Author Topic: Δεν βγήκε τυχαία το όνομα ....ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ  (Read 383758 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
, ενδιαφέρον υπάρχει και για έναν ακόμη παίκτη της Καλλιθέας, τον 22χρονο δεξιό μπακ Νίκο Αρκουδέα.

:'( :'(  αρκουδας η αρκουδεας ρε δωστε ινφο

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Σκουλήκια αρκουδέηδες.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline agraf

• Αλλαγή
Άν και δε συμφωνώ με τον χαρακτηρισμό Εβραίων για τους αρειανούς (στην τελική σίγουρα υπήρξαν και υπάρχουν ΠΑΟΚτσήδες που  Εβραίοι) θέλω να πω κάτι που μου έκανε εντύπωση.

Διάβασα σε ένα βιβλίο του Μαζάουερ για την μεταπολεμική Ελλάδα (μέτριο το βιβλίο) ότι μία από τις σημαντικότερες γειτονίες Εβραίων ήταν το "151" στην σημερινή περιοχή Χαριλάου (εξου και το γυράδικο επί της Παπαναστασίου) και εκεί δίπλα βρίσκεται και η Πλατεία Εβραίων μαρτύρων.

Offline Català

• Αλλαγή
Σημασία έχει να τους κερδίζουμε και να είμαστε από πάνω τους στη βαθμολογία στο τέλος της χρονιάς, και φυσικά να τους περνάμε στα διαρκείας.
Αυτό μόνο, έτσι για να μπαίνει ψηλά ο πήχης για τον μεγάλο ΠΑΟΚ των βρυζοζαγοράκηδων, όλα τα άλλα είναι δευτερεόντα.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Εγω παλι νομιζα οτι ητανε παντα ετσι για την μεγαλη πλειοψηφια του κοσμου.
Και κερασακι το γαμω τον Πειραια
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline savage republic

• Βασικός
πικρό +4

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
Άν και δε συμφωνώ με τον χαρακτηρισμό Εβραίων για τους αρειανούς (στην τελική σίγουρα υπήρξαν και υπάρχουν ΠΑΟΚτσήδες που  Εβραίοι) θέλω να πω κάτι που μου έκανε εντύπωση.

Διάβασα σε ένα βιβλίο του Μαζάουερ για την μεταπολεμική Ελλάδα (μέτριο το βιβλίο) ότι μία από τις σημαντικότερες γειτονίες Εβραίων ήταν το "151" στην σημερινή περιοχή Χαριλάου (εξου και το γυράδικο επί της Παπαναστασίου) και εκεί δίπλα βρίσκεται και η Πλατεία Εβραίων μαρτύρων.

η πλατιά εβραίων μαρτύρων μεταφέρθηκε πριν λίγα χρονια εκεί
Κανονικά ήταν στην πλατιά ελευθερίας το γνωστό parking τις βενιζέλου

FYI
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
 Ïé 12 åíÝñãåéåò ãéá ôçí Üíôëçóç åóüäùí

Ï ðñüåäñïò ôçò ÊÌÁ, ¢ããåëïò Ãñüëëéïò, ðáñïõóßáóå ôéò 12 åíÝñãåéåò, ðïõ áðïöáóßóôçêå íá ãßíïõí Üìåóá ãéá ôçí Üíôëçóç åóüäùí:

1. Ôï ä.ó. ôçò ÊÌÁ èá åðéêïéíùíÞóåé ìå üëá ôá ìÝëç ãéá íá ôá åíçìåñþóåé ðñïóùðéêÜ ãéá ôçí êáôÜóôáóç.
2. Êáëïýìå üðïéïí Ý÷åé éóüãåéï êáôÜóôçìá íá Ýñèåé óå åðáöÞ ìå ôçí ÊÌÁ ãéá íá ôï ðáñá÷ùñÞóåé ðñïò ÷ñÞóç ãéá 2 åâäïìÜäåò
3. Èá ôõðùèïýí êïõðüíéá áîßáò 10 åõñþ Ýêáóôï êáé èá äéáôòåèïýí ðñïò ðþëçóç.
4. ¼óá ìÝëç äåí Ý÷ïõí äõíáôüôçôá íá ðñïóÝëèïõí óôá óçìåßá äéÜèåóçò, ìðïñïýí íá êáôáèÝôïõí ÷ñÞìáôá óå ôñáðåæéêïýò ëïãáñéáóìïýò ìå äéêáéïý÷ï ôç ËÝó÷ç.
Ëïãáñéáóìïß Ý÷ïõí áíïé÷èåß óôç Eurobank, ôçí ÁãñïôéêÞ ÔñÜðåæá, ôçí ÔñÜðåæá Ðåéñáéþò, ôç Marfin Egnatia Bank êáé ôï Ôá÷õäñïìéêü ÔáìéåõôÞñéï. Ïé ëïãáñéáóìïß èá áíáñôçèïýí óôçí åðßóçìç éóôïóåëßäá ìáò, www.arismembers.gr.
5. Èá ôõðùèïýí 1.914 ìðëïõæÜêéá ìå ôï óëüãêáí «Éïýëéïò 2012 Óôá äýóêïëá ðÜíôá åìåßò» êáé èá ðùëïýíôáé ðñïò 10 åõñþ Ýêáóôï
6. Èá ôõðùèïýí 98 óõëëåêôéêÜ ìðëïõæÜêéá ìå ôï óëüãêáí «Éïýëéïò 2012: ¹ìïõí êé åãþ ðáñþí» êáé èá ðùëïýíôáé ìå ôéìÞ 300 åõñþ Ýêáóôï, èá åßíáé öõóéêÜ êáëýôåñçò ðïéüôçôáò.
7. Áðü áýñéï, ïé ößëáèëïé èá ìðïñïýí íá óôÝëíïõí óôï 55426 ôï ìÞíõìá «ÁÑÇÓ» ìå ÷ñÝùóç 1 åõñþ + ÖÐÁ, óõìâÜëëïíôáò êáé ì’ áõôü ôïí ôñüðï áí èÝëïõí óôçí Üíôëçóç åóüäùí.
8. Èá óõíå÷éóôåß ç ðñïóðÜèåéá ðñïóÝããéóçò ðáñáãüíôùí ðïõ êáôÜ ôåêìÞñéï Ý÷ïõí ôçí ïéêïíïìéêÞ äõíáôüôçôá ãéá íá óõìâÜëïõí.
9. ¼ðïéïò èÝëåé åéóéôÞñéï äéáñêåßáò ôçò ÐÁÅ êáé äåí Ý÷åé ôçí ïéêïíïìéêÞ äõíáôüôçôá, èá ìðïñåß íá ðëçñþóåé ìüíï ôçí åôÞóéá óõíäñïìÞ ôçò ÊÌÁ áîßáò 50 åõñþ êáé íá êáôáâÜëåé áñãüôåñá ôï áíôßôéìï ôïõ åéóéôçñßïõ äéáñêåßáò.
10. Èá ãßíåé ñáäéïìáñáèþíéïò óå óõíåñãáóßá ìå ôïí «Libero» êáé ðéèáíüí êáé Üëëïõò ñáäéïöùíéêïýò óôáèìïýò ðïõ åðéèõìïýí êáé ìå ôïõò ïðïßïõò èá ãßíïõí åðáöÝò, êáèþò êáé ìå Üëëïõò öïñåßò êáé Áñåéáíïýò äçìïóéïãñÜöïõò
11. Èá åéóçãçèïýìå ôçí óýóôáóç Äéïßêçóçò Ðñùôïäéêåßïõ, ìå ôïõò ê.ê. ËáìðñéÜêï, Êáôóéáïýíç, ÆáìðÝôá, Óôåöáíßäç, Ýíáí åêðñüóùðï ôïõ ÁÓ ¢ñçò êáé Ýíá Þ äýï ìÝëç ðïõ èá åðéëåãïýí áðü ôï ä.ó. ôïõ ÊÌÁ.
12. Áðïöáóßæåôáé ç ìåôáâïëÞ ôçò óõíäñïìÞò ãéá ôï ôñÝ÷ïí Ýôïò, áðü 100 åõñþ óå 10 åõñþ.

http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/309671-xreiazetai-6-7-ekat-eyro-gia-na-bgei-i-xronia

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
Θα τυπωθούν 98 συλλεκτικά μπλουζάκια με το σλόγκαν
«Ιούλιος 2012: Ήμουν κι εγώ παρών» και θα πωλούνται με τιμή 300 ευρώ έκαστο,
θα είναι φυσικά καλύτερης ποιότητας.

Nα υποθέσω ότι τα εν λόγω γαμάτης ποιότητος συλλεκτικά μπλουζάκια
είναι ενενήντα οκτώ στον αριθμό
και όχι 99 ή στρόγγυλα 100 ή 95
εις ανάμνησιν της πρώτης εις 'Αδην καθόδου
το σωτήριον '98.

http://img266.imageshack.us/img266/9177/dsc01388g.jpg

August Spies

• Guest
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( ;D ;D ;D ;D ;D ;D

(παρε και εμότικον που τα γουστάρεις)

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **

5. Θα τυπωθούν 1.914 μπλουζάκια με το σλόγκαν «Ιούλιος 2012 Στα δύσκολα πάντα εμείς» και θα πωλούνται προς 10 ευρώ έκαστο

Μια ιδεα..

;D ;D ;D ;D
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
Την 5η αγωνιστική όταν ακόμα τα παιδιά θα έχουν δικαστήρια και οι 6 θα είναι ακόμα προφυλακιστέοι..... Τι μπορεί να γίνει????
Η' θα πάμε άλλοι τόσοι ή θα έχουμε για κάθε κλούβα 12 ασθενοφόρα....????

Παρ'  ολ' αυτά να το πάμε και στο χαβαλέ....

Η ΚΜΑ καλεί όποιον έχει ισόγειο κατάστημα και είναι μέλος της, να έρθει σε επαφή μαζί της για να το παραχωρήσει προς χρήση για 2 εβδομάδες.

Τι στο πούτσο?????     :-\ :-\ :'( :'( :-\ :-\

Offline Suicidal

• Βασικός

Η ΚΜΑ καλεί όποιον έχει ισόγειο κατάστημα και είναι μέλος της, να έρθει σε επαφή μαζί της για να το παραχωρήσει προς χρήση για 2 εβδομάδες.

Τι στο πούτσο?    

με κανα δυο με κανα δυο χιλιαρικααααααααααα......  ;D
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
 :'( :'( :'(

Offline t.b

• Αλλαγή
ότι και να λέτε πιστεύω ότι θα βρουν την άκρη τους... ήδη τα λεφτά σιγά σιγά μαζεύονται. Που να βγουν και οι μπλουζίτσες των 300 ευρώ(καλύτερης ποιότητας των 10 ευρώ)! Θα γινει ένας χαμός!!!

Offline Suicidal

• Βασικός
Και ότι και να λέμε (να τους φάει ο ψόφος βασικά)
η κίνηση με τον πιτσιρικά εμένα με άγγιξε, ασχέτως για ποιο σκοπό ήταν....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
τι μελλον μπορει να εχει τωρα αυτος ο συγχρονος βασιλακης καιλας....
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline bozik

• Αλλαγή
διαφήμιση 11880
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline memts

• Αποστολή
  • **
Æïýìå åâäïìÜäåò bergamp

http://www.pressaris.gr/%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF-%CE%B1%CF%83%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82-video
\
Ï õðïøÞöéïò ìåôáãñáöéêüò óôü÷ïò ôïõ ¢ñç, ÄçìÞôñçò Áóëáíßäçò, äåí îå÷ùñßæåé ìüíï ãéá ôéò ðïäïóöáéñéêÝò ôïõ éêáíüôçôåò. ÐÝñóé ðñïóðÜèçóå íá êáôáêôÞóåé ôá öþôá ôçò äçìïóéüôçôáò êáé ìÝóá áðü ôï ôçëåïðôéêü ñéÜëéôé «Fab 5»!

Ï ðñïåñ÷üìåíïò áðü ôçí ÁíáãÝííçóç ÅðáíïìÞò ðïäïóöáéñéóôÞò,  áðáó÷üëçóå ôïõò «êßôñéíïõò» åß÷å óõììåôÜó÷åé ðÝñóé óôï ñéÜëéôé ôïõ «ÁÍÔ1» ùò åðßäïîï ìïíôÝëï.

Óôï «Fab 5», ïé Çëßáò ØéíÜêçò, ËÜêçò ÃáâáëÜò êáé Ôñýöùíáò ÓáìáñÜò åß÷áí áîéïëïãÞóåé ôïí Áóëáíßäç, ìáæß ìå ôï ìïíôÝëï êáé ðñþçí ðïäïóöáéñéóôÞ Êþóôá ÖñáãêïëéÜ…
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DEsWjeg1jl8

Ç ÐÁÅ ¢ñçò áíáêïéíþíåé ôçí áðüêôçóç ôïõ ÄçìÞôñç Áóëáíßäç ãéá ôá åðüìåíá äýï ÷ñüíéá.
http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/310219-ypegrapse-gia-2xronia-o-aslanidis

Ç åéäçóç áäåñöå CLUB äåí åéíáé ðïõ ðçñáí ôï ëåëå ãéá ðáéêôç, áëëá ðùò îåöõãå áðï ôá ëáãùíéêá ôçò ïìáäá ìáò...

9:33 ê 10:30 ðáñáêáôù (ïé óïõðåñáäåò äåí åéäáí ôçí èñçóêåßá ôïõ? :) )

Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....