Author Topic: Παύλος Δερμιτζάκης  (Read 21234 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

baron

• Guest
Απ: Παύλος Δερμιτζάκης
« Reply #100 on: August 05, 2010, 12:02:58 »
Τώρα να σε δω και εσένα και την διοίκηση ... στα δύσκολα...

ΓΙΑ ΒΙΤΟΛΟ ΛΕΩ... ξέρεις

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #101 on: August 05, 2010, 15:36:45 »
εγω δεν θα πω τιποτα ακομα,περιμενω τον επομενο γυρο,αν δεν πετυχει η ομαδα τοτε θα αρχισουν τα οργανα.........!!!

επλιζω να πανε ολα καλα για το καλο του ΠΑΟΚ.
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #102 on: August 05, 2010, 15:49:40 »
νομιζω ειναι αδικο να του χρεωνεται ο αποκλεισμος....

πηγε με το 1-0 στα αποδυτηρια και μπαινουν 3 αυτογκολ.... ουτε να σκεφτεις τι πρεπει να κανεις δεν προλαβαινεις... απο εκει και περα ειναι θεμα ψυχολογιας των ποδοσφαιριστων...

και ποιος ειναι αυτος που θα ερθει απο τον παγκο θα  το αλλαξει ολο αυτο???... ισως μονο ο φιλομενο που αργησε ειναι η αληθεια να μπει...

ive4

• Guest
« Reply #103 on: August 05, 2010, 23:01:32 »
Τι μπορεί να προσάψει κανείς στον Δερμιτζάκη για χθες ;
Για μένα μόνο την επιλογή του τσιρίλολο.

Ξεκινάει χωρίς πολύ θέληση είναι αλήθεια, να κηνυγήσει το γκολ, αλλά και τι να κάνει ; Να ανοιχτεί ;
Η ομάδα σιγά σιγά ανεβαίνει και μπαίνει το γκολ, χάνονται ευκαιριούλες.
Κρατάει λογικά το 1-0 και ειδικά τώρα να ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο με τη λογική να τους πατήσει ; Θα ήταν παράλογο (και μόνο ο Αναστασιάδης 8α μπορούσε να παίξει τέτοιο παιχνίδι).
Να πεις ότι δεν αντέδρασε μετά το 1-1 ;
Η μόνη αντίδραση εκείνη τη στιγμή είναι να χειροκροτήσεις και να πεις ψυχραιμία. Αλλά αυτά είναι λόγια. Τι μπορούσε να κάνει ; Στις επόμενες 2 φάσεις φάγαμε και δεύτερο. Εκεί δε μπορείς να σώσεις τίποτα από τον πάγκο. Βάλτε εσάς στην ψυχολογία του ποδοσφαιριστή. Ότι και να σου πει ο Μουρίνιο ακόμα είσαι ζαλισμένος. Με τη λογική αυτή δικαιολογώ και απόλυτα τον Κρέσιτς για το συγκεκριμένο χρονικό σημείο που έκανε το λάθος.
Πως να σταματούσε τον Σοάρες ο Δερμιτζάκης ; Αυτός ο παίκτης δυστυχώς θα έβαζε γκολ ακόμα και στην ομάδα του Σάντος. Μιλάμε για παικταρά που για πλάκα τριπλάρει, στοπάρει, κατεβάζει και σουτάρει.
Έιχε λοιπόν έτοιμο το σχέδιο Β να ρίξει στο ματς Μουσλίμοβιτς και στο τέλος Φιλομένο και το εφάρμοσε.
Λογικές αντιδράσεις του προπονητή.

Το μόνο που μου κάνει εντύπωση είναι ένα τεράστιο κενό στο κέντρο. Γκαρσία και Βιτόλο δεν έχουν φορμαριστεί και είναι σαν χαμένοι. Όσο ανεβαίνουν, όσο εξαφανίζεται από την 11αδα ο Τσιριλόλος, θα πιάσουμε πάλι καλά στάνταρ.

Για μένα ο Δερμιτζάκης θα κριθεί κυρίως στους αγώνες με τους 3 της Αθήνας εκτός έδρας.

zagorakis

• Guest
« Reply #104 on: August 06, 2010, 17:42:58 »
Δερμιτζάκης: «Βελτίωση για την πρόκριση»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Παύλος Δερμιτζάκης τοποθετήθηκε για τις αναμετρήσεις του «Δικεφάλου» με αντίπαλο την Φενέρμπαχτσε, από τη Σουρωτή, όπου θα διεξαχθεί η απογευματινή προπόνηση της ομάδας.

«Πρόκειται ασφαλώς για μια δύσκολη κλήρωση, μιας και η Φενέρμπαχτσε αποτελεί μια ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ, η οποία όμως έχει και δυνατά και αδύνατα σημεία, κάτι που φάνηκε από τον αποκλεισμό τους από τη Γιανγκ Μπόις. Εμείς θα προετοιμαστούμε τόσο ώστε να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο από τα παιχνίδια με τον Άγιαξ. Στα ματς αυτά είχαμε μειονέκτημα στην αμυντική λειτουργία και οφείλουμε να βελτιωθούμε πολύ, κρατώντας παράλληλα τον ρυθμό μας στην επίθεση».

«Δεν κοιτάω ότι το πρώτο παιχνίδι θα είναι εντός έδρας, άλλωστε θα παίξουμε τόσο εντός όσο και εκτός έδρας, σίγουρα θα υπάρξει κατασκόπευση ούτως ώστε να μπορέσουμε να έχουμε πλήρη εικόνα. Ασφαλώς το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στις ρίζες του στην Κωνσταντινούπολη παίζει σημαντικό ρόλο. Θα αγωνιστούμε σε μια καυτή έδρα, αλλά αυτό είναι πάρα πολύ καλό, μιας και όταν ο ποδοσφαιριστής παίζει μπροστά σε τόσο φανατικό κοινό, πάντα παίζει καλύτερα».

«Εμείς οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά και να βελτιώσουμε τα λάθη μας, πάντα πρέπει να κοιτάς τα θετικά για να τα κρατάς και να τα αυξάνεις, ενώ και να κερδίζαμε τον Άγιαξ θα έπρεπε πάλι να βελτιωθούμε. Η πρόκριση είναι αναγκαιότητα για όλα τα σωματεία, σε κανένα δεν υπάρχει οικονομική ευρωστία, ενώ άλλωστε υπάρχουν στόχοι και φιλοδοξίες που έχουμε ως ομάδα».

http://www.metrosport.gr/dermitzakis-veltiosi-gia-tin-prokrisi

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #105 on: August 06, 2010, 19:14:16 »
Πολύ έξυπνος άνθρωπος! Εύγε παλικάρι μου. Πιάνεις τον παλμό του ΠΑΟΚτσή, αλλά να το κάνεις και πράξη κι όχι μόνο λόγια.
Με ωραίο τρόπο σου λέει μην ανησυχείς θα κοιτάξω την άμυνα αλλά δεν θα απαγορέψω τη διέλευση του κέντρου στους υπόλοιπους δεκα εκτός του σέντερ φορ, μικρή κι έξυπνη αναφορά στη Πόλη και για κερασάκι ότι δεν παίζουμε μόνο για τα λεφτά, έχουμε και φιλοδοξίες. Και πάλι εύγε και περιμένουμε τις πράξεις να γουστάρουμε.

Μη μασάς τίποτα Παυλάρα. Όποιος ένιωσε ΠΑΟΚ δεν έχασε ποτέ
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #106 on: August 06, 2010, 19:41:41 »
Δερμιτζάκη έχεις 2 εβδομάδες να δέσεις την άμυνα. Κάνε το αυτονόητο επιτέλους! Πέτα έξω τον άμπαλο ιταλό μήπως και σώσουμε την παρτίδα... Καιγόμαστε λέμε!!!!!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

baron

• Guest
« Reply #107 on: August 06, 2010, 19:49:44 »
Παυλάρα

δεν ξέρω εάν " Εμείς θα προετοιμαστούμε τόσο (??????????) ώστε να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο από τα παιχνίδια με τον Άγιαξ".  είναι τα δικά σου λόγια αυτά.

Σου λέω μονο ότι η ΦΕΝΕΡ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ είναι μια κλάση πάνω από τον ΑΓΙΑΞ και σίγουρα μια κλάση πάνω από εμάς.

Περνάμε: Το χρεώνεσαι όλο εσύ.
Μένουμε έξω: Το χρεώνεσαι εσύ.

Δεν είχα χρόνο -δεν έχει. Μου τελειωσε εδώ και καιρό.

Στόχος του ΠΑΟΚ ήταν το CL. Η europa L είναι για τον πούτσο και το μετράω όσο το ελληνικό κύπελλο. Αλλα έστω αυτό.

εάν πιστεύεις ότι θα χτίσεις καριέρα πάνω στον ΠΑΟΚ- κάντο με επιτυχίες και είμαι μαζί σου.

Ο χρόνος ανοχής τελειωσε την τεταρτη. Κολυμπάς στα βαθιά τώρα. Κολυμπά.

JamaicaN

• Guest
« Reply #108 on: August 06, 2010, 20:25:19 »

Φιλαρακι θες δε θες ενας προπονητης για να κριθει και να βαλει τα δικα του μεσα στην ομαδα (ειδικα σαυτην την ομαδα που ειναι ετοιμη) θελει χροοονο..Πολυ χρονο...καλως ή κακως ετσι ειναι......
Εκτος αν εννοεις να βαλει ολη του την κολοφαρδια να περασουμε.....

υγ. Σε 2 βδομαδες δε γινεται να δεσει ολη η αμυνα...Μονο να βελτιωθουν ατομικα και να αποφυγουν τα λαθη.... ;)

Ρε μλκ CLUB τωρα ο παντοδυναμος Αλαχ με ποιον θα ειναι?  8)

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #109 on: August 06, 2010, 20:33:33 »
Πλάκα με κάνεις ρε μαν? Τι δε γίνεται? Τετράδα Λίνο-Κοντρέρας-Μαλεζάς-Σνάουτσνερ παίζουν τόσο καιρό μαζί! όταν λέω να δέσει την άμυνα εννοώ απλά να βάλει αυτούς τους 4! Και στην περίπτωση που ο Λίνο δεν τραβάει λόγω έλλειψης προετοιμασίας βάζεις Σνάουτσνερ-Κοντρέρας-Μαλεζά-Τυνήσιο. Εντάξει, ένα νέο πρόσωπο έχεις στα δεξιά. Πόσο καιρό θέλει για να εγκλιματιστεί δηλ? ήδη με Άγιαξ στην Τούμπα καλά πήγε θεωρώ.

Δεν μπορεί ξαφνικά οι ίδιοι παίκτες να ξέχασαν να παίζουν άμυνα! ΚΑι εντάξει η φενέρ δεν έχει Σουάρεζ να σε κάνει τόσο εύκολα γιο-γιο.

Στο χέρι μας είναι η πρόκριση γαμώ την πουτάνα μου. Αρκεί να δείξουμε δείγματα σοβαρής ομάδας και όχι καφενείου όπως με τους ολλανδούς. Πόσο δύσκολο είναι πια? Οι ίδιοι γαμημένοι παίκτες παίζουν, το ίδιο σύστημα παίζουν, ε τι στον πούτσο? Μέσα σε ένα καλοκαίρι ξεχάσανε την μπάλα?
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

baron

• Guest
« Reply #110 on: August 06, 2010, 20:38:50 »
Τι δεν κατάλαβες από αυτό που είπα?

Ο χρόνος μου τελειωσε. 25 χρονια ΧΡΟΝΟ τους έδωσα. Δεν έχει άλλο. Τελειωσε. Δεν με ενδιαφέρει εάν ο δερμιτζάκης χρειάζεται χρόνο. Να κάνει μαγικά, να ζητήσει καινούργια 11ada, να συμμαχήσει με τον διάβολο. Voodoo και ξόρκια Δεν με ενδιαφέρει. Σου αρέσει δεν σου αρέσει.

Και εάν αύριο- μεθαύριο εσύ φας τις δικαιολογίες, για μένα τα πράγματα είναι καθαρά:

Ο δερμιτζάκης είναι ο κανένας. Απέτυχε: Τον μπούλο. ο επόμενος.

JamaicaN

• Guest
« Reply #111 on: August 06, 2010, 20:42:32 »
Δεν ειναι ακριβως ετσι...Περσι που ειχες δεμενη αμυνα, ΟΠΟΙΟΣ και να επαιζε ειχες γαμω τις αμυνες...Και οταν λεμε αμυνα λεμε 4αδα πισω, 2 αμ χαφ να μαρκαρουν οπως πρεπει και 2 χαφ στα ακρα να δινουν βοηθειες....Ετσι το αντιλαμβανομαι εγω που δεν ειμαι προπονητης...

Θεωρω επισης οτι το ποιος θα παιξει ο προπονητης το γνωριζει καλυτερα (αν και στην τετραδα που αναφερεις με βρισκεις συμφωνο, αλλα δεν εξαρταται μονο απο αυτους)

Στο χέρι μας είναι η πρόκριση γαμώ την πουτάνα μου.
συμφωνουμε

@baron εγινε παιχταρα μου..κανενα προβλημα   ;)

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #112 on: August 06, 2010, 21:59:11 »
Πάντως ο Δερμιτζάκης βάζει ήδη τις δικές του πινελιές.

ένα παράδειγμα.

Σε συνθήκες πίεσης που κυνηγάγαμε να γυρίσουμε το αποτέλεσμα ο σάντος έκανε μόνιμα ένα πράγμα...πέρναγε δέυτερο βαρύ φόρ κ έβγαζε 9/10 τον σορλέν με αποτέλεσμα να κόβεται η ομάδα στην μέση και να κάνουμε μία τρύπα στο νερό. Με τον άγιαξ είδαμε επιτέλους κάτι φρέσκο
που αν μη τι άλλο έφερε κ αποτέλεσμα. Βγήκε ο βιτόλο που δημιουργικά δεν το πολύέχει,πέρασε τον σορλέν (καλύτερος πασέρ) δίπλα στον γκαρσία, τον μούσλι κορυφή, τον κοντό δεξιά κ τον αντελίνο αριστερά. Και όταν χρειάστηκε ακόμη περισσότερο ρίσκο τράβηξε έξω τον μίρο κ γέμισε με έναν έξτρα φόρ.

Εμένα αυτά μου δείχνουν έναν άνθρωπο που την ψάχνει αλλιώς χωρίς να κολλάει στις αγκυλώσεις του παρελθόντος. Συνέχισε έτσι Πάυλε
« Last Edit: August 07, 2010, 01:06:43 by Capricorn »
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #113 on: August 06, 2010, 22:32:27 »

Φιλαρακι θες δε θες ενας προπονητης για να κριθει και να βαλει τα δικα του μεσα στην ομαδα (ειδικα σαυτην την ομαδα που ειναι ετοιμη) θελει χροοονο..Πολυ χρονο...καλως ή κακως ετσι ειναι......
Εκτος αν εννοεις να βαλει ολη του την κολοφαρδια να περασουμε.....

υγ. Σε 2 βδομαδες δε γινεται να δεσει ολη η αμυνα...Μονο να βελτιωθουν ατομικα και να αποφυγουν τα λαθη.... ;)

Ρε μλκ CLUB τωρα ο παντοδυναμος Αλαχ με ποιον θα ειναι?  8)

Oι Οθωμανοί φοράνε ασπρόμαυρα   8) 8)
Ο Αλλά είναι μεγάλος, στον Αλλά εμπιστευόμαστε
« Last Edit: August 06, 2010, 22:46:50 by CLUB LARISA »

Offline nickzark

• Αποστολή
  • **
« Reply #114 on: August 07, 2010, 01:04:23 »
Φρεσκες ιδεες εχει.Για να δουμε

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #115 on: August 07, 2010, 12:57:52 »
μ'αρεσε πολυ ο χειρισμος του στο θεμα βιτολο, κ πιστευω πως εχει αρχισει σιγα σιγα κ κερδιζει τον σεβασμο των παιχτων..

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #116 on: August 18, 2010, 16:45:20 »
"Μας αρέσουν τα δύσκολα"

Ρεαλιστής και γεμάτος αυτοπεποίθηση για τα δύο παιχνίδια του ΠΑΟΚ με την Φενερμπαχτσε εμφανίστηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ο Παύλος Δερμιτζάκης

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Παύλος Δερμιτζάκης, έδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης (18/8) την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, πριν τον αγώνα με την Φενερμπαχτσέ και αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα της ομάδας του. Υποστήριξε πως έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει, ενώ στην αρχή της συνέντευξης του έδωσε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Παναγιώτη Μπαχράμη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός:

"Πριν ξεκινήσω και πω οτιδήποτε για το παιχνίδι το αυριανό, θέλω να δώσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Παναγιώτη του Μπαχράμη. Όλη η Ελλάδα θρηνεί την απώλεια ενός ανθρώπου που είχα την τιμή να είμαι συμπαίκτης του στα πρώτα του βήματα στην Καλαμάτα. Να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει..."

Για τον αγώνα με την Φενερμπαχτσέ: "Πρόκειται για ένα σπουδαίο και ιδιαίτερο παιχνίδι. Όπως κοιτάξαμε τον Άγιαξ, έτσι πρέπει να κάνουμε και με την Φενέρμπαχτσε. Αντιμετωπίσαμε μία μεγάλη ομάδα έτσι όπως έπρεπε. Θα είμαστε πιο βελτιωμένοι, αφού δουλέψαμε πολλά πράγματα. Θα δείξουμε την ομάδα που θέλουμε όλοι μας. Ξέρουμε ότι η Φενέρ είναι ομάδα με μεγάλους παίκτες, τεράστιο μπάτζετ, αλλά τις ομάδες δεν τις κάνουν τα λεφτά και τα ονόματα. Έχουμε πίστη και είμαστε ομάδα που μας αρέσουν τα δύσκολα. Ξέρουμε ότι θα χουμε την στήριξη του κόσμου, αφού για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ η ομάδα αποτελεί κομμάτι τους. Ελπίζω να τα καταφέρουμε. Θέλουμε το μηδέν στην άμυνα και κάποιο ή κάποια γκολ που θα μας βοηθήσουν στην ρεβάνς."

Για το πως πρέπει να αγωνιστεί η ομάδα του:"Πρέπει να πιέσουμε για να δώσουμε έμφαση στην επιθετική μας λειτουργία, αλλά πρέπει να προσέξουμε την εστία μας σαν κόρη οφθαλμού για να έχουμε το μηδέν στην άμυνα."

Για το τι πρέπει να προσέξει η ομάδα του:"Μας απασχολεί ο τρόπος παιχνιδιού της άλλης ομάδας. Πρέπει να προσέξουμε κάποια πράγματα της Φενέρ και κάποιους παίκτες της, αλλά πιο πολύ μας νοιάζει το πως θα παίξει η δικιά μας η ομάδα. Σε αυτό το κομμάτι εγώ προσωπικά είμαι πολύ σίγουρος ότι θα πετύχουμε. Για αυτό άλλωστε έχω κατασταλάξει στην αρχική ενδεκάδα."

Για το ενδεχόμενο πρόκρισης της ομάδας του:"Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά σε όποια διοργάνωση κι αν παίζεις. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει πάντα να δείχνει το στίγμα της. Σίγουρα μία πιθανή πρόκριση θα έχει οφέλη. Οικονομικά, ψυχολογικά και θα ανεβάσει και το πρεστίζ της ομάδας μας. Θα πρέπει να τονίσω ότι στον σχεδιασμό της ομάδας δεν ήταν μόνο το ότι θα περάσω και θα συνεχίσω σε μία διοργάνωση. Ο προγραμματισμός συνεχίζεται καθημερινά. Βέβαια, ένας αποκλεισμός δεν θα φέρει την καταστροφή."

Για το αν θα παίξουν ρόλο οι απουσίες της Φενέρμπαχτσε:"Οι πληροφορίες που έχουμε λένε ότι υπάρχουν απώλειες στην Φενέρ. Αν δει κανείς όμως το ρόστερ της ομάδας θα δούμε ότι δεν μπορούμε να μιλάμε για απώλειες. Είναι μία μεγάλη ομάδα και περιμένουμε να παίξει όπως στην Ελβετία με την Γιουνγκ Μπόις. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες της και θα προσπαθήσουμε να προσέξουμε στα κομμάτια που έχουν το πάνω χέρι σε σχέση με εμάς.

Το μήνυμα του στον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Δεν χρειάζεται να στείλω κανένα μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Είναι ένα κομμάτι της ομάδας μας. Μήνυμα στέλνεις όταν κάτι δεν πάει καλά. Στον αγώνα με τον Άγιαξ ο κόσμος έστειλε πολλά μηνύματα. Έδειξε περίτρανα πως πρέπει να συμπεριφέρεται ένας λαός που βρίσκεται κοντά στην ομάδα και ξέρει τι θέλει."

http://olapaok.gr/podosfairo/Europe/mas_aresoyn_ta_duskola.471280.html

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #117 on: August 18, 2010, 16:49:24 »

http://www.dailymotion.com/video/xehhvr_synentefxsi-dermitzaki-2_sport?start=0#from=embed (Embedding disabled, limit reached)

http://www.dailymotion.com/video/xehhzf_synenteyfxsi-dermitzaki-3_sport?start=0#from=embed (Embedding disabled, limit reached)

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #118 on: August 18, 2010, 18:27:39 »
Για πρώτη φορά απο τη στιγμή που έπιασες δουλειά, σήμερα έκανες Παοκτσήδικες δηλώσεις. Ωραία λόγια και λίγα. Αύριο θα πάρεις αποτέλεσμα γτ βλέπω στα μάτια σου οτι πονάς αληθινά.
« Last Edit: August 18, 2010, 18:33:27 by CLUB LARISA »

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #119 on: August 19, 2010, 23:48:28 »
Επιτέλους ένας προπονητής που παίζει ως ΠΑΟΚ με αυτή την ομάδα, που δεν γυρνάει με το σκατό στο κώλο να κρατήσει το μισό μηδέν και εκμεταλεύεται τη Τούμπα. Μεγάλες αλλαγές επίσης.
Συνέχισε έτσι και ακόμα καλύτερα ρε Παυλάρα. Συγχαρητήρια. Τώρα πάνε εκεί μέσα ως ΠΑΟΚ γιατί είμαστε καλύτεροι και γάμα τους. Παίξε ως ΠΑΟΚ ξανά
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω