Γιατί να μην τον δεχομουνα, εγώ θα τα έδινα τα εισιτήρια, αν τα έκοβε η γγα ας πλήρωνε, αν τα έκοβε η αστυνομία ας πλήρωνε, εγώ σαν ομαδα θα τα έδινα γιατί πήρα στον πρώτο γύρο. Γιατί μπορεί στον δεύτερο γύρο να στήσουν μια σκαλωσιά στην κερκιδα των φιλοξενουμένων και να σε κάνουν πλάκα ότι κάνουν αντισεισμικά έργα και να γελάει μαζί μας όλη η υφήλιος με τους μπούφους που διοικούν. Όπως υπογράφονται πρωτόκολλα παραλαβής των κερκίδων θα υπογραφεί και μια συμφωνία ότι τα εισιτήρα θα δοθούν. Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, γιατί καλή την πίστη με τον ιωαννίδη υπουργό να δώσεις στους ανύπαρκτους εισιτήρια και στον δεύτερο γύρο να κρέμεσαι απο τις ορέξεις του καθηγητή της αλητείας και της αστυνομία είναι έγκλημα αν τους τα δώσουν τα εισιτήρια.
Παρ' ελπίδα τώρα που τους μπάσανε και στο άρθρο 99 εγώ αν ήμουν βασιλόπουλος και έκανα το πρωτοσέλιδο στα σπορ του βορρά, θα τους έκανα μεγάλη πλάκα και θα τους έγραφα στο αυριανό πρωτοσέλιδο:
44 + 99 = 142 (επίτηδες το λάθος γιατί ΠΑΟΚ είσαι) + ? = ? ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Η ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, SOLD OUT ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ Ο άρης.