Author Topic: ρούλης - ΠΑΟΚ Κυριακή 13/3/2010, ώρα 19:00, novasports1  (Read 17868 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ligistis

• Αποστολή
  • **
ZΑΓΟΡΑΚΗ προστάτεψε την ομάδα έχουμε συνέχεια

σπάθα το μουνιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιι της μάνας σου  

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
PETM....ελα απο κοντα
που εισαι?που μενεισ

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
Αυτο που ξεραμε οτι θα γινει εγινε ολοι περιμεναμε να μας σφαξει το κορακι αλλα οταν εισαι ανικανος να το αποτρεψεις γιατι ζεις στο ελλαδα καθεσε και κοιτας ,η συνεχεια? και ο σπαθας μια χαρα σπιτι του θα παει  και ο βαζελος θα παρει το πρωταθλημα και 2 κοκκινες  φαγαμε μην τυχει και κανει καμια στραβει ο βαζελος και θα ακους απο ολους αυριο για τη μεγαλειωδη εμφανιση του ερπετου με λιγα λογια Τι έχεις Γιάννη; Τι είχα πάντα! απλα φετος φτασαμε τοσο κοντα στο ονειρο γιιαυτο και ποναει ακομα περισσοτερο.

Offline maria-mtb

• Βασικός
ZΑΓΟΡΑΚΗ προστάτεψε την ομάδα έχουμε συνέχεια

σπάθα το μουνιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιι της μάνας σου  

τι να προστατεψει ρε αδερφε? εδω βγηκε κ ειπε θα ειμαστε ηλιθιοι αν πουμε οτι θα παρουμε το πρωταθλημα. ε, τελικα ειχε δικαιο. ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ.

Che-4

• Guest
Επειδη εμεις δεν ειμαστε σκουληκια και πρεπει ολα να τα λεμε,
ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ
Δεν ξεραμε τι εστι Σπαθας?Δεν ξεραμε τι ειναι αυτο το ματς για τα αριανα?
Αποχαυνωμενοι και ξερω γω χαλαρα 0-2
Θοδωρα και λαε του μεγαλου ΠΑΟΚ, τελικα τα πρωταθληματα δεν κερδιζονται ετσι.
Αποστειρωθηκαμε και (ξανα)φαγαμε τον προλογο του χορτου(11 με 11 και παπαριες).
20000 κατευωδιο μεχρι τη σκουληκοφωλια και σουτια στον (καθε) Σπαθα πριν καν κατεβει απο το αεροπλανο.
Νομιζω ολοι το πηραμε το μαθημα. Ο μονος δρομος του PAOK ειναι η τρομοκρατια.
Τα χαμηλων τονων και οι ησυχιες δεν μας ταιριαζουν.ΤΕΡΜΑ.
Ευχαριστω τα αγνωστα, οποιασδηποτε οπαδικης ταυτοτητας αλανια στην καμαρα και συγνωμη που δεν ημουν εκει.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΕ.
Προσωπικα αδερφια ειμαι στα 33 με ενα παιδι και το ξαναριχνω στην τρομοκρατια.
ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΠΩΣ Η ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ!
Νιωθω σκατα που αφησα τα ληκια να μπουνε στο γηπεδο αν με καταλαβενετε. Νιωθω σκατα, με φταιει ο Θοδωρος μα πανω απ'ολα ο ιδιος μου ο εαυτος.
Το γραφαμε, το λεγαμε, αλλα τωρα ειναι αληθεια:
Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ
Σκουληκια τα λεμε.

Offline polman

• Αποστολή
  • **
ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΑΓΕ ΡΕ ΠΟΥΝΟΣΠΕΡΜΑ ΣΠΑΘΑ

η εντολή ήταν ρητή: ΝΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΠΑΟΚ

Μας βγάζεις κίτρινη στο Γκαρσία στο 1 ένας θέος ξέρεις γιατί, μας έχει γαμήσει στα φάουλ όλο το Α
Δεν βγάζεις 4 κίτρινες ΟΡΙΣΜΟΣ, δεν απόβαλεις τον Κάμπορα

Ανύπαρκτη κίτρινη στον Βιτόλο, ανύπαρκτη κίτρινι στον Σνάουτσερ, ανύπαρκτη στον Βιέρινια.
Μας γάμησε την ψυχολογία τελείως, δεν με νοιάζει που δεν παίξαμε καλά το παιχνίδι δεν παίχτηκε επί ίσους όρους, όποιος κάνει κριτική στους παίκτες, να το ξανασκεφτεί.

ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΕ τα εκατομμύρια. Χαρείτε βαζελο-κόντη Σκουλίκια.

ΣΗΜΕΡΑ ΝΙΩΘΩ 20 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΠΑΟΚΤΣΗ
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
συγχαρητήρια σε όλο το μηχανισμό του Aρh.. Μας ξεφτέλισε όλους,  διοίκηση του ΠΑΟΚ, XXXXXXXXXX

οι παίκτες φταίνε το λιγότερο. 11 πρόβατα στη σφαγή και εντός και εκτος αγωνιστικού χορού

ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ !!!!????...   3 ΠΟΣΤ  ΚΑΙ ΒΓΗΚΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΙΚΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ......

ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.... ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ

« Last Edit: March 14, 2010, 21:25:31 by Capricorn »
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ  ΚΑΛΑ....

Offline james4

• Αποστολή
  • **
δεν ξερω αν ειναι σκουληκι ο τυπος αλλα ειναι σωστα αυτα που  γραφει  μηχανισμος του αρη σημαινει μπατσοι-σπαθας-πατερας(εξτρα πριμ;)-δημοσιογραφοι και γενικα ενα ολοκληρο κρατος

senag2

• Guest
Δεν έπαιξα μπάλα και έχασα. Αλλά ο Σπάθας με τελείωσε και το σιγούρεψε κιόλας μετά το 2-0 να χάσω πανυγιρικά.

ρούλης+Σπάθας- ΠΑΟΚ 2-0. Μπράβο στον Παναθηναικό μεγάλη νίκη, συγχαρητήρια για το πρωτάθλημα και το μ@υνι της μάνας σας παλιοπουστρ@κια.

Σήμερα έγινα ακόμα πιο ΠΑΟΚ και σαν ομάδα έκανα και αλλόθρησκους να γίνουν και αυτοί ΠΑΟΚ. Είμαι περίφανος και έχω το κεφάλι μου ψηλά, στη συνείδηση μου, ο λαός, οι 24 παίχτες + τεχνικό επιτελείο+ διοίκηση είστε όλοι πρωταθλητές και αυτό δεν μπορεί κανένας Σπάθας και καμμία παράγκα ή ομάδα της γειτονιάς να μου το στερήσει.

Δυστυχώς ΠΑΟΚ με κακοέμαθες φέτος που κέρδιζες και τη διαιτησία. Προχωράμε με ψηλά το κεφάλι.

Offline polman

• Αποστολή
  • **
συγχαρητήρια σε όλο το μηχανισμό του Aρh.. Μας ξεφτέλισε όλους,  διοίκηση του ΠΑΟΚ, XXXXXXXXX

οι παίκτες φταίνε το λιγότερο. 11 πρόβατα στη σφαγή και εντός και εκτος αγωνιστικού χορού

ΠΑΟΚτσης είσαι φίλε ή τπτ άλλο? Δεν θα βρίσω γτ μαγκιές μέσω ιντερνετ δεν κάνω
Αλλά θα σου πω άλλο πράγμα: Άμα θες τον ΠΑΟΚ να είναι του κατεστημένου και του ελέγχου του πρωταθλήματος, λάθος ομάδα διάλεξες

Στα @@ μου τα πρωταθλήματα και οι τίτλοι. Ο ΠΑΟΚ για μένα είναι τρόπος ζωής, μου διδάσκει ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ και κοιτάω να το πράτω και στη ζωή μου ως άντρας. Πουστιές και μαλακίες ας κάνουν οι άλλοι. Γιαυτό έχει δοξαστεί ο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ, γιατί έχει αρχίδια και περηφάνια. Σιγά μην δοξάζαμε τον καραβουτα
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
Για το σημερινό παιχνίδι ήταν πολύ λίγη η διοίκηση του ΠΑΟΚ..Μια βδομάδα βρωμούσε..

ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
ΕΔΩ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΓΡΑΦΑΝΕ 1-0 ΣΤΟ ΣΚΟΡ...ΚΑΙ Η ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΝΤΕ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΣΑΣ...

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
Συμφωνώ σε όλα όσον αφορά το Σπάθα.
Η ομάδα όμως σήμερα για μένα έδειξε ανέτοιμη να χτυπήσει το πρωτάθλημα.
Σε αυτά τα ματς όταν έχεις αρχίδια  ξεχνάς τα πάντα παίζεις τη μπάλα που ξέρεις παίρνεις το διπλό και φεύγεις.
Ο ΠΑΟΚ σήμερα έκανε μισή ευκαιρία με 11 παίκτες.
Δεκτά τα μπινελίκια σε σπάθα και σία όμως πρώτα πρέπει να υπάρξει αυτοκριτική.
Κλείστε αυτιά σας στα γραφεία τύπου και τους βασιλόπουλους και πάμε για τη δεύτερη θέση.
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

reset4

• Guest
ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΡΕ ΜΟΥΝΑΡΕΣ..
ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ..

ΣΠΑΘΑΣ-ΠΑΟ-ΡΟΥΛΙΣ

ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ..

Offline spartiatis

• Αλλαγή
1. Ο τριτσωνης νωριτερα στο β' βαζει το λαγο στη περιοχη της τριπολης με απιθανα σφυριγματα (εχασα τοπ μετρημα ποσα στημενα εδωσε στο 20λεπτο 45-65)
2. Ο σπαθας φροντίζει απο το 1ο κιολας λεπτο να σου δειξει με τη κιτρινη στο γκαρσια οτι εγω (που ο πατερας μου ελεγε ο γαβρος και το αιγαλεω), εγω λοιπον (που εμπλεκεται το ονομα μου σε κερδη απο το στοιχημα) ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ.

Οποτε: όσον αφορα στο 1, και ο παναιτωλικος να επαιζε γκολ θα εβαζε στη τριπολη καποια στιγμη, και όσον αφορα στο 2 ξεχασε ότι δικαιουσαι το πρωταθλημα θα παει εκει οπου τα αρπαζω.
---

Το πρωταθλημα χαθηκε, μας το κλεψαν με τον πιο αισχρο τροπο θα ελεγα, ασχετως αν προσωπικα μεσα μου πιστευω ακομα στις ελαχιστες πιθανοτητες που ακομα εχουμε. Δε χαθηκε τοσο ομως με την ηττα, που και αυτη ειναι μεσα στο παιχνιδι σε εναν ποδοσφαιρικο αγωνα, ΑΛΛΑ με το αποδεκατισμα του κορμου της ομαδος μας με καρτες.
Αντε τωρα πως να βγαλουμε 4 αγωνιστικες...

---

Θα πω κατι που ισως και να το μετανοιωσω. Αν στον αγώνα με τη καβαλα έχει κριθεί  και μαθηματικα  η μή πιθανότητά μας για διεκδίκηση του τιτλου θα υποστιρίξω και θα ευχηθω το διπλό της καβαλας για να μεινεις ερπετο εκτός πλευ οφ. Σκατα σε ταφους, λεφτα σε φαρμακα και αλλα ντροπης πραματα εγω δεν ευχομαι.
ΑΛΛΑ θα ευχομαι για παντα να σερνεσαι οπως η φυση σου σε εχει καταδικασει. ΝΑ ΣΕΡΝΕΣΑΙ

---
Μεγαλη ευθύνη φερνει και η διοικηση μας. Δεν ειναι της ωρας να πουμε περισσοτερα. Φερει μεγαλη ευθύνη παντως που ανεχεται αυτη τη διαφαινομενη απο τη σμύρνη κιολας κλοπή του τιτλου που φετος μας ανηκει.

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
 Ξεφτίλες πάρτε το πρωτάθλημα και βάλτε το στον κώλο σας.
Τι μας είπε σήμερα σύσσωμη η αντι-ΠΑΟΚτσήδικη κοινότητα? Άντε να χαθείς ρε ΠΑΟΚάκι που μου 'θελες και πρωτάθλημα, ουστ ρε...
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline maria-mtb

• Βασικός
μπορει καποιος ψυχραιμος να μας ενημερωσει τι γινεται με τις καρτες?

petm

• Guest
μας ξεφτέλισε γιατί τι Τεταρτη ήμασταν ευχαριστημένοι με τα μετρα προστασίας και τι Κυριακή 15 σεκιουριτάδες κυνηγούσαν το ζίνο και άλλος ένα πουλούσε μαγια στο χαλκιά

μας ξεφτέλισε γιατί το van τις αποστολής ήταν μιση ώρα ανάμεσα σε αρειανούς πριν το παιχνίδι.

μας ξεφτέλισε γιατί τα ΜΜΕ τις θεσσαλονίκης (όχι όλα , ο noon νοείτο) έκαναν "κοκοκο" όλη τι μέρα γιάuτα που γινόντουσαν.

μας ξεφτέλισε γιατί ο ο skoyliki κάνει δουλειά 2 χρονια τώρα στο τομέα τις διeτισιας" και εμειs το παίζουμε υπεράνω ότι δήθεν θα νικήσουμε και τι διαιτησία.

μας ξεφτέλισε γιατί στείλαμε 11 επαγγελματίες να παίξουν και στα μισά μαρκαρίσματα περνάμε κίτρινες κάρτες

μας ξεφτέλισε γιατί εμείς σαν οπαδοί καθόμαστε και ακούμε το κάθε φυτό δημοσιογράφο που θέλει να το παίζει αντικειμενικός στο όνομα του ΠΑΟΚ . μας ξεφτέλισε γιατί ακόμα ανεχόμαστε κανελλάκη να αναμεταδίδει τα pexnidia του ΠΑΟΚ ένw δεν υπήρχε κανένας Παοκτσής δημοσιογράφος να μεταδώσει έστω και από ένα ραδιόφωνο το σημερινό παιχνίδι

αν δε νιώθετε ότι σήμερα φάγατε σφαλιάρα , no problem βγέστε και βρίστε με
« Last Edit: March 15, 2010, 00:27:15 by northeagle_4 »

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
ΝΑΙ...ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΝΕΧΤ WEEK :cwm23: :cwm23: :cwm23: :cwm23: :cwm23:

Offline gagas

• Αλλαγή
ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ Κ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!

ΑΝ ΔΕΝ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΠΑΘΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΠΤ..

Η ομαδα δεν επαιξε,αλλα η σφυριχτρα δεν νοειται να τα κανει ολα αυτα.

ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ Κ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!