Πασσιαλής: «Προσχεδιασμένη ενέργεια»
Για προσχεδιασμένη ενέργεια έκανε λόγο ο Νίκος Πασσιαλής, με δηλώσεις του για τα χθεσινά επεισόδια στη Σουρωτή. «Αυτό που έχω να πω για το χθεσινό γεγονός, είναι ότι ήταν ένα θλιβερό γεγονός, που μου συμβαίνει για πρώτη φορά στην καριέρα μου. Δεν μπορώ να το εξηγήσω για ποιο λόγο εμφανίστηκαν αυτοί οι άνθρωποι, ήταν καθαρά προσχεδιασμένη ενέργεια, ήρθαν στο ημίχρονο, έκαναν επεισόδια και αποχώρησαν» δήλωσε αρχικά ο υπεύθυνος σκάουτινγκ του Άρη, και συνέχισε: «Επειδή συνεργάζομαι με τα μικρά παιδιά, είχαμε ατυχήματα, χτυπημένα μικρά παιδιά που δεν έπαιζαν χθες στο ματς. Θα έχουν τραυματική εμπειρία σε όλη τους τη ζωή. Το ένα έπαθε σοκ, δεν μπορούν αν το συνεφέρουν. Δεν ήταν αντιπαλότητα ΠΑΟΚ και Άρη, δεν υπήρχαν οπαδοί του Άρη, ούτε αυτοί που ήρθαν, οι 50, ήρθαν να δείρουν οπαδούς του Άρη. Κάποιοι φορούσαν κράνη και άρχισαν από τα μικρά παιδιά και στη συνέχεια τους γονείς και τα γυναικόπαιδα».
Ερωτώμενος για το περιστατικό εναντίον του ίδιου, ο κ. Πασσιαλής, ανέφερε: «Ήμουν στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, οι παίκτες ακούγανε φωνές και ενδιαφέρθηκαν, τρέχοντας στα παράθυρα να δούνε τι συμβαίνει. Βγήκα έξω, προσπάθησα να ηρεμήσω τα παιδιά. Κινήθηκαν προς το κέντρο, πήγα για να δω τι γίνεται. Τα επεισόδια σταμάτησαν στην κερκίδα, και πιστεύαμε ότι τέλειωσαν, αλλά κάποιοι από αυτούς, αρκετοί φορούσαν διακριτικά του ΠΑΟΚ, φανέλες ορισμένοι από αυτούς, πηδήξανε στο γήπεδο και άρχισαν να χτυπάνε αδιακρίτως όποιον έβρισκαν. Πήγα να προστατεύσω τα παιδιά, με χτύπησαν στο πρόσωπο και στο πόδι. Εκ των υστέρων κατάλαβα ότι ήταν μαχαίρι. Αναγνωρίζω βεβαίως κάποια πρόσωπα, 100 άτομα ήταν εκεί και τους είδαν, δεν τους είδα μόνο εγώ. Το χειρότερο είναι η εμπειρία που έζησαν τα παιδιά. Άκουσα ότι η γυναίκα του κ. Δαλκίδη, την κυνηγήσανε και προσπάθησαν να τη χτυπήσουν. Πέταξε το παιδί τους στο Θόδωρο που ήταν μέσα στο γήπεδο και γλίτωσε αφού πήδηξε μέσα στο γήπεδο. Έβριζαν την ομάδα του Άρη κι εμάς προσωπικά. Η διαδικασία έχει ξεκινήσει αυτεπάγγελτα.
Υπήρχαν 3 αστυνομικοί, που έφυγαν για ένα ματς στον Άγιο Αντώνιο, όμως και να παρέμεναν δε θα μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Είχα παροτρύνσεις από τη σύζυγό μου να σταματήσω να ασχολούμαι. Αλλά εγώ δεν πρόκειται να σταματήσω.
Κάποια στιγμή πρέπει να τους ελέγξει η διοίκηση του ΠΑΟΚ, είναι οπαδοί τους.
Στα δικά μας παιδιά είπα να το ξεχάσουν το συντομότερο δυνατό.
Πάντα είχαμε αντεγκλήσεις στα ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά μέχρι ενός σημείου. Να εισβάλουν μέσα στο γήπεδο;».
http://www.metrosport.gr/archives/31935καλα ο τυπος εχει πει οτι μαλακια μπορει να φανταστει ο ανθρωπινος νους..
τελικα το παιδακι σωθηκε γιατι το πεταξαν μεσα στο γηπεδο?
αφουτ κ μεσα στο γηπεδο γιναν επεισοδια..
εκ των υστερων καταλαβες ρε ρουφιανε οτι ηταν μαχαιρι? γιατι εκεινη την ωρα που κοιτουσες?
κ πως το καταλαβες εκ των υστερων αφου η ζωη σου ηταν σε κινδυνο?
κ ποιος ο λογος να δωσεις συνεντευξη?να μας πει πως εγιναν τα πραγματα?αφου χθες ησουν στο χειρουργειο κ μιλουσες ταυτοχρονα με 10 δημοσιογραφους..
η διοικηση του ΠΑΟΚ ρε μ... δεν εχει να κανει με 20 χιλ οπαδους για να τους ελεγξει σαν την γειτονια σας..
μπατσοι ειναι ή ντετεκτιβς? κ ποιοςψ σου ειπε ρε μ... οτι η διοικηση του ΠΑΟΚ τους γνωριζει?
δηλαδη η διοικηση του αρη γνωριζει ποιοι μαχαιρωσαν τα δεκατετραχρονα ΜΠΡΟΣΤΑ στο χαριλαου?εκει δεν γνωριζεις τπτ π.....ε?
μ....αντε γιατι απο χθες αντι να σε λυπηθουμε με τις μαλακιες που εχεις πει μας εκανες να λεμε οτι τα θελε η τρυπα σου..
αρχιδατε που σε ειπε η γυναικα σου να σταματησεις κ εσυ ο ανδρας θα συνεχισεις..ρουφιανε,καταδοτη των αορατων..