Author Topic: ρούλης - ΠΑΟΚ Κυριακή 13/3/2010, ώρα 19:00, novasports1  (Read 17758 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Βαζελος ειναι Αλέξη.

Offline bane

• Αλλαγή
δεν ξερω αν και αυτο το παιρνετε χαλαρα αλλα καπως πρεπει να προστατευτει η ομαδα που οδηγειται σαν προβατο σε σφαγη με διαιτητη τον σπαθα .αν νομιζουν οτι ο οικτρος βαζελος θα κλειδωσει τον τιτλο γελιουνται
 δεν ξερω πως αλλα πρεπει να προστατευτει η ομαδα .πρεπει να παρουμε την κατασταση στα χερια μας πριν ειναι αργα. με γνωση αυτων που γραφω καλο θα ητανε να βρεθει ο σπαθας και να του τονιστει οτι θελουμε 50-50% .ειτε στο ξενοδοχειο ειτε εδω στην αθηνα που μενει . δεν ξερω πως και τι, πρεπει να κανουμε κατι . εγω δεν θελω να παω σαν προβατο επι σφαγη στο μηλο. δεν θελω γαμω τα σπιτια σας εκει στην επο. μετα ειναι αργα. δεν ξερω τι θα κανει η διοικηση αλλα εδω παιζεται ενας τιτλος και 20 εκ. ευρω .παιζεται και η επομενη χρονια απο πολλες αποψεις.ας ξυπνησουν εκει στην παε και ας απαιτησουν ισονομια. την κυριακη το βραδυ θα ειναι αργα πλεον
ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΑΝΤΕ
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

CLUB LARISA

• Guest
Είμαι υπερ της άποψης του κing, οτι ο καλός ΠΑΟΚ στέλνει KAI τον σπάθα παρέα στον γεροντόπουστα καρκίνο πατέρα του, αλλά δυστυχώς για άλλη μια φορά η ΠΑΕ κοιμήθηκε. ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΑΚΙΟΥ ΑΥΤΟΥ. O μπάσταρδος φημίζεται για το οτι σφυρίζει συνέχεια το παραμικρό κ κόβει τον ρυθμό. Βρείτε εσείς τώρα ποιόν συμφέρει το κόψιμο του ρυθμού κ ποιά ομάδα τεχνικά απλώνει παιχνίδι.
ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΥΠΟΥΛΑ Κ ΑΘΟΡΥΒΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ Κ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΞΑΝΑ. Χειρότερος Δ Ι Ο Ρ Ι Σ Μ Ο Σ δεν γίνεται...

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
εγω προβλεπω σκορ 0-1 η 0-2.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

kostas4

• Guest
απο την αρχη επρεπε να ζητησουμε τον αποκλεισμο καποιων διαιτητων και εμεις δεν καναμε τιποτα.
προβλεπω μεγαλη και επαγγελματικη σφαγη.

φετος μας κλεβουν ακομα ενα πρωταθλημα που μας ανηκει. ας το καταλαβουμε και ας ξυπνησουμε επιτελους

Offline bane

• Αλλαγή
ΞΥΠΝΑΤΕ ΛΙΓΟ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΣΟΒΑΡΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΕ ΒΡΙΣΕΙ .ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΩ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΑΡΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ
Η ΠΑΕ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΗΣ .ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΣΠΑΘΑ ΣΤΗ ΓΡΙΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ? ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΙΣ 2 ΜΗ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΤΟ ΟΤΙ ΣΕ ΕΒΑΖΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ? ΤΟΝ ΣΠΑΘΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΣΤΟ 2-1?
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΣΟΒΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΧΑΒΑΛΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ. ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΧΑΛΑΡΑ ,ΑΝΕΤΑ 0-2 0-3 ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΤΙ. ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΣ ΕΚΟΨΑΝ ΟΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΑΝ . ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ ΜΕ ΕΜΑΣ. ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. Η ΠΟΡΕΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ. ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ ΠΗΓΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ .ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΑΘΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΦΕΤΙΝΟ ΑΓΩΝΑ. Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Ε.

Offline savage republic

• Βασικός
Κάντο όπως στην Ξάνθη. Μόνο που το λήκι είναι ελαφρώς καλύτερη ομάδα και θα μας κάνει και δύο ευκαιρίες ούτως ή άλλως. Ο Σπάθας θα τις κάνει τέσσερις ή πέντε. Απλά πράγματα. Και τις δικές μας 10 θα τις κάνει 6. Προσοχή στις κάρτες μόνο και θα περάσουμε. Θέλει 100% συγκέντρωση απ' όλους. Μην έχουμε ιστορίες σαν την περυσινή με τον Κονσεϊσάο. Και επειδή τα ερπετά θα σκυλιάσουν μέσα και έξω από το γήπεδο, θέλω αντιμετώπιση από τη διοίκηση, όπως στο ματς με τον γαύρο, το εκτός. Τρεις εισαγγελείς και τρέλλα σας πουλάμε μέσα στο μπουρδέλο σας.

έντιτ: Ακούστε τον μπάνε από πάνω. Έτσι είναι.

Offline nf

• Αποστολή
  • **
Συμφωνώ σε γενικές γραμμές με τον bane αλλά μία ένσταση. Δεν είναι καλό που το πάμε χαλαρά δηλαδή στα μουλωχτά? Όσο για το ματς και στη β που ανήκει να ήταν το σκουλήκι πάλι δυσκολο θα ήταν άσχετα αν είμαστε καλύτεροι. Καθε ματς είναι δύσκολο για μια σοβαρή ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό.
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline bane

• Αλλαγή
ΕΧΩ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ,ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΘΑ ΜΕ ΒΡΙΣΕΤΕ.Η ΠΑΕ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Ή ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Ή ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΑΥ ΟΦ. ΣΟΒΑΡΑ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝΕ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝΕ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΝΟΥΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.ΕΧΟΥΝΕ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 4 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΒΑΖΕΛΟΙ ΚΑΙ ΓΑΒΡΟΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΜΑΤΣ .ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΚΑΝΑ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ. ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΤΟΥΣ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ,ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΠΑΔΟΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ. ΤΙΤΛΟΣ ΛΕΦΤΑ ΟΠΑΔΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ. ΒΓΑΛΤΕ ΛΥΣΣΑ ΡΕ ΧΘΕΣ. ΛΥΣΣΑ. ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΡΕ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΘΕΣ/ΝΙΚΗ.ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΕ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΕΙΑ. ΜΑΓΚΙΑ ΠΑΘΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ. ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΛΕΜΕ ΡΕ . ΠΑΟΚ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Αν μπορουσαμε να αντιδρασουμε στον ορισμο του σπαθα, δεν θα κραζαμε ολο το ετος για τον πιλαβιο και την λαγουδιαρικη θουπερ λιγκ.

Offline gagas

• Αλλαγή
εχουμε την καλυτερη οαμδα κ δεν φοβαμαι κανενα διαιτητη..
δεν μου αρεσει η κλαψα..σταματηστε κ  επικεντρωθειτε στο παιχνιδι..

Offline maria-mtb

• Βασικός
παντως γκρινια γκρινια τα σκουληκια, πως τα καταφεραν, το πεναλτι με μας θα το παρουν να ειστε σιγουροι. οποτε θα πω αυτο που ειπα με το βαζελο. χρειαζεσαι 2 γκολ και πανω για να κερδισεις. ας τα βαλουν να παρουν το ματς. (η τελευταια προταση για το γουρι  ;))

Offline bane

• Αλλαγή
καλα κοιτα μην κλαις την κυριακη . αφου εισαι υπερανω
θα εχεις οδηγο τον αγγελο που προσπαθουσε να κανει ομαδα που θα νικουσε και τα κορακια
εσυ συνεχισε οπως θελεις . ισως αυτα δεν σε εμπνεουν αλλα ασε τους αλλους να εχουν και αλλη γνωμη. ετσι οπως το γραφεις καθυσυχαζεις τους παντες

CLUB LARISA

• Guest
Αν μπορουσαμε να αντιδρασουμε στον ορισμο του σπαθα, δεν θα κραζαμε ολο το ετος για τον πιλαβιο και την λαγουδιαρικη θουπερ λιγκ.

King, ο λαγός κ ο γαύρος έχουν πετύχει εξαίρεση με ανακοινώσεις φέτος. Επίσης κ άλλες ομάδες δημοσιοποίησαν "ανεπιθυμητα" κοράκια κ τα κοράκια επικαλέστηκαν τραυματισμό κ δεν έπαιξαν. Αλλά ακόμα κ να μην πετύχαινες τπτ, το μηνυμα το περνούσες : "Βλέπω τι πάτε να κάνετε, δεν είμαι μαλάκας κ το επισημαίνω".

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Δυστυχώς η ΠΑΕ δείχνει ότι τα παιχνίδια με λαγό και γριά δεν της δίδαξαν τίποτα......

Είναι πολύ κρίμα να πάει στράφι η χρονιά από ένα κοράκι.

Υ.Γ επ' ευκαιρία να πώ κ κάτι που είναι στο μυαλό μου εδώ κ κάποιο καιρό. Φέτος όταν όλοι θέλουμε να αναφερθούμε σε αγώνες που σφαγιάστηκε η ομάδα θυμόμαστε τον πανιώνιο,την τρίπολη και τον ατρόμητο ενώ στις τελευταίες 7-8 αγωνιστικές έχουνε γίνει τα ίδια ,ίσως και χειρότερα, απλά όμως δεν την πλήρωσε (πλήν γριάς) η ομάδα λόγω της καταφανούς ανωτερότητας της. Λίγη παραπάνω προσοχή στα κοράκια που τρώνε τα όνειρά μας δεν θα έβλαπτε κύριοι της παε.....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline cure

• Αλλαγή
bane τζάμπα σε χαλάει η στάση της ΠΑΕ στο διαιτητικό. Οι δικοί μας έχουν μία στάνταρ στάση από την αρχή και δεν πρόκειται να την αλλάξουν. Αλλά και να την άλλαζαν, το μόνο που θα κατάφερναν θα ήταν να προστεθεί μία ακόμη γραφική ΠΑΕ σε αυτές που κράζουν όταν τις γαμάνε ασάλιωτα οι νταβατζήδες. Ας μη τους δώσουμε τη χαρά να μας δούνε να ξεκατινιαζόμαστε.
Φυσικά και το κοράκι θα μας σφάξει, όχι μόνο την Κυριακή αλλά σε όλη μας την ιστορία γίνεται αυτό. Είναι ουτοπικό να ζητάμε να γίνει κάτι, όταν ο πιλάβιος είναι υπάλληλος του πατέρα και τον διόρισαν εκεί για να δώσει το πρωτάθλημα στο βάζελο!! Όποιος και να έπαιζε, θα σε έσφαζαν. Στ' αρχίδια σου. Δηλαδή μέχρι τώρα δεν μας σφάζουν; Ε και τι κατάφεραν; Θα μου πεις θα γίνει κάποτε η στραβή, αλλά γι' αυτό λέγαμε πως για να πάρουμε πρωτάθλημα πρέπει να έχουμε συγκεντρώσει πάνω από 10 βαθμούς διαφορά από αυτούς. Αυτό κυνηγάμε ή φέτος ή του χρόνου και πάντα.

Όσο για την... χαλαρότητα, το είπα ξανά. Γουστάρω αυτή την αλλαγή νοοτροπίας του κόσμου κάργα. Δεν είναι χαλαρότητα. Είναι εμπιστοσύνη. Όσο για την ίδια την ομάδα, εγώ είμαι σίγουρος πως θα μπει μέσα ΜΑΝΙΑΣΜΕΝΗ την Κυριακή και δεν χρειάζεται καμία παρακίνηση από κανέναν. Τα λόγια είναι για τους αδύναμους για να πάρουν θάρρος. Η σιωπή από πριν του δυνατού.
ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ. ΑΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕ Η ΠΑΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΧΑΜΕΝΟ. Τώρα που δεν μιλάει, ΞΕΡΩ πως κάνει τα κουμάντα της. Αν μιλούσε θα σήμαινε μόνο ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΑ ΚΑΙ ΚΡΑΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΩ ΚΑΘΕ ΕΥΘΥΝΗ. Τώρα σημαίνει πως κυνηγάω την υπόθεση μέχρις εσχάτων.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline gagas

• Αλλαγή
καλα κοιτα μην κλαις την κυριακη . αφου εισαι υπερανω
θα εχεις οδηγο τον αγγελο που προσπαθουσε να κανει ομαδα που θα νικουσε και τα κορακια
εσυ συνεχισε οπως θελεις . ισως αυτα δεν σε εμπνεουν αλλα ασε τους αλλους να εχουν και αλλη γνωμη. ετσι οπως το γραφεις καθυσυχαζεις τους παντες

κ αυτο που κανετε εσεις δινει το καλυτερο αλλοθι στους παικτες..
εχουμε εχθρικη διαιτησια σε ολους τους αγωνες κ τωρα θυμηθηκαμε να κραξουμε?κανουμε οτι κανανε τα σκουλικια στο πρωτο ματς κ κοροιδευαμε..

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΙΚΗ.

makptol

• Guest
αν ζηταμε εξαιρεση μαλλον πρεπει να ζητησουμε εξαιρεση ολων των διατητων.....ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ Ο ΣΠΑΘΑΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΠΑΘΑ....ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΠΑΘΑ ....ΘΑ ΣΕ ΕΒΑΖΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ....Ο ΔΑΛΟΥΚΑΣ ΦΕΤΟΣ ΜΑΣ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΛΑ μπορει του χρονου ο δαλουκας να μας κανει χειρουργεια τιποτε
δεν ειναι σιγουρο ο σπαθας σιγουρα μπορει να σφυριξει καλα το θεμα ειναι αν θελει....ολα ειναι θεμα προθεσεων ο γαβρος δαλουκας στο τηγανι μας επαιξε πολυ καλα σε συγκριση με τις διατησιες που ειχαμε παλιοτερα αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορει να μας κανει χειρουργειο αργοτερα .....
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΡΑΚΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ...........ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ....

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Áíôå ôá ãïõñéá, ðåñéìåíù áêïìá Êïêå, Êïëôóéäá, Ëáìðñéáêï êáé åëðéæù êáé ôïí èïõðåñ ôëéá

Áñáâßäçò: ÈÝëù íá óêïñÜñù ìå ôïí ÐÁÏÊ, äåí ìáò åíäéáöÝñåé áí ôïõ “óôåñïýìå” ôï ðñùôÜèëçìá!

12 Ìáñ, 10:07 Áðü sportdogteam
a- a+
Áñáâßäçò: ÈÝëù íá óêïñÜñù ìå ôïí ÐÁÏÊ, äåí ìáò åíäéáöÝñåé áí ôïõ “óôåñïýìå” ôï ðñùôÜèëçìá!
http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=126256
Ôçí åðéèõìßá ôïõ íá óêïñÜñåé óå âÜñïò ôïõ ÐÁÏÊ óôï ìåãÜëï íôÝñìðé ôçò ÊõñéáêÞò åîÝöñáóå ï åðéèåôéêüò ôïõ ¢ñç, ×ñÞóôïò Áñáâßäçò.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline ved

• Αλλαγή
νομιζω ειναι σαφες οτι δεν εχει καμια σημασια τι ομαδα ειναι ο σπαθας ,,ποιανου τσιρακι ειναι και τι εχει στο μυαλο του για την κυριακη.

αυτο που εχει πραγματικα σημασια για σενα σπαθα ειναι οτι ειμαστε παντου σε ολη την χωρα,,,

ειμαστε πολυ ευαισθητοι οταν καποιος κανει κακο στην ομαδα μας και το κυριοτερο...

δεν ξεχναμε οσος καιρος και αν περασει.