@darklord δεν αμπελοφιλοσοφώ καθόλου αδερφέ. Επειδή με έχει κουράσει το θέμα με τους νοσταλγούς του χέστη απεύφευγα να ανοίξω κουβέντα, αλλά με σένα ξέρω ότι δεν θα παρεξηγηθούμε, ούτε θα καταλήξουμε να υμνούμε το άτιτλο τίποτα (αν και κάποιοι οπαδοί του θα πουν τα γνωστά αλλά δεν γαμείς) θα σου πω 2-3 πράγματα και αν έχεις όρεξη πες μου κι εσύ.
Από που βγαίνει το γεγονός ότι ο άχρηστος ήταν καλύτερος του Δερμιτζάκη όταν είχε χειρότερη εκκίνηση, όχι τη πρώτη χρονιά που πήρε την ομάδα από τον χέστη που μας κέρδισε σήμερα, αλλά την τρίτη του χρονιά; Διαφωνείς ότι φέτος ξεκινήσαμε καλύτερα, αφού τουλάχιστον στην Ευρώπη είμαστε μέσα;
Για ποιο λόγο η -ας το πούμε όπως λέτε όλοι και ας διαφωνώ γιατί πιστεύω ότι ο άχρηστος καρπουζάς μας στέρησε τίτλους και μας άφησε ανοιχτές πληγές που θα πληρώνουμε για πολύ καιρό- επιτυχημένη για όλους σας συνταγή να χαλάσει; Ποια συνταγή; Πρώτο χρόνο ανοικοδόμηση, δεύτερο χρόνο υπομονή, τρίτο χρόνο ξεπέταγμα; Αφού ο χέστης που ήταν μεγάλος προπονητής όπως λένε όλοι ήθελε τρία χρόνια για να κάνει κάτι, ο Δερμιτζάκης δεν θέλει το χρόνο του; Όχι τρία χρόνια γιατί υποτίθεται ο χέστης είχε σαρδέλες και καλά ο λαοπλάνος, αλλά έστω λίγους μήνες; Τόσο εύκολο είναι μία ομάδα που φοβάται να παίξει να της αλλάξεις τελείως το στυλ;
Εγώ δεν αμπελοφιλοσοφώ στο συγκεκριμένο θέμα. Αμπελοφιλοσοφούν όλοι οι οπαδοί του άχρηστου καρπουζά που πείστηκαν πως ο ΠΑΟΚ είναι μια ομαδούλα και αναπολούν την εποχή που ο ΠΑΟΚ κρατούσε το μηδέν με νύχια και δόντια. Αν διαβάσεις το επιχειρήματα στήριξής τους προς τον χέστη θα γελάσεις. Ακριβώς τα αντίθετα λένε τώρα. Πέρυσι ο Ζαγοράκης ήξερε μπάλα κι εμείς σαν άσχετοι έπρεπε να το βουλώσουμε, φέτος έμαθαν μπάλα όλοι και φωνάζουν διώξ' τον. Πέρυσι ήθελε ο προπονητής πίστωση χρόνου, φέτος είμαστε στο χρόνο μηδέν και πρέπει να σηκώσουμε το πρωτάθλημα. Ενώ ο χέστης βαρέθηκε να σηκώνει κούπες. Πέρυσι οι παίχτες έφταιγαν για όλα, φέτος οι παίχτες αγιοποιήθηκαν.
Εγώ είμαι υπέρ του κραξίματος χωρίς έλεος σε όλους, αλλά από το κράξιμο μέχρι το φύγε έχει μία απόσταση που δεν είμαι διαθετιμένος να διανύσω τόσο νωρίς. Έχω υπομονή να περιμένω, κυρίως τη προσπάθεια να μάθει ποδόσφαιρο μία ομάδα που επί τρία χρόνια μόνο κατέστρεφε. Αν αποτύχει ο Δερμιτζάκης θα φανεί αργότερα και σίγουρα όχι τώρα.
@iron δεν τα ξέρεις φίλε καλά τα πράγματα. Μπουνιές έπεφταν στα αποδυτήρια και έπαιζαν οι κολλητοί του πάντα.
@dave συμφωνώ απόλυτα πως ο χέστης είχε μία πορεία πίσω του. Μία άτιτλη πορεία. Το μόνο πρωτάθλημα που πήρε ήταν με έτοιμη ομάδα που τη κατέστρεψε και τον έδιωξαν.
@στον εαυτό μου:
Πέρυσι ο άχρηστος ψεύτης και κοιτάω-μόνο-τον-κώλο-μου ήταν ήδη τρία χρόνια στην ομάδα και έκανε την ίδια αρχή.
Μαλακίες λέω. Χειρότερη αρχή έκανε.