Επειδη διαβαζω οτι πολλα ατομα εδω, κραζουν εμας που γραφουμε διαφορα για τον ρουλη, λεγοντας το επιχειρημα οτι δεν ειναι ο αντιπαλος μας ενω οι αντιπαλοι μας ειναι ΟΙ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, θα ηθελα να απαντησω, διοτι το επιχειρημα τους ειναι πολυ αοριστο..
Και εξηγουμαι...
Φυσικα σαν μεγεθος λαου ο ρουλης ειναι παρασαγκας μακρυα απο μας..Ουτε κατα διανοια να συγκριθουμε μαζι τους.Μιλαμε για γιγαντα με νανο....
Σαν μεγεθος ιστοριας επισης ειμαστε κατα μακραν καλυτεροι και μεγαλυτεροι, ειτε σαν ποιοτητα ειτε σαν ποσοτητα..
Και σε ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ εκτος απο...
ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ...ΣΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑΡΙΚΑ....ΣΤΑ ΜΕΣΑ....
ΣΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ...ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ....
Ολα τα παραπανω δεν θα μας πειραζε αν τα χρησιμοποιουσαν μονο για να ανεβουν....
Δυστυχως ομως ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ αυτα τα ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΜΕΣΑ τα χρησιμοποιουν για να διαλυσουν ΕΜΑΣ..
Και αν καποιος τωρα βγει και μου πει.."Ελα μωρε τους βλεπεις που ειναι τωρα..τι μας εκαναν τελικα?",θα του απαντησω, οτι ειμαστε ΠΟΛΥ ΚΟΛΟΦΑΡΔΟΙ που βρεθηκε ενας ανθρωπος να μας ενωσει και να μας ΞΑΝΑδυναμωσει, και ετσι καπου να βρουμε μια ακρη...Σκεφτειτε να μην γινοταν αυτο...
Φυσικα και δεν φοβομαστε τον "λαο" τους..
Αλλα (ΕΓΩ τουλαχιστον), φοβαμαι τους ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ super3(και σαν τετοιοι να ΑΠΛΩΝΟΥΝ ΟΛΟ τον ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ στα ποδια των διοικησεων τους)..Για σκεφτειτε...ΕΦΟΡΙΑ,ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ(για Τουμπα),κλπ)..Φοβαμαι τους ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΤΟΥΣ "ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ" ΤΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΚΛΠ, που εχουν ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΩΝΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΣΒΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ...ΝΑ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΝΑ ΣΟΥ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΟΥ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ..
Βεβαια,δεν χρειαζεται να αναφερθουμε στο τι εχει συμβει μεταξυ μας(με τον ρουλη) και το γιατι...Δοξα τω Θεω υπαρχει ΑΥΤΟ ΤΟ SITE, και ΗΔΗ εχουν λεχθει πολλα για αυτα που συνεβησαν και αυτα που συμβαινουν τωρα..
Αν παρατηρησει κανεις καλα θα δει οτι δεν εχουμε τιποτα με τους απλους φιλαθλους τους (περα απο την αντιπαλοτητα σαν ομαδες), αλλα με το ΠΑΝΤΟΤΙΝΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥΣ, ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ...
Εφ οσον λοιπον αυτοι εχουν ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ μηχανισμους που δουλευουν αποκλειστικα με το πως θα μου δημιουργουν προβληματα σε καθε τομεα, σε καθε δευτερολεπτο(Μην ξεχναμε και τις ρουφιανες τους στον φακελλο που θα καταθεταμε στην ΕΕΑ), και μαλιστα εχουν το θρασος να το ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ στην (Λ)αισχη τους κατηγορωντας ο ενας τον αλλον για το οτι δεν τα καταφερε καλα, και οτι αυτος ειναι ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ, τοτε λοιπον οπου τους βρω, και μπορω να τους αποκαλυπτω, να τους κραζω,κλπ...ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ....
Αλλωστε ο τιτλος του τοπικ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΕΥΣΤΟΧΑ για το τι θα δει καποιος εδω....
Για τα αλλα υπαρχουν ΑΠΕΙΡΑ ΤΟΠΙΚΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ......
ολα αυτα που αναφερεις δεν μπορουν να πραγματοποιηθουν.ουτε να μας διαλυσουν μπορουν,ουτε να μας ξεφτυλισουν,ουτε τις επιτυχιες μας μπορουν να μειωσουν....και οχι μονο τα σκουληκια αλλα κανενας οπαδος αντιπαλης ομαδας...η ιστορια γραφει και δεν ξεγραφει.
και ολους αυτους τους <<φοβους>> που εχεις απεναντι στα σκουληκια-οπως εσυ αναφερεις-εγω δεν τους καταλαβαινω...μια ζωη τον ΠΑΟΚ τον κυνηγουσαν οι παντες και παλευαμε μονοι μας απενατι σε ολους και δεν μασησαμε....λες να μασησουμε απο ολους αυτους που αναφερεις?
οσο για αυτο που αναφερεις οτι ο τιτλος του τοπικ προειδοποιει ολους για το τι θα διαβασουν εισαι 100% λαθος....το συγκεκριμενο τοπικ ανοιξε για να γινεται η σχετικη καζουρα στα σκουληκια και οχι για να μαθαινουμε τα νεα τους...εγω συγκεκριμενα απο το τοπικ αυτο εχω μαθει κατα καιρους οτι το σκουληκι εχασε στο βολευ απο την συρο,οτι ο τσαλτιδης εφυγε απο το ραδιοφωνο τους!!!! και οτι στο ποδοσφαιρο πηραν τον gracian απο την μποκα και και και και.............και ολα αυτα πριν και απο τα ιδια τα σκουληκια!!!!
και επειδη πραγματικα με ενοχλει να βλεπω συνεχεια ψηλα το συγκεκριμενο τοπικ και να κοροιδευουμε το σκουληκι επειδη εχασε για 4 ποντους την εξοδο του στην ευρωλιγκα την ωρα που το δικο μας τμημα εχει να διεκδικησει εξοδο στην ευρωλιγκα καμια δεκαρια χρονια...και δεν ειναι μονο αυτο...αλλα για οσους δεν καταλαβανε το μπασκετ του ΠΑΟΚ δεν πεθαινει,αλλα ΠΕΘΑΝΕ...και σε λιγες μερες θα κανουμε και το μνημοσυνο....αν εσεις μετα απο αυτα θεωρειται σωστο να ασχολειστε με αυτους καντε το...εγω παντως θα συνεχισω να σας κραζω κι εσεις γραψτε με στ'αρχιδια σας....ουτε που με νοιαζει....εγω ΠΑΟΚ γεννηθηκα και ΠΑΟΚ θα πεθανω και για μενα απλα δεν υπαρχουν αλλες ομαδες....α και αν συνεχιστει αυτη η κατασταση θα ανοιξω και ενα τοπικ για τον αγροτικο αστερα....ετσι επειδη δεν τους γουσταρω....
αυτα.....μεχρι να αλλαξουμε νοοτροπια ας κρατησουμε ψηλα το τοπικ....
ΥΓ. μην το παιρνεις σαν προσωπικη επιθεση αλλωστε δεν σε ξερω και ουτε με ξερεις απλα πηρα αφορμη απο το ποστ που εκανες και ηθελα να τα γραψω....αποψη μου και αποψη σου....
Καταρχας φιλε μου για το ονομα του τοπικ δεν νομιζω οτι ειναι για να κανεις καζουρα..Ειναι ΚΑΙ να κανεις καζουρα..
Και αν προσεξες, ΟΛΕΣ οι ειδησεις που λες(και δεν ειναι βαβαια ετσι) οτι τις λεμε πριν τα σκουληκια,εχουν και μερικα σχολια..Αυτα τα σχολια λοιπον ο καθενας τα αξιολογει και τα χρησιμοποιει οπως νομιζει καλυτερα ειτε στην παρεα του, ειτε στις εφημεριδες ειτε στα ραδια για συγκρισεις, συμπερασματα, ισως για αποφυγη αφομιωσης(αποροφησης)της οργανωμενης προπαγανδας των ΜΜΕ,κλπ..
Για το οτι τα ΜΜΕ δεν μπορουν να κανουν τιποτε (χωρις την εγκαιρη αντιμετωπιση τους)....
Κατι αναλογα ελεγαν και οι φιλαθλοι του Εθνικου στον Πειραια και τους βλεπεις που ειναι τωρα..Καποτε ηταν συντριπτικα ανωτεροι και περισσοτεροι απο τον γαυρο..Ο γαυρος ομως με την καταλληλη προπαγανδα και με τους καταλληλους ανθρωπους(ακριβως οπως και των σκουληκιων), ειδαμε τι εγινε....Βεβαια αλλα τα ερισματα του ΠΑΟΚΤΣΗ αλλα του Εθνικου και του γαυρου..
Μην ξεχναμε οτι για να αντιμετωπισουν την σκουληκιαρικη νοοτροπια του ρουλη(ηλεγχε τα παντα και πουλουσε τους παντες), αναγκαστηκαν να δημιουργησουν το ΠΟΚ...Μην ξεχναμε τους τροπους που πηρε τα τουρνουα τους (τα ντεμεκ πανελληνια).
Οι τροποι τους δεν αλλαξαν ουτε κατα το ελαχιστο..Απλα επειδη το ΠΟΚ ελεγχει τωρα τα παντα, το ενδιαφερον του ρουλη (μεσω των ΜΕΣΩΝ που διαθετει)στρεφεται σε τοπικο επιπεδο..Να γινει ο αρχοντας του χωριου..
Οταν εσυ προσπαθεις να γινεις ο αρχοντας στην πολη, αμεσως του κοβεις τα πλανα για να γινει ο αρχοντας του χωριου..Απο εκει και περα, αν υπολογησουμε οτι ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB, και αυτο ενοχλει και καταστασεις εξω απο τον αθλητισμο, τοτε εχει συμαχους και σε αλλους χωρους, οι οποιοι πολυ ευχαριστως θα στραφουν εναντιον μας..
Διαφωνω φυσικα το οτι τα περισσοτερα συνθηματα που ακουγονται στην Τουμπα ειναι για τον ρουλη..Και μεις εκει ειμαστε..
Εδω το ερωτημα ειναι ποιος χρησιμοποιει ποιον..Τα ΜΜΕ τον ρουλη η ο ρουλης τα ΜΜΕ? Οπως καταλαβαινουμε βολευονται και οι δυο..Τα ΜΜΕ απλως θελουν να μας κανουν να γινουμε ΙΣΟΙ η ΝΑ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΙΣΟΙ με τον ρουλη.Ετσι θα απλωνουν τα χερια και στους δυο και θα λενε "σκαστε τα"...Επειδη ομως ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να ανεβασουν τον ρουλη διοτι αυτο το ΠΡΑΜΑ δεν εχει ερισμα στον κοσμο, τοτε ακολουθουν την προσπαθεια ΚΑΤΕΒΑΣΜΑΤΟΣ=ΜΕΙΩΣΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ του ΠΑΟΚ..Εδω ο ρουλης,τους διαθετει ολα τα μεσα που διαθετει...(Μην ξεχναμε τις τελευταιες δηλωσεις του δημαρχου για το ποιο ειναι το μεγαλυτερο σωματειο της πολης..)
Αυτο αν δεν εισαι ΞΑΓΡΥΠΝΟΣ , ειναι πολυ ευκολο να γινει.. Δεν θα γινει σε 2 η 3 χρονια αλλα σε λιγο περισσοτερα..
Διαφωνω ΚΑΘΕΤΑ σαυτο που λες(και μπορω ανετα να σου το αποδειξω),οτι η ιστορια οτι γραφει δεν ξεγραφει..ΞΕΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΓΡΑΦΕΙ...Οταν εχεις ΟΛΑ τα ΜΜΕ, κανεις οτι γουσταρεις στο θεμα αυτο..Ειτε γρηγορα ειτε αργα...Εδω περασαν (με μονο μερικους καραγκιοζακους δημοσιογραφους),το οτι εμεις θελαμε τα κιτρινα χρωματα και οτι δωσαμε αγωνα με το σκουληκι και οτι αυτοι "θριαμβευσαν" διαλυοντας μας και ετσι "εσωσαν" τα χρωματα τους¨"με την μαγκια τους".Και υπαρχουν ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ που δεν μπορουν να αντικρουσουν αυτη την γελοια προπαγανδα..Και γιατι δεν μπορουν? "Γιατι το ειπαν σε ολα τα ΜΜΕ..Δηλαδη ολοι αδικο εχουν?" Ακομη και οι ντεμεκ ρεπορτερς του ΠΑΟΚ..Η η αλλη γελοιοτητα που προωθειται (για εξισοροπιση του ρουλη), οτι δηλαδη ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ Β ΕΘΝΙΚΗ..Ειμαι σιγουρος(το εχω δει) οτι με την μιση αληθεια που εχουν προωθηθει αυτες οι δυο περιπτωσεις εχουν βρει αντικτυπο μεσα στον κοσμο μας. Το ιδιο στο οτι ο ρουλης μας εσωσε στο Μπασκετ..οτι εμεις ριξαμε τις γριες στην Β Εθνικη(εκει που μας χρωστουσαν...), οτι μας εδωσε ο ρουλης το πρωταθλημα του 1976. Το οτι εμεις ριξαμε βορειοελλαδιτικα σωματεια για να σωσουμε νοτιοελλαδιτικα κλπ..και...και...
Για να μην το παρατραβηξω και αλλο, εχω να σου πω για το Μπασκετ(που τοσο πολυ αγωνιας ενω εμεις οχι)..
Εκτος απο Πανελουδη, Κατσαρη, Δροσο,κλπ, ριξε και μια ματια να δεις ΟΛΑ,μα ΟΛΑ τα ΜΜΕ ποιους υποστηριζαν και ποιους εφερναν στο Μπασκετ ΜΑΣ? Οταν δεχομαστε και το ξερουμε οτι Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΑΟΚ(ερασιτεχνης) δεν ελεγχει αλλα ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ απο τον καθε Πετρουλακη,και οτι αυτοι στηριζουν και στηριζονται απο τον ρουλη και μαλιστα ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ στηριζουν ΤΖΕΒΕΛΕΚΗ(ΙΩΑΝΝΙΔΗ+ΨΩΜΙΑΔΗ+...)=ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΜΗΣ, που για να εχουν ενα λογο να το κανουν πρεπει να δειξουν οτι ειναι οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΜΑΔΑ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ..Ετσι λοιπον αφου ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να κανουν καλυτερη ομαδα(με τον λιγδα τον Τζεβελεκη), τι πρεπει να γινει για να μην παρει ο ΠΑΟΚ το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ στην ΕΥΡΟΛΙΓΚΑ, και ετσι δεν θα υπαρχει δικαιολογια χτησιματος καινουργιου γηπεδου ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΥΡΟΛΙΓΚΑΣ? Μηπως,ισωςΔεν πρεπει να ορθοποδησει ο ΠΑΟΚ..Πως? Ριχτου εναν Δροσο...Μην τυχον και παει κανενας και γινει κατι αναλογο με την ΠΑΕ..Γιοκ ΜΠΑΝΕ...Παρτε λιγο Πατριδα...Λιγο...Βαλτε και λιγο Κατσαρη(να ξοφλησει το γραμματιο για την διαφημησι απο τα ΜΜΕ)....
Βεβαια το Μαρουσακι παρολη την εναντιον του προπαγανδα απο τα ΜΜΕ(Δαμμιανιδης κλπ),και την εναντιον του διαιτησια,τους χαλασε τα σχεδια..Θα μου πεις..Και συ τι...χαιρεσαι που χανει ο ρουλης? Τοσο μικρος γινεσαι? Οχι φιλε μου..Χαιρομαι οτι ΙΣΩΣ τωρα τους παρει ο διαολος και δεν εχουν χρονο να αχοληθουν με ΜΑΣ..Για την ΥΠΟΓΕΙΑ ΑΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΩ....
Να παρει ευχη,το παρατραβηξαμε παλι..