Author Topic: Δεν βγήκε τυχαία το όνομα ....ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ  (Read 382924 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Óõììöùíù ìå LOndrezos óôï ðáñáðáíù êáé ðáñôå åíá áëëéùôéêï:

http://paokarnea.com/paok/?q=node/319
Áíôßðáëïò ìáò åßíáé ç ìðáóôáñäïýðïëç! Ìçí áó÷ïëåßóôå ìå áíýðáñêôïõò!

ÓÖ ÐÁÏÊ ÁÑÍÁÉÁÓ "ÂÏÑÅÉÏÉ"

ÁÍÔÉÐÁËÏÓ ÌÁÓ ÅÉÍÁÉ Ç ÌÐÁÓÔÁÑÄÏÕÐÏËÇ!  ÌÇÍ ÁÓ×ÏËÅÉÓÔÅ ÌÅ ÁÍÕÐÁÑÊÔÏÕÓ!

"10 ÁÐÏ ÔÏÕÓ 10.000 ËÏÃÏÕÓ ÐÏÕ ÄÅÍ ÐÑÅÐÅÉ ÍÁ ÁÓ×ÏËÏÕÌÁÓÔÅ ÌÅ ÔÇÍ ÌÅÉÏÍÏÔÇÔÁ ÐÏÕ ÊÁÔÏÉÊÏÅÄÑÅÕÅÉ ÓÔÉÓ ÐÅÑÉÎ ÔÇÓ ÏÄÏÕ ÐÁÐÁÍÁÓÔÁÓÉÏÕ ÐÏËÕÊÁÔÏÉÊÉÅÓ!"

1.
      ÕðÜñ÷åé ëüãïò íá áó÷ïëïýìáóôå ìå ìßá ïìÜäá ðïõ Ýðåóå 2 öïñÝò óôç Â' ÅèíéêÞ?
   2.
      ÕðÜñ÷åé ëüãïò íá áó÷ïëïýìáóôå ìå ìßá ïìÜäá ðïõ äåí ìðüñåóå íá ðÜñåé ðñùôÜèëçìá ïýôå óôç Â' ÅèíéêÞ?
   3.
      ÕðÜñ÷åé ëüãïò íá áó÷ïëïýìáóôå ìå ìßá ïìÜäá ðïõ áðü ôý÷ç áãùíßæåôáé óôç ìåãÜëç êáôçãïñßá (ãêïë óôçí ôåëåõôáßá öÜóç ôïõ ìåãÜëïõ íôÝñìðé ôïõ ×áúäáñßïõ) êáé åßíáé èÝìá ÷ñüíïõ ç åðéóôñïöÞ ôçò óôç Â' ÅèíéêÞ?
   4.
      ÕðÜñ÷åé ëüãïò íá áó÷ïëïýìáóôå ìå ìßá ïìÜäá ðïõ Ý÷åé íá ðÜñåé ôßôëï áðü ôüôå ðïõ âãÞêáí ïé ëÜóðåò?
   5.
      ÕðÜñ÷åé ëüãïò íá áó÷ïëïýìáóôå ìå ìßá ïìÜäá ðïõ ï ìüíïò ôßôëïò óôá 50 ÷ñüíéá ôçò Á' ÅèíéêÞò åßíáé Ýíá êýðåëëï? (Ç ÊáóôïñéÜ äåí Ý÷åé íá æçëÝøåé ôßðïôá áðü áõôïýò áöïý êáé áõôÞ ôï Ý÷åé êáôáêôÞóåé ìßá öïñÜ)
   6.
      ÕðÜñ÷åé ëüãïò íá áó÷ïëïýìáóôå ìå ìßá ïìÜäá ðïõ ðïôÝ óôçí éóôïñßá ôçò äåí Ýêáíå sold out óå Ýíá ôüóï ìéêñü ãÞðåäï üðùò ç óêïõëçêïöùëéÜ?
   7.
      ÕðÜñ÷åé ëüãïò íá áó÷ïëïýìáóôå ìå ìßá ïìÜäá ðïõ ïé ïðáäïß ôçò ðáíçãýñéæáí (óáí íá ðÞñáí ôï CHAMPIONS LEAGUE) üôáí êÝñäéóáí ôï ×áúäÜñé êáé áíÝâçêáí óáí ôñßôïé óôçí Á´ÅèíéêÞ?
   8.
      ÕðÜñ÷åé ëüãïò íá áó÷ïëïýìáóôå ìå ìßá ïìÜäá ðïõ ôá ðåñéóóüôåñá áðü ôá ãñáöåßá ôùí óõíäÝóìùí ôçò äåí áíïßãïõí ðïôÝ áöïý äåí õðÜñ÷åé êáíåßò íá ôá áíïßîåé?
   9.
      ÕðÜñ÷åé ëüãïò íá áó÷ïëïýìáóôå ìå ìßá ïìÜäá ðïõ êïõìÜíôï êÜíåé Ýíáò óýíäåóìïò-åðé÷åßñçóç ðïõ ôá ðåñéóóüôåñá áðü ôá ÷ñÞìáôÜ ôïõ ôá îïäåýåé ãéá ôçí áãïñÜ óðñÝé êáé ëáäïìðïãéÜò?
  10.
      ÕðÜñ÷åé ëüãïò íá áó÷ïëïýìáóôå ìå ìßá ïìÜäá ðïõ ïé ïðáäïß ôçò Ýöáãáí îýëï êáé Ýöõãáí ü÷é áðëÜ áðü ôï ßäéï ôçò ôï óðßôé áëëÜ êáé ìÝóá áðü ôï ßäéï ôïõò ôï äùìÜôéï, üôáí ï ËÁÏÓ ôïõ ÐÁÏÊ ìðÞêå êáé Ýêáíå êåñêßäá ìÝóá óôõ Èýñá 3 ôçò óêïõëçêïöùëéÜò?

ÁÄÅÑÖÅ ÐÁÏÊÔÓÇ!

ÁÍÔÉÐÁËÏÓ ÓÏÕ ÅÉÍÁÉ Ç ÁÈÇÍÁ ÊÁÉ ÏÉ 3 ÔÏÕ ÐÑÙÇÍ Ð.Ï.Ê. (üðùò êáé áíôßðáëïò ôçò ÁèÞíáò, öõóéêÜ, åßíáé ìüíï ï ÐÁÏÊ!!!) Ìçí áó÷ïëåßóáé ìå ôïõò ðñùôáèëçôÝò ôçò ðñïðáãÜíäáò! Ìçí áó÷ïëåßóáé ìå ôïõò áíýðáñêôïõò! Áó÷ïëåßóïõ ìáæß ôïõò ìüíï óôá 90 ëåðôÜ ôïõ áãþíá, üðùò êÜíåéò êáé ìå üëåò ôéò ïìáäïýëåò ôçò óåéñÜò. Öþíáîå ôï óýíèçìá ðïõ öùíÜæåéò ìå ôïí Éùíéêü, ôï ÁéãÜëåï êáé ôïí Áôñüìçôï êáé üëåò ôéò ïìáäïýëåò - áóáíóÝñ ðïõ áíåâïêáôåâáßíïõí êáôçãïñßåò!

ÅÊÅÉ ÅÊÅÉ ÓÔÇ Â’ÅÈÍÉÊÇ!!!  ÌÏÍÏ ÃÉÁ 90 ËÅÐÔÁ ÊÁÉ ÔÅËÏÓ.

Õ.Ã.1. ÐÜíôá ðéóôåýáìå (êáé áõôü öÜíçêå îåêÜèáñá ôçí äåêáåôßá ôïõ ’80) üôé ï êüóìïò ôçò ãñéÜò åßíáé ßäéïò, áí ü÷é êáé ðåñéóóüôåñïò, áðü ôïí êüóìï ôïõ åñðåôïý. Áí íïìßæåôå üôé õðåñâÜëïõìå, öáíôáóôåßôå êÜôé áðëü. Óêåöôåßôå ëïéðüí ôç ãñéÜ ìå Ýäñá ôç óêïõëçêïöùëéÜ êáé ôï åñðåôü ìå Ýäñá ôï Êáõôáíôæüãëåéï. Åêåß ðñáãìáôéêÜ èá öáéíüôáí ç ôåñÜóôéá ãýìíéá ôïõò êáé ü÷é óôï êëïõâß ôçò óêïõëéêïöùëéÜò ðïõ ïýôå êáé áõôü äåí ãÝìéóáí ðïôÝ óôçí éóôïñßá ôïõò!!! Ôï 90% ôçò Ìáêåäïíßáò åßíáé ÐÁÏÊ! Ôï õðüëïéðï 10% ìïéñÜæïíôáé ïé õðïëïéðåò ïìáäïýëåò! ¼ëïé ìáæß íá ìáæåõôïýíå, äåí öôÜíïõí ïýôå ôá ÄÉÁÑÊÅÉÁÓ ôïõ ÐÁÏÊ!!!

Õ.Ã.2. ÐÜíôùò óôïí óýíäåóìï-åðé÷åßñçóç ìå óÞìá ôï óõìðáèÝò ôåôñÜðïäï, ïöåßëïõìå íá âãÜëïõìå ôï êáðÝëï ãéá ôçí ïñãÜíùóç ôïõ! ÌéëÜìå ãéá ðñáãìáôéêïýò ðñùôáèëçôÝò ôçò ðñïðáãÜíäáò! Ôï öáéíüìåíï 2-3 Üôïìá íá âÜæïõí êáé íá ìáæåýïõí ôá ðáíü ôçò óêïõëçêïöùëéÜò (áðü üëá ôá ìÝñç ôçò ÅëëÜäáò) ßóùò íá õðÜñ÷åé êáé óå Üëëåò ïìÜäåò (êõñßùò ìéêñüôåñùí êáôçãïñéþí êáé åñáóéôå÷íéêþí óùìáôåßùí). Ôï öáéíüìåíï üìùò ôçò ßäñõóçò óõíäÝóìùí ìå ìïíïøÞöéï áñéèìü ìåëþí (Þ êáé ìå ìÝëç ìåôñçìÝíá óôá äÜ÷ôõëá áêüìç êáé ôïõ åíüò ÷åñéïý) åßíáé ðñáãìáôéêÜ ðáãêüóìéï öáéíüìåíï !!!!!!!!!!!!

ÌÅ ÔÉÌÇ Ó.Ö.ÐÁÏÊ ÁÑÍÁÉÁÓ "ÂÏÑÅÉÏÉ"

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Απλα να προσθεσω στο τελευταιο οτι ο φερομενος ως σουπερ3 πατρας εχει 3 διαφορετικα μεγαλα πανο (που σε ρουλης - ΠΑΟΚ το 2003 τα εχω δει και τα τρια κρεμασμενα) και τον συνδεσμο τον τρεχει ενας (να στα φανε οι καφετζουδες τα λεφτα ρεεεεε)..ενω μελη (τουλαχιστον πριν φυγω απο Πατρα) ητανε 2-3.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Βλεπω τωρα στην αρχικη ----> Καλωσορίζουμε ΚΟΥΤΡΑΣ, το νεότερο μέλος μας.

Καλωσοριζουμε για ακομα μια φορα τον πουτανας γιο ΚΟΥΤΡΑ που θα μας προσφερει γελιο για ακομα μια φορα... :lol: :lol:

Καλα ρε γαμημενη σπυριαρα καμπια που ο σβερκος σου εχει μελανιασει απο τις φαπες δεν εχεις βαρεθει να μπαινεις εδω μεσα και να ζητας ΠΑΟΚτσηδικο σπερμα? Δεν χορταινεις στην real life και το θες και διαδυκτιακα? ΧΑΧΑΧΑ ρε τον μπαγλαμα...

Μοντς το νου σας... ;)
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Αληθεια, ποσα ειναι τα διαρκειας μεχρι τωρα της γειτονιας?...Γιατι τουμπεκα εδω και τοσες μερες?...Πως γινεται ρε παιδια μεσα σε 2 εβδομαδες να τους εχουν φυγει 7000 διαρκειας και να μας τα πρηζουν συνεχεια και απο τοτε τιποτα ξανα?...Κολλησανε εκει?...

Οι ανθρωποι εκει ειναι γραφικοι...Εγω οταν συνανταω ερπετο πλεον το λυπαμαι ειλικρινα που συνεχιζει και ζει μεσα στο ψεμα του και τον εικονικο του κοσμο..

ΒΑΘΕΙΑ ΡΙΖΩΜΕΝΗ Η Π.... ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΣΚΩΛΗΚΑ..
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

SALPARADISE

• Guest
"10 ÁÐÏ ÔÏÕÓ 10.000 ËÏÃÏÕÓ ÐÏÕ ÄÅÍ ÐÑÅÐÅÉ ÍÁ ÁÓ×ÏËÏÕÌÁÓÔÅ ÌÅ ÔÇÍ ÌÅÉÏÍÏÔÇÔÁ ÐÏÕ ÊÁÔÏÉÊÏÅÄÑÅÕÅÉ ÓÔÉÓ ÐÅÑÉÎ ÔÇÓ ÏÄÏÕ ÐÁÐÁÍÁÓÔÁÓÉÏÕ ÐÏËÕÊÁÔÏÉÊÉÅÓ!"

1.
      ÕðÜñ÷åé ëüãïò íá áó÷ïëïýìáóôå ìå ìßá ïìÜäá ðïõ Ýðåóå 2 öïñÝò óôç Â' ÅèíéêÞ?
   2.
      ÕðÜñ÷åé ëüãïò íá áó÷ïëïýìáóôå ìå ìßá ïìÜäá ðïõ äåí ìðüñåóå íá ðÜñåé ðñùôÜèëçìá ïýôå óôç Â' ÅèíéêÞ?
   3.
      ÕðÜñ÷åé ëüãïò íá áó÷ïëïýìáóôå ìå ìßá ïìÜäá ðïõ áðü ôý÷ç áãùíßæåôáé óôç ìåãÜëç êáôçãïñßá (ãêïë óôçí ôåëåõôáßá öÜóç ôïõ ìåãÜëïõ íôÝñìðé ôïõ ×áúäáñßïõ) êáé åßíáé èÝìá ÷ñüíïõ ç åðéóôñïöÞ ôçò óôç Â' ÅèíéêÞ?
   4.
      ÕðÜñ÷åé ëüãïò íá áó÷ïëïýìáóôå ìå ìßá ïìÜäá ðïõ Ý÷åé íá ðÜñåé ôßôëï áðü ôüôå ðïõ âãÞêáí ïé ëÜóðåò?
   5.
      ÕðÜñ÷åé ëüãïò íá áó÷ïëïýìáóôå ìå ìßá ïìÜäá ðïõ ï ìüíïò ôßôëïò óôá 50 ÷ñüíéá ôçò Á' ÅèíéêÞò åßíáé Ýíá êýðåëëï? (Ç ÊáóôïñéÜ äåí Ý÷åé íá æçëÝøåé ôßðïôá áðü áõôïýò áöïý êáé áõôÞ ôï Ý÷åé êáôáêôÞóåé ìßá öïñÜ)
   6.
      ÕðÜñ÷åé ëüãïò íá áó÷ïëïýìáóôå ìå ìßá ïìÜäá ðïõ ðïôÝ óôçí éóôïñßá ôçò äåí Ýêáíå sold out óå Ýíá ôüóï ìéêñü ãÞðåäï üðùò ç óêïõëçêïöùëéÜ?
   7.
      ÕðÜñ÷åé ëüãïò íá áó÷ïëïýìáóôå ìå ìßá ïìÜäá ðïõ ïé ïðáäïß ôçò ðáíçãýñéæáí (óáí íá ðÞñáí ôï CHAMPIONS LEAGUE) üôáí êÝñäéóáí ôï ×áúäÜñé êáé áíÝâçêáí óáí ôñßôïé óôçí Á´ÅèíéêÞ?
   8.
      ÕðÜñ÷åé ëüãïò íá áó÷ïëïýìáóôå ìå ìßá ïìÜäá ðïõ ôá ðåñéóóüôåñá áðü ôá ãñáöåßá ôùí óõíäÝóìùí ôçò äåí áíïßãïõí ðïôÝ áöïý äåí õðÜñ÷åé êáíåßò íá ôá áíïßîåé?
   9.
      ÕðÜñ÷åé ëüãïò íá áó÷ïëïýìáóôå ìå ìßá ïìÜäá ðïõ êïõìÜíôï êÜíåé Ýíáò óýíäåóìïò-åðé÷åßñçóç ðïõ ôá ðåñéóóüôåñá áðü ôá ÷ñÞìáôÜ ôïõ ôá îïäåýåé ãéá ôçí áãïñÜ óðñÝé êáé ëáäïìðïãéÜò?
  10.
      ÕðÜñ÷åé ëüãïò íá áó÷ïëïýìáóôå ìå ìßá ïìÜäá ðïõ ïé ïðáäïß ôçò Ýöáãáí îýëï êáé Ýöõãáí ü÷é áðëÜ áðü ôï ßäéï ôçò ôï óðßôé áëëÜ êáé ìÝóá áðü ôï ßäéï ôïõò ôï äùìÜôéï, üôáí ï ËÁÏÓ ôïõ ÐÁÏÊ ìðÞêå êáé Ýêáíå êåñêßäá ìÝóá óôõ Èýñá 3 ôçò óêïõëçêïöùëéÜò?

ÁÄÅÑÖÅ ÐÁÏÊÔÓÇ!

ÁÍÔÉÐÁËÏÓ ÓÏÕ ÅÉÍÁÉ Ç ÁÈÇÍÁ ÊÁÉ ÏÉ 3 ÔÏÕ ÐÑÙÇÍ Ð.Ï.Ê. (üðùò êáé áíôßðáëïò ôçò ÁèÞíáò, öõóéêÜ, åßíáé ìüíï ï ÐÁÏÊ!!!) Ìçí áó÷ïëåßóáé ìå ôïõò ðñùôáèëçôÝò ôçò ðñïðáãÜíäáò! Ìçí áó÷ïëåßóáé ìå ôïõò áíýðáñêôïõò! Áó÷ïëåßóïõ ìáæß ôïõò ìüíï óôá 90 ëåðôÜ ôïõ áãþíá, üðùò êÜíåéò êáé ìå üëåò ôéò ïìáäïýëåò ôçò óåéñÜò. Öþíáîå ôï óýíèçìá ðïõ öùíÜæåéò ìå ôïí Éùíéêü, ôï ÁéãÜëåï êáé ôïí Áôñüìçôï êáé üëåò ôéò ïìáäïýëåò - áóáíóÝñ ðïõ áíåâïêáôåâáßíïõí êáôçãïñßåò!

ÅÊÅÉ ÅÊÅÉ ÓÔÇ Â’ÅÈÍÉÊÇ!!!  ÌÏÍÏ ÃÉÁ 90 ËÅÐÔÁ ÊÁÉ ÔÅËÏÓ.

Õ.Ã.1. ÐÜíôá ðéóôåýáìå (êáé áõôü öÜíçêå îåêÜèáñá ôçí äåêáåôßá ôïõ ’80) üôé ï êüóìïò ôçò ãñéÜò åßíáé ßäéïò, áí ü÷é êáé ðåñéóóüôåñïò, áðü ôïí êüóìï ôïõ åñðåôïý. Áí íïìßæåôå üôé õðåñâÜëïõìå, öáíôáóôåßôå êÜôé áðëü. Óêåöôåßôå ëïéðüí ôç ãñéÜ ìå Ýäñá ôç óêïõëçêïöùëéÜ êáé ôï åñðåôü ìå Ýäñá ôï Êáõôáíôæüãëåéï. Åêåß ðñáãìáôéêÜ èá öáéíüôáí ç ôåñÜóôéá ãýìíéá ôïõò êáé ü÷é óôï êëïõâß ôçò óêïõëéêïöùëéÜò ðïõ ïýôå êáé áõôü äåí ãÝìéóáí ðïôÝ óôçí éóôïñßá ôïõò!!! Ôï 90% ôçò Ìáêåäïíßáò åßíáé ÐÁÏÊ! Ôï õðüëïéðï 10% ìïéñÜæïíôáé ïé õðïëïéðåò ïìáäïýëåò! ¼ëïé ìáæß íá ìáæåõôïýíå, äåí öôÜíïõí ïýôå ôá ÄÉÁÑÊÅÉÁÓ ôïõ ÐÁÏÊ!!!

Õ.Ã.2. ÐÜíôùò óôïí óýíäåóìï-åðé÷åßñçóç ìå óÞìá ôï óõìðáèÝò ôåôñÜðïäï, ïöåßëïõìå íá âãÜëïõìå ôï êáðÝëï ãéá ôçí ïñãÜíùóç ôïõ! ÌéëÜìå ãéá ðñáãìáôéêïýò ðñùôáèëçôÝò ôçò ðñïðáãÜíäáò! Ôï öáéíüìåíï 2-3 Üôïìá íá âÜæïõí êáé íá ìáæåýïõí ôá ðáíü ôçò óêïõëçêïöùëéÜò (áðü üëá ôá ìÝñç ôçò ÅëëÜäáò) ßóùò íá õðÜñ÷åé êáé óå Üëëåò ïìÜäåò (êõñßùò ìéêñüôåñùí êáôçãïñéþí êáé åñáóéôå÷íéêþí óùìáôåßùí). Ôï öáéíüìåíï üìùò ôçò ßäñõóçò óõíäÝóìùí ìå ìïíïøÞöéï áñéèìü ìåëþí (Þ êáé ìå ìÝëç ìåôñçìÝíá óôá äÜ÷ôõëá áêüìç êáé ôïõ åíüò ÷åñéïý) åßíáé ðñáãìáôéêÜ ðáãêüóìéï öáéíüìåíï !!!!!!!!!!!!

http://paokarnea.com/paok/?q=node/319
« Last Edit: July 08, 2009, 20:07:09 by Capricorn »

fatal_invasion

• Guest
Το ότι προσπαθούν να σε πλήξουν με κάθε τρόπο
Το ότι ίσως να βγαίνουν οπαδικά κερδισμένοι κερδίζοντας έστω και 1 παιδάκι που θα γινόταν ΠΑΟΚσάκι
Το ότι θέλεις να γελάσεις και λίγο άμα δεν έχεις διάθεση.

ΕΙΝΑΙ λόγοι.

Όσο ασχολούνται μαζί μας οφείλουμε να τους βάζουμε στη θέση τους.Είτε στο δρόμο,είτε στο πληκτρολόγιο,είτε ράδιο. Ο καθένας στο πόστο του.
Με το να μην ασχολούμαστε χαμένοι βγαίνουμε.Αφήνουμε τους πάντες ευάλωτους στη προπαγάνδα τους.

Σιχαμένα ερπετά.

SALPARADISE

• Guest
Όσοι βγαινουν στα ραδια και καθονται και ασχολουνται σαν κομπλεξικοι με τα σκουληκια, ειναι τα ατομα που απευθυνονται τα παιδια της Αρναιας.

Επίσης, στα δικα μας φορουμ, αντι να κοιταμε τα της ομαδας μας, αναλωνομαστε σε ερωτήσεις του στυλ Ποσα διαρκειας έχουνε? Τι θα κανουνε στο επομενο ματς κλπ.

Ε αυτά θα πρεπει να τα κοψουμε σαν λαος.

Γι αυτο τον δεκαλογο της Αρναιας, θα πρεπει να τον προβάλουμε όσο περισσοτερο μπορουμε, για να τον μάθουνε όσο πιο πολλοι γίνεται.

Και δεν μιλαω για το paokworld γιατι εδω η κατασταση ειναι σε πολυ καλο επίπεδο.

Offline tziko-4

• Αποστολή
  • **
Δεν μπορεις να μην ασχοληθεις ομως ρε γαμωτο.Δεστε τι δηλωσε σημερα ο κοντης μεταξύ άλλων...Ο Γιάννης Κόντης τόνισε επίσης: «Για τον Βιερίνια δεν δείξαμε ενδιαφέρον, αν θέλαμε θα τον αποκτούσαμε»

Ελπιζω να εχουνε κλειδωμενο τον Κουτσια μην μας τον παρουν και αυτον :)

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10584&subid=2&tag=7738&pubid=3295438
ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΗΜΑΘΙΑ...

SALPARADISE

• Guest
Ναι και τον πιστεψαν ολοι.

Να βγει δηλαδη ο Βρυζας σε ποιον? στον μετρολακη να απαντησει στον σπυριαρη απο την αγαμια κοντη!

Offline tziko-4

• Αποστολή
  • **
H διοικηση δν χρειαζεται να ασχοληθει,μιλαει με πραξεις,ποιος παιρνει απο ποιον παικτες.Απλα σε φορουμ κτλ κτλ δν μπορει να μην σχολιαστει η ειδηση αυτη.
ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΗΜΑΘΙΑ...

Offline toy

• Αλλαγή
Μια φορά ασχολήθηκε η Διοίκησή μας και αυτή ήταν για να πεί ότι δεν ασχολούμαστε με γειτονιές.
Το μοναδικό τους μέλλειμα είναι να ασχολείται κάποιος μαζί τους με όποιο τρόπο και αν γίνεται.
Η πεμπτουσία του αμερικάνικου μάρκετιγκ δλδ, δισφήμιση νά ναι και ας είναι και κακή(μαύρη, γκρίζα κλπ).
Χωρίς να υπάρχει καμιά λογική βάση δημιουργούμαι ένα ψέμα .
Στην πόλη που ζούμε τώρα έχει ενδημεί ένα παρεμπόριο πάνω σε αυτή την λογική, ράδια και εφημερίδες προσπαθούν να μεγαλώσουν το 0 με μοναδικό σκοπό να προκαλέσουν το αντίπαλο δέος που είναι φυσικά πουλάριθμο και με σαφώς μεγαλύτερη αγοραστική δύναμη.
Σε όλα τα παραπάνω και ενώ η λογική λέει απλά μην ασχολέισε έρχεται μια στιγμή που τρελλαίνεσαι και λες είναι δυνατόν ρε πούστη μου τι άλλο θα ακούσουμε από τους ανύπαρκτους...
Εξακολουθώ να χαίρομαι με όσα γίνονται στην γειτονιά πάντως, κάτι μέσα μου λέει πως του χρόνου η πόλη θα είναι ακόμη πιο καθαρή.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Ερχονται εκλογες αδερφε...
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

bagos1

• Guest
απο το σκουλικοσαιτ αθλητικα νεα στο σχόλειο του Σκόρδα

<<ΟΙ Ελληνες ομογενείς στην Γερμανία πρέπει να κατέχουν το παγκόσμιο ρεκόρ σε πολύδυμες εγκυμοσύνες.Ξέρετε τετράδυμα,πεντάδυμα,εξάδυμα κ.λ.π.Στις φωτογραφίες από τους εκατό και ...που υποδέχθηκαν ομάδα της πόλης μας ,όπως αναφέρουν τα αξιόπιστα ρεπορτάζ των μμε της πόλης ,όλοι μοιάζουν ρε παιδί μου.Πρέπει να είναι τουλάχιστον δώδεκα οικογένειες οκτάδυμων.>>

Offline xaotikos

• Αποστολή
  • **
"Από την πλευρά του ο Αράνο σημείωσε: "Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στον Άρη, σε ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό και σε μία ομάδα με υψηλούς στόχους. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Δεν θα έλεγα ότι θέλω χρόνο προσαρμογής, το ξέρω το ευρωπαϊκό παιχνίδι και μπορώ να βοηθήσω άμεσα. Είμαι έτοιμος να μπω και να βοηθήσω την ομάδα ο προπονητής θα κρίνει πότε θα γίνει αυτό. Έρχομαι σε ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό, αλλά προέρχομαι επίσης από ένα εξίσου ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ήρθα σε μία ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει, δεν ήρθα για να είμαι... περαστικός αλλά για να μείνω και να δικαιώσω τους ανθρώπους του Άρη που με εμπιστεύτηκαν.

Προσωπικοί μου στόχοι είναι να παίξω όσα γίνεται περισσότερα παιχνίδια. Επίσης να δίνω τα πάντα για την ομάδα μου ακόμα και όταν δεν έχω καλή απόδοση. Στόχοι μου είναι να επιστρέψει η ομάδα μου στο Κύπελλο UEFA, να πάμε ψηλά και να κερδίζουμε το κλασικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Δεν έχω μιλήσει με κανέναν από τους συμπαίκτες μου. Αυτό που γνωρίζω για την ομάδα είναι ότι έχει κάνει σπουδαίες μεταγραφές όπως του Γκρασιάν και του Αμπρέου και όλοι μαζί να δουλέψουμε για να φτάσουμε ψηλά, να δικαιώσουμε τους διοικούντες.

Μου αρέσει να βοηθώ να βγαίνει μπροστά η ομάδα. Είναι καλός αμυντικός αλλά με αρέσει να προωθούμαι και να κάνω πολλά σουτ έξω από την περιοχή"."

από http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Aris/244738.html

Τι ρεζίληδες είναι αυτοί ρε!! χαχαχαχα έλεος...

GeorgT

• Guest
ενταξη διαβάσαμε κ ολη τη συνέντευξη του ΣκΑτανο πως τον λενε, μιας κ θελετε να βαλετε σκουληκο δηλώσεις, βαλτε μόνο το αστείο κομμάτι!

bagos1

• Guest
με όλες αυτές τις δηλώσεις που κάνουνε οι παικτες του κόντη καθώς και όλες οι σπόντες που ρίχνει, αρχίζω και πιστεύω ότι ο σκόρδας τελικά είτανε ο πιο αθώος εκει μέσα, απλά άλλος του έβαζε λόγια

SKAILS

• Guest
για τα διαρκειας δεν μιλανε ε?ελεγαν συνεχεια νουμερο,τωρα τι εγινε?ρε τι λακαμαδες ειναι τουτοι

Offline scouser4

• Αλλαγή
Α Ν Υ Π Α Ρ Κ Τ Ο Ι

Offline diegito4

• Αλλαγή
Σχετικά με τους στόχους είπε: «Προσωπικοί μου στόχοι είναι να παίξω όσα γίνεται περισσότερα παιχνίδια. Επίσης να δίνω τα πάντα για την ομάδα μου ακόμα και όταν δεν έχω καλή απόδοση. Στόχοι μου είναι να επιστρέψει η ομάδα μου στο Κύπελλο UEFA, να πάμε ψηλά και να κερδίζουμε το κλασικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ»

http://www.metrosport.gr/archives/25690

μετά απο τους γρατσιάν,αμπρέου έγινε και το σχετικό "σχολείο" και στον αράνο.
εε μην ξεφύγει αυτός από το σύστημα..κομπλεξ και δεν είμα καλα.

από πότε ρε γαμιόλες,γαμώ την εβραικη φυλη σας και το μουνί που σας έβγαλε είναι ντερμπυ αγωνιστικά το ρούλης-ΠΑΟΚ;ποιό κλασσικό ντερμπυ ρε ταγαρε και εσυ που πριν ερθεις δεν ηξερες ούτε καν οτι υπαρχει ο ρούλης στον χαρτη του κόσμου;

Diego-4

• Guest
Ασχολείατε με το σκουλήκι αλλά σε λάθος διαστάσεις...Αντί να δείτε οτι πλέον οργανωμένα επιτίθενται στους δικούς μας και ότι έχουν γίνει 1-2 σκηνικά όπου μας την πέσαν στα ίσια γιατί εμείς σφυρίζουμε αδιάφορα και λέμε έλα μωρε το ανύπαρκτο σκουλήκι...Η υπερβολική ανυποληψία μας έχει φάει....

Όπα , χαλάρωσε λίγο !