Author Topic: Δεν βγήκε τυχαία το όνομα ....ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ  (Read 385434 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gagas

• Αλλαγή
τυχαιο, δεν νομιζω.. ;D ;D

υ.γ.ο εμφυλιος μεταξυ συνδεσμων στον ρουλη καλα κρατει..

Offline imbedil4a

• Κερκίδα
  • *
"Βόμβα" Κάμπορα: «Είμαι απλήρωτος από τον Δεκέμβριο»
Καταχώρηση στις 28-06-2010, Ώρα: 16:20.

Ο δικηγόρος Βαγγέλης Χατζηιωάννου ενεργώντας για λογαριασμό και ως πληρεξούσιος του ποδοσφαιριστή του Άρη Χαβιέ Εντγκάργκο Κάμπορα στην Ελλάδα μετά από σχετική εντολή αυτού διαβίβασε στον Τύπου (γραπτό και ηλεκτρονικό) την παρακάτω δήλωση, η οποία δίνει μια άλλη διάσταση στο διαζύγιο των δυο πλευρών, ρίχνοντας ακόμη περισσότερο λάδι στη φωτιά. Συγκεκριμένα η δήλωση του Κάμπορα:
«Με μεγάλη λύπη και πικρία δηλώνω ότι αναγκάζομαι εκ των πραγμάτων για λόγους ανεξάρτητους της θέλησης μου, να αποχωρήσω από την ομάδα του Άρη. Για αποκατάσταση της αλήθειας και με σκοπό την ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου  του Άρη, αναφέρομαι στους λόγους της αποχώρησης μου:

Α. Ο πρώτος λόγος είναι ότι η ομάδα ήταν οικονομικά ασυνεπής προς το πρόσωπο μου, με αποτέλεσμα να υπάρχουν οφειλές από το Δεκέμβριο 2009, όταν για τελευταία φορά πληρώθηκα από τον Άρη δόσεις συμβολαίου.

Β. Παρά την αντικειμενικά μεγάλη μου προσφορά στην πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο, οι άνθρωποι του Άρη ήθελαν παρά την μεταξύ μας συμφωνία, να μειώσουν αδικαιολόγητα την οικονομική προσφορά της ομάδας προς εμένα.

Γ. Δεν έτυχα εκ μέρους της διοίκησης του Άρη αντιμετώπισης ανάλογης της προσφοράς μου στην ομάδα, τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως άνθρωπος.
Αποχωρώντας από την ομάδα θέλω να επισημάνω ότι υπάρχει στην ΠΑΕ Άρης άτομο που δεν έχει «καμία ιστορία» και «ρίζα» στον Άρη και στην Ελλάδα, που λειτουργεί σε βάρος των συμφερόντων της ομάδας και αποσκοπεί αποκλειστικά και μόνο στην ικανοποίηση των προσωπικών του συμφερόντων.
Τελειώνοντας θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου εγώ και η οικογένεια μουτον κόσμο του Άρη που με αγκάλιασε και με στήριξε και λυπάμαι ειλικρινά για τον τρόπο που αναγκάζομαi εκ των πραγμάτων να αποχωρήσω από την ομάδα του Άρη.
Επιφυλάσσομαι να επανέλθω για να ενημερωθεί ο κόσμος του Άρη για όλη την αλήθεια, που δεν έχει καμία σχέση με αυτά που «τεχνηέντως» εμφανίζονται από τη διοίκηση του Άρη και αποτελούν παραπληροφόρηση σχετικά με την υπόθεσή μου.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Javier Edgardo Campora»

http://www.theplayer.gr/index.php?ID=FCyfeYRuO2b5c1Uc&Rec_ID=5948
ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ...ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΦΩΤΙΑ...

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Σε χαιρετιζουμε και σενα Χαβιε!!  :thumbok: Περιμενουμε με αγωνια να επανελθεις στο θεμα με περισσοτερες λεπτομερειες για να μαθει ολος ο αγνος εβραιοσκουληκοκοσμος την ξεφτυλα, τη βρωμα και την ρουφιανια που επικρατει στο πολυγαμημενο αυτο σωματειο... :'( :'( :jimmykick:
« Last Edit: June 28, 2010, 17:30:37 by ViCiOuS4 »
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

billaras

• Guest
γιατι να μαθει?
μεσα στα σκατα ειναι,βουλιαζουν ολοενα κ πιο βαθια κ αυτοι νομιζουν πως ολα πανε καλα ....γτ να ξυπνησουν τωρα?

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Δυστυχώς στο συγκεκριμένο blog λίγο πιο κάτω από τον ίδιο αρθρογράφο υπάρχει και ένα αντίστοιχο κείμενο για εμάς  :-\ :-\ :-\ :-\
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **

Άκυρο το συμφωνητικό του Κάμπορα

Ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε οποιαδήποτε ελληνική ομάδα είναι ο Χαβιέ Κάμπορα σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του.

Όπως τόνισε ο Βαγγέλης Χατζηιωάννου, ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής υπέγραψε το συμφωνητικό χωρίς την παρουσία νομικού εκπροσώπου ή δικηγόρου από την πλευρά Κάμπορα. Όπως αναφέρει το συμφωνητικό προβλέπει 300 χιλιάδες ευρώ για τους «κίτρινους», σε περίπτωση συμφωνίας του ποδοσφαιριστή με άλλον ελληνικό σύλλογο. Ο Χατζηιωάννου υπογράμμισε πως η συμφωνία και η υπογραφή στα συγκεκριμένα έγγραφα δεν είναι νόμιμη και πως ο παίκτης μπορεί να μετεγγραφεί σε οποιαδήποτε ομάδα.

Χαρακτηριστικά, ο Χατζηιωάννου δήλωσε στα «Αθλητικά Νέα»: «Κατόπιν εντολής που είχα από τον πελάτη μου, που τον συνάντησα τουλάχιστον δύο φορές την προηγούμενη εβδομάδα, έδωσε στον Τύπο αυτήν την δήλωση. Ο Κάμπορα ήταν στεναχωρημένος, γιατί έφυγε από τον Άρη. Αναγκάστηκε να φύγει. Οι λόγοι είναι βασικά οικονομικοί και ηθικοί. Είναι απλήρωτος από τον Δεκέμβριο του 2009. Πήρε μόνο μία δόση»

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Επίσης δεν έχει πάρει το πριμ ΟΥΕΦΑ που είναι κοντά στις είκοσι χιλιάδες ευρώ. Ο Κάμπορα έχει να παίρνει κοντά στις 150 χιλιάδες ευρώ. Όποιος θέλει ας φέρει στην επιφάνεια ότι ο παίκτης είναι πληρωμένος. Δεν ξέρω πριν πόσο καιρό είχε γίνει η επαφή για την ανανέωση. Γνωρίζω όμως ότι ο Κάμπορα ήθελε να μείνει στον Άρη. Αρκεί να είχε εξοφληθεί. Ο Άρης με τον Κάμπορα, δεν υπέγραψε νέο συμβόλαιο. Σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς, ο πελάτης μου μπορούσε από τον Ιανουάριο να υπογράψει συμβόλαιο με κάποια ομάδα. Άρα, ο Άρης είχε κάθε δικαίωμα να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Ο παίκτης υπέγραψε απλά ένα ιδιωτικό συμφωνητικό. Αν δεν υπέγραφαν το κανονικό συμβόλαιο δεν θα ίσχυε το συμφωνητικό».

Επίσης, ο Χατζηιωάννου τόνισε: «Πρόσφατα, υπογράφτηκε ένα χαρτί που έλεγε ότι αν ο Κάμπορα πάει σε άλλη Ελληνική ομάδα, τότε και μόνο τότε ο Άρης θα έπαιρνε κάποια χρήματα. Ωστόσο, ο Κάμπορα υπέγραψε δίχως την παρουσία κάποιου δικηγόρου ή του νόμιμου εκπροσώπου του. Οι κανονισμοί αναφέρουν πως για να είναι έγκυρο το έγγραφο πρέπει να έχει την υπογραφή και του παίκτη αλλά και κάποιου εκπροσώπου του. Στο συμφωνητικό δεν υπάρχει καμία τέτοια υπογραφή. Ο Κάμπορα δεν γνώριζε τα δικαιώματά του. Δεν μπορείς να βάζεις σε έναν παίκτη που μένει ελεύθερος και του χρωστάς 150 χιλιάδες ευρώ, τέτοιο όρο. Είναι δυνατόν να τεθεί αυτή η ρήτρα; Σε καμία περίπτωση. Πάντως, δεν υπάρχει διάταξη για Ευρωπαϊκή ομάδα. Μόνο για ελληνική. Γιατί δεν τον έβαλε ο Άρης να υπογράψει συμβόλαιο; Πλέον, τα δικαστήρια θα αποφανθούν για το ποιος έχει δίκιο. Ο παίκτης τώρα είναι ελεύθερος και μπορεί να πάει σε όποια ομάδα θέλει. Το συμβόλαιο του θα εγκριθεί από την Σούπερ Λιγκ και θα εκδοθεί δελτίο από την ΕΠΟ. Ο παίκτης είναι στεναχωρημένος και πικραμένος. Ο Κάμπορα ήθελε να μείνει. Ο λαός τον αγκάλιασε και τον στήριξε. Ωστόσο, μετά έμαθε ότι η ρήτρα αυτή δεν ισχύει. Αισθάνθηκε ότι ο Άρης δεν του φέρθηκε όπως έπρεπε».

Σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις Κάμπορα, ο δικηγόρους του Αργεντινού τόνισε: «Δεν γνωρίζω ποιον αφορά η δήλωση του Κάμπορα. Δεν ξέρω ποιοι ήταν από πλευράς Άρη την στιγμή που υπογράφτηκε το συμφωνητικό. Δεν είχε κανέναν εκπρόσωπο. Σε κάθε περίπτωση ο παίκτης πρέπει να έχει πληρεξούσιο δικηγόρου του. Όχι δικηγόρου του Άρη. Όταν λύνεται ένα συμβόλαιο τότε πηγαίνει δικηγόρος της ομάδας. Ο Κάμπορα δεν περίμενε να φτάσει εδώ η υπόθεση».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Ο Κάμπορα έγραψε το πληρεξούσιο στα Ισπανικά και έχει μεταφραστεί στα Ελληνικά. Υπάρχει μάλιστα και η υπογραφή του αλλά και στο κάτω μέρος αναφέρει πως γνωρίζει το περιεχόμενό του. Σαν εκπρόσωπος του έχω τα έγγραφα που αποδεικνύουν την γνησιότητα του. Ας βγει ο Άρης να βγάλει τις αποδείξεις και θα δούμε ποιος έχει δίκιο. Σήμερα έκανα την ενέργεια αφού μου το ζήτησε ο Κάμπορα. Είναι διατεθέμενος να προχωρήσει στις όποιες ενέργειες θα διασφαλίσουν τα δικαιώματά του Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο».

http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=137908

:smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4:

Ετσι Χαβιε αγορινα μου... :headbang: Μη σταματας να τους γαμας...Ξεκωλιασε τους ασαλιωτα...Μεχρι το στομαχι να φτασει η πουτσα... :jimmykick: :jimmykick: :b347: :100:

:a1006: :a1006: Ρομπες ξεκουμποτες ξεφτυλισμενες

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Αμεση αγορα και καπακι δανεισμο σε αλλη ομαδα ελληνικη η μη για την αγορα καλου παικτη

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Ο κάμπορα λένε είναι πληρωμένος, στα λόγια όμως γιατί εξοφλητικές συναλλαγματικές δεν έχουν δείξει. Τώρα λένε ότι ο δικηγόρος του ήταν της γριας για την αδειοδότηση, ο μάνατζέρ του είναι παοκτσής και τον έβαλε ο ΠΑΟΚ για δημιουργήσει πρόβλημα στον ρούλη  :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk:. Δεν παίζονται οι άνθρωποι, είναι πολύ μπροστά.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

peja_4

• Guest
http://www.super3.gr/news_article.asp?id=7959

SUPER 3 Ðåñáßáò: Ïé
åéëéêñéíÝóôåñåò åõ÷Ýò ìáò…

Ï SUPER 3 Ðåñáßáò åêöñÜæåé ôéò åéëéêñéíÝóôåñåò åõ÷Ýò ôïõ ãéá êáëÞ åðéôõ÷ßá óôïí íÝï ðñïðïíçôÞ ôçò ÅèíéêÞò ìáò ïìÜäáò, ê. ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò.

Åëðßæïõìå ðùò ìå îåêïýñáóôï êáé áíáæùïãïíçìÝíï ôïí íÝï ìáò ïìïóðïíäéáêü ôå÷íéêü, ôï áíôéðñïóùðåõôéêü óõãêñüôçìá ôçò ÷þñáò ìáò èá ìáò ðñïóöÝñåé ìåãÜëåò ÷áñÝò óôï åããýò ìÝëëïí…

:a1006: :ambulance:

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
Exoυνε ερωτα με πρωην προπονητες μας, εδω στο γηπεδο τους ονομα εδωσαν σε πρωην προπονητη του ΠΑΟΚ!

Πριν λιγα χρονια ειχαμε κατι γκεϊ φωτογραφισεις με ληκια (παιχτες) να τρεχουν στην θαλασσα, τωρα εχουμε σε ποταμι! χαχαχα
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Ειρωνικο ειναι...
Και καλα ψαγμενο χιουμορακι τα σκουληκια της Περαιας(?? :D) :tikitaka:...Ξεκαρδιστηκαμε ρε ατιμουλικα...Γελωτοποιοι της φαπας...Με τετοια πουτσα που τους χορτασε ο Σαντος φετος πως να τον βγαλουν απο το ανυπαρκτο μυαλο τους...Λογικο ειναι...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Μου το ειπαν αλλα δεν το πιστεψα, μεχρι που το ειδα με τα ματια μου:

Τι πιστεύετε για τους χειρισμούς της διοίκησης Ζαγοράκη, στην υπόθεση του ποδοσφαιριστή Βερόν;
   Έπραξε σωστά, προάσπισε τα συμφέροντα της ομάδας
   Έπραξε λάθος, η παρουσία του ποδοσφαιριστή στην ομάδα ήταν απαραίτητη
   Έπραξε λάθος. Ο Ζαγοράκης υπήρξε ποδοσφαιριστής ο ίδιος και γνωρίζει πως είναι να μην αγωνίζεσαι.
   Δε ξέρω / Δεν απαντώ

Το παραπανω γκαλοπ ειναι στο σαιτ του ...Σκορδα!!!!!!!!!

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline t.b

• Αλλαγή
το ψήφισες? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Offline petrov

• Αλλαγή
http://www.sport24.gr/html/ent/416/ent.372416.asp?tp=pu&iInd=0

Οι πρώτες έξι είναι απόλαυση  :'( :'( :'( :'(

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
 :a1006: :a1006: :a1006: :a1006: :a1006: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :a1006: :a1006: :a1006: :a1006: :a1006: :a1006:

Μλκ πεθανα.... :extralaugh:

Καλα η 3η ολα τα λεφτα..Ο,τι πρεπει για gay site...Τρελα αγορια πλατσουριζουν και κανουν παιχνιδακια... :lol:

Επισης στην 3η και στην 5η παρατηρειστε τον Χαβιτο...Ειδικα στην 5η που ειναι ολομοναχος πισω...Μουτρωμενος, κατσουφης και σκεπτικος κλαιει την μοιρα του... :a1006: :a1006: Εχει κοκκαλωσει κι απο το κρυο...

Α ρε πουστοσκουληκα υπαρχετε για να γελαμε... :D

Offline savage republic

• Βασικός
http://www.sport24.gr/html/ent/416/ent.372416.asp?tp=pu&iInd=0

Οι πρώτες έξι είναι απόλαυση  :'( :'( :'( :'(

Ρομαντικά ενσταντέ.  :-* :aktion031:

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Έτσι σφίγγουν οι κώλοι που έλεγε και ο μέγας σταύρος. Σφίγγουν οι κώλοι και τα γκαυλιά εξαφανίζονται από το παγωμένο νερό, γιαυτό ο άρης της καρδιας μας είναι ευνουχισμένος όλη την διαρκεια της χρονιάς.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Γίνε άρηθ να τζογάρεις..

:'( :'( :'( :'(

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
ALL IN  :'( :'( :'( :'( :'( :'(
ΑΡχίΔια

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Οποιος φευγει τους τα χωνει...οσο νυχτωνει φουσκωνει το μπαλονι...
http://www.sport24.gr/html/ent/236/ent.372236.asp

Αιχμές Αμπρέου κατά Άρη

Επιμέλεια: Γιάννης Γεωργόπουλος
Δημοσίευση: 02 Ιουλίου 2010 15:24

Μόνο κολακευτικά δεν ήταν τα σχόλια του Σεμπαστιάν Αμπρέου για τον Άρη.

Ο Ουρουγουανός διεθνής τόνισε πως κινδύνευσε να χάσει το Μουντιάλ εξαιτίας των "κιτρίνων" προσθέτοντας πως έμεινε απλήρωτος για τέσσερις μήνες.

"Πράγματι στην Ελλάδα δεν ένιωθα καλά, είχα χάσει έδαφος και πλήσιαζε και το Μουντιάλ. Ο σύλλογος δεν με πλήρωνε για τέσσερις μήνες. Δεν ήταν και ότι καλύτερο πριν το Μουντιάλ.

Πέρα από ότι συνέβη, πέρασα καλά και μου άρεσε η χώρα. Όμως ήθελα να παίζω σε πιο ανταγωνιστικό σύλλογο που θα είχε νοοτροπία νικητή και συμμετοχή σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Άρης με εξαίρεση τους οπαδούς του, δεν διαθέτει καλή υποδομή σαν ομάδα και μάλιστα το προπονητικό κέντρο βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση".

Αντίθετα ο 34χρονος επιθετικός είχε μόνο καλά λόγια για την Μποταφόγκο στην οποία αγωνίζεται πλέον χαρακτηρίζοντας την "σοβαρή, αξιοσέβαστη, ιδανική ομάδα με νοοτροπία μεγάλου συλλόγου".

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ