Author Topic: Δεν βγήκε τυχαία το όνομα ....ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ  (Read 385562 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kostas4

• Guest
Απ: Δεν βγήκε τυχαία το όνομα ....ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ
« Reply #4040 on: August 04, 2009, 17:29:23 »
Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του μάνατζερ του Βιτόλο: "Που ξέρει ο κ. Θούρο τι συμβαίνει; Εγώ δεν είμαι κανένας ασόβαρος να δημοσιοποιώ χαρτιά.Αντί να βγαίνουν και να λένε τέτοια σχόλια ας έρθουν στο γραφείο μου να δείξω τα χαρτιά και τις συμφωνίες για να το βουλώσουν. Γράφουν διάφορα πράγματα οι μη υπάρχοντες. Τι είμαι εγώ; Παιδάκι να σκανάρω τα χαρτιά και να τα βγάζω στο σάιτ; Σε μία ώρα θα είμαι στο γραφείο μου. Όποιος θέλει ας έρθει να το δει. Εγώ δεν ασχολούμαι με τον μάνατζερ του Βιτόλο. Έκανε την δουλειά του και ήθελε να μας πείσει ότι συζήτησε υποτίθεται προχθές και πήγε στον ομάδα που πήγε".
http://www.sport24.gr/html/ent/014/ent.308014.asp

:extralaugh: :extralaugh: :extralaugh:

καιρο ειχα να ασχοληθω με τους ανυπαρκτους αλλα δεν κρατηθηκα!!!ο τυπος μιλαμε ειναι εντελως αστειος!!χαχα

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #4041 on: August 04, 2009, 19:13:28 »
δωσανε απαντηση με βιντεο που ο γκαρσια φοβηθηκε τον νετο..γελανε κ οι ρεγγες ρε μαζι σας...
το οτι το κανει για να μην κοκκινιστει δεν τους λεει τπτ..προφανως η φαση ειναι κοκκινη καρτα στο νετο για αντιαθλητικο μαρκαρισμα,κ ο τσε δεν πεφτει κατω να κανει το σκουλικι..

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #4042 on: August 04, 2009, 19:44:11 »
Δειτε και τις νεες αφισουλες του δημου θεσσαλονικης και μετα τα λεμε για το αν πρεπει να ασχολουμαστε με τα σκουλικια ή οχι...
ΠΑΟΚ G4Α

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
« Reply #4043 on: August 04, 2009, 19:45:59 »

Κουντ γιου πλιζ μπι μορ σπεσιφικ;
« Last Edit: August 04, 2009, 23:12:17 by tsakalaki »

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #4044 on: August 04, 2009, 19:46:17 »
ε που είναι ρε κατζ??? βάλε να δούμε???
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #4045 on: August 04, 2009, 19:54:26 »
Δυστυχως δεν τραβηξα φωτο..
Πανω αριστερα το αγαλμα του μεγαλεξανδρου στα κιτρινα,στα δεξια ο λευκος πυργος με πανι της αδερφης και με τεραστια γραμματα "στην πολη του θεου" για το ματς με την μποκα...
Και απο κατω φυσικα δημος θεσσαλονικης.
Ε ρε γλεντια
ΠΑΟΚ G4Α

makptol

• Guest
« Reply #4046 on: August 04, 2009, 20:09:02 »
o δημος ρε παιδια τι δουλεια εχει ειναι χορηγος ?

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #4047 on: August 04, 2009, 20:10:24 »
ε πως θα βγουνε τα εξοδα ρε φιλε?εδω κ στα νεογεννητα εισιτηριο βαλανε..

rounos

• Guest
« Reply #4048 on: August 04, 2009, 20:17:02 »
Τοσα λεμε εδω μεσα,ακομα δεν εχετε καταλαβει τι παιζετε?????   ΑΦΟΥ "ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ" ΤΟΥΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΥΣ,ΚΑΛΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝΕ.ΓΑΜΩ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΣ,ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ ΣΑΣ.ΕΔΩ ΡΕ ΠΡΙΜ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΠΕΡΥΣΙ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ,στην αφισα θα κολωνε.Κατα τα αλλα μην ασχολειστε,υπερανω και πουτσες μπλε.Αντε ρε ενα μαυροασπρο τσουναμι να τους πνιξει,τις αδερφαρες,να τελειωνουμε...Κηνυγι και ας ειναι και φιλοι,συγγενεις και οτι αλλο θελει.Το κιτρινο πρεπει να ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ απο Λαμια και πανω.Τα πουσταρια με τα σπρει και τις καθε ειδους "χορηγιες" τους.

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #4049 on: August 04, 2009, 20:23:33 »
Βαλτε καποιες απο τις αφισες,φειγ βολαν η τι στο διαλο αλλο εχουν,που να δειχνει την επιγραφη "δημος Θεσσαλονικης"..Θα γινει χαμος..Κωλοπαπαγεωργοπουλοψωμιαδιωαννιδηδες, το παραγαμησατε...

Οταν φωναζουμε εδω στο τοπικ οτι το προβλημα δεν ειναι ο λαος(ο τιποτα), αλλα το παρασκηνιο τοτε βγαινουν οι αλλοι και το παιζουν "ΠΑΟΚ εισαι μην ασχολεισαι"..
Εχουν βαλει ολη την κρατικη μηχανη στην υπηρεσια τους..Και την ιδια στιγμη τους κραζουν για να τους ακουμε εμεις και απο "αντιδραση" να τους (ξανα)ψηφιζουμε..
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

makptol

• Guest
« Reply #4050 on: August 04, 2009, 20:27:12 »
οι θεσσαλοικεις ΠΑΟΚτσηδες να κανουν τα αυτονιητα στις εκλογες πορτα-πορτα
και να δουνε μετα η ερτ3 ο χαζοποντιος(η ντροπη τω ποντιων-ο σεφτελος) ψωμιαδης και ατσαλακωτος απο το αιγιο δημαρχος τι σκατα θα φανε .....
ΠΟΡΤΑ - ΠΟΡΤΑ κανενας ψηφος στους πουστηδες......

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #4051 on: August 04, 2009, 20:29:24 »
Και οχι μονο σε αφισες αλλα και σε κατι περιοδικα που κυκλοφορουν για την Θεσσαλονικη εχει την γαμημενη διαφημηση για τα σκουλικια.....

Ποια πολη του Θεου ρε παπαρες.......''Ειμαι ανυπαρκτος,δεν εχω πολη '',επρεπε να γραφει......πουθεναδολαμογια!!!!!

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4052 on: August 04, 2009, 20:34:44 »
Στην πολη του θεου δεν ζειτε?? αφου δεν αντιδρατε... λουστειτε τα!

Ειμαστε ΠΑΟΚ εμεις.. υπερανω.. με γειτονιες θα ασχολουμαστε? Οταν το 20% της Θεσσαλονικης.. και το 4% της Μακεδονιας θα εχει ολη την πολη δικια του(και δεν αναφερομαι στην ποσοτητα κοσμου αυτο δεν προκειτε να γινει ποτε) εμεις θα συνεχιζουμε ακομα να βριζουμε την αθηνα και τον πειραια...

Δεν θυμαμαι ποιος το ειχε πει εδω μεσα.. η ο lik η ο vedder ητανε.. αν τα σκουλικια ειχαν την δικια μας οπαδικη δυναμη και μεις την δικια τους.. θα ειχαμε διαλυθει προ πολλου... συμφωνω και επαυξανω...εδω τωρα ειμαστε 80-20 σε αναλογια και κουμανταρουν τα παντα..

BIANCONERO

• Guest
« Reply #4053 on: August 04, 2009, 21:23:34 »
Ετσι, Και λιγα σας κανουν..εγω αν ημουν μεσα στο δημο θα περνουσα ψηφισμα οτι οσοι δεν οδηγουν κιτρινο αυτοκινητο θα πληρωνουν δεκαπλασια δημοτικα τελη!!
Ολοι θα πηγαινατε και θα αλλαζατε τα αμαξια σας την αλλη μερα (σιγα μην αντιδρουσε κανενας) και ο Δημος θα πλουτιζε απο τη μια μερα στην αλλη!

κατα τα αλλα ξεχασα...."μην ασχολειστε με τους ανυπαρκτους"!!

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4054 on: August 04, 2009, 21:37:00 »
Στην πολη του θεου δεν ζειτε?? αφου δεν αντιδρατε... λουστειτε τα!

+1926

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #4055 on: August 04, 2009, 22:44:02 »
Ε κατεβάστε τις και σεις ρε όπου τις βρίσκεται... Τι θα σας κάνει μήπως αγωγή ο Δήμος Θεσσαλονίκης;  :P Πέρσι με το σκουλικοφεστιβάλ πάρτυ κάναμε, είχαμε πάρει τον αφισσοκολλητή καροτσάκι κανονικά...

Εξάλλου το μουστάκια και τον ψωμιάδη ποιοί τον ψηφίζουν, ο σαουρίδης και η παρέα του; 50 και 60% ποσοστά πώς πιάνουν τότε...  ??? ??? ???

bagos1

• Guest
« Reply #4056 on: August 05, 2009, 00:49:11 »
ρε συ κόντη πέρισυ στην απολογιστική συνέντευξη του σκορδα μοιραζες σαν φειγ βολάν τις συμφωνίες τώρα ξαφνικά δεν είναι σωστο??? για τα 170 χιλιαρικα μουγγα όμως ε?? εκεί την κάνουμε τουμπεκι??
δεν μπορώ να καταλάβω όμως όταν δικοι μας παικτες πχ φουτσίνι, κοντοπουτανος, οκκας, καφες  κάνανε προσφυγές σε δέκα μέρες εκδικαζότανε με τον άρη τι γίνεται?? πέρασαν 3 μήνες και δεν του επιδίκασαν τίποτα και οι άλλοι κάνουνε μεταγραφές.

τέλος δεν μου άρεσε καθολου που ο ρούλης παει να γίνει φυτώριο της μπόκα, δηλαδή εμείς μετα τι θα κάνουμε?? θα σταματήσει ο ρούλης να μας δίνει τζάμπα παίκτες?

υγ όλη η ευρωπαική ιστορία του ρούλη ένα ματς με την περούτζια η οποία είχε πέσει και κατηγορία εκείνη την χρονιά ( οπως και η σαραγοσα)τώρα στανταρ θα μας τα πρηζουνε για τα επομενα 20 χρόνια με αυτό το φιλικό. όλη η συγχρονη ευρωπαική ιστορια του ρούλη ένα φιλικό με την μπόκα τζούνιορ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #4057 on: August 05, 2009, 03:15:00 »
Εγω επειδη μολις γυρισα απο το σπιτι του κουμπαρου μου που ειναι σκουληκι και επειδη ειδα και τα παραπανω, ενα μονο θα πω, στα αδερφια μου:
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΑΓΝΟΕΙ.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

reset4

• Guest
« Reply #4058 on: August 05, 2009, 08:47:45 »
έχω έναν πελάτη λαικατζή σκουλήκι 50άρι, που πηγαίνει στις λαικές στη Θεσσαλονίκη, και μου λέει βρήκα εισιτήριο για τον σημερινό αγώνα. Σε ερώτηση μου που το βρήκε, μου απάντησε ειλικρινά και δίχως αναστολές ότι "ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΑΝΕ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ":extralaugh: :extralaugh: :extralaugh:

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #4059 on: August 05, 2009, 08:51:16 »
Πρεπει να καταλαβουμε οτι ο Δημος Θεσ/νικης απο το 1986 εως σήμερα εχει τους ιδιους ανθρωπους που τον διαχειριζονται.Ο κοσμος ψηφιζει κομματα και ο δήμος Θεσ/νικης ψηφιζει Νεα Δημοκρατια επι 23 συνεχομενα χρονια.Αυτο δεν εχει καμια κομματικη αιχμή για να μην μαλωνουμε και στα κομματικα εδω μεσα απλα μια ιστορική αναφορα.
Οποιον υποψηφιο δημαρχο να βαλει η ΝΔ στον δήμο θα βγει.ΠΑΟΚτσηδες ειναι ικανοι και θα το κανουν να ψηφισουν και τον Ιωαννιδη για δημαρχο αρκει να τον υποδειξει η ΝΔ.Αυτους λοιπον ψηφιζουμε αυτοι μας εκπροσωπουνε και στις χορηγιες.
Με τις υγιειες μας ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα