bane τζάμπα σε χαλάει η στάση της ΠΑΕ στο διαιτητικό. Οι δικοί μας έχουν μία στάνταρ στάση από την αρχή και δεν πρόκειται να την αλλάξουν. Αλλά και να την άλλαζαν, το μόνο που θα κατάφερναν θα ήταν να προστεθεί μία ακόμη γραφική ΠΑΕ σε αυτές που κράζουν όταν τις γαμάνε ασάλιωτα οι νταβατζήδες. Ας μη τους δώσουμε τη χαρά να μας δούνε να ξεκατινιαζόμαστε.
Φυσικά και το κοράκι θα μας σφάξει, όχι μόνο την Κυριακή αλλά σε όλη μας την ιστορία γίνεται αυτό. Είναι ουτοπικό να ζητάμε να γίνει κάτι, όταν ο πιλάβιος είναι υπάλληλος του πατέρα και τον διόρισαν εκεί για να δώσει το πρωτάθλημα στο βάζελο!! Όποιος και να έπαιζε, θα σε έσφαζαν. Στ' αρχίδια σου. Δηλαδή μέχρι τώρα δεν μας σφάζουν; Ε και τι κατάφεραν; Θα μου πεις θα γίνει κάποτε η στραβή, αλλά γι' αυτό λέγαμε πως για να πάρουμε πρωτάθλημα πρέπει να έχουμε συγκεντρώσει πάνω από 10 βαθμούς διαφορά από αυτούς. Αυτό κυνηγάμε ή φέτος ή του χρόνου και πάντα.
Όσο για την... χαλαρότητα, το είπα ξανά. Γουστάρω αυτή την αλλαγή νοοτροπίας του κόσμου κάργα. Δεν είναι χαλαρότητα. Είναι εμπιστοσύνη. Όσο για την ίδια την ομάδα, εγώ είμαι σίγουρος πως θα μπει μέσα ΜΑΝΙΑΣΜΕΝΗ την Κυριακή και δεν χρειάζεται καμία παρακίνηση από κανέναν. Τα λόγια είναι για τους αδύναμους για να πάρουν θάρρος. Η σιωπή από πριν του δυνατού.
ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ. ΑΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕ Η ΠΑΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΧΑΜΕΝΟ. Τώρα που δεν μιλάει, ΞΕΡΩ πως κάνει τα κουμάντα της. Αν μιλούσε θα σήμαινε μόνο ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΑ ΚΑΙ ΚΡΑΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΩ ΚΑΘΕ ΕΥΘΥΝΗ. Τώρα σημαίνει πως κυνηγάω την υπόθεση μέχρις εσχάτων.