Δυστυχως το κλιμα που εγω εχω εισπραξει τις τελευταιες μερες απο τους συνοπαδους μας σε ραδια κλπ ειναι ενα στυλ "ελα μωρε ποιος αρης τωρα". Λυπαμαι που το λεω αλλα εχουμε κανει ακριβως οτι κανουν χρονια τα σκουληκια: καβαλησαμε το καλαμι.Και εχω ξαναπει οτι στο ποδοσφαιρο η υπεροψια πληρωνεται.
Το γεγονος οτι ΟΝΤΩΣ ειμαστε καλυτεροι και ανωτεροι, οτι ειμαστε 17 βαθμους απο πανω τους, οτι ριξαμε τεσσερα στον πρωτο αγωνα, δε σημαινει οτι θα ειναι ευκολο απογευμα. Στην μπαλα μενει να το αποδειξεις στο γηπεδο.
Ευχομαι η ομαδα να μην παρασυρθει, να ξερει τι εχει να αντιμετωπισει, να μην υποτιμησει τον αντιπαλο και να μεινει συγκεντρωμενη και αφοσιωμενη στο στοχο της. Ελπιζω το πανηγυρτζιδικο στυλ που τουλαχιστον εγω εχω εισπραξει να μην εχει περασει και στην ομαδα και να φανει σοβαρη οπως πρεπει.Αλλο η αυτοπεποιθηση, η σιγουρια, η θεληση για τη νικη και αλλο υποτιμηση του αντιπαλου. Ο ρουληθ ειτε το θελουμε ειτε οχι εχει αξιολογους παιχτες, καλο προπονητη και κοσμο που ζει μονο και μονο για ενα παιχνιδι τον χρονο. Αυτα και μονο αρκουν για να θεωρειται το παιχνιδι δυσκολο. Περα απο το γεγονος οτι η μπαλα ειναι πορνη πολλες φορες.
Ειπαμε ειμαστε καλυτεροι αλλα δεν ειμαστε και η καλυτερη ομαδα του κοσμου.
Θα συμφωνησω με τον μπανε στο πρωτο του ποστ. Εχουμε και τον σταλμενο απο τον βαζελο κορακα που ξερουμε τι θα θελησει να κανει. Μου προκαλει εντυπωση που τοσο πολλα αδερφια ζητουν ή πιστευουν κι ολας οτι ο ΠΑΟΚ μπορει να κερδισει και τον αντιπαλο και το κορακι.Τοσο καλοι γιναμε ρε αδερφια?
Κατα τα αλλα περιμενω οτι η αποστολη οπως και η διοικηση θα περασουν δυσκολες ωρες μεχρι να φτασουν στο κοτετσι των κομπλεξικων. Ευχομαι να εχουν προνοησει για ολα αυτα γιατι αν περιμενουμε απο την διοικηση των σκουληκιων να δειξει "φιλοξενο" πνευμα την κατσαμε. Θελω να πιστευω επειδη δεν ειναι χθεσινοι οι δικοι μας τα εχουν προβλεψει ολα αυτα.