Author Topic: Δεν βγήκε τυχαία το όνομα ....ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ  (Read 382979 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
Σιγά μην παραιτήθηκαν!
Κόβουν οι πουτάνες το γαμήσι;

Επί της ουσίας, εκεί, κοντά στην μικρομαρμίτα τους, θα είναι.

Offline Euthemes

• Αλλαγή
"Διαδίδεται" ότι παραιτήθηκαν επειδή λέει δεν είχαν αρκετά συγκρουσιακή τάση απέναντι στους ΠΑΟΚτσήδες και τα υπόλοιπα μπουλντόγκ το απαιτούσαν  :D . Μάλιστα το άτομο που μου το είπε, μετριοπαθές σκουλήκι και καλά, φαινόταν να χαίρεται γι' αυτό. Εγώ πάντως, μόλις άκουσα αυτή τη "φήμη", κατάλαβα κατευθείαν: οικονομικοί λόγοι κι ενδοσυνδεσμιακές κόντρες. Αυτοί όταν κάνουν εξωτερική πολιτική με τον ΠΑΟΚ, στάνταρ έχουν εσωτερικά προβλήματα.

Αχ
Ρε
Ηλίθια
Σκουλήκια
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline t.b

• Αλλαγή
εφάπαξ θα πάρει ή φτάνουν όλα όσα πήρε τόσα χρόνια?

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
http://www.gazzetta.gr/super-league/article/item/277324-keri-stin-mnimi-toy-ari

Μ' έναν πρωτότυπο τρόπο θέλησε ν' αναβιώσει τον τελικό του Κυπέλλου του 1970 (Άρης-ΠΑΟΚ) ο παλαίμαχος άσος του Άρη, Βασίλης Ψηφίδης, ανάβοντας ένα... κερί μπροστά στην κάμερα της ΕΤ3.

Θυμίζουμε ότι ο τελικός εκείνης της χρονιάς διεξήχθη στο Καυτατζόγλειο, μπροστά σε περίπου 50.000 φίλους του Άρη και του ΠΑΟΚ, με τους κίτρινους να είναι τελικά αυτοί που σήκωσαν το τρόπαιο, με τέρμα του Μανώλη Κεραμίδα απ' το 8ο λεπτό. Ο Βασίλης Ψηφίδης είναι τα τελευταία χρόνια κάτοικος ΗΠΑ και συγκεκριμένα του Χιούστον, ωστόσο βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη για να βραβευθεί στην γιορτή του Άρη για γενέθλια του συλλόγου.

Καθώς έδινε συνέντευξη στην ΕΤ3, όπου και φιλοξενήθηκε, άναψε ένα κεράκι, το οποίο και είχε κρατημένο από εκείνον τον ιστορικό τελικό του 1970, όταν και είχαν φωταγωγήσει το Καυτατζόγλειο. Ο ίδιος ο Ψηφίδης δήλωσε ότι: «Κρύβω ένα κερί στο σεντούκι μου εδώ και 42 χρόνια».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε ότι: «Ήρθα εδώ για να εκπληρώσω ένα χρέος μου που χρωστάω στον Άρη, απέναντι στους χιλιάδες αρειανούς, αλλά και στους συμπαίκτες μου. Ελπίζω να τους εκφράζω όλους, αν και κάποιος λείπει και αναφέρομαι στον Βαγγέλη Συρόπουλο».
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
"Διαδίδεται" ότι παραιτήθηκαν επειδή λέει δεν είχαν αρκετά συγκρουσιακή τάση απέναντι στους ΠΑΟΚτσήδες και τα υπόλοιπα μπουλντόγκ το απαιτούσαν  :D . Μάλιστα το άτομο που μου το είπε, μετριοπαθές σκουλήκι και καλά, φαινόταν να χαίρεται γι' αυτό. Εγώ πάντως, μόλις άκουσα αυτή τη "φήμη", κατάλαβα κατευθείαν: οικονομικοί λόγοι κι ενδοσυνδεσμιακές κόντρες. Αυτοί όταν κάνουν εξωτερική πολιτική με τον ΠΑΟΚ, στάνταρ έχουν εσωτερικά προβλήματα.

Αχ
Ρε
Ηλίθια
Σκουλήκια

Και γω ετσι καπως τα ακουσα απο το Σαββατο. Οχι οτι επικειται παραιτηση αλλα μου ειπε ενας φιλος σκωληκας οτι υπαρχει μια ταση για συγκρουση. Εχει λεει ο ρουλης μια νεα ταση, μπαχαλακηδων, αμασητων (ετσι ακριβως μου τα ειπε) που δεν δεχονται τα "μη πολεμος" του θουπερ 3. Γι αυτο λεει εκαναν τον νεγρη στην ακρη εδω και καποιον καιρο. Γι αυτο πηγαν λεει και μετα στο μπασκετ στην θυρα 4 (εγω το αγνοουσα τελειως, οποιος θελει με ενημερωνει με pm τι παιχστηκε). Τα αλλα που μου ειπε ειναι οτι ο σαουριδης εχει την πολιτικη του "μη πολεμος" γιατι ειναι επιχειρηματιας και του εχουν καψει ηδη το μαγαζι και το αυτοκινητο και εκτος απο τους παραπανω λογους πολλοι ειναι στραβωμενοι με τα παραμυθια για τα οικονομικα της ομαδας. Απο το πουθενα ηρθε χρεος-μου ειπε- 600 για αμοροζο και 300 για κουλοχερη. Και υτο εχει τρελλανει πολους στον ρουλη. Τελος για τους 50 μπαχαλακηδες που αισιοδοξει οτι "θα αλλαξουν τα πραγματα" εγω του ειπα οτι οτι θα ειναι μια χαρα προπονηση για κατι δικα μας καλοπαιδα και αν καποιος θελει να αυτοκτονησει, αυτος θα χασει.

Η προσωπικη μου γνωμη οτι ξεκοκαλισαν τα παντα, εμεινε το κουφαρι μονο και μια που σφιγγουν τα πραγματα με ελεγχους, αδειοδοτησεις, οικονομικα κλπ, απλα την εκαναν.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
αλλωστε οπως και ο χατζηχρηστος της αχ κουλας, μπορει πλεον να κανει καριερα διοικητικου παραγοντα σε κανα ερασιτεχνικο τμημα να βγαινει και κανα μεροκαματο...
προσωπικά ο γειτονας στα ρχιδια μου, φαγανε οσο μπορεσαν, τωρα εσφιξαν τα ζωναρια και η επιχειρηση συνδεσμος με τη χρηματοδοτηση απο τις ΠΑΕ οπως συμβαινει και σε βαζελο και gayρο πλεον δεν ειναι παραγωγική...
η αναζητηση ΑΦΜ για ολους συνεχιζεται...
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Εγώ πάντως κόντρα στη λογική που θέλει τους Γιάννηδες να σταμάτησαν γιατί κουράστηκαν πιστεύω ότι ήδη βρίσκονται στα ανοίγματα του νέου τους συνδέσμου-μπουτίκ-μπυραρίας-καφενείου-μπάντας που θα διαταράξει για μία ακόμα φορά την ηρεμία της μίζερης αυτής πόλης..
Σύνδεσμος αριανών Οπαδών Υπερασπιστών Νέας Εταιρείας ή χάριν συντομίας ΣΑΟΥ-ΝΕ με σήμα την κοτσίδα..
VAMOS korfball Campeon..

Offline bozik

• Αλλαγή
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **

Offline manosg4

• Αποστολή
  • **
Η συνέντευξη Γράντα που πνίγηκε ακόμα και από το "Μετροσπόρ"!! "Πιόνια του Σαουρίδη, μοιράζονται το χρήμα, απειλές για θάνατο"...

http://www.youtube.com/watch?v=Lv-ALVjVq08&feature=player_embedded (Embedding disabled, limit reached)

http://www.youtube.com/watch?v=IpBWhdFc-aE&feature=relmfu (Embedding disabled, limit reached)

http://www.youtube.com/watch?v=RfTZyks7gJM&feature=relmfu (Embedding disabled, limit reached)

http://www.baladoros.com/nea.php?news=17275

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
τέρμα κάτω  :'(
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
παλιοημερολογιτης ειναι ο χαμπος και γιορταζει τη πρωταπριλια...dont worry...σε κανα διο βδομαδες θα γιορτασει το πρωταθλημα του 1938
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Προφανώς δεν το γράφει κυριολεκτικά ο ομορφάντρας - τρέλα θα πουλάει στον βασιλόπουστα για το εξώφυλλο που έβγαλε τις προάλλες η φυλλάδα του με τα ποσοστά οπαδών στην πόλη. Κι όμως υπάρχουν ακόμα ........... που δίνουν λεφτά σε τέτοιες καραγκιοζοφυλλάδες...
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
Kυκλοφόρησε το νέο φύλλο της Super-Goebbels.
Προμηθευθείτε το γιατί εξαντλείται!

Τώρα, και με το δίκιο σου θα με πεις:
"και γιατί να το προμηθευθώ αφού
το κεντρικό θέμα έχει καλυφθεί πλήρως από... άλλους
εδώ και τόσες χιλιάδες χρόνια;"

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
Μήνυση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για συκοφαντική δυσφήμηση

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Αθλητικά Νέα" και σε όσα ανέφερε για τον ΠΑΟΚ με αφορμή τη σύλληψη του Γιώργου Σαχπατζίδη.

Συγκεκριμένα, η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ κατέθεσε μήνυση σε βάρος του εκδότη της εφημερίδας, Λάμπρου Σκόρδα, για συκοφαντική δυσφήμηση, ενώ την επόμενη εβδομάδα πρόκειται να προχωρήσει και στην κατάθεση αγωγής.

Διαβάστε εδώ το πρωτοσέλιδο
http://olapaok.gr/newspapers/athlitikes/athlitika_nea/athlhtika_nea.1731470.html

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Αν και θα αργήσει να εκδικαστεί, λογικά τους περιμένει τρελή πούτσα εκεί στα σκουληκονέα. Εδώ καθαρά λεφτά δεν έχει η ομάδα, θα έχει και ξεπλυμένα. Καλή κίνηση.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Πουσταρά σκόρδα έκανες πλάκα το μεσημέρι ότι θα κάνουν πάσχα στη φυλακή κάποιοι άνθρωποι. Μακάρι να σε μπουζουριάσαν και σένα γαμόσπιτε καταδότη να δεις και συ την γλύκα. Ούτως η αλλως άθεος είσαι σταρχίδια σου και τα πασχα και τα χριστούγεννα.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline savage republic

• Βασικός
Ξύλο στα σκουλήκια.  :b348:

Offline Euthemes

• Αλλαγή
5-1 και η γωνιά τους άδειασε γύρω στο 65' αλλά δεν έμαθα γιατί. Έβριζαν τους οπαδούς του παναιτωλικού οπότε δεν αποκλείεται να τις αρπάξαν.

Αυτό που έκαναν σε αυτούς (ανακοίνωση τιμωρίας 2 ώρες πριν από παιχνίδι) άνετα το έχουν κάνει ή θα το έκαναν και σε εμάς.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Μήνυση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για συκοφαντική δυσφήμηση

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Αθλητικά Νέα" και σε όσα ανέφερε για τον ΠΑΟΚ με αφορμή τη σύλληψη του Γιώργου Σαχπατζίδη.

Συγκεκριμένα, η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ κατέθεσε μήνυση σε βάρος του εκδότη της εφημερίδας, Λάμπρου Σκόρδα, για συκοφαντική δυσφήμηση, ενώ την επόμενη εβδομάδα πρόκειται να προχωρήσει και στην κατάθεση αγωγής.

Διαβάστε εδώ το πρωτοσέλιδο
http://olapaok.gr/newspapers/athlitikes/athlitika_nea/athlhtika_nea.1731470.html

Καιρος ηταν....Αντε γιατι που στο χαλαρο τον εχουν αφησει τον οδοντιατρο και αντι να ασχολειται με την ομαδουλα του που τρωει πενταρες ασχολειται αποκλειστικα μονο με ΠΑΟΚ!!!
Α ρε ΠΑΟΚ πουλας γαμωτο πουλας!