Author Topic: Δεν βγήκε τυχαία το όνομα ....ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ  (Read 384121 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline imbedil4a

• Κερκίδα
  • *
Απ: Δεν βγήκε τυχαία το όνομα ....ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ
« Reply #5020 on: February 28, 2010, 16:09:30 »
Βρωμοσκουληκα σε λιγα χρονια οι κολητοι σας οι μπατσοι θα σας βαζουν και μεσα στο γηπεδο!!Τετοια κινητοποιηση στην ανατολικη Θεσσαλονικη για ενα ματς δν εχω ξαναδει!!Κλουβες σε καθε διασταυρωση απο Πλαστηρα μεχρι Κλεανθους επι της Παπαναστασιου...και ομαδες Δελτα περιπολιες Βουλγαρη-Καραμανλη-Κλεανθους-Λαμπρακη-Κωνσταντινουπολιτα??

ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ ....
ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ...ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΦΩΤΙΑ...

bagos1

• Guest
ðñéí 3 ìåñåò åâãáëå ìéá áíáêïéíùóç äéáìáñôõñéáò ï éóôïñéêïò óõíäåóìïò
http://super3.gr/news_article.asp?id=7465
<<ðñþôïò óôü÷ïò, ç áëëáãÞ íïïôñïðßáò üëùí ìáò

Ç áðüöáóç ãéá ðáýóç ôçò ïñãÜíùóçò êåñêßäáò óôï äåýôåñï çìß÷ñïíï êáé ôïõ ñõèìïý ðïõ äßíåé óôá óõíèÞìáôá ç BullBa, äåí Þôáí ìéá óôéãìéáßá áíôßäñáóç ôïõ SUPER 3, áëëÜ ìéá óêÝøç ðïõ Ý÷åé óõæçôçèåß åäþ êáé êÜðïéï ÷ñïíéêü äéÜóôçìá.

Áõôü ðïõ ðëçãþíåé ôïí Óýíäåóìï êáé ôï ïðïßï èÝëåé íá áëëÜîåé Üñäçí ìÝóá óôï åðüìåíï ÷ñïíéêü äéÜóôçìá, åßíáé ç íïïôñïðßá üëùí ìáò, üëùí ôùí áíèñþðùí ðïõ áðïôåëïýí êïììÜôéá ôçò ìåãÜëçò Öáìßëéáò ôïõ SUPER 3.

Ôï ãåãïíüò üôé ï ÁÑÇÓ îåðÝñáóå ìÝñá ìå ôç ìÝñá ôá ôåñÜóôéá ðñïâëÞìáôá ðïõ âßùíå ôá ðñïçãïýìåíá ÷ñüíéá, ìÝóù ôïõ ôåñÜóôéïõ áãþíá ðïõ Ýäùóå ï Óýíäåóìïò, äåí ðñÝðåé óå êáìßá ðåñßðôùóç íá áðïôåëåß Üëëïèé ãéá ðáýóç ôçò êáèçìåñéíÞò ìáò ìÜ÷çò, åíôüò êáé åêôüò ãçðÝäïõ.

Áõôü ðïõ ðñÝðåé íá ãßíåé åðéôáêôéêÜ, åßíáé íá óõíåéäçôïðïéÞóïõí üëïé – êáé ðåñéóóüôåñï ïé íÝåò ãåíéÝò ðïõ âñßóêïõí (êáëþò Þ êáêþò) êÜðïéá ðñÜãìáôá «Ýôïéìá» - üôé ôï ôáâÜíé äåí èá ôï öôÜóïõìå ðïôÝ êáé üôé äåí åßíáé äõíáôü íá ðáñïõóéÜæåôáé ôÝôïéá åéêüíá óôçí êåñêßäá Þ åêôüò êåñêßäáò Þ ïðïõäÞðïôå áëëïý õðÜñ÷åé óõììåôï÷Þ ìáò.

Ç ìðÜíôá ôïõ SUPER 3, ï ðõñÞíáò ðïõ ïñãáíþíåé ôç Èýñá 3 Þ ôï ðÝôáëï ôïõ ÐáëÝ Þ ïðïéïäÞðïôå Üëëï ðÝôáëï óôçí ÅëëÜäá, äåí áðïôåëåß õðüèåóç ôùí ëßãùí, ïýôå êáí ôùí ðïëëþí, áëëÜ ÏËÙÍ. ¼ðùò êáé üóá Ýðñåðå íá Ý÷ïõìå Þäç êÜíåé, áëëÜ êùëõóéåñãÞóáìå, üðùò êáé üóá ðñÝðåé íá êÜíïõìå óÞìåñá, áýñéï, óôï åããýò êáé óôï áðþôåñï ìÝëëïí.

ÓõììÝôï÷ïé óå áõôÞ ôçí ðñïóðÜèåéá ÏÖÅÉËÏÕÌÅ íá åßìáóôå ÏËÏÉ ìáò. Ãéáôß ï Óýíäåóìïò åäþ êáé 22 ÷ñüíéá Ýôóé Ý÷åé ìÜèåé íá ëåéôïõñãåß. Áí ìÝóá óôï åðüìåíï äéÜóôçìá äåí õðÜñîåé óõíåéäçôïðïßçóç êáé áíÜëçøç ôùí åõèõíþí áðü üëïõò, ôüôå êáôáóôÜóåéò üðùò ç ðñùôïðïñßá ìå ôçí BullBa, äåí èá áðïôåëïýí ðéá êïììÜôé êáé âßùìÜ ìáò – êáé äåí èá åßíáé êáé ç ìïíáäéêÞ áðþëåéá.

ìáëëïí åôïéìáæïíôáé ãéá ôï ìáôò ìå åìáò êáé ãêñéíéáæïõíå åðåéäç ôï la bobonera Ý÷åé ãéíåé åêêëçóéá, äåí ðåñéìåíá ðïôå íá âãïõíå êáéé íá ôï ðáñáäå÷ôïõíå äçìïóéá
« Last Edit: March 03, 2010, 15:51:15 by HOMO PAOKUS »

Offline savage republic

• Βασικός
Μπλα μπλα μπλα, παίξτους ΠΑΟΚάρα μου όπως με την Ξάνθη και θα το βουλώσουν στο 15´.

Offline jorthes4

• Αποστολή
  • **
τουλάχιστον αυτοί τόλμησαν και βγάλανε μια τέτοια ανακοίνωση σε εμάς δεν βλέπω να γίνεται κτ παρόμοιο εκτός και αν θεωρούνται ολα ρόδινα στην κερκίδα μας.

northeagle_4

• Guest
εχουν γινει συστασεις κτλ σε αρθρα απο διαφορους συνδεσμους.προχειρα θυμαμαι την 4,τριανδρια,πολιχνη.

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
Aυτη η μαλακια με την φαμιλια ειναι καινουριο? Τι αλλο θα σκαρφιστουν ρε γμτ...
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
σήμερα ειπαν οι σουπερούληδες ότι θα έρθουν στην πυλαία για το βόλευ :D :D :D :D
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

makptol

• Guest
Aυτη η μαλακια με την φαμιλια ειναι καινουριο? Τι αλλο θα σκαρφιστουν ρε γμτ...
cosa nostra νονος ο σαουριδης και παιδι για τα θεληματα ο νεγρης....... ;D ;D

Offline rosen_eye

• Αποστολή
  • **
ÁÑÇÓ - ÊëÜðçêáí ôá äåëôßá, åðéâåâáßùóç Êýñêïõ, óôçí Áóôõíïìßá ç ÐÁÅ!

Ìßá... åëëçíéêÞ åßäçóç! ÊáôÜ ôçí áðï÷þñçóç ôçò áðïóôïëÞò ôïõ ¢ñç áðü ôçí ÊáâÜëá, üðùò åßèéóôáé, ïé Üíèñùðïé ôïõ ¢ñç æÞôçóáí ôá åéóéôÞñéá ôùí ðïäïóöáéñéóôþí ôçò ïìÜäáò áðü ôïí äéáéôçôÞ ôïõ áãþíá, Êýñêï. Ï “Üñ÷ùí ôïõ ìáôò”, üìùò, ôïõò åßðå ðùò Ý÷ïõí êÜíåé... öôåñÜ!

Ï Êýñêïò åðéâåâáßùóå ðùò ôá äåëôßá ôùí ðïäïóöáéñéóôþí äåí âñßóêïíôáé óôï “êáìáñÜêé” êáé ðùò åß÷áí êëáðåß. Ïé Üíèñùðïé ôïõ ¢ñç áíáãêÜóôçêáí íá ìåôáâïýí óôçí áóôõíïìéêÞ äéåýèõíóç ÊáâÜëáò, üðïõ Ý÷ïõí ðñïâåß óå üëåò ôéò íüìéìåò äéáäéêáóßåò.

http://www.sportnet.gr/report.php?id=216906
Kai oso zw tha s'agapw
gia to dikefalo aeto
kai to trelo sou to lao.

northeagle_4

• Guest
Αναβιωνουν ιστορικες στιγμες  O0 O0 O0

Offline ved

• Αλλαγή

makptol

• Guest
απιστευτο τι με θυμιζει τι με θυμιζει αυτο το πραμα............ΩΡΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΛΤΙΑ ΤΑ ΠΗΡΕ ΠΑΛΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ?...... ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
Τράβα μπρος, τράβα  μπρος με τα δελτία
Τράβα μπρος, ρίχτους μια κατηγορία

Τα Νεαπολιτάκια κρατάνε τα δελτία και το αεροπλανάκι πετάει από πάνω.
Για όσους δεν το ξέρουν όλο το σκηνικό οργανώθηκε και εκτελέστηκε από μας.
Μεγαλες στιγμές ρε πούστι μου.
« Last Edit: March 06, 2010, 22:47:09 by NEAPOLITIS »
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline gagas

• Αλλαγή
Åðåéóüäéá Ýîù áðü ôï ÁëåîÜíäñåéï

"Ìå îýëá, ðÝôñåò êáé ìïëüôïö åðéôÝèçêáí Üãíùóôïé óôïõò öéëÜèëïõò ôïõ ¢ñç ðïõ âñßóêïíôáí Ýîù áðü ôï «ÁëåîÜíäñåéï» ãéá ôï ðáé÷íßäé ìðÜóêåô ìå ôïí Ðáíéþíéï.

Ïé äñÜóôåò Ýâãáéíáí ìÝóá áðü ôïõò ÷þñïõò ôïõ Ðáíåðéóôçìßïõ, åêìåôáëëåõüìåíïé» ôï Üóõëï êáé Üñ÷éóáí íá...

óðÜíå üôé Ýâñéóêáí óôï äñüìï ôïõò.

Ç áóôõíïìßá ðñï÷þñçóå óå ôÝóóåñéò ðñïóáãùãÝò, áíÜìåóá óôïõò ïðïßïõò åßíáé êáé ïðáäïß ôïõ ¢ñç, ïé ïðïßïé Ýôñåîáí í’ áðùèÞóïõí ôïõò äñÜóôåò êáé íá ðñïöõëÜîïõí ôá áõôïêßíçôÜ ôïõò."

http://www.sportdog.gr/

ðáëé îõëï åöáãáí?

Lipton4

• Guest
http://lipton4.blogspot.com/2010/03/blog-post_4237.html

ΡΟΥΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗ, ΘΑ 'ΡΘΕΙΣ???? ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΜΠΑΝΙΑ!!!!!!!!!

Offline gagas

• Αλλαγή
που ειναι τα δελτια?
που ειναι τα φρουτα?
που ειναι οι φανελες?
που ειναι οι φορμες?

CLUB LARISA

• Guest
Tι έγινε ρε ...emperorista "klainmain"....? Μπήκες στο site να χαζέψεις τα ΟΡΚ ΠΩΣ ΓΑΜΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΑΣ? Την Κυριακή θα μπείς ή θα κρύβεστε σε κανα υπόγειο σφιχταγκαλιασμένοι μην τυχόν σας βρούνε οι Τούρκοι?

http://www.emperor.gr/forums/viewtopic.php?f=5&t=2996&start=75

την κυριακη του αγωνα θα ειμαι τουρκια.....μπορειται να μου πειτε πως μπορω να δω το ματς?
μπορουμε να το δουμε απο την τηλεοραση?

Emperoristas
Emperoristas
Άβαταρ μέλους

ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΓΥΦΤΙΑ.....
Δεν ήξερα πάντως ότι έχει και λίκια η Σκύδρα.....
« Last Edit: March 09, 2010, 11:30:39 by Capricorn »

CLUB LARISA

• Guest
Έλα καρπαζοεισπράκτορα...εκτός απο μπανάνα κ σαμπάνια,
υπάρχει και Face Book για σας τα γεννημένα πουτανάκια :

http://www.facebook.com/group.php?gid=81427723042

Αμα σε στείλω pm, θα με πεις κ εμένα που είναι τα γραφεία σας?

Πάντως αμα όντως θα σαι στην Τουρκία την Κυριακή κ δεν βρίσκεις link να δεις τα γκομενέτα μας, τράβα στην Μπεσίνκτας, ΕΧΕΙ ΣΟΥΤΖΟΥΚ ΛΟΥΚΟΥΜ Κ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

SKAILS

• Guest
δεν μας λενε που ειναι το πανι που ειχε κανει το εν λογω σαι?ανυπαρκτοι

North_pole

• Guest
Δεν συνηθίζω να γράφω για τα σκουλίκια αλλά τώρα που έρχεται η μεταξύ μας αναμέτρηση θα κάνω μια εξαίρεση. Σήμερα άκουσα στο ραδιόφωνο τρεις αριανούς
Ο πρώτος: Δεν μ'ενδιαφέρει να κερδίσω τον ΠΑΟΚ απλά να του κόψω βαθμούς για να χάσει το πρωτάθλημα....
Ο δεύτερος: Εγώ θέλω το κύπελο και εκεί πρέπει να δώσει βάρος η ομάδα, γιατί αυτός είναι ο στόχος της και
Ο τρίτος: Ποιός είσαι εσύ που θα μου πεις εμένα να μην πιστεύω ότι μπορώ να βγω Τσ. Λ. Εμένα ο στόχος μου είναι να μπω play off και να πάρω τη δεύτερη θέση που οδηγεί προκριματικά Τσ.Λ.
Τρεις λαλούν και δυό χορεύουν είναι τα αριανά, μιλάμε για πολύ γέλιο.