"Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την προσπαθεια"
Παυλαρα σε παω με τα χιλια και αναγνωριζω ο,τι εκανες με Φενερ και Αξιαξ. Αλλα εξηγησε μου ΤΙ σε αφησε πολυ ευχαριστημενο?
Η τρυπαρα στο αριστερο ακρο της αμυνας?
Οτι ενας παιχτης που τον ειχαμε κανει ανεκδοτο παλιοτερο εκανε γιογιο την αμυνα μας?
Οτι το κεντρο βολοδερνε αμυντικα και επιθετικα? Οτι απειχε απο αμυνα και επιθεση χιλιομετρα?
Οτι πολλοι παιχτες ειχαν κρεμασει γλωσσα λογο κουρασης?
Οτι βλεπαμε εικονα χαλαρωσης και φιλικου παιχνιδιου σε ματς Γιουροπα ληγκ για ομιλους?Οτι βλεπαμε τακουνακια και τσαλιμακια?
Οτι επαιζαν μονο για το Χ και ηταν θεμα χρονου να ερθει το γκολ?
Οτι δεν μπορουσαμε να κανουμε μια σωστη πασα στα 5 μετρα?
Οτι παιζαμε σε σλοου μοσιον?
Οτι ατομικα ολοι οι παιχτες ηταν κατω πολυ κατω απο τον μεσο ορο της αποδοσης τους?
Οτι δεν μπορουσαμε να κανουμε εστην επιθεση μια ομαδικη ενεργεια, εναν συνδυασμο, καποιον αυτοματισμο?
Το μονο θετικο ηταν οτι καπως ξυπνησαν μετα το γκολ. Τιποτα αλλο δεν θα επρεπε να σε εχει αφησει πολυ ευχαριστημενο.
Μπορουσες Παυλο να πεις οτι δεν μας βγηκαν τα σχεδια, οι αλλαγες, τα πλανα, ειμασταν ολοι σε κακη μερα, φταινε οι παιχτες φταιω εγω κλπ.
Αλλα μην μας λες Παυλο οτι εμεινες πολυ ευχαριστημενος γιατι εκτος οτι μας τρελλαινει αυτο αφου ειναι τελειως παραλογο με την εικονα, επιπλεον κατεβαζει τον πηχυ και τις απαιτησεις απο τους παιχτες. Και καλα να ειχαν παιξει εσυ πρεπει να ζητας το ακομα καλυτερο. Και οχι να τους κανεις να επαναπαυονται και να εφησυχαζουν. Να μην μιλησω και συνειρμεικα για το Σαντος και τις παρομοιες αστοχες δηλωσεις του που ειχε κανει πολλακις, αυτο ειναι δευτερευον θεμα και ισως και ακαιρο. Αλλα και οι δηλωσεις σου αυτες πριν και μετα τον αγωνα για μενα πολυ ακυρες.