1. Ο τριτσωνης νωριτερα στο β' βαζει το λαγο στη περιοχη της τριπολης με απιθανα σφυριγματα (εχασα τοπ μετρημα ποσα στημενα εδωσε στο 20λεπτο 45-65)
2. Ο σπαθας φροντίζει απο το 1ο κιολας λεπτο να σου δειξει με τη κιτρινη στο γκαρσια οτι εγω (που ο πατερας μου ελεγε ο γαβρος και το αιγαλεω), εγω λοιπον (που εμπλεκεται το ονομα μου σε κερδη απο το στοιχημα) ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ.
Οποτε: όσον αφορα στο 1, και ο παναιτωλικος να επαιζε γκολ θα εβαζε στη τριπολη καποια στιγμη, και όσον αφορα στο 2 ξεχασε ότι δικαιουσαι το πρωταθλημα θα παει εκει οπου τα αρπαζω.
---
Το πρωταθλημα χαθηκε, μας το κλεψαν με τον πιο αισχρο τροπο θα ελεγα, ασχετως αν προσωπικα μεσα μου πιστευω ακομα στις ελαχιστες πιθανοτητες που ακομα εχουμε. Δε χαθηκε τοσο ομως με την ηττα, που και αυτη ειναι μεσα στο παιχνιδι σε εναν ποδοσφαιρικο αγωνα, ΑΛΛΑ με το αποδεκατισμα του κορμου της ομαδος μας με καρτες.
Αντε τωρα πως να βγαλουμε 4 αγωνιστικες...
---
Θα πω κατι που ισως και να το μετανοιωσω. Αν στον αγώνα με τη καβαλα έχει κριθεί και μαθηματικα η μή πιθανότητά μας για διεκδίκηση του τιτλου θα υποστιρίξω και θα ευχηθω το διπλό της καβαλας για να μεινεις ερπετο εκτός πλευ οφ. Σκατα σε ταφους, λεφτα σε φαρμακα και αλλα ντροπης πραματα εγω δεν ευχομαι.
ΑΛΛΑ θα ευχομαι για παντα να σερνεσαι οπως η φυση σου σε εχει καταδικασει. ΝΑ ΣΕΡΝΕΣΑΙ
---
Μεγαλη ευθύνη φερνει και η διοικηση μας. Δεν ειναι της ωρας να πουμε περισσοτερα. Φερει μεγαλη ευθύνη παντως που ανεχεται αυτη τη διαφαινομενη απο τη σμύρνη κιολας κλοπή του τιτλου που φετος μας ανηκει.