Author Topic: Δεν βγήκε τυχαία το όνομα ....ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ  (Read 383859 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
Μόνο ένα πράγμα θέλω φέτος σε σχέση με τον ρούλη:

Offline crass

• Κερκίδα
  • *
Τα σκουλήκια στην τελευταία τους ανακοίνωση αφήνουν υπονοούμενα για ίδρυση συνδέσμου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης...Με το καλό ΠΟΥΤΑΝΕΣ.
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ.

Offline KATISI4

• Αλλαγή

Athinaios--4

• Guest
Δεν υπάρχει άρης και πραγματικά λυπάμαι όταν ασχολούμαστε τόσο πολύ με αυτή την ομάδα. Αξία της δίνουμε. Και το εννοώ. Αδιαφορώ αν μείνει στην κατηγορία ή αν πέσει. Γιατί πολύ απλά αδιαφορώ με το αν πέφτει η Βέροια, ο Πανθρακικός ή η Κέρκυρα. Είναι αυτού του επιπέδου και κάνουμε μεγάλο λάθος που ασχολούμαστε τόσο

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **

Offline T.manos4

• Αλλαγή
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Δεν υπάρχει άρης και πραγματικά λυπάμαι όταν ασχολούμαστε τόσο πολύ με αυτή την ομάδα. Αξία της δίνουμε. Και το εννοώ. Αδιαφορώ αν μείνει στην κατηγορία ή αν πέσει. Γιατί πολύ απλά αδιαφορώ με το αν πέφτει η Βέροια, ο Πανθρακικός ή η Κέρκυρα. Είναι αυτού του επιπέδου και κάνουμε μεγάλο λάθος που ασχολούμαστε τόσο
Ρε φίλε εγώ που δεν ασχολούμαι με τα πολιτικά και που θεωρώ ότι πολιτικές συζητήσεις-κόντρες-αντιπαραθέσεις ΜΟΝΟ κακό μπορούν να κάνουν μεταξύ ΠΑΟΚτσήδων έρχομαι να σε πω μην ασχολείσαι κι εσύ με τα πολιτικά στο τόπικ της κοινωνίας..?
Φόρουμ είναι..
Θα γράψει ο καθένας και θα ασχοληθεί με ότι γουστάρει εκείνη τη στιγμή και στην τελική καλώς ή κακώς τα πουστοσκούλικα για πολλούς εδώ μέσα αποτελούν μέρος της καθημερινότητάς τους και η ζαλάδα από την πάρτη τους πίστεψέ με δεν ξεπερνιέται με απλή αδιαφορία..
ΠΟΥΤΑ ΝΑΣΓΙΟΙ σκουλήκια αριανοί..

Offline KATISI4

• Αλλαγή

Athinaios--4

• Guest
Ρε φίλε εγώ που δεν ασχολούμαι με τα πολιτικά και που θεωρώ ότι πολιτικές συζητήσεις-κόντρες-αντιπαραθέσεις ΜΟΝΟ κακό μπορούν να κάνουν μεταξύ ΠΑΟΚτσήδων έρχομαι να σε πω μην ασχολείσαι κι εσύ με τα πολιτικά στο τόπικ της κοινωνίας..?
Φόρουμ είναι..
Θα γράψει ο καθένας και θα ασχοληθεί με ότι γουστάρει εκείνη τη στιγμή και στην τελική καλώς ή κακώς τα πουστοσκούλικα για πολλούς εδώ μέσα αποτελούν μέρος της καθημερινότητάς τους και η ζαλάδα από την πάρτη τους πίστεψέ με δεν ξεπερνιέται με απλή αδιαφορία..
ΠΟΥΤΑ ΝΑΣΓΙΟΙ σκουλήκια αριανοί..

Ναι ρε γεωλόγε. Μην τρελαίνεσαι! Οκ αφού γουστάρεις καλά κάνεις και τα λες. Επειδή όμως βλέπω ότι ένα πολύ μεγάλος μέρος του λαού μας ασχολείται, λέω την άποψη μου. Εγώ επειδή μεγάλωσα στην αθήνα ποτέ δε θεωρούσα τον άρη αντίπαλο με την έννοια του αιώνιου εχθρού κτλ. Ούτε τον ηρακλή.
Νομίζω κ οι υπόλοιποι αθηναίοι το λένε αυτό. Ίσως κ να κάνω λάθος. Εγώ πάντως αν ένας γαύρος αρχίζει κ βρίζει τον ιωνικό ή τον εθνικό ή τον ατρόμητο τα ίδια θα του πω.

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
Μεγαλη υποθεση να μην τους εχεις μεσα στα ποδια σου.

Δεν θυμαμαι αν ηταν κι ετσι πριν 20-25 χρονια, ημουν και πιτσιρικας τοτε, αλλα νομιζω οτι οσο περνανε τα χρονια και συρρικνωνονται τοσο χειροτεροι γινονται. Δεν ξερω γιατι συμβαινει αυτο, ισως ειναι αναγκασμενοι να ποτιζουν το κεφαλι τους θολουρα για να μπορουν να επιβιωσουν. Τα τελευταια χρονια εχω κοψει καθε σχετικη συζητηση με οποιονδηποτε σκουληκο-φιλο γιατι ξεφευγουν τελειως. Χανουν το μετρο. Εχουν χαλασει φιλιες για ψυλλου πηδημα. Και δεν μιλαω για 15χρονα. Μιλαω για 40ρηδες οικογενειαρχες ανθρωπους. Και να πω οτι ειναι μεμονωμενα περιστατικα παει στο διαολο. Μεταδοτικη αρρωστια εχει γινει.
Γι'αυτο και γω προσωπικα απλως τους χαμογελαω οταν αρχιζουν τις παπαριες γιατι εχω αρκετα προβληματα πλεον για να βαραω πιεση ΚΑΙ για την καθε μλκια που θα μου πουνε.
Και να σου πω τη αληθεια νομιζω οτι πρεπει να τους τη σπαω αρκετα. Το βλεπω δηλαδη. Οτι κι αν λενε η εμμεση απαντηση που παιρνουν ειναι "τα @@ μου κουνιουνται".

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
Εχουν χαλασει φιλιες για ψυλλου πηδημα. Και δεν μιλαω για 15χρονα.

σωστή κουβέντα. ας μην μπω σε προσωπικά που δεν αφορούν κανέναν. αλλά είμαι παθών. χάλασε φιλία που είχα με ερπετό όταν την είδε στα γεράματα συνδεσμίτης. και δε μιλάμε για φιλία του ποδαριού. μιλάμε για αδερφός. τεσπα. μιλάμε τρώνε τέτοιο φροντιστήριο όταν κατεβαίνουν στο υπόγειο πρώτη φορά που μετά από 2-3 επισκέψεις είναι άλλοι άνθρωποι. μπάσταρδη ράτσα.
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Είναι αλήθεια ότι και φανατικός Παοκτσής να μην είσαι τρως ενα σνομπ. Τραγικοί και άθλιοι...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Το σκουλίκι στην κατάσταση που είναι θα έπρεπε να το τρυπάει ο ΠΑΟΚ γενάρη και ιούνη μέχρι να αυτοδιαλυθούν. Δεν μπορεί να έχουν νταμαρλή, οικονομόπουλο στα χαφ και να σε κάνουν καζούρα για τον τζιόλη. Ότι υποψία καλού παίκτη έχουν θα έπρεπε να φόραγε τα ασπρόμαυρα να δέρνονται και να κυνηγιούνται μεταξύ τους εκεί στην αλκμήνης και την παπαναστασίου.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Έχουν καταντήσει πιο γραφικοί και πιο κομπλεξικοί από τις γριές ακόμα , έχει ξεφτυλιστεί το θέμα πια... Όσον αφορά το υπόγειο , στοά έπρεπε να το λένε με τόση προπαγάνδα και πλύσιμο εγκεφάλου που γίνεται εκεί... Αρρωστημένες καταστάσεις , όπως είναι και η ίδια τους ομάδα εδώ και 20 χρόνια..
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
Κουρασατε να ασχολειστε συνεχεια με τα σκουληκια..
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **

:'(

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
 :'(

Χυσια στα πουστοσκουληκα και ψοφο
Ειναι πουτανα του νικου γκαλη η μανα
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Δεν είναι τυχαίο που ο Μαρινάκης επέλεξε το σκουλήκι για να δημιουργήσει ένα "αντίπαλο δέος" στην πόλη μας και το ενισχύει συστηματικά. Στα παπάρια του Μαρινάκη το κάθε ερπετό και αν μείνει ή αν πέσει. Ο σκοπός του είναι να δημιουργήσει ένα δούρειο ίππο μέσα στην Θεσσαλονίκη. Οι κανονισμοί έχουν αλλάξει για την επόμενη χρονιά. Υπάρχει περίπτωση να μηδενιστεί ομάδα ακόμα και αν οι παράγοντες, αθλητές κλπ κάνουν δηλώσεις για διαιτησία ή οτιδήποτε στραβό συμβεί πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά το τέλος ενός παιχνιδιού, άσχετα αν αγωνίζεται σε αυτό η ομάδα αυτή ή άλλες ομάδες. Το σκουλήκι θα προσπαθήσει να δυναμιτίσει το κλίμα στα μεταξύ μας παιχνίδια για να προκαλέσει την αντίδραση μας και την τιμωρία μας. Το θέμα είναι αν το έχουν πάρει χαμπάρι εκεί στην ΠΑΕ ή το ανακαλύψουν κατόπιν εορτής όπως έγινε στο παιχνίδι με τους Αυστριακούς που στοίχισε 3 αγώνες κεκλεισμένων των θυρών για την νέα σεζόν. Χαμπάρι δεν είχαν πάρει ότι έσκασαν βάζελοι στην πόλη και όπλισαν τους Αυστριακούς. Κανένας έλεγχος στην είσοδο και μόνο όταν έγινε το κακό έψαξαν να δουν τι έγινε. Αμφιβάλω αν ακόμα έχουν καταλάβει ότι σκοπός των Βάζελων (σε εκείνο το παιχνίδι) ήταν εξαρχής να ποντάρουν στην αντίδραση μας και να μας τιμωρήσουν στην Ευρώπη, ακόμα και με αποκλεισμό από τις Ευρωπαικές διοργανώσεις (στην καλύτερη για αυτούς περίπτωση) για να πάρουν τη θέση μας.
Ελπίζω τώρα να ξέρουν το σκοπό που θα εξυπηρετήσει το σκουλήκι στη νέα σεζόν αλλιώς μπορεί να χάσουμε κανα πρωτάθλημα στα χαρτιά και να ψαχνόμαστε όλοι μετά.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
 πεστα ρε φιλε. εκει στη παε λαμβανει κανεις αραγε?
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
να κοιταμε που εχουμε να τους κηδεψουμε μεσα εξω και εγω δεν ξερω απο ποτε...

κλειστους τους γαμωσπιτο καθε χρονο να μην εχουν να σε μιλανε οι ανυπαρκτοι..