Author Topic: Δεν βγήκε τυχαία το όνομα ....ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ  (Read 383182 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός

Offline kanel

• Αποστολή
  • **
θα έπρεπε να ντρέπεστε

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

όλοι σας   

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

εδώ μια ομάδα της πόλης πέφτει στη β΄

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

και σεις χαίρεστε

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Offline kanel

• Αποστολή
  • **
η χαρα μου βέβαια θα ήταν πολλαπλάσια αν έπεφτε  η κούλα
αυτοί τα ξέρουν τα κατατόπια
λέτε να ξαναγυρίσουν?????????????????

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
ύςΤop 5 Ζυμαρικά

Ρεβανι Βεροιας το τρομερο

Τι χρειαζόμαστε:

6 αυγα
    1 κεσεδακι γιαουρτι
    3 βανιλιες
    650 γρ. αλευρι
    300 γρ. σιμιγδαλι χοντρο
    300 γρ. ζαχαρη
    1 κουταλακι μπεικιν
    1 κουταλακι σοδα

Για το σιροπι:

1800ml νερο
    1800 γρ. ζαχαρη

Στα γρήγορα
Κατηγορία
Σιροπιαστά γλυκά
Μέθοδος
Φούρνου
Διατροφή
Χορτοφαγική
Περιέχει
Γιαούρτι
Αβγά
Σερβίρει
15-20 ατομα
Πως το κάνουμε:

Φτιαχνουμε πρωτα το σιροπι.Σε μια κατσαρολα βαζουμε το νερο και τη ζαχαρη και ανακατευουμε μεχρι το σιροπι να δεσει και να μην τρεχει απο το κουταλι μας. Κατεβαζουμε και αφηνουμε να κρυωσει.
    Στη συνεχεια ετοιμαζουμε το ρεβανι. Βαζουμε σε μια λεκανη ολα τα στερεα υλικα και ανακατευουμε με το χερι!! Εχουμε λοιπον αλευρι, ζαχαρη, μπεικιν, σοδα, βανιλιες, σιμιγδαλι και ανακατευουμε με το χερι.
    Προσθετουμε μετα το γιαουρτι και αυγα αφου πριν τα εχουμε χτυπησει σε ενα μπολ. Τα ανακατευουμε ολα καλα με το χερι παντα, μεχρι να πετυχουμε ενα υδαρες μιγμα.
    Βαζουμε μετα το μιγμα σε ενα ταψι και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο για 20' στους 180 βαθμους. Οταν βγει το γλυκο απο το φουρνο κοβουμε σε κομματια και σιροπιαζουμε. Κρυο το σιροπι και ζεστο το γλυκο μας μεχρι να το ρουφηξει.

Καλη ορεξη!!!
Λίγα μυστικά ακόμα

Συμβουλες:
1)Το γλυκο ειναι παρα πολυ ωραιο.Σε καποιους ισως φανει πολυ γλυκο.Μπορειτε να βαλετε λιγοτερη ζαχαρη στο σιροπι ετσι γινετε πιο ελαφρυ.
2)Το σιμιγδαλι ειναι στην ευχερεια σας. Αν θελετε να γινει κρατσανιστο βαζετε χοντρο οπως λεει η συνταγη. Αν βαλετε ψιλο ειναι πιο απαλο στη γευση αλλα ισως (οχι απαραιτητα) σας λασπωσει στο σιροπιασμα. Μπορειτε να βαλετε μισο και μισο. Εγω το εχω φτιαξει και με τους 3 τροπους και ειναι ωραιο.
3)Αν θελετε μπορειτε να βαλετε ενα κλαρακι κανελλα στο σιροπι. Δινει μια ωραιο γευση και πολυ ωραιο μυρωδια. Μην αγχωθειτε αν δεν παρει ολο το σιροπι. Εμενα παντα μου περισσευει λιγο!
4)Προσοχη στο ταψι που θα χρησιμοποιησετε. Αν ειναι μικρο και με υψος, το γλυκο σας θα γινει ψηλο και θα χρειαστει παραπανω χρονο για το ψησιμο απο τα 20'. Αν βαλετε ενα στενομακρο θα ψηθει καλυτερα και στο χρονο που πρεπει.
5)Μην σας τρομαξει το μιγμα αν κολλαει στα χερια σας. Ετσι πρεπει να γινει.
6)Αν θελετε μπορειτε να βουτυρωσετε λιγο το ταψι πριν το ψησετε για να μην σας κολλησει.

7) Εάν τα αυγά είναι μικρά, ίσως χρειαστεί να προσθέσετε ένα ακόμα.

Καλη επιτυχια!!!!

Καλοχωνευτο σκουλικια.
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
koufales mathete na denete tis ompreles sto syrmatoplegma gt telos ta skepastra...

p.s. sorry gia ta greeklish den exei ellinika to mpourdelo edo..

digitalfan

• Guest
Ένα βίντεο φτιαγμένο από εμένα με μεράκι...!  ;D

Eλπίζω να σας άρεσε...!
« Last Edit: March 05, 2013, 07:04:11 by digitalfan »

Offline than_4

• Αποστολή
  • **
ο οφις ειναι για τα σκυλια, λιγη υπομονη

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Επιτρέπεται να πέσεις αλλά επιβάλλεται να μην ξανανέβεις.

Offline 8emhs

• Αλλαγή
ο οφις ειναι για τα σκυλια, λιγη υπομονη

Όντως, και έχει και το χειρότερο πρόγραμμα. Μεταξύ των 2 θα παιχτεί.

Offline Suicidal

• Βασικός
όποιος ελπίζει περιμένει νομίζει πως θα πέσουν τα σκουλήκια κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. άποψή μου.

άλλωστε εγώ (όχι πως θα με χαλούσε το σενάριο τρίτου υποβιβασμού)
ποιο πολύ θα γούσταρα να χαροπαλεύουν κάθε χρόνο για την σωτηρία τους, έτσι όπως φέτος  :P
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
οφης νικάει ατρόμητο και γιάννενο στη κρήτη και σώνεται . Ατρόμητα λόγω αναστόπουλου και γιάννενο λόγω ανάγκης, έστω κι αν υπάρχει μίσος μεταξύ τους. Δεν βλέπω πως το σκουλικι θα μεταμορφωθεί σε μπάρτσα, θεωρητικά πάιζει με αδιάφορους αντιπάλους γιάννενα, λιβαδειά και ξάνθη. Αυτοί όμως γιατι να ανοιξουν τα πόδια?? Τζαμπα δηλαδή ο κομπότης θα χάσει και ο πανόπουλος ή για τα όμορφα μάτια του σκόρδα και του γρόλιου.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Δε νομιζω να φτάσουν 32 βαθμοί για τη σωτηρία. Γύρω στους 34 θα παιχτεί (όποιος πιάσει 35 σώζεται σίγουρα). Ο ΟΦΗ με 2 νίκες παει 32 αλλά δε βλέπω απο που θα πάρει άλλους. Τα σκουλήκια έχουν πιο πολλά "αδιάφορα" ματς για να τσιμπήσουν πονταλάκια...

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Σήμερα το έμαθα στη δουλειά πως ο Καλτσάς που τους κάρφωσε τα δυο γκολ ειναι δηλωμένο ερπετο.

Ο επαγγελματισμός υπερίσχυσε του συναισθήματος, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Νίκος Καλτσάς, ο οποίος δεν έκρυψε πως συμπαθεί τον Άρη.
 Ο παίκτης της Βέροιας μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις». Αναλυτικά τα όσα ανέφερε: Για τα δυο γκολ που πέτυχε: «Ακολούθησα τις οδηγίες του προπονητή μου αλλά με βοήθησαν και οι συμπαίκτες μου για να σκοράρω». Για το γεγονός πως συμπαθεί τον Άρη:
«Όταν ένας ποδοσφαιριστής μπαίνει το γήπεδο ξεχνά τα συναισθήματα του και θέλει να κάνει τη δουλειά του. Προσπαθεί να πετύχει ότι καλύτερο».
 Για το χθεσινό παιχνίδι: «Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Είχε δυνατές μονομαχίες, εκνευρισμό κλπ. Η ομάδα που ήθελε πιο πολύ τους τρεις βαθμούς, πιστεύω τους πήρε. Η ομάδα μου παρά το γκολ που δέχτηκε δεν παράτησε το παιχνίδι και αντεπεξήλθε.
Η Βέροια το ήθελε περισσότερο». Για το αν με τη χθεσινή νίκη τέλειωσαν όλα και η Βέροια σώθηκε: «Για να κρατήσουμε τη χθεσινή νίκη πρέπει να κερδίσουμε τον ΟΦΗ για να υλοποιήσουμε το στόχο μας.
Αν δεν κερδίσουμε, η χθεσινή μας νίκη θα πάει χαμένη. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη, πρέπει να φτάσουμε τους 32 βαθμούς. Κάναμε ένα βήμα για την παραμονή, πρέπει να κάνουμε και το επόμενο». Για τη διαιτησία του Παππά: «Η διαιτησία νομίζω πως ήταν πολύ καλή. Πιστεύω και ο διαιτητής δεν έκανε πολλά λάθη.
Δεν είμαι εγώ όμως που θα κρίνω τη διαιτησία». Για τον τραυματισμό του Ολαϊτάν: «Δεν κατάλαβα τι έγινε.
Άπλα τον είδα λιπόθυμο κάτω. Πήδηξε κάτι κιγκλιδώματα πίσω από τον πάγκο και χτύπησε». Για τη μάχη για υποβιβασμό: «Είναι πολλές οι ομάδες που θα παλέψουν.
 Η Βέροια, ο ΟΦΗ, ο Άρης, ο Πανιώνιος, η ΑΕΚ, ο Πανθρακικός. Εξαρτάται από το πόσο καλά θα αντεπεξέλθει η κάθε ομάδα. Η Κέρκυρα έχει ελπίδες και αυτή αλλά έχει τις λιγότερες πιθανότητες γιατί είναι λίγο πιο μακριά από τις υπόλοιπες ομάδες».

http://www.laikoyra.gr/2013/03/blog-post_1818.html

Όσο για το Μακροχώρι δυο παιδιά έχουν απο χθες ράμματα στα κεφάλια τους απο μπουκάλια, όπως είπαν ΠΑΟΚ είναι αλλά δεν έχουν σχέση με οπαδισμούς και λοιπα.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

digitalfan

• Guest
Και νέο βίντεο από την "DigitalFan production"...!  ;D ;D ;D

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hqsyRDG90C8 (Embedding disabled, limit reached)

Ελπίζω να σας άρεσε...

GeorgT

• Guest
κ αν δεν μας αρέσει?

digitalfan

• Guest
GeorgT ασχολίαστο...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
χχχχχχ
όχι εδώ τέτοια
« Last Edit: March 06, 2013, 23:17:39 by Capricorn »

CLUB LARISA

• Guest
Τι βιντεακια ποστάρεις ρε μισόχαζο?

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
Σκουλήκι είσαι ρε τέλι?
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Το κλειστο φορουμ δεν εχει χιουμορ, τα κλικ του ομως χρειαζονται και αυτα. Ο,τι αρπαξουμε.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά