Author Topic: Παύλος Δερμιτζάκης  (Read 21524 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Απ: Παύλος Δερμιτζάκης
« Reply #240 on: September 17, 2010, 14:49:56 »
Έλατε ρε όλοι ηρεμία, θα την βρει την άκρη ακόμα αρχή είναι , ούτε προετοιμασία με τους παίκτες δν έχει κάνει ο άνθρωπος, έχει δώσει καλά δείγματα... Όλα θα πάνε καλά. Τι να κάνουμε και τα φλόκια στο πρόγραμμα είναι
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #241 on: September 17, 2010, 15:42:35 »
παυλε εισαι υπευθυνος για την νοοτροπια με την οποια κατεβηκε χθες η ομαδα

0 στη αμυνα και αν μπει γκολ, μπηκε

το φαγαμε ομως πρωτα και με κωλοφαρδια ισοφαρισαμε, ετσι δεν πας πουθενα

ξυπνα και ξυπνα και τους υπολοιπους πριν ειναι αργα
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #242 on: September 17, 2010, 17:51:23 »
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ 5 ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
« Reply #243 on: September 17, 2010, 21:35:41 »
ρε μαλακες μας εχετε πρηξει τ αρχιδια γαμω το μπελα μου
ηταν ο σαντος κραζατε που ηταν σφιχτος πισω και επαιζε για το μισο μηδεν
ερχεται ο δερμιτζακης κραζετε που ρισκαρει και εχει κενα η αμυνα
ουτε εσεις δεν ξερετε τι θελετε με φαινεται μονο κραζετε για να το παιζετε εξυπνοι.
να πηγαινετε να βλεπετε τη μπαρτσελονα αμα δε γουσταρετε που τα κανει ολα σωστα αλλα κι εκει ακομα κατι θα βρειτε να κραξετε

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #244 on: September 18, 2010, 00:19:47 »
δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έχεις δεδομένο αδερφέ,ότι αυτοί που έκραζαν τον santos,κράζουν τώρα τον δερμιτζάκη...εγώ νομίζω ότι αυτοί που στήριζαν τον santos κράζουν τώρα τον δερμιτζάκη...και αυτοί που έκραζαν τον santos στηρίζουν τώρα τον δερμιτζάκη...και αυτό εξηγείται, επειδή οι 2 "προπονητες"  βλέπουν το ποδόσφαιρο τελείως διαφορετικά...ο μεν santos να κρατήσουμε πρώτα το μηδέν να μην δώσουμε ευκαιρίες στον αντίπαλο και βλέπουμε για μπροστά...και ο δερμιτζάκης όσα και να φάμε να βάλουμε ένα παραπάνω,γιατί πρώτα από ολα πρέπει να γουστάρουμε το ποδόσφαιρο...

υ.γ 1 όσο για τη μπαρτσελόνα αδερφέ./..ε ναι ...είναι δυνατόν να χάνει 0-2 από την χέρκουλες και να μην κράξω..το δεξί νύχι του μέση,κάνει όσο όλες οι ευρωπαικες γριές που υπάρχουν μαζί  ;D

άμα κόψουμε και το κράξιμο στους προπονητές..ας πάμε να ζήσουμε καλύτερα σε κήπους και γλάστρες...
« Last Edit: September 18, 2010, 00:27:37 by bozik »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
« Reply #245 on: September 18, 2010, 00:45:21 »
δεν ειναι το κραξιμο ακριβως που με πειραζει μποζικ αλλα ο τροπος που το κανουν καποιοι..αυτη η κριτικη αφ'υψηλου μερικων απο δω μεσα με χτυπαει στα μηνυγγια,γι αυτο και εχω επιλεξει να μην γραφω τοσο συχνα ειδικα στα αγωνιστικα θεματα

makptol

• Guest
« Reply #246 on: September 18, 2010, 02:27:03 »
 ειναι δυνατον να γκρινιαζουμε με την μεχρι τωρα πορεια μας απο το καλοκαιρι μεχρι τωρα ?
ελεος πολυ καλα παμε παιζουμε δεν παιζουμε οσο μπορουμε εξαλλου δεν εχουμε ρομποτ αλλα ανθρωπους
που εχουν και την κακη τους μερα ......ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΚΡΙΑ Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ Η ΓΚΡΙΝΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΘΕΤΙΚΗ ΑΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ......

mpougatsas

• Guest
« Reply #247 on: September 18, 2010, 03:03:33 »
δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έχεις δεδομένο αδερφέ,ότι αυτοί που έκραζαν τον santos,κράζουν τώρα τον δερμιτζάκη...εγώ νομίζω ότι αυτοί που στήριζαν τον santos κράζουν τώρα τον δερμιτζάκη...και αυτοί που έκραζαν τον santos στηρίζουν τώρα τον δερμιτζάκη...και αυτό εξηγείται, επειδή οι 2 "προπονητες"  βλέπουν το ποδόσφαιρο τελείως διαφορετικά...ο μεν santos να κρατήσουμε πρώτα το μηδέν να μην δώσουμε ευκαιρίες στον αντίπαλο και βλέπουμε για μπροστά...και ο δερμιτζάκης όσα και να φάμε να βάλουμε ένα παραπάνω,γιατί πρώτα από ολα πρέπει να γουστάρουμε το ποδόσφαιρο...

πέρα απ την προσωπικη φιλοσοφία του κάθε προπονητή, πρέπει τα όσα λένε δημοσίως και η νοτροπία που περνάν στους παίχτες και βγαίνει στο γήπεδο να ταιριάζουν και με τη φιλοσοφία της ομάδας, και κυρίως του λαού που στηρίζει αυτή την ομάδα.
Όταν η ομάδα κατεβαίνει φοβισμένη και χάνει σε όλα τα ντέρμπι για 2,5 χρόνια με το ποκ είναι λογικό να τ ακούει ο σάντος ανεξαρτήτως στυλ παιχνιδιού... ο ΠΑΟΚτσης δεν έχει μάθει να κάθεται στ αυγά του και να νικάει τους απο κάτω αλλά να ρίχνει σφαλιάρες στο κατεστημένο. Η κριτική που γινόταν στον Σάντος έφερε και τα επιθυμητ'α αποτελέσματα και είμαστε εδώ που είμαστε. Το ίδιο γίνεται και με Δερμιτζάκη, όσο η ομάδα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του κόσμου όπως έγινε καιμέχρι το ματς στην Πόλη θα υπάρχει ηρεμία, όταν γίνονται εμφανίσεις που δε συμβαδίζουν με τη νοοτροπία του ΠΑΟΚση οπαδού-φιλάθλου θα ασκείται κριτική κι αυτό είναι υγιές νομίζω.
 Οσα έχουν ειπωθεί παντως από χθες ίσως είναι και υπερβολικά, και σίγουρα δε θα χαν τέτοια έκταση αν δεν είχαν προηγηθεί δηλώσεις για χαλαρή αντιμετώπιση του αγώνα, οι οποίες δυστυχώς επαληθέυθηκαν απ την εμφάνιση.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #248 on: September 18, 2010, 12:06:17 »
"Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την προσπαθεια"
Παυλαρα σε παω με τα χιλια και αναγνωριζω ο,τι εκανες με Φενερ και Αξιαξ. Αλλα εξηγησε μου ΤΙ σε αφησε πολυ ευχαριστημενο?
Η τρυπαρα στο αριστερο ακρο της αμυνας?
Οτι ενας παιχτης που τον ειχαμε κανει ανεκδοτο παλιοτερο εκανε γιογιο την αμυνα μας?
Οτι το κεντρο βολοδερνε αμυντικα και επιθετικα? Οτι απειχε απο αμυνα και επιθεση χιλιομετρα?
Οτι πολλοι παιχτες ειχαν κρεμασει γλωσσα λογο κουρασης?
Οτι βλεπαμε εικονα χαλαρωσης και φιλικου παιχνιδιου σε ματς Γιουροπα ληγκ για ομιλους?Οτι βλεπαμε τακουνακια και τσαλιμακια?
Οτι επαιζαν μονο για το Χ και ηταν θεμα χρονου να ερθει το γκολ?
Οτι δεν μπορουσαμε να κανουμε μια σωστη πασα στα 5 μετρα?
Οτι παιζαμε σε σλοου μοσιον?
Οτι ατομικα ολοι οι παιχτες ηταν κατω πολυ κατω απο τον μεσο ορο της αποδοσης τους?
Οτι δεν μπορουσαμε να κανουμε εστην επιθεση μια ομαδικη ενεργεια, εναν συνδυασμο, καποιον αυτοματισμο?
Το μονο θετικο ηταν οτι καπως ξυπνησαν μετα το γκολ. Τιποτα αλλο δεν θα επρεπε να σε εχει αφησει πολυ ευχαριστημενο.

Μπορουσες Παυλο να πεις οτι δεν μας βγηκαν τα σχεδια, οι αλλαγες, τα πλανα, ειμασταν ολοι σε κακη μερα, φταινε οι παιχτες φταιω εγω κλπ.
Αλλα μην μας λες Παυλο οτι εμεινες πολυ ευχαριστημενος γιατι εκτος οτι μας τρελλαινει αυτο αφου ειναι τελειως παραλογο με την εικονα, επιπλεον κατεβαζει τον πηχυ και τις απαιτησεις απο τους παιχτες. Και καλα να ειχαν παιξει εσυ πρεπει να ζητας το ακομα καλυτερο. Και οχι να τους κανεις να επαναπαυονται και να εφησυχαζουν. Να μην μιλησω και συνειρμεικα για το Σαντος και τις παρομοιες αστοχες δηλωσεις του που ειχε κανει πολλακις, αυτο ειναι δευτερευον θεμα και ισως και ακαιρο. Αλλα και οι δηλωσεις σου αυτες πριν και μετα τον αγωνα για μενα πολυ ακυρες.
« Last Edit: September 18, 2010, 13:28:59 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #249 on: September 18, 2010, 13:23:31 »
Ακριβως ετσι HOMO...Οι δηλωσεις τελειως ακυρες-και εγω επιμενω οτι δεν ελεγχει καλα την ομαδα μετα το ματς με φενερ...
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #250 on: September 18, 2010, 16:06:25 »
Αλλα μην μας λες Παυλο οτι εμεινες πολυ ευχαριστημενος γιατι εκτος οτι μας τρελλαινει αυτο αφου ειναι τελειως παραλογο με την εικονα, επιπλεον κατεβαζει τον πηχυ και τις απαιτησεις απο τους παιχτες. Και καλα να ειχαν παιξει εσυ πρεπει να ζητας το ακομα καλυτερο. Και οχι να τους κανεις να επαναπαυονται και να εφησυχαζουν

+1926

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #251 on: September 18, 2010, 17:30:36 »
ότι αυτοί που έκραζαν τον santos,κράζουν τώρα τον δερμιτζάκη...εγώ νομίζω ότι αυτοί που στήριζαν τον santos κράζουν τώρα τον δερμιτζάκη...και αυτοί που έκραζαν τον santos στηρίζουν τώρα τον δερμιτζάκη...και αυτό εξηγείται, επειδή οι 2 "προπονητες"  βλέπουν το ποδόσφαιρο τελείως διαφορετικά...
μεγαλη μαλακια οποιος το κανει αυτο.ο προπονητης του ΠΑΟΚ εχει την στηριξη και την εμπιστοσυνη ολων μας οποιος και ναι αυτος.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

baron

• Guest
« Reply #252 on: September 18, 2010, 19:16:14 »
δεν ειναι το κραξιμο ακριβως που με πειραζει μποζικ αλλα ο τροπος που το κανουν καποιοι..αυτη η κριτικη αφ'υψηλου μερικων απο δω μεσα με χτυπαει στα μηνυγγια,γι αυτο και εχω επιλεξει να μην γραφω τοσο συχνα ειδικα στα αγωνιστικα θεματα

Έχεις κάποια συγκεκριμένη αγωνια να προστατεύεις κόσμο ο οποιος πληρώνεται για να αντέχει κριτική και μπινελίκια?
Το θέμα που ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ είναι εντελώς ανύπαρκτο.
Κανεις δεν επιτέθηκε στον δερμιτζάκη. Ούτε αυτοί που κράζανε τον santos ούτε αυτοί που του κάναν τσιμπούκια και τώρα μυξοκλαίγονται ως προδομένοι.

Κριτική στα πεπραγμένα γίνεται. Ο άνθρωπος κρίνεται καθημερινά. Αφού διαλέγει τον δρόμο και την νοοτροπία των ΜΜΕ θα αντιμετώπιση και κάποιον άνεμο που θα του έρχεται από την αντίθετη κατεύθυνση.

Εμενα με ανησυχούν post που σε ανύποπτο χρόνο αναμασούν πάντα τα ίδια και τα ίδια. Ναι με τον santos όχι με τον δερμιτζάκη. Πως λέμε ναι με το ΠΑΣΟΚ όχι με την ΝΔ.

Με κανέναν από τους δυο δεν γίνεται? ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ πως θα γίνει να είμαστε?

ive4

• Guest
« Reply #253 on: September 18, 2010, 21:38:06 »
Ούτε 20 Σεπτεμβρίου δεν είναι. Κρίμα για τον ΠΑΟΚ να γίνονται τέτοιες συζητήσεις και να έχουμε βγει στην κριτική, ακόμα και των δηλώσεων του προπονητή μας. Προπονητή που να βγαίνει πριν από τα ματς και να λέει πάμε να τους πατήσουμε, πάμε για πρωτάθλημα ή να τα χώνει σε παίκτες μετά από κακή εμφάνιση, δεν θα βρούμε και αν τον βρούμε θα είναι τόσο λαοπλάνος που θα μας κοροϊδεύει.

Δεν διαφωνώ με την κριτική στον προπονητή, αλλά ξέρουμε όλοι πόσο εύκολα μπορεί να οδηγήσει σε καλαμπόκια..
ΣΤΗΡΙΞΗ σε προπονητή και παίκτες!

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #254 on: September 19, 2010, 20:18:06 »
Τι κάνεις ρε μάστορα; Τι θα γίνει με την ομάδα;

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #255 on: September 19, 2010, 20:32:49 »
Ευχαριστημένος πάλι με το χ καπετάνιο?Προσοχή διότι τα πράγματα ζορίζουν...καλή υπομονή και καλά έντερα διότι εδώ είναι ΠΑΟΚ....

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #256 on: September 19, 2010, 20:56:02 »
παύλε καλημέρα!!!!!!βάλε taxi γιατί το συνεχόμενο κακό δεν θα μας βγει σε καλο

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #257 on: September 19, 2010, 21:01:05 »
ΔΟΥΛΕΥΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΡΕ. ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

Ξερεις ρε που εισαι προπονητης; Ξυπνα ρε, μου βαζεις τον παλτο τον Παπαζογλου (οχι οτι ο αλλος ηταν καλυτερος αλλα...), μου βαζεις τον Γκαρσια στο 75; ΞΥΠΝΑ ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ.

2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΚΡΑΞΟΥΜΕ ΣΕ ΤΟΠΙΚ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ.

Χ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ ΡΕ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΡΕ; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΡΕ, ΝΙΚΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

dorian.it

• Guest
« Reply #258 on: September 19, 2010, 21:13:42 »
Συμφωνω με τον επανω.

δεν συμπληρωνω τπτ...

ΞΥΠΝΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
« Reply #259 on: September 19, 2010, 21:16:45 »
Χ με την τρίπολη με 10 από το 50 , χ με το χωριό από το Βέλγιο , χ με τον νεοφώτιστο στην Τούμπα..

ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ..Ξύπνα γιατί το όνειρο θα διαρκέσει λίγο..Και ξύπνα και τα κοπρόσκυλα..
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ