Author Topic: Δεν βγήκε τυχαία το όνομα ....ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ  (Read 382994 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline jgoudis

• Αποστολή
  • **
Δε θελω να κανω συγκρισεις και μαλακιες αλλα χτες μου ειπαν οτι εχουμε κατεβασει 30 χιλιαρικα στη χαβουζα για ματς με αεκ...κυπελλου νομιζω..ισχυει?αν ναι ποτε?
ΠAΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ!

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Νομίζω στον τελικό του 1983, που χάσαμε 2-0 με γκολ του βάτραχου και του Μαύρου. Ο τελευταίος τελικός του Κούδα πρέπει να ήταν. Έχω δει σχετικές εφημερίδες σε προποτζή.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline babis36

• Αλλαγή
Με ενα μονιμο μονοτερμα για 90 λεπτα και με δυο ευκαιριες της κουλας σε ολο τον αγωνα.Μονιμα κολοφαρδη ομαδα και μονιμα αχωνετο μπουρδελο.Μου το θυμησατε ρε μαγκες και εγινα Τουρκος 2 φορες.

ΠΑΟΚ ΓΑΜΑ ΤΗΝ κουλα ΤΗΝ ΠΑΛΙΟΠΟΥΤΑΝΑ
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
Me tipota 30k.. An thimame kala imastan mono se ena komati tou pano diazomatos. To proto mou megalo taxidi gia tin idea tis PAOKaras.

@babis
Ti klama iha rixi re aderfe.. Ihame pexei ti bala tis zois mas alla ihe anixei o patos tou Arvanith >:(.

Pame gera simera re omadara!!!!!!!

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Πολύ γέλλιο είχε σήμερα ο σαουρίδης που παραδέχτηκε ότι φάγανε πολλές μάπες από βάζελους με αλυσίδες ζώνες και άλλα ενώ αυτοί με γυμνά χέρια υπερσασπίστηκαν τα πανό και την κερκίδα τους έχοντας όμως πολλούς τραυματίες.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline jgoudis

• Αποστολή
  • **
ΑΚ ποσοι περιπου?γιατι με ειπαν οτι ηταν μεγαλυτερη εκδρομη απο του 40αρη και οτι με το "η μεγαλυτερη εκστρατεια" πουλανε παπα γιατι εχουμε κατεβασει περισσοτερους...και επειδη λογω ηλικιας δε γνωριζω ειπα να ρωτησω εδω γιατι ειστε πολλοι παππουδες μαζεμενοι :-P:-P:-P

Offline jgoudis

• Αποστολή
  • **
Και σορρυ για το ψιλοοφτοπικ..:-)

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Ηθελα να ανοιξω σχετικο τοπικ για αυτον το τελικο πριν λιγες μερες με τοσο πρηξιμο @@που εφαγα απο τα σκουληκια,  αλλα δεν εκατσε.
Επειδη τοτε ημουν 15 χρονων, δεν ηξερα να υπολογιζω και να καταμετρω σωστα. Χοντρικα υπολογιζω καμμια δεκαρια χιλιαδες. Επι πολλα χρονια ελεγα για 8000, αμα σκεφτεις ομως οτι τοτε η Καλογρεζα επαιρνε 74000 και με την εικονα που εχω εγω στο μυαλο μου για την εκταση του κοσμου, σκεφτομαι οτι ισως  να ημασταν και παραπανω απο 12000.
Παραδεχομαι οτι δεν περιμενα απο τα σκουληκια τοσο κοσμο με τιποτα, αλλα απο την αλλη τα μεγεθη ειναι ασυγκριτα. Θα τα πω αναλυτικα για την εκπληκτικη κερκιδα με Μαναβη, ασπρομαυρη Ομονοια, επικες σκηνες στη Βερανζερου κλπ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
Εμενα μου έχουνε πει συγγενείς που κατεβήκανε τότε ότι ήμασταν περίπου 10000 οργανωμένοι.

Τότε δεν είχε τις νεκρές ζώνες που υπάρχουνε στα γήπεδα σήμερα,βλέπανε όλοι μαζί τα mats απλά υπήρχαν οι "κερkιδες" με τους πυρήνες των οπαδών στα πέταλα που δεν πάταγε αντίπαλος οπαδός.Σε όλο το γήπεδο πρέπει να είχε πολλούς περισσοτερους "διkους" μας,αναμεμειγμένους με κούλες.

Δεν είχαμε σίγουρα το νούμερο των jamaititlè αλλα όλοι μου μιλάνε για ονειρικές στιγμές ΠAOKτσήδικης τρέλας με το καινούριο tote ΟΑΚΑ να γίνεται καλοκαιρινό.

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
Χοντρικα υπολογιζω καμμια δεκαρια χιλιαδες.

:thumbok:

ive4

• Guest
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και για την 7η θέση στο μπάσκετ!
Για 35άρηδες τους ξεκινήσαμε φέτος, 40άριδες μας βγήκαν.
Ένα μεγάλο μπράβο μέσα από την καρδιά μας στους αυτοκράτορες της αυτοκρατορίας της Παπαναστασίου!

Offline alexisv

• Αλλαγή
Το 73 κατεβάσαμε πάνω από 15 χιλιάρικα στο Καραϊσκάκη σε αγώνα πρωταθλήματος με τον γαύρο (έχει μεγάλη διαφορά αυτό όταν το συγκρίνεις με έναν τελικό όπου θέλουν να παν ακόμα και οι άσχετοι με το άθλημα). Αυτό πρέπει να είναι και το μεγαλύτερο . . .
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
Μην συγκρινετε ανομοια πραγματα...
Τοτε δεν υπηρχαν οι νεκρες ζωνες...
Θυμαμαι οτι ημουν στην Αθηνα και ειπα να παω (τελη της δεκαετιας του 70),σε ματς παο-ρουλη (3-3),και πηγα σε κατι φιλαρακια σκουληκια που κατεβηκαν(καμια 100 με 200) οργανωμενα στην λεωφορο..Οι βαζελοι αμεσως ηρθαν και τους ειπαν οτι το μονο που μπορουν να φωναζουν ειναι το "ρουλης-ρουλης", και τιποτα αλλο..Οταν ο ρουλης προηγηθηκε και τολμησαν να φωναξουν "gol", κατεβηκαν οι πρασινοι λαγοι και τους σαπησαν στο ξυλο χωρις να προβαλλουν την παραμικρη αντισταση.Αρπαξα και εγω κατι ξωφαλτσες...
Εαν και τωρα ισχυαν οι τοτε καταστασεις δεν θα πηγαιναν ουτε 3-4000...
Απλα τωρα επειδη σαυτους δινουν οσα εισητηρια γουσταρουν και με νεκρες ζωνες, και εχουν την σιγουρια της αστυνομιας, γιατι να μην πανε εστω και σαν εκδρομη..
Αν ομως ειχαν τα τετ α τετ με τους αλλους και χωρις νεκρες ζωνες....?
Εμεις οταν κατεβαιναμε με τους μεγαλους του ΠΟΚ δεν ξεραμε πολλες φορες ουτε το που θα βρουμε εισητηριο...Ουτε καν σε ποια θυρα στα σιγουρα θα παμε...
Μια μονο φορα το γηπεδο ηταν δικο μας(το "Ειρηνης και φιλιας"στο final four της Euroligue στο Μπασκετ),και εξαφανιστηκαν τα εισητηρια δια μαγειας..Ο βεζυρτζης ηταν ο πιο "καταζητουμενος" ανθρωπος του πλανητη για ενα εισητηριο...
Και μην ξεχναμε οτι με την μη μετακινηση οπαδων οι ρουληδες εχουν ξεψαρωσει.....Οταν βλεπουν στο γηπεδο τους να μην υπαρχει κανεις αντιπαλος να τους την λεει, τοτε παιρνουν τα πανω τους και νομιζουν οτι παντου ετσι ειναι...
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

Offline savage republic

• Βασικός
Απλά επιβάλλεται να τα εξαφανίσουμε αυτήν την βδομάδα.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
ειπε ο πουρουπου μολις:
γεμισαν οι οπαδοι του αρη το Κλεναθης Βικελιδης.

PlayOffs ΟΠΑΠ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ           
     Α.Ε.Κ. - Π.Α.Ο.Κ.    11.807    
     ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ    6.639    

Νο φερδερ κομμεντς...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline ved

• Αλλαγή
Συνελήφθη πορτοφολάς στο Κλεάνθης Βικελίδης
Θεσσαλονίκη

Έναν 33χρονο αλλοδαπό συνέλαβε χθες το βράδυ η αστυνομία μετά από καταγγελίες φιλάθλων στο "Κλεάνθης Βικελίδης. Ο επιτήδειος έβαλε στόχο το πορτοφόλι ενός 63χρονου την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη το ποδοσφαιρικό παιχνίδι Άρης- Ολυμπιακός.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη θύρα "3" του γηπέδου και ο 33χρονος έγινε αντιληπτός από άλλους φιλάθλους που ειδοποίησαν την αστυνομία.

Εν τω μεταξύ, χθες έγινε μια ακόμη σύλληψη, ενός 52χρονου σεκιουριτά, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο συλληφθείς εργαζόταν στην ομάδα περιφρούρησης χωρίς άδεια από την αρμόδια αρχή.

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=157102

στο βασιλειο των δοσιλογων δινει ο ενας τον αλλον !!!!

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **

:extralaugh: :a1006: :jimmykick:

apaoki13

• Guest
http://www.sigmalive.com/news/international/262658

Έκλεψαν 8.000 σκουλήκια...
Μία από τις πιο μυστήριες κλοπές που έχουν καταγραφεί ποτέ στα αστυνομικά χρονικά της Νέας Ζηλανδίας, ερευνά η Αστυνομία του Ουέλινγκτον.Σε ανακοίνωσή της σήμερα το πρωί αναφέρει ότι καταδιώκει ληστές οι οποίοι έκλεψαν πάνω από 8.000 σκουλήκια από ένα καταφύγιο άγριων ζώων στην περιοχή Καορί.
Ο Ντέιβ Ρος, αξιωματούχος της αστυνομίας, είπε στην εφημερίδα Dominion Post ότι η φάρμα των σκουληκιών ζύγιζε πάνω από 100 κιλά και θα χρειάζονταν τουλάχιστον δύο άνθρωποι για να την μεταφέρουν.
''Δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ κάποιος να κλέψει κάτι τέτοιο'', είπε στην εφημερίδα.
Η Νεοζηλανδική αστυνομία εκτίμησε ότι τα σκουλήκια κλάπηκαν για να χρησιμοποιηθούν για τη γονιμοποίηση του εδάφους ώστε να καλλιεργηθούν ναρκωτικά.

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
Ετσι καταφεραν να κατεβουν στο ΟΑΚΑ...
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά