Author Topic: Δεν βγήκε τυχαία το όνομα ....ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ  (Read 385334 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή

τι θα γινει μαυτους τους καβαλιωτες ;D

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=127691&cid=4

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Ειλικρινα δεν ασχολουμαι ποτε με τον συμπολιτη της παπαναστασιου με μποτσαρη γωνια, αλλα χτες παιρνω ενα τηλ ενα φιλαρακι σκουλικι να του πω καλη επιτυχια για τον τελικο και τον ρωταω με ποιους θα κατεβεις και τι απανταει...Θα ειναι και η αδερφη μου και οι ξαδερφες μου λεει...Και μιλαμε πως ουτε μια φορα εχουν παει χαριλαου και θα κατεβουν μονο για το χαβαλε...

Τετοια κερκιδα τι να την κανω, εκδρομη πικ-νικ- σαντουιτσακια-χαχα- και απο γηπεδο μηδεν...Ρε τον φουκαρα το συμπολιτη τι κανει για να δικαιολογησει τον ντεμεκ κοσμο που κατεβαζει.. :'(
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
σε κάποιες γειτονιές κανένα ίχνος βρωμοσκούληκου τσάμπα ψάχναμε για κάτι οργανωμένο...τα κασκολάκια καλά κρυμμενα από μεσα....
Σε αυτό που λεει ο αδερφός πιο πανω για αδερφες και ξαδερφες εχει απολυτο δικιο,,,,ξερω κόσμο που κατεβηκε  και δεν εχει πατήσει στο σκουλικόσπιτο....

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Τηλεφωνω χθες το βραδυ κατα τις 10 σε εναν παλιο συναδελφο να τον ρωτησω κατι για μια δουλεια. Μου λεει τωρα παιρνεις? του λεω γιατι? -Ετοιμαζομαι για τον τελικο. Του λεω "αρειανος εισαι?" μου λεει ναι αλλα εχω να παω 20 χρονια στο γηπεδο...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Δηλαδη στον τελικο στην Φιλαδελφεια δεν ειχαν παει αρκετοι δικοι μας που ειχαν να πατησουν γηπεδο κατι χρονια?
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
Oxi

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
Πέντε άτομα τραυματίστηκαν σε δύο διαφορετικές επιθέσεις εναντίον οπαδών του Αρη που έγιναν...

στις 23:50 χθες και στις 12:30 μετά τα μεσάνυχτα σήμερα, στη Σταυρούπολη και τον Εύοσμο, αντίστοιχα.

Από τους πέντε που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, ο ένας παρέμεινε για νοσηλεία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η πρώτη επίθεση έγινε κατά τη διάρκεια αποβίβασης οπαδών του Άρη από αστικό λεωφορείο στη Σταυρούπολη και η δεύτερη όταν άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και ξύλινα καδρόνια στα χέρια, επιτέθηκαν σε άλλη ομάδα οπαδών του Άρη στον Εύοσμο.

Ο τραυματίας που έμεινε στο νοσοκομείο, ήταν θύμα της δεύτερης επίθεσης.

http://todekari.blogspot.com/2010/04/blog-post_2276.html

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Τι λες ρε φιλε Gkaz...Εγω θυμαμαι ποσοι γνωστοι μου ειχαν μεινει στην απεξω-αλλοι μπηκανε με ντου-και στην τελικη τι συγκρινεις τη δυναμικη που εχουμε εμεις στις εκδρομες και ποσο μαλλον σε τελικους με αυτη των συμπαθων συμπολιτων?...

NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline Vorious

• Αλλαγή
Δηλαδη στον τελικο στην Φιλαδελφεια δεν ειχαν παει αρκετοι δικοι μας που ειχαν να πατησουν γηπεδο κατι χρονια?

αποκλειεται

Υ.Σ. μπατι εξαφανισε τη μουναρα, ελεος
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Bayern4

• Guest
;)
εδω κραζουν για τις γκομενες που πανε στη 4 και για τους τουριστ-οπαδους των ντερμπι.
 φαντασου τι θα γινοταν αν κατεβαιναμε αθηνα στη μεγαλυτερη εκδρομη που θα ειχε γινει..

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
κλειδώνει μέχρι την τεταρτη που θα μας ενδιαφέρει πραγματικά τι αποτέλεσμα θα φέρουν τα σκουλήκια
edit: ξανα-ανοίγει το τόπικ καθώς υπήρξε διγνωμία για το εάν έπρεπε να κλειδωθεί ή όχι.
Για να δούμε τί θα διαβάσουμε σε ένα ΠΑΟΚτσήδικο forum από ΠΑΟΚτσήδες...
« Last Edit: April 24, 2010, 23:40:38 by ÄéêÝöáëïò »
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
δωστε στο αρη το κυπελο παπαρι παπαρι.......... :D :D :D
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ  ΚΑΛΑ....

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ  ΚΑΛΑ....

Offline maria-mtb

• Βασικός
H παε αρης ανακοινωνει τη διοργανωση του ποδοσφαιρικου καμπ με το ονομα "PAPARI CAMP" στα πλαισια του εορτασμου του καθε παπαριου. Δηλωση συμμετοχων στο κλ.κλαψιδης και στον πονεμενο θουπερ3.Οι ομαδες θα χωριστουν ανα κατηγοριες βαση ηλικιας. Στις νικητριες ομαδες καθε κατηγοριας δινεται ενα κυπελλο μαζι με ενα δονητη, ενα κινητο κ ενα εισιτηριο για τον επομενο τελικο κυπελλου.

Offline bozik

• Αλλαγή
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Lipton4

• Guest

giannis80

• Guest

Offline lik4

• Αλλαγή
καλα εσυ σημερα lipton σιγουρα εχυσες 40φορες  :D

Lipton4

• Guest

Offline Vorious

• Αλλαγή
χεχεχε