Author Topic: ρούλης - ΠΑΟΚ Κυριακή 13/3/2010, ώρα 19:00, novasports1  (Read 17766 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cure

• Αλλαγή
Αδερφε μου ΠΑΟΚΚΙΟΥΡ, εκ του αποτελεσματος φανηκε οτι εκανες μεγαλο λαθος. Δεν το λεω για να γινω μετα Χριστον Προφητης. Δεν το αναφερω φυσικα για να σου την πω αλλα για να βγει ενα  χρησιμο διδαγμα:
Φίλε μου sorry αλλά δεν με κατάλαβες καθόλου.
Εγώ είμαι υπέρ όλων όσων υποστηρίζεις, απλά το θεωρούσα και το θεωρώ ακόμη κωμικό να σκούζαμε πριν το συγκεκριμένο ματς, γιατί ΚΑΙ θα μας έσφαζαν ούτως ή άλλως ΚΑΙ θα γινόμασταν γραφικοί άδικα. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, τότε σημαίνει αν μιλήσεις ξαφνικά, πως ξέρεις ότι θα σε σφάξουν. Αυτό θα με χαλούσε πάρα πολύ.
Αντίθετα αυτό που έγινε χθες με έκανε να χαρώ, γιατί προσωπικά κατάλαβα ότι οι δικοί μας το πάλευαν στο παρασκήνιο, ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ.
Για τον ΠΑΟΚήταν καλύτερα που έγινε έτσι , γιατί τώρα έχουμε ελπίδα πραγματική να συνέλθει ο Ζαγοράκης, να νιώσει κορόιδο και να αλλάξει εντελώς μυαλά στο συγκεκριμένο. Και να οργανωθεί καλύτερα ενόψει Play off. Αν τον ωθούσαμε σε εκ των προτέρων αντίδραση, θα νόμιζε πως αυτό θα έφταιγε που μας σφάξανε.

Επίσης ΤΩΡΑ έχεις και δικαίωμα να φωνάξεις επιτέλους πριν τα play off και μεγάλη ελπίδα να καταφέρεις κάτι, αφού όλοι την πήραμε γραμμή πλέον που το πάνε. Επαναλαμβάνω πως είμαι μαζί σου σε ό,τι αναφέρεις ως δράση. Με τις παραπάνω προϋποθέσεις όμως.

Η ησυχία του κόσμου και της ομάδας πάντως μου άρεσε κι επιμένω, έστω κι αν φαίνεται πως κοιμόμασταν. Ο λαός έπραξε σωστά απέναντι στους πουθενάδες και θα λυπηθώ αν στο επόμενο ματς με τα σκουλήκια γυρίσουμε πίσω και μας αποπροσανατολίσει τόσο, ώστε να το δούμε ως τελικό. Η ομάδα  οφείλει να δουλέψει περισσότερο για τη "χαλαρότητα". Να συνεχίσει να μη μιλάει, αλλά πλέον να αρχίσει και να γαμάει χωρίς λόγια και χωρίς σάλιο

Ήμουν σίγουρος για το τι θα γίνει φίλε ΗΟΜΟ και γι' αυτό είμαι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της άποψης του Σάντος "φέρτε 3 παιχταράδες να τους γαμήσω του χρόνου". Είμαι σίγουρος πως θα το πάρουμε το γαμημένο αν συνεχίσουμε να παίρνουμε παραπάνω πόντους από αυτούς. Οι φετινοί ήταν βέβαιο πως δεν θα μας έφταναν και για μένα υπάρχουν μόνο τα Play off στο μυαλό μου. Αργήσαμε λίγο φέτος. Του χρόνου θα πάρουμε περισσότερους πόντους όμως. Αυτό για να ξεκαθαρίζω τι λέω και για τι το λέω και να μη με νομίζεις υπεράνω με τα κοράκια.  ;)
« Last Edit: March 15, 2010, 13:50:49 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
δεν ξέρω αν το σχολίασε κανείς σε προηγούμενη σελίδα, προσωπικά δεν είδα κανένα σωστό ριπλέι του οφ σαιντ του βιειρίνια, δηλαδη πάγωμα ακριβώς τη στιγμή που φεύγει η μπάλλα από τον μουσλίμοβιτς.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline gagas

• Αλλαγή
Για τον ΠΑΟΚήταν καλύτερα που έγινε έτσι , γιατί τώρα έχουμε ελπίδα πραγματική να συνέλθει ο Ζαγοράκης, να νιώσει κορόιδο και να αλλάξει εντελώς μυαλά στο συγκεκριμένο. Και να οργανωθεί καλύτερα ενόψει Play off. Αν τον ωθούσαμε σε εκ των προτέρων αντίδραση, θα νόμιζε πως αυτό θα έφταιγε που μας σφάξανε.

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
Για να μην ξεχνιομαστε μπηκε και πανι για την νεκρη μανα του Γκαρσια στην 1....

:12: :12: :12:
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ  ΚΑΛΑ....

mpougatsas

• Guest
baron συμφωνώ στην βασική ιδέα όσων γράφεις, αλλά πιστεύω πως αυτό που λέει ο larissa είναι μεγαλύτερης σημασίας στο τώρα.. με τα σκουλίκια θα ασχοληθούμε ξανά, όσο τους χρειάζεται κι στην ώρα τους. Ο πόλεμος έχει αρχήσει, γινεται από τους κάτω και πρέπει να δούμε πως θα αντιδράσουμε.

Εγω προσωπικά προτείνω να πάρουμε τον κατάσταση στα χέρια μας, ΣΑΝ ΛΑΟΣ και ν αρχίσουμε να τιμωρούμε τον ΚΑΘΕ ΠΟΥΣΤΗ που θα μας σφάζει και το ΚΑΘΕ ΛΑΜΟΓΙΟ που θα το καλύπτει. κλίμα ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ως το τέλος να μας δουν κι απ την ανάποδη.  Αλλο η ΠΑΕ κι άλλο ΕΜΕΙΣ. Eχουμε τεράστια δύναμη, ΣΑΝ ΛΑΟΣ και πρέπει επιτέλους να την αξιοποιήσουμε -προς τη σωστή κατεύθυνση και μ αποτέλεσμα.

guest4

• Guest
Τα πράγματα είναι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ.
Χθεσινή ήττα του ΠΑΟΚ συνέφερε και τους 3 του ΠΟΚ. Τέλος.
Το αποτέλεσμα ήταν γνωστό εκ των προτέρων.

Εμείς είχαμε πιστέψει ότι η δυναμικότητα της ομάδας μας θα υπερτερούσε
τυχόν εχθρική διαιτησία.
Παρασυρθήκαμε όλοι από την ξέφρενη πορεία της ομάδας μας και πιστέψαμε ότι
θα τους πάρουμε.
Οι Ζαγοράκης/Βρύζας δεν είναι επαγγελματίες παράγοντες. Μην τους πυροβολείτε.
Δεν γνωρίζουν τίποτα από παρασκήνιο. Μην τους εξωθείτε να κάνουν πράγματα που δεν ταιριάζουν στην
φιολοσοφία τους.
Παρασκηνιακά ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται ποτέ να λειτουργήσει γιατί αυτό είναι το DNA του.
Δεν ταιριάζει στην ιστορία του και δεν αρμόζει στον κόσμο του.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ... αλλά με έξυπνα χτυπήματα χωρίς να κοστίσουν
σε κανέναν οπαδό μας ούτε στην ομάδα μας.

Χθες ήταν αναμέτρηση ΠΟΚ-ΠΑΟΚ. όχι αρη-ΠΑΟΚ και έτσι έπρεπε να το δούμε αγωνιστικά.

Αυτό ήταν το λάθος.
Χθες παιζόντουσαν 20 μύρια στο χορτάρι.

makptol

• Guest
Για να μην ξεχνιομαστε μπηκε και πανι για την νεκρη μανα του Γκαρσια στην 1....

:12: :12: :12:

φωτογραφια υπαρχει ? για να μην ξεχνιωμαστε ?

Offline alexisv

• Αλλαγή
Áí õðÜñ÷åé öùôïãñáößá âÜëôå ôçí ãéáôß åãþ Ý÷ù ôçí åíôýðùóç ðùò ôï ðáíß äåí Þôáí ãéá ôïí Ãêáñóßá áëëÜ ãéá ôïí Âéôüëï êáé Ýëåãå êÜôé ôïõ óôõë «…Âéôüëï ðïõôÜíáò ãéå…»
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

trelos sporos

• Guest
για τον βιτολο ητανε. σιγουρο

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
Οι μεγάλοι σε ηλικία ΠΑΟΚτσήδες αν έχουν ζήσει όλα τα ''καλά'' του παρελθόντος θα πρέπει να ξέρουν οτι ''οπαδική ποδοσφαιρική'' κόντρα μεταξύ ΠΑΟΚ και άρη ΔΕΝ υπήρξε ποτέ, ούτε υπάρχει, ούτε θα υπάρξει. Ο μεγάλος εχθρός του ΠΑΟΚ είναι ο Νότος και το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό και οπαδικό ντέρμπι είναι το Βορράς-Νότος. Δηλαδή ΠΑΟΚ εναντίων Αθήνας.

Ο συμπολίτης δεν είναι εχθρός ούτε αγωνιστικά αλλά και ούτε οπαδικά. Είναι μια κομπλεξική ράτσα σιχαμένων ανθρώπων που ζει ανάμεσά μας, ακόμα και στις οικογένειές μας ή στο σόι μας. Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουμε να αναπαράγουμε τις λακαμίες των ραδιοφώνων οτι εχθρός του ΠΑΟΚ είναι ο άρης και το αντίθετο. Στα παπάρια μου αν τα σκουλίκια οργανώθηκαν οπαδικά ή άν ο ΠΑΟΚ έζησε τη δική του ''ριζούπολη'' για κάποιους. Δλδ πέρυσι ο Μπαλάφας που έφαγε κόκκινη στα πέναλντυ και ο Κλάους που τους έβαλε το δάχτυλο στο στόμα ήταν ήρωες και φέτος ξαφνικά οι ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ μας έγιναν γατάκια?

Είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ 3500 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΑΔΙΚΑ ΟΜΑΔΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΟΥ.

το μεγάλο πρόβλημα μας = ο καθένας κρίνει και συμπεριφέρεται με βάση τα δικά του πιστεύω και τα βιώματά του και ΟΧΙ σύμφωνα με την ιστορία της ομάδας. Απλά κάνω ενα copy paste το κείμενο της Θύρας 4.

''...Τα λεωφορεία της Θ4 αρχίζουν να γράφουν την ιστορία τους. Μπροστά ο μεγαλύτερος στρατηγός όλων των εποχών ο Μάκης ο Μανάβης και δίπλα του Νικόλας,Βενάρδος, Νακίου, Δήμος Τσαρμπανάς, Στράτος, Πανάγος, Μπανέλας, Νάσος, Κουκούλας, Χατζίκοι, Παπαγιαννίδης, Νίνο, Ηρακλής, Κουρέας, Αλεξάκης, Λαυρέντης, Θωμάς, Κόκκινος, Παπέν, Χουζανάς και πολλοί άλλοι δημιουργούν το μοναδικό φαινόμενο που είδε ΠΟΤΕ το συνδεσμιακό κίνημα στην Ελλάδα....και εκατοντάδες άλλα παιδιά είμαστε έτοιμοι να σκαρφαλώσουμε στα λεωφορεία και να ακολουθήσουμε τους άλλους. ...Τον Ηρακλειδέα και τον Αρειανό τον έχεις για καμιά φάπα, άμα δεν έχεις τι να κάνεις. Τον Αθηναίο κατεβαίνεις για να τον ποδοπατήσεις. ΝΟΜΟΙ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΙ....Φτάσανε σε σημείο οι ξεφτιλισμένοι να μαζεύονται κόκκινοι, κίτρινοι και πράσινοι μαζί ενωμένοι για να μας αντιμετωπίσουν. Και δεν μπορούσανε. Πηγαίναμε μέσα στο σπίτι τους και τους τρέχαμε. Γιατί ήμαστε ΠΑΟΚ. Η Ομόνοια όποτε έπαιζε ο ΠΑΟΚ ήταν ασπρόμαυρη από το πρωί μέχρι την ώρα του αγώνα. Χωρίς αστυνομίες επαναλαμβάνω....''

Αυτά θέλουμε να ξαναζήσουμε. Και η ''προστασία'' του πολίτη δεν μας αφήνει. Ο ΠΑΟΚ όμως ξαναβρήκε την παλιά του αίγλη και μας φοβούνται. Ακόμα και τη συμμετοχή μας σε ένα πιθανό ΜΠΑΡΑΖ τίτλου.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑΜΕ ΠΕΡΥΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΧΘΕΣ.

Χθές. Με όποια ομάδα και να παίζαμε ΕΠΡΕΠΕ να χάσουμε. Και η ουσία είναι ΜΙΑ. Αν ο ΠΑΟΚ έχανε χθές απο το τυρί ή απο τη ξάνθη και τη τρίπολη ΟΛΟΙ μας θα μιλούσανε για το ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ γιατι μετά απο 2 ΧΡΟΝΙΑ χάσαμε απο ομάδα Β εθνικής. Μην βγάζουμε κόμπλεξ και μη συμπεριφερόμαστε όπως ονειρεύται ο Πετρουλάκης και ο κάθε Πετρουλάκης. Και μένα με πειράζει που χαίρεται ο γ...ος ο νονός μου ή ο γκόμενος της ξαδέρφης μου ΑΛΛΑ

ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕ ΠΕΘΑΙΝΕΙ
Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Και συνεχιζοντας τα "διδαγματα", ολοι οσοι λενε εδω μεσα "ελα ρε κλειστε το τοπικ με τα σκουληκια, τους δινετε αξια", να ξανασκεφτουν τη σταση τους. Ο ρουλης εκανε χθες το παιχνιδι Ριζουπoυλη δειχνοντας πολυ επιστημονικους τροπους, στο κολπο και η Αστυνομια, οι σεκιουριταδες. Οποιος εξακολουθει να σνομπαρει το σκουληκι μπορει να μη διαβαζει το τοπικ. Αν ομως την "ξαναπεσει" καποιος σε οσους ασχολουνται με το συγκεκριμενο τοπικ, θα φαει κατευεθειαν "πεσιμο" και απο μενα.

Και βεβαια η μεγαλη αδυναμια της ΠΑΕ ειναι στο επιπεδο της επικοινωνιας. Αθηναικη Κυριακη: Συνδεση απο κλεανθη, α-ου απο πισω σαν μουσικο χαλι. Κατι πηγαν να πουνε για παραπονα ΠΑΟΚ αλλα δεν ακουγοταν τιποτα. Ταπα απο πουροπουπου στο ρεπορτερ και διακοπη για διαφησεις. Μετα απο λιγο λεει οτι εβγαλε ανακοινωση ο ΠΑΟΚ, αλλα ξανα διακοπη απο διαφημησεις. Στην επαναφορα, την ανακοινωση την διαβαζει ενας αμορφωτος τυπος ονοματι Μινος, κομπιαζοντας, συλλαβιζοντας και κεκεδιζοντας. Ηταν ηταν που ηταν μια "ψοφια" ανακοινωση αυτος την γαμησε τελειως.Σαν να μην εφτανε αυτο στο καπακι βγαινει ο κοντης που ηθελε να κανει "παρεμβαση". Ακουσαμε να διαμαρτυρεται γιατι η εκπομπη εδωσε βαρυτητα στο διαιτητη και τις καρτες και οχι στο ομορφο παιχνιδι του ρουλη. Με αμοιβαια γλυψιματα και πιπες εκατερωθεν  μεταξυ πουρουπουπου και κοντη, αλλαζει ο προσοανατολισμος. 3-4 λεπτα ο κοντης την προπαγαναδα του, ουτε μισο λεπτο και σε κεκεδιστικα η ανακοινωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε Πανελλαδικο και Κρατικο καναλι.
Επιτελους η ΠΑΕ ας κανει κατι!

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Ρε παιδιά, απορώ πώς επιμένετε ορισμένοι να λέτε ότι δεν ασχολείστε με κοράκια και λήκια, και ότι φταίμε γιατί κάναμε απαράδεκτη εμφάνιση. Ρε σεις, είναι δυνατόν να σε έχουν επί μία ώρα σταματημένο στο δρόμο περικυκλωμένο από εβραίους να σε βρίζουν, να έχεις περάσει από φάλαγγες και τραμπουκισμούς για να φτάσεις στα αποδυτήρια, να μην μπορείς να κάνεις ζέσταμα, και όταν αρχίζει το ματς να ξεκινάει το κοράκι να σου σπάσει κάθε ικμάδα τσαμπουκά που σου έμεινε, και εσείς να περιμένετε να δείτε μπάλα από τον ΠΑΟΚ? Ρε θα τρελαθούμε τελείως?  Είμαι από τους πιο αυστηρούς με το Σάντος και με τις κατά καιρούς αποδόσεις της ομάδας, αλλά ειλικρινά τι να έκανε εχθές ο άνθρωπος? Και μόνο που ακούσαμε τον Σάντος να μιλάει για διαιτησία, αρκεί. Αυτά τα είμαι υπεράνω και κερδίζω και τα κοράκια, γίνονται μόνο στο πλευ στέισον. Και η μπαρτσελόνα να έμπαινε, εχθές θα έχανε. Όποιος δεν το αντιλαμβάνεται, ζει στον κόσμο του.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Ας μας γίνει μάθημα το χτεσινό για να καταλάβουμε το πόσο διαφορετικοί είμαστε, και με πόσο διαφορετικά μέσα πρέπει να τους παλέψουμε.
Εγώ δε μπορώ άλλους Γκαγκάτσηδες για να με "προστατέψουνε", δεν τρώω πια τον παπά ότι πρέπει να μπω στο ίδιο λούκι για να τους χτυπήσω.
Δεν πρόκειται να έχω ποτέ τις προσβάσεις και τα σφυρίγματα του πράκτορα της Στάζι και των πολυμετοχικών εφοπλιστοτραπεζιτών. Για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχω τα χρήματά τους.
Θέλω τη διοίκησή μου να συνεχίσει το αγωνιστικό πλάνο που χτίζει σε γερά θεμέλια, την Τούμπα κόλαση έτοιμη να τιμωρήσει τον κάθε απεσταλμένο του ψευδοκράτους των Αθηνών, και τον ΛΑΟ του Π.Α.Ο.Κ. να κόβει την Ελλάδα στα δύο για καλημέρα.
Δε νομίζω να ζητάω περισσότερα από όσα μας έχει παραδώσει η παοκτσήδικη παιδεία μας.

Petrov τα σέβη μου αδερφέ.

ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΝ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΡΕΕΕ

Πάμε την Κυριακή να κάνουμε την καλύτερη κερκίδα της χρονιάς,να λιώσει το χανούμι και να δουν όλοι ότι δεν παίρνουμε και πολύ χαμπάρι.

Όσο για τα σκουλήκια,ας αρχίσουν τις προσευχές να έχουν κριθεί τα πάντα και για τους 2 ως το ματς της Τούμπας στα playoff και να παίξουμε πρώτα χαριλάου.
Κάνατε τη μαλακία,θα την πληρώσετε

4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
τα σκουλικια αρχιζεισ και τα γαμας απο την καβαλα και οχι απο τα πλειοφς...μπας καμια 200αρια ησυχα και ωραια στην ομορφη πολη τησ μακεδονιας και τουσ κανεις λαμπογιαλο το λεωφορειο καθως πανε προς το γηπεδο....ή ακομα καλυτερα...πας και κανεις λαμπογιαλο το λεωφορειο τησ καβαλας την τεταρτη και αποκλειουν τον ρουλη λογο επεισιδειων ::)

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **

ΑΥΤΟΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΕΧΕΙ ΔΕΚΑ ΚΙΛΑ ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΑ ΑΡΧΙΔΙΑ MADE IN SYRIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΛΩΡΟΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ.ΚΟΤΕΣ
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Δεν θα κατσω να σχολιασω τι εγινε χτες ειμαι παρα πολυ στεναχωρημενη και δεν νομιζω να χρειαζεται ολοι μας ειδαμε τα εκτροπα που εγιναν στο κεανθης κλαψουριδης...

Εμενα με χαλαει οσο αδικο και αν ακουγεται αυτο η σταση της διοικησης....Βαρεθηκα να ειμαι συνεχεια χαμηλα την μπαλα και να ειμαι αψογος στην φιλοξενια μου και να με πετσοκοβουν βαθμους με διαφορους τροπους....Ξεραμε ολοι απο την παρασκευη οτι θα εχουμε σπαθα εναντιον μας...Δεν ξερω τι θα μπορουσουν να κανουν εκει στην Παε ΠΑΟΚ..Αμα ηξερα θα ημουν στην διοιηκηση...
Εχω την εντυπωση ομως πως θα μπορουσαν απο τη ΠΑΕ να διαμαρτηρηθουν για τον σπαθα και να ζητησουν αλλαγη διαιτητη...δεν ξερω ισως και να μην γινετε...Το θεμα μου ειναι (και ο σπαθας ειναι απλα ενα μερος ολου αυτου) οτι βαρεθηκα να ειμαι αψογος με ολους και να με γαμανε με το γαντι...
Ηρθαν τα σκουλικια στην Τουμπα στον πρωτο γυρο και ειμασταν αψογοι απεναντι τους..Και ζεσταμα κανανε,και η αποστολη τους εφτασε χωρις κανενα παρατραγουδο,και δακρυγονα δεν πεσανε,και ολα καλα....Ολη αυτη η ''καλοσυνη'' εμενα με χαλαει....
Πραγματικα καθομαι και αναπολω τα χρονια που περασαν που ειτε ο ΠΑΟΚ επαιζε μεσα στην Τουμπα ειτε στο γαμημενο χαριλαου υπηρχε μια αισθηση τρομοκρατιας
.Μπαινανε μεσα στον αγωνιστικο χωρο και τα σκουλικια καναν καφε βρακι απο το χεσιμο πριν καν ξεκινησει το ματς...

Περισυ τα ιδια εγιναν στο χαριλαου.Μην ξεχναμε την επιθεση που δεχτηκε ο Κονσιεσαο στη φισουνα απο τους ''φουσκωτους ''του ρουλη και ο Μπιζερα.Και τι εγινε?Τα ιδια εκαναν και φετος...
Και εμεις παντα αψογοι αντι να γαμαμε την ψυχολογια των παικτων τους...Αλλα ξεχασα εμεις ειμαστε ΠΑΟΚ...

Ακουω απο πολλους στα πλευ οφ θα σας γαμησουμε και θα δειτε τι θα παθετε και παπαρια...Τα λεμε για να τα λεμε και δεν γινετε τιποτα...
Κατα την δικη μου φτωχη αποψη πρεπει να τελειωσει η περιοδος καλης φιλοξενιας...Οσο γουσταρατε,γουσταρατε...Απο δω και στο εξης επειδη ο καιρος εχει γυρισματα τελος η ανοχη...
Ζεσταμα θελετε μουνακια?Θα το εχετε...Αλλα οπως εμεις θελουμε....Στις 7 ειναι να γινει το ματς?οκ!Μεχρι τις 7 παρα 10 θα σας εχω πιπα κωλο στην αναμονη να πειζεται μεσα στο αρρωστιαρικο κιτρινο πουλμαν σας,μεχρι να φτασετε στον ναο..
Σεκιουριτυ?Ναι αλλα οπαδοι σεκιουριτυ οχι οπως τωρα που ερχονται σεκιουριταδες αριανοι γαυροι και βαζελοι...ΠΑΟΚ ολοι πρεπει να ειναι και απο τους μαχημους...Να σας κοβουμε και τον παραμικρο τσαμπουκα....Εκει πρεπει πρωτα να σας γαμησω και μετα μεσα στον αγωνιστικο χωρο να σας αποτελειωσω...
Ξερω πολλοι θα λετε οτι γραφω οτι να ναι...Μπορει και να ειναι ετσι..Ποσως με ενδιαφερει...Εγω ξερω οτι οταν η ψυχολογια σου ειναι κατω απο το μηδεν αυτο βγαινει και μεσα στο γηπεδο....Και στην τελικη ΠΑΟΚ ειμαι και δεν ανεχομαι να τρω τσαμπουκαδες απο τους πιο τελειωμενους της πολης...
Στην Θεσσαλονικη υπαρχω μονο ΕΓΩ και κανενας αλλος....Ουτε αρης ουτε ηρακλης..μονο ΠΑΟΚ...
Και δεν ανεχομαι να κανω μαγκες τα σκουλικια οταν μια ζωη κατα βαθος με φοβουνται...
Ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα ειναι αυτο που εγινε χτες στο μπουρδελο...
''Με αφορμη τα οσα εγιναν μπροστα στην εστια του Χαλκια κατα την προθερμανση,ενας απο τους οπαδους που συντονιζουν την κερκιδα του αρη,βρεθηκε στον αγωνιστικο χωρο,πηρε το μικροφωνο και εκανε εκκληση στους φιλους της ομαδας να προφυλαξουν τα συμφεροντα του αρη και να μην πεταξουν αντικειμενα μεσα στον αγωνιστικο χωρο,τονιζοντας οτι οποιος πεταξει αντικειμενα κανοντας κακο στην ομαδα θα αντιμετωπιστει αναλογως απο τους υπολοιπους.Παραδοξως παντως δεν σταματησε στις εκκλησεις και συνεχιζοντας ειπε...''ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΣΜΕΝΟΙ.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΠΑΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΓΟΥΣΤΑ.......!!!!!!!!''εφημεριδα Δικεφαλος του βορρα

Για τον σπαθα δεν θα μιλησω τωρα ουτε για την αποδοση του ΠΑΟΚ...Να ηρεμησω πρωτα και τα λεμε

Offline CRUSADER

• Αποστολή
  • **
θεωρώ ότι οι ανακοινώσεις είναι απλά για τα μάτια του κόσμου και τίποτα παραπάνω... σημασία έχουν οι πράξεις...
όσο ανούσιες θεωρώ τις ανακοινώσεις των συνδέσμων ορισμένες φορές, άλλο τόσο ανούσια θεωρώ και την ανακοίνωση της παε... με καλύπτει ως ένα βαθμό γιατί πολύ απλά με επίσημο τρόπο χαρακτήρισε τον σπάθα πουτάνα, και αυτό ήταν το μοναδικό πράγμα το οποίο μπορούσε να κάνει... τίποτε άλλο... δεν με άρεσε η αναφορά στην αστυνομία γιατί τη θεωρώ λαϊκισμό... δεν φταίνε ούτε οι μπάτσοι, ούτε τα σκουλίκια, ούτε κανείς... φταίμε εμείς και μόνο εμείς... εμείς είμαστε υπεύθυνοι για την καλή πορέια της ομάδας μέχρι τώρα, εμείς είμαστε υπεύθυνοι για τα χάλια της κερκίδας, εμείς είμαστε υπεύθυνοι για την ανοργανωσιά μας, εμείς είμαστε υπεύθυνοι και για το χθεσινό...
διάβασα στην εξέδρα πήγαν λέει το σάββατο καμιά πενηνταριά και είπαν στον σπάθα παίξε καλά γιατί θα σε γαμήσουμε και άλλα τέτοια (δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, αλλά για να το γράφει ο κόλκας όλο και κάποια δόση αλήθειας θα έχει)... δεν είδα να φοβήθηκε και πολύ... έχω την απαίτηση από αυτούς που πήγαν να τρομάξουν τον σπάθα να κάνουν πράξη την υπόσχεση που του δώσανε... δεν είναι ανάγκη να το κάνουν τώρα, αλλά είναι ανάγκη να το κάνουν κάποια στιγμή στο σύντομο μέλλον... οι κωλοτούμπες και τα πισωγυρίσματα πρέπει να αποτελέσουν παρελθόν... σκληρή στάση προς όλους και προς όλα...
αναφορικά με το χθεσινό παιχνίδι, τα πράγματα κύλησαν φυσιολογικά... τα σκουλίκια το οργανώσανε από νωρίς, θυσίασαν αρκετά, τρυπήθηκαν σε ακόμα περισσότερα, ρίσκαραν και κέρδισαν... την μάχη... γιατί στον πόλεμο απλά δεν συμμετέχουν... θα κρυφτούν στη γειτονιά τους για το επόμενο διάστημα, θα ηρεμήσουν τα πράγματα και σιγά σιγά θα ξανακάνουν δειλά την εμφάνισή τους...
αδιαφορώ για τον αγώνα στα play off... το γήπεδο θα πρέπει να είναι εκκλησία και ο αγωνιστικός χώρος κολαστήριο... την απάντηση πρέπει να την δώσει η ομάδα και μόνο αυτή... γραφικοί εμείς δεν θα γίνουμε... αν θέλουν κάποιοι να ανταποδώσουν την φιλοξένεια μπορούν να το κάνουν μετά το ματς... σε περίπτωση που δεν συναντηθούμε στα play off το ίδιο ισχύει για του χρόνου...
έχω την απαίτηση από την ομάδα να κερδίσει και τα 4 παιχνίδια που μένουν... αυτό έχει σημασία... και που ξέρεις μπορέι να χρειαστεί και πέμπτο... γιατί σπό σήμερα και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος η διαιτησία θα είναι υποδειγματική ή έτσι θέλω να πιστέυω τουλάχιστον...

Offline nf

• Αποστολή
  • **
o maestro πάντως τα είπε όλα ως προς το πρώτο, όχι το δεύτερο....
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/266447.html

μουνόπανο λαφτσίδη με τα χαχαχα και μπουχουχου στις σουιτες του Κλαψιάρης Σκουλικιδης ηρθε η ωρα του ξηλωματος...

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
Καλησπέρα. Ναι, είναι καλή η εσπέρα... Γιατί χθες δεν χάσαμε τίποτε παραπάνω από τρεις βαθμους. Πολύτιμους μεν, για την προσπάθεια που κάνουμε να π0άρουμε το πρωτάθλημα, βαθμοί δε.
Δεν χάσαμε ούτε από τον ρούλη, ούτε από τον Σπάθα. Χάσαμε επειδή ο βάζελος είχε κλάσει μέντες μην δεν πάρει φέτος το πρωτάθλημα. Ο βάζελος, των δεκάδων εκατομμυρίων ρόστερ, ο βάζελος της παράγκας, της δολοπλοκίας και της διοικητικής δύναμης. Εάν είναι να μας φοβούνται τόσο πολύ, σημαίνει πως γι αυτούς ο ΠΑΟΚ ήταν το φαβορί για τον τίτλο.
Ο ρούλης, αυτό το σιχαμερό υποχθόνιο αντικείμενο του τέως ΠΟΚ απλά μας δυσκόλεψε σε μία προσπάθεια που στις καρδιές μας αντιστοιχεί με 100 πρωταθλήματα. Εόρτασαν μία υποτυπώδη νίκη, που εάν είχαμε τύχει εμείς τέτοιας νίκης θα είχαμε σκύψει το κεφάλι, γιατί στον ΠΑΟΚ ΓΟΥΣΤΆΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΊΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΔΟΘΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΓΚΑ, ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΤΛΟ ΠΟΤΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΘΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑΣ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΤΕΟΣ ΠΟΚ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ. Αν το Ελληνικό ποδόσφαιρο (ως ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ) ΕΊΧΕ ΟΥΣΙΑ και ήταν δημοφιλές και εκτός Ελλάδος, Ευρώπη ας πούμε,  όλοι θα μιλούσαν για τον ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ, την μεγάλη ομάδα που ξέρει να παίζει ποδοσφαιρο (και όχι μπάλλα) και θα χλεύαζαν την χθεσινή σφαγή.
Χθες, τελικά, ναι, άδικα εκνευρίσθηκα. Αδίκως στενοχωρήθηκα, αδίκως τσαμπουκαλεύτηκα με τους θαμώνες τησ καφετέριας που είδαμε τον αγώνα. Όταν όλοι σε μισούν και σε ζηλέυουν, σημαίνει ότι υπερέχεις.
Σε μία επαρχιακή πόλη της Ηλείας, την Αμαλιάδα με τους 35.000 γαύρους, βάζελους και χανούμια ακόμη και το ότι υπάρχουν 2,3-5 παοκτζήδες  που βροντοφωνάζουν FORZA ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΟΕΟΕ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΡΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ θεωρεούνταν γραφικοι, όνειρα θερινής νυκτός η προσπάθεια για τίτλο. Έλα μου όμως που φέτος την άκουσαν για τα καλά...Το μίσος και η ικανοποίηση στα πρόσωπά τους όταν δεχθήκαμε τα γκολ ήταν απερίγραπτα...Ηταν η δικαίωση για μας ΄που βριοπντοφωνάζουμε ΠΑΟΚ και στην επαρχία.Μόνο εμείς αξιζουμε τίτλό, και ας μην τον πάρουμε στα χαρτιά...
Η προσπάθεια δεν τελειώνει εδώ... Άδικα έχασα και τον ύπνο μου.τελικά, και το να ενοχλείς τόσο πολύ είναι σχεδόν ισοδύναμο του τίτλου..