑΡΕΙΙΙΙΙ

Παιδες, οτι εχει κανει μεχρι τωρα ειναι τελειο! Οι δηλωσεις, το κοοτσαρισμα, οι αλλαγες ολα.
Απλα εχω παθει ζημια με Δερμιτζακη
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

fatal_invasion

• Guest
« Reply #157 on: August 27, 2010, 03:25:10 »
O ΠΑΟΚ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #158 on: August 27, 2010, 04:48:52 »
Μαγκας..

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #159 on: August 27, 2010, 05:48:01 »
μπορεις να δωσεις στον ΠΑΟΚ αυτο που του ελειπε.
Σεβας.-
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..