Author Topic: Δεν βγήκε τυχαία το όνομα ....ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ  (Read 382766 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Lipton4

• Guest
τι θα γίνει με τον lipton ρε παιδιά... σε λίγο θα σταματήσουμε να μπαίνουμε σε συγκεκριμένα topics εξαιτίας του

Φίλε μου ηρέμισε και απόλαυσε τα κείμενα ,τις εικονες και τα ποιηματάκια με χιούμορ.
Καζούρα οπαδική κάνουμε και οι φίλτατοι συμπολίτες ειναι μεγάλη πηγή έμπνευσης.

Ούτέ κανέναν κανονα του forum παραβιάζουμε ,ουτε ειμαστε off topic .
Σχολιάζουμε συνεχώς την επικαιρότητα .

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
παντως θα ναι μεγαλη εκπληξη αν εχει 23.000 αριανους στο οακα το σαββατο....πιστευω πως κανεις δεν το περιμενε....ουτε οι ιδιοι....

Ποίες 23000 ρε παιδιά?μην αγνοούμε τους νομους τις φυσικής.Καλούνε κόσμο από κάθε ομάδα που φοράει κίτρινα παγκοσμίως μπας και φανούνε περισσότεροι από 12000.Δεν θα γυρίσουνε εισιτήρια,θα τα κρατήσουνε για να επιβεβαιωθεί το sold out και θα τα πληρώσουν από την τσέπη τους.Τα λεωφορεία θα είναι μισογεμάτα.Τα πληρώσανε για να παρουσιάσουνε αυτή την εκδρομή σαν το μεγάλο προπαγανδιστικό τους όπλο για το ποσο μεγάλος λαός είναι.Θα μας πρήξουν t@@ για χρονια.

Το μονο που φοβάμαι είναι το στήσιμο του φοροφυγά.Δεν παίζει κι ο "καραβουτας" όλως τυχαίως,αδερφούλες σωματεία είναι, ΚΑΙ ΟΙ 2 έχουνε συμφέρον να μας ζημιώσουνε:η μεν δούρεια κάμπια για το γνωστό κόμπλεξ τhς,ο δε φοροφυγάς-ομάδα τις χούντας-μπερδεύω δάχτυλα με νύχια και μανικιούρ- γιατί είμαστε ο άμεσος ανταγωνιστής για τον τίτλο.

PS:Lipton,σε εκτιμώ γιατί κανεις τι βρώμικη δουλειά να ασχολείσαι με τον "παπαναστασιακο".Σε θαυμάζω δηλαδή για το κουράγιο σου.Μια παράκληση μονο:μην χρησιμοποιείς πρώτο πληθυντικό όταν αναφέρεσαι στον εαυτό σου γιατί θυμίζεις "διμοσιοκαφρο".

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
kolasi στην αρχη λεγαμε θα ειναι 11,12 χιλιαδες. Μετα λεγαμε 17,18. Τωρα που τελειωσαν τα εισιτηρια λεμε οτι φεραν οποιο οπαδο φοραει κιτρινα και οτι δεν τελειωσαν αλλα τα αγορασαν οι ιδιοι
Εγω λεω να χαλαρωσετε και να μην τους δινετε παραπανω αξια. Αυτο που εκαναν ειναι το αυτονοητο και θα το καναν και ο γαυρος,βαζελος,χανουμι περα απο τον ΠΑΟΚ. Και οι 5 ομαδες εχουμε τον κοσμο για μια εκδρομη τελικου 23000 ανθρωπων και αυτο δεν ειναι ουτε θαυμα ουτε πρωτογνωρο.
Παρτε το χαμπαρι λοιπον, οτι ναι δωσαν 23000 εισιτηρια, αλλα μην τους θεοποιητε για το αυτονοητο. Τα σκουληκια δεν ειναι σκοντα ξανθη, ουτε λαρισσα, ειναι οι 5 μεγαλητερη οπαδικη δυναμη στην Ελλαδα, πραγμα που τους επιτρεπει να κανουν τετοιες εκδρομες.
Καλο τους ταξιδι λοιπον, ευχομαι στους εκδρομεις να πανε και να γυρισουν ολοι σωοι χωρις ατυχηματα στους ελληνικους κωλοδρομους και οσον αφορα ποιος θα παρει το κυπελλο, πραγματικα στα @@ μου, εκεινη την ημερα εχει ΠΑΟΚ-Κολοσσος εξαλλου.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline ved

• Αλλαγή
μια αρχαια ΠΑΟΚτσηδικη παροιμια λεει :

οπου ακους πολλα σκουλικια κρατα μικρο καλαθι!!!   ;)

Offline arwstos

• Αλλαγή
Για να μη γινω κακος, ας δεχθω οτι τα σκουληκια λενε αληθεια και καταφεραν να εξαντλησουν
τοσα εισιτηρια οσα δε μπορεσαν να εξαντλησουν δεκατιες σε σημαντικους αγωνες στο γηπεδο τους.

Αν υποθετικα σημερα 2 μερες πριν την εκδρομη (που οσοι ηταν να πανε θα εχουν κλεισει σιγουρα εισιτηρια)
ειχαν μεινει 8 χιλιαρικα απουλητα εισιτηρια ακομη κι αν ειχαν δικαιωμα να τα επιστρεψουν για να μη τα χρεωθουν
(πραγμα που δεν το νομιζω οτι ειναι δυνατον),
υπαρχει εστω ενας που να πιστευει οτι δεν θα ανακοινωναν το SOLD - OUT, εστω κι αν αυτο τους επιβαρυνε με
καποιες εκατονταδες χιλιαδες ευρω;
Πανω απ'ολα η προπαγανδα, ακομα κι αν χρεωσουμε το μαγαζι.

Απο τις ελληνικες ομαδες, μονο εμεις και ο γαυρος θεωρω οτι θα μπορουσαμε να εξαντλησουμε τετοιο αριθμο εισιτηριων
για μετακινηση σε Αθηνα ή Θεσσαλονικη αντιστοιχα.
« Last Edit: April 23, 2010, 03:48:25 by arwstos »
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline Suicidal

• Βασικός
εγώ πάντως το πιστεύω ακράδαντα ότι τα έχουν πουλήσει όλα....   :cwm12:
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

bagos1

• Guest
όποιος παντως ενδιαφερεται μπορει να ταξιδέψει με τα λεοφορεία του σουπερ μαρκετ απο 80 ευρώ έχει πάει στα 50 με εισητήριο και χωρίς σάντουιτς

Offline alexisv

• Αλλαγή
Ποίες 23000 ρε παιδιά?μην αγνοούμε τους νομους τις φυσικής.Καλούνε κόσμο από κάθε ομάδα που φοράει κίτρινα παγκοσμίως μπας και φανούνε περισσότεροι από 12000.

Το ότι θα είναι πολλοί είναι σίγουρο. Το ότι δεν θα είναι όλοι αρειανοί όμως είναι επίσης σίγουρο. . . και αυτό θα φανεί και στην ποιότητα της κερκίδας τους.

Έχω ακούσει πολλές περιπτώσεις (μέσω γνωστών) για σκουλήκια που παίρνουν μαζί τους και φίλους που δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με το ποδόσφαιρο και κυρίως από επαρχία. Μάλιστα ο ένας μου είπε το απίστευτο και δεν ντράπηκε:
«. . . ελπίζω να μην χτυπήσετε τα λεωφορεία μας γιατί θα είναι μαλακία. Σ αυτά θα υπάρχουν και πολλοί ουδέτεροι, όχι μόνο σουπεράδες . . .».

Τα συμπεράσματα δικά σας!
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
Μην σταματατε ολοι ποστ ελαααα ρε παμε ολοι ποσταρισματα

τζουμαγια και δημητριτσι ακουω θα βγαλουν 7 πουλμαν.αλλα οχι 7 γεματα.αλλα μαλλον δεν θα ειναι ολοι σουπερ.αλλα μπορει και να ειναι.ποιον πανε να κοροιδεψουν?τα λαστιχα ειδα δεν ηταν τερμα φουσκωμενα.πω πω και η βενζινη ακριβινε ρε πουστη.ξερει κανεις που θα βαλουν βενζινη τα λεωφορεια?

αν ο λιπτον ειναι ΠΑΟΚτσης ειμαι αστροναυτης.αλλα προς θεου μην τολμισει κανεις να τον διωξει απτο φορουμ.
« Last Edit: April 23, 2010, 14:52:06 by the_screwdriver4 »
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Αληθινος πρωινος διαλογος:

homopaokus: -ρε συ, εμεινε κανενα εισητηριο?
σκουληκι: -ουτε ενα , ολα εφυγαν.
homopaokus: -φτου ρε πουστη μου, ηρ8αν χθες κατι γνωστοι μου απο Αγγλια μεσω Βαρσοβιας λογω του ηφαιστειου και ψαχνονται.
σκουληκι: -Να παρουν στο αρης εφ εμ, η σε κανα συνδεσμο, θα βρουν σιγουρα εκει.
homopaokus:- το ηξερα  :D

Παρομοια πλακα εκανε ο Δουκας πριν λιγο ζητωντας 6 εισητηρια με τηλεφωνημα στους κιτρινιαρηδες ευοσμου...

Εκτος ομως απο τα σκουληκια που μου γυρνανε τα μυαλα, μου γυρνανε τα μυαλα και κατι δικοι μας ευχομενοι να σκοραρει ξερετε ποιος και να σηκωσει μπλουζα ξερετε τι. Κανεναν απο τους 2 δεν αντεχω....και ελπιζω να μην αρχισουμε μεταξυ μας παλι τα ιδια εν οψει πλεϋοφφ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
δεν χρειαζεται να κανουμε σαν τιποτα χηρες. Ουτε τα ληκια θα γεμισουν τιποτα, αντε να ναι πανω απο τους μισους και καμια κουραδα δεν θα βγαλει καμια φανελα.
Μην ασχολειστε, χαβαλες, μεχρι εκει. Οταν χρειαστει να ασχοληθει ο ΠΑΟΚτσης με το ληκι, η σαρκα του ληκιου θα καιει, να ειστε σιγουροι.

Offline maria-mtb

• Βασικός
δωστε στον αρη το κυπελλο παπαρι.- η χαλκιδικη ειναι κοντα, ανοιξε κ ο καιρος.

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Από τη Δευτέρα έχω στα χέρια μου μια πρόσκληση για κάτω διάζωμα  και προσπαθώ να την σπρώξω..πήγε Παρασκευή,μην τρώτε το βλαχοπρόλογο ρε..πόσο πλύση εγκεφάλου σας κάνουν ορισμένους
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline t.b

• Αλλαγή
Áðï 23.500 åéóçôçñéá èá ìïéñáóôïõí âáæåëïé êáé ëçêéá.

Ôåñáóôéï ðëçãìá ãéá ìåíá. Äõóôõ÷ùò ïóï êáé áí äåí ìðïñù, äåí ãéíåôáé íá ìçí óõãêñéíù ôï ôé èá ãéíïôáíå áí åéìáóôáí åìåéò óôçí èåóç ôïõò êáé åôïéìáæáìå åêóôñáôåéá óôçí Áèçíá.

Êñéìá, êñéìá, êñéìá. Ôåôïéåò åêäñïìåò ãåííáíå ïðáäïõò êáé äõóôõ÷ùò ôï ëçêé áðï åêåé ðïõ çôáíå ìå ôï åíá ðïäé óôïí ôáöï äåé÷íåé íá áíáóôáéíåôáé ðáëé ïðáäéêá åéôå ðáñåé ôï êõðåëëï åéôå ï÷é.

ð.ó. Âïõãéá ãáìù ôï ìïõíé ðïõ óå îåñíáãå ëïõëïõ.Äåí èá åé÷åò ôá áñ÷éäéá íá äùóåéò êáé óå åìáò 23500 åéóçôçñéá

Óõìöùíþ ìå ôïí GkaZ4.
Åðßóçò, äåí Ý÷åé ãéá ìÝíá êáìßá óçìáóßá ðüóï êüóìï èá êáôåâÜóïõí ôá óêïõëÞêéá. Óôá @@ ìïõ! Áõôü ðïõ ìå óôåíá÷ùñåß åßíáé üôé áí Þìáóôáí åìåßò åêåß èá ãñÜöáìå éóôïñßá! Èá êáôåâÜæáìå 30 ÷éëéÜñéêá ãéá ôçí ðëÜêá áëëÜ äõóôõ÷þò ìÝíïõìå ðÜëç ìå ôï üíåéñï!

Ôåóðá, Ýôóé üðùò Þñèáí ôá ðñÜãìáôá, ìçí áó÷ïëåßóôå ìå ôï ðüóï êüóìï èá êáôåâÜóïõí. ¼ôé äåí ìðïñïýí íá êáôåâÜóïõí ôüóï êüóìï íïìßæù ðùò ôï îÝñïõí êáé ïé ßäéïé ìéáò êáé ôüóïõò äåí óôÝëíïõí ïýôå ìÝ÷ñé ôï….×áñéëÜïõ! ÅðéëÝãïõí áðëÜ íá áó÷ïëçèïýí ìå ôï èÝìá êáèçìåñéíÜ ãéá äýï ëüãïõò. 1. Íá áõîÞóïõí üóï ìðïñïýí ôïí áñéèìü ôùí åêäñïìÝùí êáé 2. Íá ðéêñÜíïõí ôïí ÐÁÏÊôóÞ.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
ειλικρινα το λεω στ αρχιδια μου αν το ερπετο θα κατεβασει 23 χιλιαδες κοσμο και στ αρχιδια μου επισης αν αυτη τη φορα παρουν επιτελους ενα τιτλο...σιγουρα βεβαια αν χασουν κι αυτο τον τελικο θα κανω καζουρα.
επειδη ομως ο ΠΑΟΚτσης ποτε δε κρυφτηκε πισω απο το δαχτυλο του,ειναι περηφανος για την ιστορια του συλλογου του και πρεπει να χει απαιτησεις για επιτυχιες καθε χρονο,κατα την αποψη μου πρεπει ολους να μας προβληματισει το γεγονος οτι ο ποδοσφαιρικος ΠΑΟΚ μας,ειναι ατιτλος απο το 2003...προφανως και φετος η πορεια της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας ηταν καβλωτικη αλλα δεν πρεπει να ξεχναμε το μεγαλο στραπατσο στα γιανενα,γιατι αυτο που παθαμε εκεινη την ημερα ηταν αυτοκτονια κανονικη και μαυρη σελιδα στην ιστορια μας.
κι οπως εχω ξαναπει η αποτυχια στο θεσμο του κυπελου δεν ηταν μονο η 4αρα στα γιανενα.αποτυχια ηταν που δε θα μαστε αυριο στο οακα 25 χιλιαδες κοσμος να παναγηριζουμε ενα ακομα τιτλο.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline mentoras4

• Κερκίδα
  • *
Απο 23.500 εισητηρια θα μοιραστουν βαζελοι και ληκια.
π.σ. Βουγια γαμω το μουνι που σε ξερναγε λουλου.Δεν θα ειχες τα αρχιδια να δωσεις και σε εμας 23500 εισητηρια
Οντως δεν νομιζω σε περιπτωση που ημασταν εμεις τελικο να υπηρχε πιθανοτητα να μας εδειναν τετοιο αριθμο εισητηριων!
Οποτε τζαμπα χαλιομαστε!
ΑΘΗΝΑ  ΓΑΜΗΜΕΝΗ  Ο  ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

Offline agraf

• Αλλαγή

δεν πρεπει να ξεχναμε το μεγαλο στραπατσο στα γιανενα,γιατι αυτο που παθαμε εκεινη την ημερα ηταν αυτοκτονια κανονικη και μαυρη σελιδα στην ιστορια μας.
κι οπως εχω ξαναπει η αποτυχια στο θεσμο του κυπελου δεν ηταν μονο η 4αρα στα γιανενα.αποτυχια ηταν που δε θα μαστε αυριο στο οακα 25 χιλιαδες κοσμος να παναγηριζουμε ενα ακομα τιτλο.

Αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Ας μάθουμε να έχουμε απαιτήσεις από την ομάδα μας και και τους εαυτούς μας και να μην εκλαμβάνουμε την (καλοπροαίρετη) κριτική σαν κράξιμο στη διοίκηση ή υπονόμευση.

Ίσως να να μας ταρακουνήσει και να μας κάνει καλό άν πάρει ο Άρης το κύπελλο. Μπας και βγούμε από το λήθαργο του αφεντικού της πόλης (που όμως έφαγε 4 στα Γιάννενα).

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
εγω για να ειμαι ειλικρινης θα πω οτι χαλιεμε πολυ με το γεγονοσ οτι θα υπαρχουν 25000 σκουλικια στο οακα...γιατι κακα τα ψεματα ειτε με βοηθεια ειτε οχι θα ειναι εκει. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ...ετσι και αλλιως δεν θα ειμασταν γιατι και τα γιαννενα να περνουσαμε πεζαμε μα ωαζελο που αν περνουσαμε και αυτον...ο τελικος μαλλοσν στο καυτατζογλειο θα γινοατσνε. Αλλα ετσι και αλλιως το ξαναλεω, με πειραζει γιατι εμεις μπορουμε πολυ πιο ανετα να κανουμε τετοια εκδρομη και λογο γαμημενων συκγυριων δεν εχει γινει...τωρα ολα τα γαμοsites διαφημισι στην πουστροκερκιδα των ληκιων...ρε δε γαμιεστε λεω γω....και να σα πω..ναι ρε γουσταρω να το παρει η βαζελα με γκολ απο το γιδι...γιατι ασχημα θα ειναι...μιν ξεχνατε εαν δεν το παρει ο ρουλησ και δεν βγουμε τσ λ τοτε διδκδικοθμε την καυτερη θεση για ουεφα...εαν το λικι το παρει τοτε...Ετσι καθαρα και ξαστερα....Η καλυτερη γκαβλα θα ειναι να βλεπω με ελικοπτερο την επιστοφη των τρηπημενων ληκιων...κυριλικια και καλα και ολοι εδω ειμαστε και γραφουμε...

Offline james4

• Αποστολή
  • **
   τι θα γινει μαυτους τους καβαλιωτες ρε παλι με τα λικια ασχολουνται;

Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε ένα αστικό λεωφορείο στην Θεσσαλονίκη, μέσα στο οποίο βρίσκονταν οπαδοί του Άρη.

Το λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο Σταυρούπολη - 3ης Σεπτεμβρίου, όταν δέχθηκε επίθεση με ξύλα και πέτρες από ομάδα 20 ατόμων, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά δύο φίλαθλοι.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

απο zougla.gr