Author Topic: Δεν βγήκε τυχαία το όνομα ....ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ  (Read 386878 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

SALPARADISE

• Guest

Αδερφε δεν χρειαζετε να μπεις σε αυτη τη διαδικασια και 'γω σου λεω οτι
 ηταν παραπανω,αυτοι γι' αυτο ζουν, να ειναι παραπανω εστω και σε μια
 προπονηση,εχει δημιουργηθει ενα κλιμα και εχουμε πεσει στη παγιδα νομιζω,
 τα σκουληκια εχουν δημιουργησει ενα κλιμα ενθουσιασμου και 'μεις ψαχνουμε
 τροπους να αποδειξουμε οτι δεν θα πανε καλα η' οτι δεν κρατησει για πολυ
 αυτο, που δεν ξερω τι ειναι αυτο που δεν θα κρατησει αφου στην ουσια δεν
 κανανε τιποτα παραπανω απο δυο μεταγραφες.

Καλο θα ηταν να ξεκολησουμε με τα σκουληκια,γιατι οσο ασχουλουμαστε μαζι
 τους αρχιζουμε και σκουλικιαζουμε,οταν μπαινουμε σε διαδικασια να ψαχνουμε
 τα οικονομικα τους και αν πληρωνουν εφορια και αν θα αντεξουν,πραγματα
 που μια ζωη τα κανουν αυτοι και βγαζουν χολη με την παρτι μας.

Ντροπη να πηγαινεις στην πρωτη του ΠΑΟΚ και απο τα δεκα συνθηματα τα εννια
 να ειναι για τα σκουληκια
,καποτε πηγαινες στην ΤΟΥΜΠΑ και ακουγες να
 ασχολουμαστε μονο με την αθηνα και τους γαβρους κυριως, αυτοι ειναι ο
 αντιπαλος και με αυτους πρεπει να ασχολουμαστε, να μην πω οτι πρεπει να
 πρωτοτυπισουμε και να τους γραψουμε ολους στ' αρχιδια μας και ασχολουμαστε
 ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΠΑΟΚΑΡΑ.

Πολύ σωστός....

Offline toubaliban

• Αποστολή
  • **
Φίλε με κάλυψες. Όταν θα πάψετε να ασχολείστε με αυτούς θα πλησιάσουμε το γαυροβάζελο σε μέγεθος ομάδας αγωνιστικά αλλά και σε πλήθος κόσμου. Ευχαριστώ για την φωτό.
ΠΑΟΚ και στην Αθήνα
Πιστεύω στη ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Offline edessa4

• Αποστολή
  • **
Φτάνει ρε μάγκες με τα λήκια που τους δίνουμε και αξία. Έπρεπε να πάω γυμνάσιο για να γνωρίσω αρειανό και καθόμαστε και ασχολούμαστε. ΠΑΟΚ είμαστε ρε και μόνο ΠΑΟΚ.

Kavala-4-

• Guest
Φίλε με κάλυψες. Όταν θα πάψετε να ασχολείστε με αυτούς θα πλησιάσουμε το γαυροβάζελο σε μέγεθος ομάδας αγωνιστικά αλλά και σε πλήθος κόσμου. Ευχαριστώ για την φωτό.

να σαι καλα αδερφε. Εχω κανα 2-3 ακομα των σκουληκιων που απο Photoshop αν θελεις πες μου να τις ανεβασω.

υ.γ. Μπορεις να βρεις πολυ φωτογραφικο υλικο απο σκουληκια απο το σαιτ του Κορδελιου.. Καλο βραδυ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
Απλά επειδή κάποιος φίλος βάζελος με μπρίζωσε για το λαό του ρούλη και την 1η προπόνηση,
φιλαρακι μην ασχολεισαι.και γω αθηνα μενω και ακριβως τα ιδια μ λεγανε χτες κατι φιλοι μ gay-roi για την πρωτη των ανυπαρκτων.το κομπλεξ με την ομαδα μας τους ξαναγινε εμμονη ιδεα και εφιαλτης ολων εδω στη χαβουζα επειδη βλεπουν τι εχουμε καταφερει και τι θα καταφερουμε.παιρνουν το μερος του ρουλη νομιζοντας οτι και καλα θα μας την πουν.γραψτους στ αρχιδια σ μεγαλε,ειλικρινα μια ζωη τα ιδια θα λενε.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
παντως για τους πραγματικα ποδοσφαιροφιλους το φιλικο με την Μποκα ειναι τεραστια επιτυχια. Τωρα για εμας τους αρρωστους μπορει να λεμε ξερω γω κ νταξει κ να νιωθουμε ομορφα
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline ligistis

• Αποστολή
  • **
Mην ασχολείστε με ομαδες ΑΝΣΑΣΕΡ!
αρη εκεί εκεί στη Β΄ ΕΘΝΙΚΗ

makptol

• Guest
παντως για τους πραγματικα ποδοσφαιροφιλους το φιλικο με την Μποκα ειναι τεραστια επιτυχια. Τωρα για εμας τους αρρωστους μπορει να λεμε ξερω γω κ νταξει κ να νιωθουμε ομορφα

καλα ρε φιλε πλακα με κανεις ΘΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΙΣΑ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ αντι να δω τα χαλια μου που με περασε η λαρισα
και ειμαι εκτος στην βαθμολογια......?
ε τοτε καθε χρονο κλεινω ενα δυνατο φιλικο και με αυτο να ξεχνιεται η χρονια τραγωδια που θα εχω κανει.....
ΑΝ ΘΥΜΑΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΡΟΝΑΛΤΙΝΙΟ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΡΧΕΣ ΑΥΤΓΟΥΣΤΟΥ αυτα ειναι καραγκιοζιλικια και δειχνει ασοβαρη ομαδα........

fatal_invasion

• Guest
makptol  μεμονωμένα το βλέπει και έχει δίκιο κατ'εμέ.Αυτό μέχρι εκεί.
Άσε που στη τελική θα αναβληθεί το φιλικό.

Offline t.b

• Αλλαγή
Φτάνει ρε μάγκες με τα λήκια που τους δίνουμε και αξία. Έπρεπε να πάω γυμνάσιο για να γνωρίσω αρειανό και καθόμαστε και ασχολούμαστε. ΠΑΟΚ είμαστε ρε και μόνο ΠΑΟΚ.

Καλά ρε που πήγες γυμνάσιο και βρήκες αρειανό;;

Offline barmy army

• Αποστολή
  • **
ρε παιδες αυτα τα φιλικα δεν ειναι τζαμπα
ειμαι σιγουρος οτι εχουν δωσει καπου 1 εκ για αυτο το ματς
μην τρελαθουμε κιολας
και να δειτε οτι απο μποκα θα παιζουν τα παλτα τα οποια θα τα αγορασουν χρυσα και θα λενε , να ρε βασικο παικτη της μποκα πηρα
αλλου αυτα

επισης θα ηθελα να πω οτι η ομαδα της γειτονιας τς παπαναστασιου δεν εχει 3 πρωταθληματα αλλα 4. απο τη στιγμη που δεν εχει κανενα α εθνικης γιατι δεν το μετρανε αυτο? πανελληνιος τιτλος δεν ειναι?

θα ξανασχοληθω με αυτο το τοπικ το 2010

Offline zouvalos

• Αλλαγή
Εγω παντως ριχνω πολυ γελιο με το σκουληκι.....και ειδικα με τους σκουληκιαριδες....

Μαζευτηκανε ρε 3000-4000 χιλιαδες για να υποδεχθουνε τον ναφτι ρε μαλακες...χαχχααχαχχχαχααχ...ρε δε παμε καλα....το παληκαρι γερο να ναι 6-8 συμετοχες στην τσαμπιονσιπ αγγλιας ειχε και χρονια στον παγκο της Μπερμιχαμ....

Μιλαμε οποιος αγνωστος με ξενο ονομα ερθει θα πανε αεροδρομιο....Εδω στον νασουτι που ειναι αξιολογος απο αυτα που λενε ηταν ο τελευταιος και πηγανε 200 ατομα....κουραστηκανε....χαχαχαχαχαχχαχααχαχαχχαχ αχαχα.....

Παντως παροτι γελαω πολυ μαζι τους ειναι πολυ ΣΥΧΑΜΕΝΟΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ....δεν αντεχοντε...
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

GeorgT

• Guest
 :lol: :lol: ακριβως ετσι ζουβαλε κ αν τους ελεγες τιποτα απαντουσαν: ΕΓΩ ΤΟΝ ΗΞΕΡΑ ΝΟ Μασουτι, Ναφτι κλπ!! Για πολυ γελιο μιλαμε!

Κ το αλλο 17χιλ στη 1η προπόνηση του αλλα μονο 7 χιλ διαρκείας!!! Δηλαδη 10χιλ τσαμπατζήδες!!! χειρότεροι κ απο μας ειναι αυτοί!

Offline edessa4

• Αποστολή
  • **
Γάμησε τα. Ένα σκουλήκι είχε όλο το γυμνάσιο μου και αυτός από κάποιο άκυρο μέρος γύρω απο την σαλονίκη που είχε σκάσει Έδεσσα...

BIANCONERO

• Guest
Ο Α.Σ. Άρης γνωστοποίησε την επιστολή που παραδόθηκε στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και η οποία ανάφέρει τα εξής:

“Θεσσαλονίκη 3 Ιουλίου 2009

Την Αυτού Θειοτάτη Παναγιότητα,

Αρχιεπίσκοπο Κωνσταντινουπόλεως και Νέας Ρώμης

και Οικουμενικό Πατριάρχη,

κ.κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ

Παναγιότατε Πάτερ και Δέσποτα,

ο Οικουμενικός Θρόνος, η Εκκλησία της Κωνσταντινουπόλεως αποδείχθηκε στο πέρασμα των αιώνων ο κύριος διαμορφωτής του μεγαλείου του ελληνοχριστιανικού πολιτισμού. Σε δύσκολους καιρούς, η Μεγάλη Εκκλησία του Χριστιανισμού αποτέλεσε φάρο ελπίδας, θρησκευτικό λίκνο και στήριγμα ολόκληρου του ελληνικού γένους, διαφυλάττοντας την πίστη, την ελληνική γλώσσα και την ιδιαίτερη πολιτισμική μας ταυτότητα.
Η συνετή και εμπνευσμένη καθοδήγησή Σας συνέβαλλε τα μέγιστα ώστε ο Οικουμενικός Θρόνος να έχει ουσιαστικό και σαφή λόγο απέναντι στις διεθνείς προκλήσεις, όπως είναι η υπεράσπιση των ανθρώπινων δικαιωμάτων και αξιών, θέματα στα οποία η εγκυρότητα των απόψεών Σας έχει οικουμενική απήχηση.
Έχετε καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου ως ο Πατριάρχης που προέβαλε τα ζητήματα της προστασίας και διάσωσης του περιβάλλοντος. Οι δε πρωτοβουλίες Σας έχουν τύχει παγκόσμιας αποδοχής και αναδεικνύουν το σύγχρονο ρόλο του Οικουμενικού Πατριαρχείου, σε απόλυτη συμφωνία με τη θεολογική Σας αποστολή.
Η σταθερή και ειλικρινής Σας προσήλωση στο διάλογο μεταξύ των χριστιανικών εκκλησιών και οι πρωτοβουλίες που, ως πρώτος μεταξύ ίσων, αναλαμβάνετε, αποτελούν πασιφανή απόδειξη ότι διαρκώς αναζητείτε, χαρακτηριστικά που ενώνουν τους ανθρώπους και τις κοινωνίες, γνώρισμα της γενναίας και εμπνευσμένης δράσης Σας. Σεις Δέσποτα αποδεικνύετε ότι η Εκκλησία έχει τη δυνατότητα να προσφέρει και να διασφαλίσει μια κοινωνία σεβασμού προς την ταυτότητα και την πολιτισμική ιδιαιτερότητα κάθε ανθρώπου και κάθε λαού.
Και όλα τα παραπάνω, παρά το απαράδεκτα ασφυκτικό καθεστώς υπό το οποίο εξακολουθεί να λειτουργεί Οικουμενικός Θρόνος.
Ο Αθλητικός Σύλλογος ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ιδρύθηκε την επετειακή ημερομηνία της 25ης Μαρτίου του 1914 και έχει στις τάξεις του 2.500 αθλητές συμβάλλοντας στην καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και στην απομάκρυνση των νέων από αυτοκαταστροφικές συνήθειες.
Η αποδοχή της επίσκεψης στο σεπτό χώρο του Φαναριού και η φιλοξενία που προσφέρετε στους παλαιμάχους ποδοσφαιριστές του Άρη, αποτελεί τιμή για εμάς.
Παρακαλούμε δεχθείτε το σεβασμό, τη στήριξη και τις ολόθερμες ευχές ολόκληρης της Αρειανής οικογένειας και θεωρήστε αυτονόητη, Παναγιότατε Δέσποτα, τη συνεισφορά και ενεργή συμμετοχή ολόκληρης της Αρειανής οικογένειας στο Θεάρεστο κοινωνικό και πολιτισμικό έργο που Σεις επιτελείτε.
Το Δ.Σ. του Α.Σ. Άρης”

http://www.metrosport.gr/archives/25213

Καλα..αυτοι τον Πατριαρχη Κωνσταντινουπολεως δεν τον αποκαλουν "Τουρκο" και δε συμμαζευεται? Μεχρι και οτι εδωσε αδεια στο "Mediterranean Cosmos" για να πουλαν τα μαγαζια προιοντα του ΠΑΟΚ εφτασαν να γραφουν στο επισημο σαιτ τους!!
Τι εγινε ξαφνικα και βγηκε αυτη η ανακοινωση? Γιατι παντα πρεπει με αυτους να διαβαζεις πισω απο τις λεξεις!
να παιζει κανεναν ρολο οτι το Πατριαρχειο εχει πολλα ακινητα στην ευρυτερη περιοχη της Θεσ/νικης? λεω τωρα εγω χωρις να ξερω πολλα..υποθεσεις κανω και θα φανει στο μελλον. Παντως τυχαιο αυτο το γλυψιμο στα καλα καθουμενα δεν ειναι. Με τιποτα..

Offline petrov

• Αλλαγή
Επιστολή γεμάτη στερεότυπα (άκου "διαμορφωτής του μεγαλείου του ελληνοχριστιανικού πολιτισμού"), γλύψιμο, αλλά και ανοησία (τι πάει να πει ότι ιδρυθήκατε στις 25 Μαρτίου και εγώ την 28η Οκτωβρίου πήγα στο βουνό. Ή μήπως περίμεναν την 25η για να ιδρυθούν;)
Και ο γνωστός πρόλογος περί "σωτηρίας από αυτοκαταστροφικές συνήθειες". Όπως σώσανε από τα αναβολικά τον Μιούρσεπ και τον Αγγελίδη. Τέτοια υποκρισία ούτε σε ιερό ραββίνων.

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
    Συνθηματα του ρουλη και του σουπερουλη.....

ΜΠΙΠ Ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ..
ΠΑΟΚ Η ΕΔΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ....
ΤΟΥΡΚΟΙ, ΤΟΥΡΚΟΙ, ΜΠΙΠ ΜΠΙΠ ΜΠΙΠ
ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟΙ( ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ "ΦΟΒΗΘΟΥΝ" ΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ)...
ΜΕ ΚΑΡΑ ΗΡΘΑΝΕ ΜΕ ΚΑΡΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝΕ....
ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΠΟΛΗ(ΣΚΟΡΔΑΣ)

Απο την συγχηση μου τωρα μετα το διαβασμα της επιστολης δεν θυμαμαι αλλα....
Αν θυμαται κανεις και μπορει να μας τα στειλει, και μαζι με την ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ των σκοπιανων με το ονομα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ...ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ...

ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ...
ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝΕ....
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
βγήκε μια βρώμα ότι ο μασούτης που πήρανε από την ρίβερ έχει την νόσο των χοίρων.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

bagos1

• Guest
βάζω στοίχημα ότι στο τέλος σε κανα υστερόγραφο που δεν αποκαλύφθηκε θα λέει << να τιμωρήσετε παραδειγματικά του παπάδες που πήγανε στην πρώτη του ΠΑΟΚ >>

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Ασχολείατε με το σκουλήκι αλλά σε λάθος διαστάσεις...Αντί να δείτε οτι πλέον οργανωμένα επιτίθενται στους δικούς μας και ότι έχουν γίνει 1-2 σκηνικά όπου μας την πέσαν στα ίσια γιατί εμείς σφυρίζουμε αδιάφορα και λέμε έλα μωρε το ανύπαρκτο σκουλήκι...Η υπερβολική ανυποληψία μας έχει φάει....