Author Topic: Δεν βγήκε τυχαία το όνομα ....ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ  (Read 384139 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gagas

• Αλλαγή
ANTE ΡΕ ΑΚΟΜΑ?
ANTE ΡΕ ΚΑΝΑ ΣΟΛΝΤ ΑΟΥΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΚΕ ΡΕ, ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΛΕΝΕ Κ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΣΦΑΞΑΝ....ΒΓΑΛΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΥΡΙ.

Ν ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΜΕ Ο Λ Ο Υ Σ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ, ΑΝΤΕ ΝΤΕΡΒΙΣΑΚΙΑ......
(Εσεις (ξερετε εσεις ποιοι ειστε)δεν ειστε ΠΑΟΚ. ΠΑΟΚακι ειστε κ θα μεινετε μια ζωη...Στον μιζερο μικροκόσμο σας, ΠΑΟΚ κ χαβαλέ στον γείτονα...για τόσα είστε...). ΔΩΣΤΕ ΠΑΤΗΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ....
ετσι για να μην ξεχνιομαστε

Offline t.b

• Αλλαγή
Οσον αφορα τον Κοκε : Του ετοιμαζαν τα παοκια σε συννενοηση με τους Πανθηρες του Πανιωνιου ωραια υποδοχη.
Αλλα εμεινε εκτος αποστολης για τον αγωνα με τον Πανιώνιο.

ΠΑΟΚια είναι ρεεεε

Άντε ξεκολλάμε λέμε χάσαμε ένα πρωτάθλημα για μαλακίες

Offline petrov

• Αλλαγή
Γενικά  η έκφραση "παόκια" νομίζω ότι είναι εισαγόμενη και αρχικά είχε υποτιμητική έννοια...
Τι ψάχνεις βέβαια τώρα...

DimNaoussa

• Guest

Στο βοτση οταν περναω κατω απο σπιτια ακουγεται το συγκεκριμενο τραγουδι..τι κολλημα εφαγαν ρε πουστη? ? μηπως εχουν συγγενεις με τιποτα κιτρινιαρικα ατομα απο χαλαστρα και ορεστιαδα? ?  ;D  ;D

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
.

Offline Vorious

• Αλλαγή
Γενικά  η έκφραση "παόκια" νομίζω ότι είναι εισαγόμενη και αρχικά είχε υποτιμητική έννοια...
Τι ψάχνεις βέβαια τώρα...

ΑΚΡΙΒΩΣ

αλλα ηδη εχει χαθει η μπαλα.....
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Lipton4

• Guest
http://lipton4.blogspot.com/2010/03/super.html

Super κομπλεξικοί και μπούφοι !!!

Offline bristol

• Αποστολή
  • **
ρε Lipton ice tea μας έχει κουράσει τα ριπαπα με το κολο-μπλογκ σου και τα σκουλίκια...έκανες ενα μπλογκη δλδ για να γράφεις για αυτούς...έλεος ρε πούστη δλδ....
λες και έχουμε όρεξη να μας πεις αν είναι μπούφοι ή οχι, αυτό το ξέρουμε έτσι και αλλιώς....

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
http://lipton4.blogspot.com/2010/03/super.html

Super κομπλεξικοί και μπούφοι !!!

τα ιδια ισχυουν κ για σενα φιλε, αντε μας εχεις ζαλισει με τα σκουληκια πηγαινε σε αλλα σαιτ να κανεις διαφημιση το αντισκουληκο μπλογκ σου

Offline james4

• Αποστολή
  • **
 απο τον γαμημενο sporfm  δεν μου αρεσουν αυτα ολως τυχαιως χτυπηθηκε το φαντασμα που λεγεται αθανασιαδης;  ΒΡΩΜΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ

Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα στην Καβάλα λίγες ώρες πριν από τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και του Άρη. Οπαδοί του ΠΑΟΚ (!) επιτέθηκαν σε εκείνους του Άρη, οι οποίοι βρίσκονται στην πόλη για να υποστηρίξουν την ομάδα τους. Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει χτυπηθεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θανάσης Αθανασιάδης, ενώ έχουν υποστεί ζημιές και αυτοκίνητα που συνοδεύουν την αποστολή.

Όπως υποστηρίζουν οπαδοί του Άρη που βρίσκονται στην πόλη για να παρακολουθήσουν το ματς, οπαδοί του ΠΑΟΚ τους επιτέθηκαν φορώντας κράνη σε ταβέρνες και μαγαζιά προκαλώντας αρκετές υλικές ζημιές. Φαίνεται πως έχει ανοίξει «βεντέτα» μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων έπειτα από όσα έγιναν στο παιχνίδι του πρωταθλήματος που έγινε στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Offline spinos_4

• Αλλαγή
james
λείπαμε για τον εαυτό μου που το λέω
αλλα δεν στεναχωριέμαι καθόλου...
δεν αξίζει τίποτα παραπάνω στα σκουλήκια... μονο αυτό, ξύλο όπου πάνε..
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline james4

• Αποστολή
  • **
 φιλε δεν ειναι εκει το θεμα  την ωρα που καπως παει να σπασει η προπαγανδα τους για τους βιαιους βρικολακες και δεν ξερω εγω τι αλλο  λιγο πριν την τιμωρια για τις ψευτομαγκες στο σαπιο μηλο πανε τα φωρτοσουν σε  εμας παλι να μου το θυμασε οτι εμεις θα την πληρωσουμε
 ασε που τους εχω ικανους να τα εχουν κανει οι ιδιοι
« Last Edit: March 25, 2010, 15:51:46 by james4 »

Lipton4

• Guest
http://www.gazzetta.gr/football/hellas-online-cup-news/item/75658-%CF%80%CE%B5%CE%B4%CE%AF%CE%BF-%CE%BC%CE%AC%CF%87%CE%B7%CF%82-%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%BB%CE%B1

http://www.sport-fm.gr/article/222913

Τα 96 σας χρονια με ξύλο τα γιορτάζετε σκουλήκια.

Υ.Γ : Οσον αφορά το link απο το blog δεν νομιζω να ενοχλώ.Στην ενοτητα των σκουλικιών τα ποστάρω.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
φιλαρακι αν θες να ασχοληθεις με τα ερπετα υπαρχουν και οι δρομοι....

το συγκεκριμενο τοπικ πρεπει να εξαφανιστει απο το φορουμ η να ενημερωνεται μονο οταν....και παλι λιγα λογια και εξυπνα...

το να εισαι κομπλεξικος με το ερπετο ειναι δικαιωμα σου....το να προσπαθεις να μας κανεις κι εμας δεν ειναι...δημοκρατικο ειναι να σταματας καπου να ποσταρεις οταν βλεπεις πως οι περισσοτεροι δεν θελουν να το κανεις...γιατι αν συνεχιζεις σορρυ κιολας για ποια δημοκρατια μιλαμε;

αυτα...και ελπιζω να καταλαβεις κι εσυ και οι μοντς οτι μας γυρνανε τα μυαλα οταν καθε τρεις και λιγο βλεπουμε το αντιαρειανο μπλογκ σου...

Offline alexisv

• Αλλαγή
δεν αξίζει τίποτα παραπάνω στα σκουλήκια... μονο αυτό, ξύλο όπου πάνε..

+1926

THE END.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ τρώνε ξύλο ακόμα και από τους ΚΑΒΑΛΙΩΤΕΣ και πάνε να εμπλέξουνε και εμάς με το έτσι θέλω για να δικαιολογήσουν την ανυπαρξία τους.

ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΔΑΝ ΔΗΘΕΝ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΓΡΑΨΕ. ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΒΑΛΙΩΤΕΣ. ΤΕΛΟΣ.

Offline bozik

• Αλλαγή
εγώ δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα....γιατί προπαγανδίζουν τα σκουλήκια ότι αυτοί που τους κοπάνησαν σήμερα  ήταν ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ...είναι τιμή γι αυτούς να λένε ότι τους κοπανάνε ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ολη μερα...θα μου πεις τη θα πούνε,ότι τους ανεβάζουν πάνω στην κερκίδα τους καβαλιώτες? ... νιώθουν καλύτερα μάλλον έτσι...ας ασχολείσαι μαζί τους και ας τους κοπανάς ...δεν τους χαλάει...μονο να ασχολείσαι..έτσι ζούνε...ρε τους καβαλιώτες βαρυ χέρι έχουν...για την ιστορία
http://www.youtube.com/watch?v=whgNvekwnmI (Embedding disabled, limit reached)
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Καμμια σχεση δεν εχουμε με τα σκουληκια.Ας ψαξουν να βρουν τους Καβαλιωτες που τους κοπανησαν.Να μην πω οτι ειναι εριδες ιερολοχιτων με σουπεραδες ποιος θα ειναι αυτος που θα κονομαει απο το μαγαζι.
« Last Edit: March 25, 2010, 23:13:16 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline bozik

• Αλλαγή
εδω ειναι ολο το ρεπορταζ απο τις φαπες που τρωνε...βλεπεις κανεις κασκολ του ΠΑΟΚ...συμφωνω HOMO ιερολοχιτες πλακωνοται με αριστερους σουπεραδες...σκουληκια ειστε για γελια...
http://sport.gr/default.asp?pid=69&vid=29047
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Καμμια σχεση δεν εχουμε με τα σκουληκια.Ας ψαξουν να βρουν τους Καβαλιωτες που τους κοπανησαν.Να μην πω οτι ειναι εριδες ιερολοχιτων με σουπεραδες ποιος θα ειναι κονομαει απο το μαγαζι.

σωστα.
ας ειναι και οπαδοι απο το χαϊδαρι που ελυσαν τις οποιες διαφορες ειχαν πριν καποια χρονια στη β΄.
καρφι δε μας καιγεται.
επισης δε μπορω να καταλαβω τι δουλεια εχει να ανακατευουν το ονομα του ΠΑΟΚ στα διαφορα δημοσιευματα.