Author Topic: ρούλης - ΠΑΟΚ Κυριακή 13/3/2010, ώρα 19:00, novasports1  (Read 17893 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kostas4

• Guest
ακομα προσπαθω να ηρεμησω απο χθες και ακομα δεν τα εχω καταφερει. αυτα τα σιχαματα ειναι απλα ενα πιονι του μηχανισμου του ποκ και εκαναν αυτο που ξερουν καλυτερα απο τον καθενα. απο αυτους που δεν ντρεπονται να κρεμανε αγορασμενες σημαιες απο την μπουτικ και να βαζουν "σεκιουριταδες" να την πεφτουν στον γιασερ, δεν περιμενα τιποτα διαφορετικο.
απο εμας ομως περιμενα και περιμενω. γιατι αν εμεις καναμε στην Τουμπα αυτο που εγινε στον γιασερ τοτε το πιο πιθανο θα ηταν τα ερπετα να παρουν την ομαδα και να φυγουν. γιατι τα πρασινα ερπετα εβγαλαν εκτος 4 διαιτητες και εμεις πηγαμε να παιξουμε με τον σπαθα που μας εκλεψε φετος σε 3 αγωνες το πρωταθλημα.

τι ειδα εγω χθες:
1. εναν ΠΑΟΚ να προσπαθει να παιξει αλλα να μην τον αφηνουν.οταν απο το 2ο λεπτο ο διαιτητης προκαλει τοσο και βγαζει χωρις λογο καρτα στο αμυντικο σου χαφ τοτε κοβει τα ποδια στην ομαδα. οταν στο 20λεπτο κοβει με οφσαιντ το σιγουρο γκολ του βιερινια τοτε φανταστειτε την ψυχολογια των παιχτων μας που ο ιδιος διαιτητης τους εχει σφαξει αλλες δυο φορες.
2.ειδα τον πιο σιχαμερο κοσμο στην γη στα καλυτερα του. σημαιες αγορασμενες απο την μπουτικ,βλαχομαγκιες στον γιασερ,ανοχη της αστυνομιας που τους αφησε στα 10 μετρα απο την αποστολη και κρυψιμο στις τρυπες τους μετα το τελος του αγωνα

ο χθεσινος αγωνας μας πληγωσε αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα βγουμε πιο δυνατοι στην συνεχεια.εγω για την ηττα δεν στεναχωρεθηκα αφου με οσα ειχαν γινει στην τριπολη νωριτερα ηταν πασιφανεστατο οτι πρωταθλημα δεν υπηρχε περιπτωση να μας αφησουν να παρουμε.

απο χθες πρεπει να ειμαστε ακομα πιο αποφασισμενοι και ακομα πιο δυνατοι γιατι για μια ακομα φορα αποδειχθηκε οτι ειμαστε μονοι εναντιον ολων και εγω προσωπικα γουσταρω. γαυροι,χανουμια,βαζελοι,σουληκια,γριες,πανοπουλοι και οι υπολοιποι συντομα θα γευτειτε ξανα την ασπρομαυροι ψωλη

Offline cure

• Αλλαγή
Είμαι πεπεισμένος ότι σε αυτή τη χώρα δεν αξίζει τίποτε καλύτερο, εκτός από Βισσικούς και Βανδικούς, νεοδημοκράτες και πασόκους, παναθηναϊκούς και ολυμπιακούς. Τίποτε καλύτερο. Αλίμονο σε όποιον δεν εναρμονιστεί με τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.
Συμφωνώ σε όλα όσα είπες εκτός από μία σου λέξη. Το αλίμονο. Εσύ θα με καταλάβεις σίγουρα πως έστω και σφαγμένος, έστω και τώρα που το αίμα μας στάζει ακόμη από τα χθεσινά, δεν είναι ρε γαμώ το αλίμονο που είμαστε ΠΑΟΚ. Είναι ακόμη και θα είναι πάντα προνόμιο. Ναι θα ζήσουμε αμέτρητες ακόμη σφαγές, αλλά η ψυχή μας είναι γεμάτη από πράγματα που δεν μπορεί να σου προσφέρει κανένας κλεμμένος μαστραπάς.
Είπα κι εγώ πολλά χθες πάνω στα νεύρα μου και σήμερα την είδα αλλιώς την όλη κατάσταση. Ίσως φταίει το ξενύχτι που μου θόλωσε το μυαλό... Αλλά δεν θα κάνω σε κανέναν πούστη τη χάρη να τα παρατήσω. Κι ελπίζω το χθεσινό να μη λύγισε κανέναν.

Στο κάτω κάτω 3 χρόνια ελεύθεροι είμαστε μόνο. Ακόμη δεν αρχίσαμε
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Ξερει κανεις που μπορω να βρω το ματς για να φτιαξω ενα αρθρο για την κεντρικη??
Οποιος ξερει παρακαλω να μου στειλει ενα πμ η' να μου απαντησει εδω. Ευχαριστω.

Offline james4

• Αποστολή
  • **
υπαρχει ενα οπλο το μοναδικο μου μας μενει η γνωση του χρονου και εξηγουμε βιαστηκε ο βαζελος να δειξει την πολυμετοχικη παραγκα του και αυτο θα γυρισει μπουμερανγ οσο και αν βριζετε, με υπομονη και  με τις καταληλες ενεργειες θα γρεμισουμε το γαμημενο κρατος του χιλιαδες νεα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ γεννηθηκαν φετος χιλιαδες νεα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ ΝΙΩΣΑΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ

προς την σιχαμενη ομαδα της οδου παπαναστασιου και διπλανων πολυκατικοιων σπειρατε ανεμους ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΤΕ ΘΥΕΛΕΣ

Offline petrov

• Αλλαγή
Το αλίμονο το έγραψα επί της ουσίας, επί των αποτελεσμάτων δηλαδή, όχι επί της επιλογής.
Αν δεν είσαι ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ ρε Cure, δε θα πάρεις ποτέ ρουσφέτι.
Αν δεν είσαι γαύρος ή βάζελος, δε θα πάρεις πρωτάθλημα.
Αν δεν ακούς Βανδή και ακούς Cure, δεν είσαι "in"  ;D
Για μένα τα ερωτήματα αυτά έχουν λυθεί. Ούτε ΝΔ είμαι, ούτε βάζελος ούτε βανδικός.
Οι επιλογές αυτές έχουν επιπτώσεις.
Αλλά να τα ξέρουνε αυτά όλοι, από τον πεντάχρονο πιτσιρικά που διαλέγει ομάδα μέχρι τον γηραιότερο παοκτσή.
Σε αυτή τη ζωή υπάρχει ο δρόμος της αρετής και ο δρόμος της κακίας, όπως μας έχει διδάξει η ελληνική μυθολογία εδώ και κάτι δεκάδες αιώνες.
Ας μας γίνει μάθημα το χτεσινό για να καταλάβουμε το πόσο διαφορετικοί είμαστε, και με πόσο διαφορετικά μέσα πρέπει να τους παλέψουμε.
Εγώ δε μπορώ άλλους Γκαγκάτσηδες για να με "προστατέψουνε", δεν τρώω πια τον παπά ότι πρέπει να μπω στο ίδιο λούκι για να τους χτυπήσω.
Δεν πρόκειται να έχω ποτέ τις προσβάσεις και τα σφυρίγματα του πράκτορα της Στάζι και των πολυμετοχικών εφοπλιστοτραπεζιτών. Για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχω τα χρήματά τους.
Θέλω τη διοίκησή μου να συνεχίσει το αγωνιστικό πλάνο που χτίζει σε γερά θεμέλια, την Τούμπα κόλαση έτοιμη να τιμωρήσει τον κάθε απεσταλμένο του ψευδοκράτους των Αθηνών, και τον ΛΑΟ του Π.Α.Ο.Κ. να κόβει την Ελλάδα στα δύο για καλημέρα.
Δε νομίζω να ζητάω περισσότερα από όσα μας έχει παραδώσει η παοκτσήδικη παιδεία μας.

Offline cure

• Αλλαγή
Εννοείται πως συμφωνώ και με το κόμμα που είπες. Απλά χαίρομαι διπλά που βεβαιώθηκα πως δεν σιχάθηκες, βαρέθηκες κτλ  Θα μου πεις συνειδητοποιημένος με το τι σημαίνει ΠΑΟΚ και να κουραστείς με τις σφαγές δεν γίνεται. Οπότε ας μείνουν αυτά που είπες ως φάρος για όποιον αδερφό ένιωσε να λυγίζει χθες
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
Ξερει κανεις που μπορω να βρω το ματς για να φτιαξω ενα αρθρο για την κεντρικη??
Οποιος ξερει παρακαλω να μου στειλει ενα πμ η' να μου απαντησει εδω. Ευχαριστω.

ΤΑ εχω γραμμενα ολα  ..το ματς   οπως και  τις βλαχωμαγκιες πριν το ματς σε αποστολη,φροντιστη και χαλκια αν εισαι απο Σαλονικη ευχαριστως να στα δωσω σε ενα dvd.. μου ειναι δυσκολο να τα ανεβασω καπου 
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ  ΚΑΛΑ....

baron

• Guest
Τι είδα εγώ σήμερα πέρα από κοράκια και μπάλα:

.......................

1. Μας προπηλάκισαν αποστολή, διοίκηση μέσα έξω από το γήπεδο. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. Εμείς γατούλες. Ανακοινώσεις του κώλου.

2.Στο ειπα και σε πμ δεν ισχυει αυτο που λες

3. Ας συνεχίζουμε να τρέφουμε και εδώ και αλλου τα όνειρα για αλαμάνες και κατάληψη της 3 και ξέρω εγώ. Όπως έδειξε και η συγκέντρωση της καμάρας -- τώρα ο νέο "παοκις" είναι από τον καναπέ και 12.30 "είναι πολύ νωρίς για συγκέντρωση γιατί οι φοιτητές κουρασμένοι από τα μπουζούκια κοιμούνται ακόμα!" 500 στην καμαρα! Αίντε και γαμηθείτε.

4. Μας σφάζουν. Το ξέραμε και από πιο μπροστά. Το γράφαμε το λέγαμε... αποτέλεσμα: Μας σφάξανε! Καλά που το λέγαμε και το ξέραμε από πριν! Την άλλη βδομάδα μοιλιωριδης και πρόεδρος 84 θα είναι στην συγκέντρωση εδώ  στην φρανκφούρτη. Δεν γράφω τι έχουν να ακούσουν, γιατί ο καθένας από αυτούς και όλοι μας -φέρνουμε ευθύνη για την σημερινή ξεφτίλα. ΜΑΣ ΔΩΣΑΝ ΜΑΘΗΜΑ. ΠΟΙΟΣ: ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.
Ρε γερμανε μην γραφεις οτι νανε  που ειδες εσυ να πειραν πανο...............;;;
Τα λετε μερικοι και τα πιστευεται....

Το ότι καταρρίφθηκαν μύθοι εχτές πονάει εμενα πρώτον και καλύτερο. Πια πάνω είναι περσινά , πια είναι αγοραστά, και πια είναι πλαστικές σημαιούλες από την λαϊκή το ξέρω εγώ μια χαρά.-
 ΑΤΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟ- που βρήκες ευκαρία να μιλήσεις σε σαλονικιό, βλάκα.

Η πικρή αλήθεια είναι ότι από τα δικά μου χρονια όπου σκουλήκι φοβότανε να κατηφορίσει την γεωργίου σεφέρη για να πάει προς την σκουλικοφωλια ξέροντας ότι τους περιμένουμε παντού, όταν βάζανε κλούβες μπροστά από τον SFAX για προστασία σε mats εβραίοι- διαγόρας κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι.

Το forum είναι γεμάτο με topic από τα παλιά. Από επεισόδια, και καλά. Είμαι περίεργος να δω ποτε θα ανοίξουν καινούργια. Χτες ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία. Και σήμερα. Και αύριο. Για όλους εμάς που καθόμαστε και με άνεση γράφουμε "οργισμένα" εδώ μέσα και αλλου 5 λεπτά αφού τελειωσε το mats
αντί να είμαστε στο δρόμο και να ψάχνουμε την ευκαιρία να apokatasthsoume τα πράγματα.

Συνεχίστε να κλείνεται τα ματια στην πραγματικότητα. Η δύναμη του P.A.Ο.K. δεν ήταν ούτε οι πυρσοί ούτε τα χαρτάκια στο γήπεδο. Ήταν η γνώση του αντιπαλου ότι η τιμωρία είναι ανά πασα στιγμή και σε οποιοδήποτε χώρο.

εχτές δεν χάσαμε ένα παιχνίδι. Δεν χάσαμε ίσως το πρωτάθλημα. βάλαμε σοβαρή υποψηφιότητα και για μια μεγαλοπρεπέστατη σφαγή στα play off. Και συν της άλλης μας πήραν και τον τσαμπουκά τα σκουλήκια.

Offline gagas

• Αλλαγή
φιλε γιατι ποτε δεν καταλαβαινεις απο λογια ενω εισαι χιλιαδες χιλιομετρα μακρυα?

Offline savage republic

• Βασικός
Κάντο όπως στην Ξάνθη. Μόνο που το λήκι είναι ελαφρώς καλύτερη ομάδα και θα μας κάνει και δύο ευκαιρίες ούτως ή άλλως. Ο Σπάθας θα τις κάνει τέσσερις ή πέντε. Απλά πράγματα. Και τις δικές μας 10 θα τις κάνει 6. Προσοχή στις κάρτες μόνο και θα περάσουμε. Θέλει 100% συγκέντρωση απ' όλους. Μην έχουμε ιστορίες σαν την περυσινή με τον Κονσεϊσάο. Και επειδή τα ερπετά θα σκυλιάσουν μέσα και έξω από το γήπεδο, θέλω αντιμετώπιση από τη διοίκηση, όπως στο ματς με τον γαύρο, το εκτός. Τρεις εισαγγελείς και τρέλλα σας πουλάμε μέσα στο μπουρδέλο σας.

έντιτ: Ακούστε τον μπάνε από πάνω. Έτσι είναι.

baron

• Guest
ΓΚΑΓΚΑ

το πρόβλημα το δικό μου δεν είναι η απόσταση είναι η ηλικία μου. Εγώ όταν είχα τα δικά σου χρονια ήμουν σαλονίκη και συμμετείχα πάντα σε όλα τα καλά. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ 40 ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.

....ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

Offline gagas

• Αλλαγή
καταλαβαινω γιατι τα λες ολα αυτα φιλε μου, αλλα μην λες πραγματα που δεν στεκουν με πανο, γιατι τα παιρνουν μετα τα σκουλικια κ τα κανουν σημαια τους.

χθες δεν υπηρχε ουτε ενα λαβαρο στο χαριλαου..αγορασμενες σιδερωμενες σημαιες κ 3 παμ-παλαια πανο που δεν ανηκουν σε συνδεσμους

επισης, πριν απο δεκαπεντε χρονια δεν υπηρχαν τοσο ευκολα δεσιματα,φυλακες,δικαστηρια..τωρα με τους ρουφιανουνς που εχουμε μπλεξει, καθε βδομαδα εχουμε κ απο ενα δυο δεσιματα.στα λογια ευκολα ειναι..

CLUB LARISA

• Guest
Φιλέ Baron δεν έχω όρεξη να αντιδικήσω μαζί σου, ούτε να σε κάνω τον έξυπνο. Υπάρχουν όμως πράγματα κ ενέργειες που γίνονται και απλά δεν γίνεται να γραφτούν εδώ, νομίζω καταλαβαίνεις. Υπάρχουν πράγματα τα οποία δεν ξέρεις κ είναι άδικο να μιλάς έτσι  για τους νεότερους. Κ επίσης δείχνεις να κολάς στο λίκι. Ό, τι χρειάζεται να γίνει για το λίκι οπαδικά γίνεται κ θα γίνει. Αλλά εδώ το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο κ ο πόλεμος είναι απο κάτω. Το λίκι είναι απλά το πιόνι και το προσκυνημένο μανουάλι. Ο καπνός απ αλλού γίνεται κ αλλιώς σβήνει. Θα πέσουμε στην λούμπα κ θ ασχολούμαστε σύσσωμοι με το λικι, ενω  ο Δέσποτας είναι άλλος.

baron

• Guest
λοιπόν ας το γράψω και ανοιχτά και όχι μονο στα pm:

εάν για πολλούς εδώ μέσα "ήταν ένα μονο mats" για μένα δεν ήταν.

Μεγάλωσα χαριλαου, και αυτό σημαίνει ότι ως γνωστός παοκτζής στα στέκια των εβραίων, ΚΑΘΕ μέρα είχε σόου.
Όσο ξύλο έφαγα τόσο έδωσα. Η μεγαλύτερη μου ευχαρίστηση ήταν να κυκλοφορώ ελευθερα ως ΠΑΟΚΙ μες στα στέκια τους.
Πριν κάτι χρονια ήταν αδιανόητο να οργανώσουν φάση τα σκουλήκια γιατί:

Εκτος από άνανδροι και δειλοί ήταν και ανοργάνωτοι.

Πάρτε το χαμπάρι ότι αυτό το στάδιο το ξεπεράσανε.
Και θα το βρίσκουμε συνεχώς μπροστά μας. Δεν γίνεται να αράζεις στις δάφνες του παρελθόντος. Είναι η ώρα για νέες ιστορίες.
Η φαρμακερή μου γλώσσα έναντι των νέων έχει σκοπό να τους ταρακουνήσει να αναλάβουν δράση.

Ποιον εξυπηρέτησαν χτες τα σκουλήκια είναι καθαρά φιλοσοφική συζήτηση. Το νόημα είναι τι κάνουμε εμείς για να ελλεξουμε την δικια μας πόλη, και μετά μεγαλύτερα. Ότι τα εβραιόπουλα θα πουληθούν σε αυτόν με το μεγαλύτερο πουγγί το ξέραμε, δεν είναι και κάτι καινούργιο.

Offline gagas

• Αλλαγή
πως καταλαβες οτι δεν ελεγχουμε την πολη?

CLUB LARISA

• Guest
Ωραία λογική. Πρώτοι στις πλατείες κ στο μικρό μας χωριουδάκι. Τριτοτέταρτοι κ πούτσα στους ανύπαρκτους που χθες καταλήστευσαν τα περίπτερα κ ολες τις ομάδες της Β. Ελλάδος με συνθετικό ΠΑΟΚ για να γεμίσουν το μαντρί με σημαίες γτ πανί δεν έχουν πάρει απο τον προηγούμενο αιώνα. Ωραία πράγματα. Τριτοτέταρτος κ ΠΑΟΚακι ν ασχολούμαστε με τον Ζαγόρα κ τον ανύπαρκτο στο Χαριλάου και οι κάτω να μας σφάζουν.....

ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΩΣ "ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ" κ τίτλο μετά 200 χρόνια. Ωραία πράγματα....

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
bane τζάμπα σε χαλάει η στάση της ΠΑΕ στο διαιτητικό. Οι δικοί μας έχουν μία στάνταρ στάση από την αρχή και δεν πρόκειται να την αλλάξουν. Αλλά και να την άλλαζαν, το μόνο που θα κατάφερναν θα ήταν να προστεθεί μία ακόμη γραφική ΠΑΕ σε αυτές που κράζουν όταν τις γαμάνε ασάλιωτα οι νταβατζήδες. Ας μη τους δώσουμε τη χαρά να μας δούνε να ξεκατινιαζόμαστε.
Φυσικά και το κοράκι θα μας σφάξει, όχι μόνο την Κυριακή αλλά σε όλη μας την ιστορία γίνεται αυτό. Είναι ουτοπικό να ζητάμε να γίνει κάτι, όταν ο πιλάβιος είναι υπάλληλος του πατέρα και τον διόρισαν εκεί για να δώσει το πρωτάθλημα στο βάζελο!! Όποιος και να έπαιζε, θα σε έσφαζαν. Στ' αρχίδια σου. Δηλαδή μέχρι τώρα δεν μας σφάζουν; Ε και τι κατάφεραν; Θα μου πεις θα γίνει κάποτε η στραβή, αλλά γι' αυτό λέγαμε πως για να πάρουμε πρωτάθλημα πρέπει να έχουμε συγκεντρώσει πάνω από 10 βαθμούς διαφορά από αυτούς. Αυτό κυνηγάμε ή φέτος ή του χρόνου και πάντα.

Όσο για την... χαλαρότητα, το είπα ξανά. Γουστάρω αυτή την αλλαγή νοοτροπίας του κόσμου κάργα. Δεν είναι χαλαρότητα. Είναι εμπιστοσύνη. Όσο για την ίδια την ομάδα, εγώ είμαι σίγουρος πως θα μπει μέσα ΜΑΝΙΑΣΜΕΝΗ την Κυριακή και δεν χρειάζεται καμία παρακίνηση από κανέναν. Τα λόγια είναι για τους αδύναμους για να πάρουν θάρρος. Η σιωπή από πριν του δυνατού.
ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ. ΑΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕ Η ΠΑΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΧΑΜΕΝΟ. Τώρα που δεν μιλάει, ΞΕΡΩ πως κάνει τα κουμάντα της. Αν μιλούσε θα σήμαινε μόνο ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΑ ΚΑΙ ΚΡΑΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΩ ΚΑΘΕ ΕΥΘΥΝΗ. Τώρα σημαίνει πως κυνηγάω την υπόθεση μέχρις εσχάτων.

Αδερφε μου ΠΑΟΚΚΙΟΥΡ, εκ του αποτελεσματος φανηκε οτι εκανες μεγαλο λαθος. Δεν το λεω για να γινω μετα Χριστον Προφητης. Δεν το αναφερω φυσικα για να σου την πω αλλα για να βγει ενα  χρησιμο διδαγμα:
1. κυριως για ολους οσους "ονειρευονταν" ή ονειρευονται οτι ο ΠΑΟΚ μπορει να κανει ομαδα που θα νικαει και τα κορακια.Και μενα θα μου αρεσε αλλα ειναι εφικτο?
2. Η σιωπη δεν ειναι παντα χρυσος. Μερικες φορες ειναι απλα κιτρινη. Αυτο παει στην ΠΑΕ...
3. ο αειμνηστος Θεοδωρος Παρασιδης (για τον οποιο ειχα πολλες αντιρρησεις και ενστασεις σε καποια θεματα) οταν παιζαμε με τον γαυρο κυπελλο, ειχε κανει μια ολοκληρη εκπομπη οπου απεκλειε το ενδεχομενο -σχιζοντας τα ρουχα του-να σφαχτει ΠΑΟΚ σε κεινο το παιχνιδι δεν υπηρχε περιπτωση . Κοιμιζε τον κοσμο κυριολεκτικα. Επεσε ενα ωραιο τσιγκινο πεναλτυ απο Τσαγγαρακη σε βουτια Γκαρσια και ο κοσμος ηταν ετοιμος να μπει μεσα. (τελικα προκριθηκαμε αλλα αυτο ειναι ασχετο). Τι σχεση εχει αυτο με την περισταση μας? Οταν καποιος ζηταει πυροσβεστηρα προκαταβολικα ΜΗΝ τυχει και παισουμε φωτια, αν δεν παρουμε και μεις πυροσβεστηρα γιατι δεν πιστευουμε οτι μπορει να πιασουμε φωτια, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ. Στο φιναλε αν πεσει εξω, θα του μεινει αχρησμοποιητος ο πυροσβεστηρας. Αυτο παει σε ολους οσους λεγανε οτι δεν θα τολμησει ο Σπαθας να κανει τιποτα, να μην φωναζουμε προκαταβολικα, να μην ακολουθουμε τακτικες σκουληκιου, να μην γινομαστε γραφικοι κλπ.Η προκαταληψη για τον Σπαθα ηταν δεδομενη αλλα και δικαιολογημενη.

Ας βγαλουμε ολοι κατι διδακτικο απο τη σφαγη του αιωνα ως οπαδοι, ειδικα οι νεοτεροι.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

stef

• Guest
ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΑΙΔΙΑ...ΨΗΛΑ...ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΨΗΛΑ..

25 χρόνια περίμενα ...πιτσιρίκος ήμουν τότε, 36 είμαι τώρα και ήθελα όσο τίποτα το πρωτάθλημα.

Αλλά χτες με κόψαν με το έτσι θέλω το δικαίωμα στο όνειρο...Τριτσώνης στην αρχή, Σπάθας στην συνέχεια...

Από το πρώτο λεπτό φάνηκε ότι η πουστάρα αυτή θα παίξει 100-0. Το μεγάλο προσόν της ομάδας που είναι η ηρεμία και η κατοχή της μπάλλας δεν μπόρεσε ποτέ να ξεδιπλωθεί εξαιτίας της πιανόλας αυτής.
Το παιχνίδι αυτό δεν ήταν ένα απλό ματς όπως μας το παρουσιάζουν από χτες τα ραδιόφωνα...Ήταν ένα ματς που κρινόταν το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Και σ' αυτό το ματς έγινε η μεγάλη σφαγή...Κρίμα, τελικά σ' αυτό τον τόπο δεν θα αλλάξει τίποτα.

Αλλά ρε μάγκες σήμερα νιώθω ακόμη πιο ΠΑΟΚ. Μακάρι και τα επόμενα χρόνια να συνεχίσουμε έτσι και που θα πάει θα τα καταφέρουμε.

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΤΕ ΑΕΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΟΟ ΟΟ ΟΟ...
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΤΕ ΑΕΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΟΟ ΟΟ ΟΟ...

Offline nickzark

• Αποστολή
  • **
Οτι και να γραφτηκε απο χτες εγω ενα θελω να πω.ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ.τιποτα αλλο