Author Topic: Παύλος Δερμιτζάκης  (Read 21759 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cure

• Αλλαγή
Απ: Παύλος Δερμιτζάκης
« Reply #380 on: September 27, 2010, 00:25:31 »
Ένα κάρο μαλακίες έχει κάνει ΝΑΙ! Θυμίζει η ομάδα την αλήστου μνήμης του άρχοντα Ρολφ Φρίγκερ ΝΑΙ!
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΨΕΛΛΙΖΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.
Ο χέστης κόντεψε να μας ρίξει τη πρώτη χρονιά και στηρίχτηκε. Τη δεύτερη χρονιά παρουσίασε τον πιο φοβισμένο ΠΑΟΚ της ιστορίας που ξεφτιλίστηκε σε κάθε μεγάλο ματς και στηρίχτηκε. Πέρυσι ο άχρηστος ψεύτης και κοιτάω-μόνο-τον-κώλο-μου ήταν ήδη τρία χρόνια στην ομάδα και έκανε την ίδια αρχή. Παρόλα αυτά στηρίχτηκε και έτσι πρέπει να γίνει. Αποδείχτηκε στο τέλος. Ο χέστης δεν μας έκανε ομάδα όπως υποστηρίζουν οι (με προβλήματα όρασης  :P ) οπαδοί του. Η στήριξη και η πεποίθηση στους παίχτες πως δεν μπορούν να τον φάνε και να αποποιηθούν των ευθυνών τους έσφιξε τα ζωνάρια. Με όποιο κόστος να γίνει και φέτος. Αλλιώς θα χάσουμε όλη τη χρονιά άδικα. Ενώ με επιμονή και στήριξη θα βγει σίγουρα κάτι καλύτερο από το να ξαναλλάξουμε και να γίνουμε το χειρότερο μπουρδέλο στο πρωτάθλημα του κώλου.

Σε κάθε περίπτωση οφείλει ο συγκάτοικός του να τον αφήσει να χτίσει τη δική του ομάδα όπως θέλει, όπως έκανε και με τον προπονητή-μάνατζερ-δημόσιες σχέσεις που παλεύει ο καψερός να τερματίσει πάνω από τη Γεωργία
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #381 on: September 27, 2010, 00:31:08 »
Ρε συ Cure ξερεις ποσο σεβομαι εσενα και τα κειμενα σου κατ'επεκταση, αλλα τωρα αμπελοφιλοσοφεις. Ας μιλησουμε με γεγονοτα. Δες το περσινό παιχνιδι στην Ξανθη και μετα δες και το φετινο και μετα ελα να μου τα ξανα γραψεις αυτα.
Χεστης, χεστης... αλλα καπου πρεπει να διαχωριζουμε και τις πουτσες με τις βουρτσες.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #382 on: September 27, 2010, 00:31:50 »
τον ιταλό ομως cure ξεραμε να του δειξουμε τη πορτα μετά απο 2 ασχημα φιλικά προετοιμασίας και εναμιση μηνα δουλειάς. σε αυτον δε δωσαμε τη πιστωση χρονου που σωστά πρεπει να δειχνουμε σε ολους....
αυτο εμενα με εκνευριζει περισσοτερο. διωξαμε εναν ανθρωπο πριν τον αφησουμε να δουλεψει και ακομα και τωρα τον εχουμε ως φταιχτη για ολα τα δεινα, ακομα και ο λινο ο μπερετα φταιει μας λεει.

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #383 on: September 27, 2010, 00:34:28 »
ακομα και ο λινο ο μπερετα φταιει μας λεει.
Ο Λινο ειπε οτι δεν εκανε προετοιμασια και δεν ξερει αν φταιει ο μπερετα.
Το ιδιο ειχε πει και ο κοντρερας αλλα οι δημοσιογραφοι το μετεφεραν οπως τους συμφερε.

apostolos

• Guest
« Reply #384 on: September 27, 2010, 00:37:33 »
Τον Δερμιτζάκη τον έκαψε ο γενικός ενθουσιασμός μετά το ματς με τη Φενέρ. Τα πάμε για πρωτάθλημα κλπ. Κακή εκτίμηση έγινε και κυρίως από τον Ζαγοράκη. Θα μου πεις να μην το έλεγε? Δεν ξέρω, πάντως οι πάντες και τα πάντα κρίνονται και θα κρίνονται με βάση αυτή τη δήλωση. Κι από εκεί και πέρα ό,τι βρέξει ας κατεβάσει. Αλλαγή προποντή πάντως τώρα με την καμία. Να βγει η χρονιά με Δέρμι και θα γίνει ταμείο.

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #385 on: September 27, 2010, 00:40:57 »
Ένα κάρο μαλακίες έχει κάνει ΝΑΙ! Θυμίζει η ομάδα την αλήστου μνήμης του άρχοντα Ρολφ Φρίγκερ ΝΑΙ!
Ο χέστης κόντεψε να μας ρίξει τη πρώτη χρονιά και στηρίχτηκε. Τη δεύτερη χρονιά παρουσίασε τον πιο φοβισμένο ΠΑΟΚ της ιστορίας που ξεφτιλίστηκε σε κάθε μεγάλο ματς και στηρίχτηκε. Πέρυσι ο άχρηστος ψεύτης και κοιτάω-μόνο-τον-κώλο-μου ήταν ήδη τρία χρόνια στην ομάδα και έκανε την ίδια αρχή. Παρόλα αυτά στηρίχτηκε και έτσι πρέπει να γίνει. Αποδείχτηκε στο τέλος. Ο χέστης δεν μας έκανε ομάδα όπως υποστηρίζουν οι (με προβλήματα όρασης  :P ) οπαδοί του. Η στήριξη και η πεποίθηση στους παίχτες πως δεν μπορούν να τον φάνε και να αποποιηθούν των ευθυνών τους έσφιξε τα ζωνάρια. Με όποιο κόστος να γίνει και φέτος. Αλλιώς θα χάσουμε όλη τη χρονιά άδικα. Ενώ με επιμονή και στήριξη θα βγει σίγουρα κάτι καλύτερο από το να ξαναλλάξουμε και να γίνουμε το χειρότερο μπουρδέλο στο πρωτάθλημα του κώλου.

Σε κάθε περίπτωση οφείλει ο συγκάτοικός του να τον αφήσει να χτίσει τη δική του ομάδα όπως θέλει, όπως έκανε και με τον προπονητή-μάνατζερ-δημόσιες σχέσεις που παλεύει ο καψερός να τερματίσει πάνω από τη Γεωργία

τουλαχιστον με τον προηγουμενο παιζανε οι καλυτεροι και στα αποδυτηρια τουμπεκισταν-οχι οπως τωρα με τον τωρινο που καθονται και τις μετρανε ποιος την εχει μεγαλυτερη..
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

baron

• Guest
« Reply #386 on: September 27, 2010, 00:42:18 »

Γελοίοι γίναμε όταν στείλαμε τον beretta μετά από 4 εβδομάδες.

Γελοίοι ευρωπαϊκά- ασχολήθηκαν εκτενώς τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ με μας και την σοβαρότητα μας., Τώρα και να ψαχτούμε για προπονητή ένα παπάρι θα πάρουμε

Δυστυχώς η σοβαρή μας διοίκηση θα "πορευτει" θέλει δεν θέλει με τον δερμιτζάκη . "έναλλακτικη" θα είναι κάνας λεμονής

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #387 on: September 27, 2010, 00:43:22 »
αυτο δε το γνωριζα chuck.
παντως, για να μη κουραζω αλλο το τοπικ του Παυλου, πιστευω πως αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει ελληνας προπονητης επιπεδου ανταξιου του ΠΑΟΚ. πειτε μου ενα ονομα ελληνα προπονητη που υπαρχει αυτη τη στιγμή που μπορει να δουλεψει σε υψηλο επιπεδο (μη μου πειτε ως παραδειγμα τον νιοπλια και πως πηρε νταμπλ, τον θεωρώ ως προπονητή χειρότερο και απο τον Δερμιτζάκη). Δεν υπαρχει, και για το λόγο αυτό δε θα επρεπε εξαρχής να στραφούμε σε τετοιου ειδους λύση. Δε ξερω για ποιο λογο και με ποια κριτήρια επιλέχθηκε ο Δερμιτζάκης. Ο Μπερέτα όσο και να θέλουμε να τον κρινουμε δε μπορούμε. Δεν ειχε ουτε ενα επίσημο παιχνίδι (πόσο μαλλον τριετή πλανα και λοιπά προνόμια) και αυτό του δίνει το δικαίωμα να μην κριθεί.

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #388 on: September 27, 2010, 00:44:11 »
Τη δεύτερη χρονιά παρουσίασε τον πιο φοβισμένο ΠΑΟΚ της ιστορίας που ξεφτιλίστηκε σε κάθε μεγάλο ματς και στηρίχτηκε.

ελεος...αυτο περιγραφει τη δευτερη χρονια???

Η στήριξη και η πεποίθηση στους παίχτες πως δεν μπορούν να τον φάνε και να αποποιηθούν των ευθυνών τους έσφιξε τα ζωνάρια.

οσο για το δευτερο, ακριβως ετσι ειναι, σε καθε κατασταση. το ερωτημα ειναι, αν ειχες προπονητη το τεννε, το βαγγελη βλαχο η δε ξερω γω ποιον, τους στηριζεις? εννοω, και το ξερεις καλα οτι μερικοι οντως δεν αξιζουν στηριξης, και υπαρχει το ενδεχομενο το βαρελι να μην εχει πατο. η στηριξη λοιπον βασιζεται στην εμπιστοσυνη που εχεις στο προπονητη ως διοικηση. ο χεστης, σορυ που το θυμιζω και εκνευριζω μερικους ειχε μια πορεια πισω του, ο δερμιτζακης τπτ απολυτως. αρα αν λεμε οτι στηριζουμε εστω για ενα χρονο σημαινει να μαστε κ προετοιμασμενοι για παταγωδη αποτυχια. κ μη μου συγκρινετε με την εποχη του τονι γκονζαλες

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #389 on: September 27, 2010, 00:58:05 »
@darklord δεν αμπελοφιλοσοφώ καθόλου αδερφέ. Επειδή με έχει κουράσει το θέμα με τους νοσταλγούς του χέστη απεύφευγα να ανοίξω κουβέντα, αλλά με σένα ξέρω ότι δεν θα παρεξηγηθούμε, ούτε θα καταλήξουμε να υμνούμε το άτιτλο τίποτα (αν και κάποιοι οπαδοί του θα πουν τα γνωστά αλλά δεν γαμείς) θα σου πω 2-3 πράγματα και αν έχεις όρεξη πες μου κι εσύ.

Από που βγαίνει το γεγονός ότι ο άχρηστος ήταν καλύτερος του Δερμιτζάκη όταν είχε χειρότερη εκκίνηση, όχι τη πρώτη χρονιά που πήρε την ομάδα από τον χέστη που μας κέρδισε σήμερα, αλλά την τρίτη του χρονιά; Διαφωνείς ότι φέτος ξεκινήσαμε καλύτερα, αφού τουλάχιστον στην Ευρώπη είμαστε μέσα;

Για ποιο λόγο η -ας το πούμε όπως λέτε όλοι και ας διαφωνώ γιατί πιστεύω ότι ο άχρηστος καρπουζάς μας στέρησε τίτλους και μας άφησε ανοιχτές πληγές που θα πληρώνουμε για πολύ καιρό- επιτυχημένη για όλους σας συνταγή να χαλάσει; Ποια συνταγή; Πρώτο χρόνο ανοικοδόμηση, δεύτερο χρόνο υπομονή, τρίτο χρόνο ξεπέταγμα; Αφού ο χέστης που ήταν μεγάλος προπονητής όπως λένε όλοι ήθελε τρία χρόνια για να κάνει κάτι, ο Δερμιτζάκης δεν θέλει το χρόνο του; Όχι τρία χρόνια γιατί υποτίθεται ο χέστης είχε σαρδέλες και καλά ο λαοπλάνος, αλλά έστω λίγους μήνες; Τόσο εύκολο είναι μία ομάδα που φοβάται να παίξει να της αλλάξεις τελείως το στυλ;

Εγώ δεν αμπελοφιλοσοφώ στο συγκεκριμένο θέμα. Αμπελοφιλοσοφούν όλοι οι οπαδοί του άχρηστου καρπουζά που πείστηκαν πως ο ΠΑΟΚ είναι μια ομαδούλα και αναπολούν την εποχή που ο ΠΑΟΚ κρατούσε το μηδέν με νύχια και δόντια. Αν διαβάσεις το επιχειρήματα στήριξής τους προς τον χέστη θα γελάσεις. Ακριβώς τα αντίθετα λένε τώρα. Πέρυσι ο Ζαγοράκης ήξερε μπάλα κι εμείς σαν άσχετοι έπρεπε να το βουλώσουμε, φέτος έμαθαν μπάλα όλοι και φωνάζουν διώξ' τον. Πέρυσι ήθελε ο προπονητής πίστωση χρόνου, φέτος είμαστε στο χρόνο μηδέν και πρέπει να σηκώσουμε το πρωτάθλημα. Ενώ ο χέστης βαρέθηκε να σηκώνει κούπες. Πέρυσι οι παίχτες έφταιγαν για όλα, φέτος οι παίχτες αγιοποιήθηκαν.

Εγώ είμαι υπέρ του κραξίματος χωρίς έλεος σε όλους, αλλά από το κράξιμο μέχρι το φύγε έχει μία απόσταση που δεν είμαι διαθετιμένος να διανύσω τόσο νωρίς. Έχω υπομονή να περιμένω, κυρίως τη προσπάθεια να μάθει ποδόσφαιρο μία ομάδα που επί τρία χρόνια μόνο κατέστρεφε. Αν αποτύχει ο Δερμιτζάκης θα φανεί αργότερα και σίγουρα όχι τώρα.

@iron δεν τα ξέρεις φίλε καλά τα πράγματα. Μπουνιές έπεφταν στα αποδυτήρια και έπαιζαν οι κολλητοί του πάντα.
@dave συμφωνώ απόλυτα πως ο χέστης είχε μία πορεία πίσω του. Μία άτιτλη πορεία. Το μόνο πρωτάθλημα που πήρε ήταν με έτοιμη ομάδα που τη κατέστρεψε και τον έδιωξαν.
@στον εαυτό μου:
Πέρυσι ο άχρηστος ψεύτης και κοιτάω-μόνο-τον-κώλο-μου ήταν ήδη τρία χρόνια στην ομάδα και έκανε την ίδια αρχή.
Μαλακίες λέω. Χειρότερη αρχή έκανε.
« Last Edit: September 27, 2010, 01:10:21 by cure »

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #390 on: September 27, 2010, 01:02:21 »
Ρε συ Cure ξερεις ποσο σεβομαι εσενα και τα κειμενα σου κατ'επεκταση, αλλα τωρα αμπελοφιλοσοφεις. Ας μιλησουμε με γεγονοτα. Δες το περσινό παιχνιδι στην Ξανθη και μετα δες και το φετινο και μετα ελα να μου τα ξανα γραψεις αυτα.
Χεστης, χεστης... αλλα καπου πρεπει να διαχωριζουμε και τις πουτσες με τις βουρτσες.

+απειρο...
Αν ειναι ο προπονητης μου να εχει 2 σεζον με τις καλυτερες αμυνες στην ιστορια μου και να μπαινει σφηνα στο ποκ μετα απο καμια 20αρια χρονια ας ειναι χεστης και οτι αλλο θες
Βλεπουμε και με το "επιθετικο" ποδοσφαιρο τι γινεται

ΥΓ.Μην συγκρινουμε πρωτη χρονια σαντος με το καφενειο που ανελαβε και τους παικτες γ εθνικης με την τωρινη στρωμενη και καλοδουλεμενη ομαδα που ανελαβε ο δερμιτζακης
Και ναι αναπολω την περσινη και προπερσινη αμυναρα μας γιατι παντα πιστευα οτι γινεσαι μεγαλη ομαδα στο χορτο απο την αμυνα αρχικα, εκτος κι αν εχεις παικταραδες (που δεν εχεις)
ΠΑΟΚ G4Α

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #391 on: September 27, 2010, 01:03:02 »
@darklord δεν αμπελοφιλοσοφώ καθόλου αδερφέ. Επειδή με έχει κουράσει το θέμα με τουςε νοσταλγούς του χέστη απεύφευγα να ανοίξω κουβέντα, αλλά με σένα ξέρω ότι δεν θα παρεξηγηθούμε, ούτε θα καταλήξουμε να υμνούμε το άτιτλο τίποτα (αν και κάποιοι οπαδοί του θα πουν τα γνωστά αλλά δεν γαμείς) θα σου πω 2-3 πράγματα και αν έχεις όρεξη πες μου κι εσύ.

Από που βγαίνει το γεγονός ότι ο άχρηστος ήταν καλύτερος του Δερμιτζάκη όταν είχε χειρότερη εκκίνηση, όχι τη πρώτη χρονιά που πήρε την ομάδα από τον χέστη που μας κέρδισε σήμερα, αλλά την τρίτη του χρονιά; Διαφωνείς ότι φέτος ξεκινήσαμε καλύτερα, αφού τουλάχιστον στην Ευρώπη είμαστε μέσα;

Για ποιο λόγο η -ας το πούμε όπως λέτε όλοι και ας διαφωνώ γιατί πιστεύω ότι ο άχρηστος καρπουζάς μας στέρησε τίτλους και μας άφησε ανοιχτές πληγές που θα πληρώνουμε για πολύ καιρό- επιτυχημένη για όλους σας συνταγή να χαλάσει; Ποια συνταγή; Πρώτο χρόνο ανοικοδόμηση, δεύτερο χρόνο υπομονή, τρίτο χρόνο ξεπέταγμα; Αφού ο χέστης που ήταν μεγάλος προπονητής όπως λένε όλοι ήθελε τρία χρόνια για να κάνει κάτι, ο Δερμιτζάκης δεν θέλει το χρόνο του; Όχι τρία χρόνια γιατί υποτίθεται ο χέστης είχε σαρδέλες και καλά ο λαοπλάνος, αλλά έστω λίγους μήνες; Τόσο εύκολο είναι μία ομάδα που φοβάται να παίξει να της αλλάξεις τελείως το στυλ;

Εγώ δεν αμπελοφιλοσοφώ στο συγκεκριμένο θέμα. Αμπελοφιλοσοφούν όλοι οι οπαδοί του άχρηστου καρπουζά που πείστηκαν πως ο ΠΑΟΚ είναι μια ομαδούλα και αναπολούν την εποχή που ο ΠΑΟΚ κρατούσε το μηδέν με νύχια και δόντια. Αν διαβάσεις το επιχειρήματα στήριξής τους προς τον χέστη θα γελάσεις. Ακριβώς τα αντίθετα λένε τώρα. Πέρυσι ο Ζαγοράκης ήξερε μπάλα κι εμείς σαν άσχετοι έπρεπε να το βουλώσουμε, φέτος έμαθαν μπάλα όλοι και φωνάζουν διώξ' τον. Πέρυσι ήθελε ο προπονητής πίστωση χρόνου, φέτος είμαστε στο χρόνο μηδέν και πρέπει να σηκώσουμε το πρωτάθλημα. Ενώ ο χέστης βαρέθηκε να σηκώνει κούπες. Πέρυσι οι παίχτες έφταιγαν για όλα, φέτος οι παίχτες αγιοποιήθηκαν.

Εγώ είμαι υπέρ του κραξίματος χωρίς έλεος σε όλους, αλλά από το κράξιμο μέχρι το φύγε έχει μία απόσταση που δεν είμαι διαθετιμένος να διανύσω τόσο νωρίς. Έχω υπομονή να περιμένω, κυρίως τη προσπάθεια να μάθει ποδόσφαιρο μία ομάδα που επί τρία χρόνια μόνο κατέστρεφε. Αν αποτύχει ο Δερμιτζάκης θα φανεί αργότερα και σίγουρα όχι τώρα.

@iron δεν τα ξέρεις φίλε καλά τα πράγματα. Μπουνιές έπεφταν στα αποδυτήρια και έπαιζαν οι κολλητοί του πάντα.
@dave συμφωνώ απόλυτα πως ο χέστης είχε μία πορεία πίσω του. Μία άτιτλη πορεία. Το μόνο πρωτάθλημα που πήρε ήταν με έτοιμη ομάδα που τη κατέστρεψε και τον έδιωξαν.

τι θελω κ απανταω καθε φορα στα ποστ σου για προπονητες...δε βαζω μυαλο :'(

apostolos

• Guest
« Reply #392 on: September 27, 2010, 01:04:43 »
Σπαρτιατης, γενικά το Έλληνας προπονητής ποδοσφαίρου, είναι κάτι σαν το παλιό καλό Αλβανός τουρίστας που είχε βγεί στην εποχή του υπαρκτού σοσιαλισμού. Σύντομοτατο ανέκδοτο. Αναχρονιστικοί, άσχετοι, ανεπίδεκτοι μαθήσεως. Πού την μάθανε την δουλειά αυτή ρε παιδιά αυτοί? Και έμφυτο ταλέντο να έχουν (συνηθως στο κοουτσάρισμα) αφού δεν ξέρουν τα βασικά (προετοιμασίες, στρατηγική, διαχείριση υλικού κλπ) πώς θα γίνει η δουλειά? Και δεν πάνε να μάθουν κιόλας. Πάνε έξω, κάτσε να μάθεις 5 πράγματα, πάνε να ψηθείς μετά σε μικρές κατηγορίες μερικά χρόνια και μετά μπες στον χορό. Αυτοί θέλουν στην καμπούρα μιας μεγάλης ομάδος να γίνουν μάγκες με τη μία. Ξέρει λέει που βρίσκεται, ξέρει τι σημαίνει ΠΑΟΚ. Κι ο οργανωτής της 4 ξέρει τι σημαίνει ΠΑΟΚ ίσως καλύτερα από κάθε άλλον, να τον βάλουμε να κάτσει στον πάγκο δηλαδή? Τέλοσπάντων κι αυτά που λέω ακούγονται σαν να είναι για τον Δερμιτζάκη κι όμως δεν είναι. Από όλα αυτά τα λιμά που κυκλοφορούνε (Δώνης Νιόμπλιας κλπ) ο Παύλος εμένα μου φαίνεται πολύ σοβαρότερος. Μάλλον όμως όχι έτοιμος ακόμα. Ελπίζω να με διαψέυσει πανηγυρικά.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #393 on: September 27, 2010, 01:07:20 »
Καλά κάνετε ρε παιδιά στη τελική και αναπολείτε τον προπονητή που έκανε την Ελλάδα να παίζει σαν την Ισπανία  :o . Αλλά το θέμα δεν είναι αυτός, αλλά ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ έχει άλλον προπονητή.
Αν κάτι μας άφησε κληρονομιά η εποχή του προπονητή που ήθελε 4 μεγάλες μεταγραφές ακόμη για να παίξει μπάλα  :P , είναι πως καλό είναι να μην αλλάζουμε κάθε τρεις και λίγο προπονητή. Ακόμη κι αν έχουμε το νέο Τεννέ.

Όχι γιατί θα αποδειχτεί Μουρίνιο ή Φρίγκερ. Τι είμαστε μάντεις; Γιατί απλά οι παίχτες θα το ξύνουν ξέροντας πως θα τη πληρώνει ο προπονητής στα κλαρίνια και αυτό είναι αρρώστια αγιάτρευτη
« Last Edit: September 27, 2010, 01:13:50 by cure »

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #394 on: September 27, 2010, 01:14:45 »
@cure respect από μένα αδερφέ. Μια χαρά τα λες

Συμφωνώ με την άποψη ταμείο στο τέλος. Και το κράξιμο σε περίπτωση αποτυχίας θα πέσει εκεί που πρέπει. Για την ώρα στήριξη σε διοίκηση-προπονητή-παίκτες. Το λέω εγώ που έχω ξενερώσει με τον Ζαγοράκη (και κατ'επέκταση με τον Δερμιτζάκη ως επιλογή του 1ου και κατ'επέκταση με την ομάδα που παρουσιάζει ο 2ος) πιθανόν όσο κανείς άλλος οπαδός του ΠΑΟΚ. Ειλικρινά

ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

northeagle_4

• Guest
« Reply #395 on: September 27, 2010, 01:21:39 »

Όχι γιατί θα αποδειχτεί Μουρίνιο ή Φρίγκερ. Τι είμαστε μάντεις; Γιατί απλά οι παίχτες θα το ξύνουν ξέροντας πως θα τη πληρώνει ο προπονητής στα κλαρίνια και αυτό είναι αρρώστια αγιάτρευτη

ολο το ζουμι αδερφε.Το να κρινεις καποιον μετα απο 2 μηνες ειναι αμπαλοσυνη,αλλα ο θεσμος του προπονητη πρπει να ειναι κατι που να σεβονται οι ποδοσφαιριστες σε καθε σοβαρη ομαδα.διωξε τον εναν ,φερε τον αλλον και οι 11 στο απυροβλυτω εχει τραγικες συνεπειες.Τον πιστευουν δεν το πιστευουν,τον ακουνε δεν τον ακουνε ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #396 on: September 27, 2010, 01:25:09 »
οι παίχτες μας μέχρι τώρα εκθέτουν τον προπονητή...
δεν το κάνουν επίτηδες για μένα...
σε λίγο ρολάρουμε λίγο υπομονή...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #397 on: September 27, 2010, 01:28:23 »
ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΤΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ...ενδιαφερον θα εχει η επομενη εβδομαδα....τι γνωμη εχετε μαγκες?

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #398 on: September 27, 2010, 01:32:26 »
πως  πάει το πείραμα;

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #399 on: September 27, 2010, 01:34:27 »
Ο σάντος έμεινε τριετία έχοντας τον βρύζα στα αποδυτήρια. Χωρίς βρύζα στα αποδυτήρια και στήριξη από ζαγορ ο σάντος θα είχε φύγει δεκατρείς φορές από τον ΠΑΟΚ. Σωστά αναφέρεται ο κιουρ στο ρόλο του σβούρα. Το να κρατηθούν οι παίκτες σε εγρήγορση, πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι είναι το μεγάλο στοίχημα. Αν χαθεί ο έλεγχος, η εύκολη και γκαραντί ελληνική λύση είναι να αλλάξει ο προπονητής, μιας και δεν αλλάζεις εύκολα μεσούσης της περιόδου όλο το ρόστερ...
Έτσι και ο Δερμιτζάκης, είναι που είναι άπειρος σε τέτοιες καταστάσεις πίεσης μεγάλης ομάδας, τη στιγμή που πλαισιώνεται και από αμφιβόλου ικανότητας συνεργάτες είναι πανεύκολα αναλώσιμος από τις πριμαντόνες μας.
Απαιτούνται λεπτοί και αποτελεσματικοί χειρισμοί στα αποδυτήρια. Ο προπονητης μόνος δεν μπορεί. Ο βρύζας σίγουρα προσέφερε πολλά από αυτό το πόστο. Το "έχει" άλλωστε και ιδιοσυγκρασιακά.
Πάντως  κατ' εμέ γενικότερα, εκτός του ότι είναι άδικη η σύγκριση ΑΠΟ ΤΩΡΑ δερμιτζάκη-σάντου, στην τελική δε νομίζω ότι ταιριάζει στην περηφάνια του ΠΑΟΚτσή να αναπολεί κάποιον που ενώ έφτασε στο σημείο να τον ικετεύει, αυτός αποφάσισε να μας κλάσει.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...