Author Topic: ρούλης - ΠΑΟΚ Κυριακή 13/3/2010, ώρα 19:00, novasports1  (Read 17855 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline babis36

• Αλλαγή
ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΕΡΠΕΤΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΑΣ.ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΑΜΙΑ ΣΑΣ
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline bozik

• Αλλαγή
bane συμγωνω μαζι σου αλλα απο την αλλη σου λεει ο αλλος...
ρε φιλε χρωστας 30 μυρια και αν θελουν αυριο το πρωι σε ριχνουν περιφεριακο...
με τι καρδια θα πας να διεκδικισεις πραγματα...
τη σε κάνουν σε ρίχνουν?χο-χο-χο που λέει και ο πράκτορας...ΠΑΟΚ είσαι και έφτασες από την κατάληψη του 06 να διεκδικείς το πρωτάθλημα το 10....επειδή ο λαός μας τα έκανε όλα πουτάνα ένα πεντάμηνο μέσα στο 06...αν τολμήσουν και ανοίξουν θέμα χρεών του ΠΑΟΚ...εδώ είμαστε...Ο ΠΑΟΚ δεν έχει χρέη...έχει κάτι παγωμένες υποθέσεις με την εφορία,όπως τόσες και τόσες επιχειρήσεις και ομάδες...τα χρεη θα ανοίξουν όταν θέλουμε εμείς...στα καπάκια δηλαδή από την σύλληψη αυτών που έκλεψαν την Π.A.E ΠΑΟΚ και των εφοριακων που τους καλυψαν...έτσι λοιπόν τέτοιο θέμα δεν υπάρχει..ότι  δεν μπορούμε να αντιδράσουμε.Είναι επιλογή της παε η στάση της και όχι ότι δεν μπορεί να κάνει αυτό που λέει ο bane.... για τον εάν έχει κάνει σωστά θα κριθεί στο τέλος του πρωταθλήματος όπως είπε και πάλι ο bane...
« Last Edit: March 12, 2010, 18:52:59 by bozik »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

kostas4

• Guest
δεν ξερω αν εχει καποια σημασια για τους περισσοτερους απο εσας αλλα:
μεχρι χθες το διπλο του ΠΑΟΚ πληρωνε 2,90 ενω ο ασσος των σκουληκιων 2,60

σημερα τα πραγματα εχουνε αλλαξει:
Άρης v ΠΑΟΚ      2.80    2.90    2.75

περιμενω μεχρι αυριο το διπλο στο 2,50-2,60. ο γαμιας σας ερχεται και παλι μαλακισμενα

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
off topic
Σημερα αρχισε να με πιανει ενα αγχος,ολη την εβδομαδα χαλαρος και σημερα αρχιζει και με παιρνει ο διαολος!οπως την εποχη που επαιζα εγω,τι να πω!α ρε ΠΑΟΚ για σενα θα ζησουμε ολα τα πρωτογνωρα,ενταση πιεση θυμο αγαπη περηφανια τρελα!οτι ζουμε για σενα μας μενει χαραγμενο στην μνημη μας!

και on topic

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ,ολοι με τον ΠΑΟΚ θελουν να βαλουν goal ζωα ε ζωα!!

Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline gagas

• Αλλαγή
kosta αυτο που λες ηδη εχει γινει στις μεγαλυτερες στοιχηματικες εταιριες..
μας δινουν μικροτερο ποσοστο..

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
To stoixima de leei tipota,oi etairies mikrainoun to pososto stin omada stin opoia xwnontai ta perissotera lefta.Kathe sovaros paixtis tou stoiximatos paizei to mats diplo.

Oso gia Spatha htimamai to prwtoselido tou skordalia meta to mats tzanetakos-lagos:
TZANETAKOS-SPATHAS 0-0!
Kai twra glypsimo ston spatha oso den paei allo...
Kala kanei i PAE kai symperiferetai opws symperiferetai.Ennoeitai oti oi alloi einai kai grafikoi kai-kyriws- KOMPLEKSIKOI.Itan arketa 2 xronia statherotitas kai sovarotitas gia na kseftylisoume tous forofygades kai praktores pou exoune oi katw gia proedrous.Egw pairnw to aima mou pisw gia ola afta ta xronia pou ourliazame gia ofthalmofanestates sfages kai mas vgazane sto klari sna "grafikous". KOMPLEKSIKOI XAMOUTZIDES,THELW NA DW POSES DEKADES EKATOMYRIA EURO PREPEI NA SKASETE GIA NA ANTAGWNISTEITE ENAN APLWS YGEIH PAOK.
Sto mats me to skouliki gia mena oi paixtes prepei na mpoun sto gipedo kai na vlepoun apenanti tous prasinokokkines faneles,na afrizoun apo to stoma,kai na koitan tous antipalous sta matia,na tous kanoun na xestoun apo ton fovo tous.
Pistevw oti tha kerdisoume.Alla kai pali pistevw oti i koupa einai tou lagou fetos.DEN PROKEITAI NA XASEI VATHMO O LAGOS APO EDW KAI PERA,MI GELIESTE.EINAI POLLA TA LEFTA PAOKARES MOU.
Sta @@ pantws.
S'EFXARISTW PAOKARA MOU POU MOU THIMISES TA NIATA MOU OTI KI AN GINEI FETOS!!
AMPALAEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
τα δεδομενα της κυριακης κατε με ειναι τα εξης:
1=προκειται για το παιχνιδι που αν το νικησουμε,οι συνεχομενες νικες μεχρι το τελος θα ναι πλεον πολυ πιθανες.
2=εμεις παιζουμε μονο για τη νικη που σημαινει πρωταθλημα.επομενως ο ΠΑΟΚ θα πιεσει πολυ για το γκολ μεχρι το τελος.
3=το ερπετο στην ουσια πρεπει να παιξει για τη νικη για να ελπιζει στη 5η θεση.προσεξτε ομως.αυτοι πεσανε στο τρυπακι του αιωνιου κομπλεξ τους και το μονο που τους νοιαζει ειναι να μας παρουν εστω και χ αρκει να μας κοψουν το πρωταθλημα.το πιστευω ακραδαντα οτι κανανε τη χειροτερη επιλογη.αγχωθηκαν χωρις ουσιαστικο λογο οι μαλακες.και γω στην αρχη υπολογιζα πολυ στο ποσο πολυ διψανε για νικη στο συγκεκριμενο ματς αλλα αναθεωρω.πεσανε σε μεγαλη παγιδα θα το δειτε.γι ακομη μια φορα χανουν την ουσια.
4=σιγουρα τα σκουληκια της κερκιδας θα προσπαθησουν να χαλασουν το παιχνιδι.περιμενω κλιμα τρομοκρατιας.θεωρω δεδομενα τ αντικειμενα στο χαλκια μιας και ειναι ο τερματοφυλακας και επισης και στα κορνερ.
5=οσον αφορα τα σκουληκια του γηπεδου τωρα,λογικα θα μπουν και καλα πολυ φτιαγμενοι και ορεξατοι.σιγουρα τα πρωτα 15-20 λεπτα θα νιωσουμε εστω μια ελαχιστη πιεση.το μετα ομως εχει σημασια.αφου λογικα η πολυ σφιχτη αμυνα μας θα <<ξενερωσει>> τους επιθετικους τους,αφου κατανοησουν οτι χαλαμε το παιχνιδι τους και δε μπορουν να συντονιστουν απο κει και μετα ξεκιναει η κυριαρχια του ΠΑΟΚ μας.επιβαλουμε το ρυθμο μας,δημιουργουμε φασεις,απειλουμε με στημενα κανοντας τη γνωστη κομπινα και καποια στιγμη σκοραρουμε.απλως θελει προσοχη στο καλβο κυριως και επειτα στον καμπορα.αν ο καλβο κλειστει καλα τοτε την κατσανε.
6=απλως πραγματικα αν κατσουμε και αναλυσουμε προσεχτικα το συγκεκριμενο παιχνιδι θα δουμε οτι τελικα ειναι ευκολα προβλεψιμο και οχι τοσο δυσκολο να κερδιθει.απλως μας προβληματιζει η περισταση.
7=το παιχνιδι για μενα οπως εγραψα και παραπανω ειναι 0-1 η 0-2.εγω αυτο βλεπω χωρις καμια δοση αλαζονειας.ελπιζω να μη διαψευστω.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline zouvalos

• Αλλαγή
Οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω..... ΑΜΠΑΛΛΛΑΑΑΑΑΕΑΑΑΑΑΑ....

PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
και κάτι άλλο:
Απότι έχω μάθει το sold out του τζαννετάκου μοιάζει λίγο με τα sold out που έκανε ο πανηλειακός με τον gay,μονο που τώρα δεν μπορείς να φοράς διακριτικά τις ομάδας σου.
« Last Edit: March 12, 2010, 23:41:37 by kolasi »

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
20-30 σκουληκια πεζα και με μηχανες στην παπαναστασιου με Μποτσαρη πριν πεντε λεπτα.Συνθηματα και ξερω γω. Μαζι τους και καμμια δεκαρια ζηταδες συνοδεια. Ξερει κανεις κατι? επαιζαν μπασκετ η κατι αλλο?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline nik

• Αποστολή
  • **
θα γυρνουσαν απο το καρλινκ  ;D
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
οχι μαλλον θυμηθηκα, ειχαν εγκαινεια σημερα οι ιερολοχιτες γωνια Κωνσταντινουπολεως με Λ. Στρατου. Ετσι εξηγουνται οι πεζοι και οι συνοδοι...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline bill_drama4

• Κερκίδα
  • *
κάτι ψιλοπιρε το αυτi μου για ένα που φτιάξαν τα σκουλήκια!μακάρι να μην κάνουν κάνα τέτοιο λάθος που ακούγεται!

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
Ειλικρινά δεν με απασχολεί ούτε ο σπάθας ούτε ο ρούλης. Εγώ αν μπω μέσα και παίξω όπως μπορώ και πρέπει τότε τους έχω πάρει παραμάζωμα όλους μαζί. Να το θυμάστε αυτό. Η μηχανή έχει πάρει μπρος και δε θα σταματήσει ούτε στο σάπιο μήλο ούτε στην στάνη. Περισσότερο άγχος έχω για το ματς της τρίπολης παρά για το δικό μας!

aderfe nai men na pisteuoume oti tha kerdisoume alla oxi na to pairnoume kai polli apsifista !!
teleuteo paixnidi pou pigame kai pai3ame me tetoia nootropia tin fagame apo to gianneno sto kyppelo!!

mpeneis sto gypedo gia na kerdisis kai as erthei kai sto 90 i nikh pio polli tha tsouktsi!!
alla mexri to 90 tha exoume pathei apo 10 kardiakes prosvoles o kathenas mas
Gamiete o Thrilos kai o pireas

Offline yioshi

• Κερκίδα
  • *
οχι μαλλον θυμηθηκα, ειχαν εγκαινεια σημερα οι ιερολοχιτες γωνια Κωνσταντινουπολεως με Λ. Στρατου. Ετσι εξηγουνται οι πεζοι και οι συνοδοι...

Μέχρι τώρα άνοιγαν μια φορά την εβδομάδα και αν δεν είχε κόσμο αρκετό, δεν βγάζαν ούτε σημαίες, ούτε πανό, τίποτα. Σήμερα, μαζεύτηκαν 50 άτομα, κλείσανε για λίγο το δρόμο, βρίζανε, κλπ. Από αύριο, πάλι τα κεφάλια μέσα... αυτό ήταν...

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ γερά και γάμα τα μουνιά!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
νομιζω ειναι σαφες οτι δεν εχει καμια σημασια τι ομαδα ειναι ο σπαθας ,,ποιανου τσιρακι ειναι και τι εχει στο μυαλο του για την κυριακη.

αυτο που εχει πραγματικα σημασια για σενα σπαθα ειναι οτι ειμαστε παντου σε ολη την χωρα,,,

ειμαστε πολυ ευαισθητοι οταν καποιος κανει κακο στην ομαδα μας και το κυριοτερο...

δεν ξεχναμε οσος καιρος και αν περασει.

Αληθευει οτι η ΟΥΕΦΑ θα στειλει 1 ή 2 "μυστικους" να παρακολουθουν τον διαιτητη, ως συνεχεια της ερευνας για την αξιοπιστια του ελληνικου πρωταθληματος?Μου το ειπαν 2 ατομα, ο ενας μαλιστα ειπε οτι γραφτηκε και σε σαιτ σημερα αλλα δεν θυμοταν ποιο. Μαζι με καποιο/καποια κρισιμα παιχνιδια ακομα. Παντως εγω ψαχνοντας δεν βρηκα κανενα σχετικο αρθρο.
Αν ισχυει κατι τετοιο και το ξερει ο Σπαθας θα ειναι πολυ μαλακας να εκτεθει (οσο κι αν ειναι πολλα τα λεφτά Αρη), να τελειωσει για παντα την καριερα του και να στιγματισθει εσαει.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline maria-mtb

• Βασικός
καλημερα. μολις ξυπνησα. ονειρο ακομη δεν ειχα δει κ ανησυχουσα. λοιπον ειδα χθες βραδυ. παιζαμε μεσα στο νταχαου αλλα λεει αυτοι φορουσαν πρασινα(τι συμπτωση!). προηγηθηκαν 2-0 και ισοφαρισαμε 2-2. παιζαμε με 9 (!) παιχτες και καπου στο 85 βαλαμε γκολ μπροστα στον σουπα 3. τελικο αποτελεσμα 2-3.
αμα βγει κ αυτο τι να πω, εφυγα για τον επομενο γιουρι γκελερ.  ::) ::)

Offline ligistis

• Αποστολή
  • **
Αυτό δεν είναι όνειρο, είναι αυτό που περιμένουμε όλοι να σύμβει και με η σειρά που κατεγραψες (το 3ο Γκολάκι ο ΒΙΤΟΛΟ).

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Δυστυχως το κλιμα που εγω εχω εισπραξει τις τελευταιες μερες απο τους συνοπαδους μας σε ραδια κλπ ειναι ενα στυλ "ελα μωρε ποιος αρης τωρα". Λυπαμαι που το λεω αλλα εχουμε κανει ακριβως οτι κανουν χρονια τα σκουληκια: καβαλησαμε το καλαμι.Και εχω ξαναπει οτι στο ποδοσφαιρο η υπεροψια πληρωνεται.

Το γεγονος οτι ΟΝΤΩΣ ειμαστε καλυτεροι και ανωτεροι, οτι ειμαστε 17 βαθμους απο πανω τους, οτι ριξαμε τεσσερα στον πρωτο αγωνα, δε σημαινει οτι θα ειναι ευκολο απογευμα. Στην μπαλα μενει να το αποδειξεις στο γηπεδο.

Ευχομαι η ομαδα να μην παρασυρθει, να ξερει τι εχει να αντιμετωπισει, να μην υποτιμησει τον αντιπαλο και να μεινει συγκεντρωμενη και αφοσιωμενη στο στοχο της. Ελπιζω το πανηγυρτζιδικο στυλ που τουλαχιστον εγω εχω εισπραξει να μην εχει περασει και στην ομαδα και να φανει σοβαρη οπως πρεπει.Αλλο η αυτοπεποιθηση, η σιγουρια, η θεληση για τη νικη και αλλο υποτιμηση του αντιπαλου. Ο ρουληθ ειτε το θελουμε ειτε οχι εχει αξιολογους παιχτες, καλο προπονητη και κοσμο που ζει μονο και μονο για ενα παιχνιδι τον χρονο. Αυτα και μονο αρκουν για να θεωρειται το παιχνιδι δυσκολο. Περα απο το γεγονος οτι η μπαλα ειναι πορνη πολλες φορες.

Ειπαμε ειμαστε καλυτεροι αλλα δεν ειμαστε και η καλυτερη ομαδα του κοσμου.

Θα συμφωνησω με τον μπανε στο πρωτο του ποστ. Εχουμε και τον σταλμενο απο τον βαζελο κορακα που ξερουμε τι θα θελησει να κανει. Μου προκαλει εντυπωση που τοσο πολλα αδερφια ζητουν ή πιστευουν κι ολας οτι ο ΠΑΟΚ μπορει να κερδισει και τον αντιπαλο και το κορακι.Τοσο καλοι γιναμε ρε αδερφια?

Κατα τα αλλα περιμενω οτι η αποστολη οπως και η διοικηση θα περασουν δυσκολες ωρες μεχρι να φτασουν στο κοτετσι των κομπλεξικων. Ευχομαι να εχουν προνοησει για ολα αυτα γιατι αν περιμενουμε απο την διοικηση των σκουληκιων να δειξει "φιλοξενο" πνευμα την κατσαμε. Θελω να πιστευω επειδη δεν ειναι χθεσινοι οι δικοι μας τα εχουν προβλεψει ολα αυτα.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ