Author Topic: Δεν βγήκε τυχαία το όνομα ....ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ  (Read 384808 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

bagos1

• Guest
δυστηχώς η πικρή αλήθεια είναι οτι αφού δεν μπορούμε να ασχολιόμαστε με γαβροβαζελοχανούμια δυστηχώς μόνο με αυτούς μπορούμε να ασχολιόμαστε
Η ηττοπάθεια σε όλο της το μεγαλείο...Μια ζωή στη μετριότητα...

Ο ΠΑΟΚ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΛΑΟ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ

και όχι μόνο για το συγκεκριμένο αλλα γενικός..

καλά ρε φίλε αμα θέλεις να κοροιδευόμαστε μεταξύ μας και να λέμε ότι αυτήν την στιγμή είμαστε πιο πάνω απο αυτούς και μπορούμε να ασχολιόμαστε μαζί τους και να τους κάνουμε και καζούρα οκ.  

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Ελα τέλος λέμε......
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

peja_4

• Guest
Δε συγκρινεται ο λαος του ΠΑΟΚ θες να πεις
με τον κοσμο του γαβρου?
Και αντε σου λεω πες δε συγκρινομαστε.
ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΟΒΑΖΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΡΙΟΧΑΝΟΥΜΙΣΕΣ
ΠΟΥ ΔΕ ΣΥΓΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΟΠΑΔΙΚΑ?
ΠΟΥ ΡΕ? ΣΕ ΕΚΔΡΟΜΕΣ? ΣΕ ΣΟΥΤΙΑ? ΣΕ ΚΟΣΜΟ?
ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕ ΣΥΓΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ.

bagos1

• Guest

όχι παράθεση του προηγούμενου πόστ

ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΟΠΑΔΙΚΑ
μιλαω για τις ομάδες, εγώ δεν θέλω να σκουλικιάζω όπως οι ανύπαρκτοι που σε 3 τελικούς πηρανε τα αρχιδια τους και αυτοί πανυγηρίζανε για <<τον γίγαντα λαό τους>>
και συγκεκριμένα όταν παιζω με γαύρο στην τούμπα επι 30 λεπτά με παικτη παραπάνω και δεν του κάνω μια ευκαιρία, και αυτός μου έρχεται με τον δεκαεπτάχρονο τον παπαδοπουλο και μου πέρνει το κέντρο τι να κάνω?? να βγώ και να μιλαω για τον γίγαντα λαό μου?? και στο κατω κατω οι οπαδοί έχουμε δείξει ποιοι είμαστε πάλι να ευλογούμε τα γένια μας? εγώ θέλω και απο την ομάδα να δείξει ποια είναι αυτά εννοώ.
« Last Edit: June 03, 2009, 19:39:01 by Capricorn »

MAYROS

• Guest
My name is Luka

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
TONI?

MAYROS

• Guest
mayrokefalidi, γελάει όλη η Ελλάδα,

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
σφαγή του ρούλη!! δεν σούταρε ούτε 40 βολές!!! αίσχος!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline tsag

• Αλλαγή
ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΡΕ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ....ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΑΞΙΑ ....ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΤΙΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

fatal_invasion

• Guest
A2 Ερχόμαστε

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Πάντως όσοι ζούμε πέρα απο τα όρια του νομού. Μόνο απο δω μέσα αντιλαμβανόμαστε οτι υπάρχει αυτή η ομάδα.

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
εχω την ατυχια που λετε εδω στο βολο να εχω γνωστους δυο απο τους μετρημενους στα δαχτυλα σκωληκες του βολου.. (εσπασα ολα τα ρεκορ της στατιστικης!!!!)

και τις τελευταιες μερες αφου ειδαν τι μπουρδελο ειναι στη μπαλα μου το γυρισαν στο μπασκετ που λετε...

εκει που υποτιθεται οτι βλεπουν και καμια χαρα....  μαλιστα μου επρηξαν τα @@ με την ευρολιγκα...

τωρα?? πουτσα στη μπαλα... πουτσα στο μπασκετ.. εξω απο τη συρο στο βολλευ...

η περηφανια επειδη ειναι αρης τους εμεινε.. ξερετε,.. αυτη του μοναχου.. της Β εθνικης... των πολιτικαντιδων που τους αβανταρουν κτλ. κτλ.

LFPADRAM

• Guest
Ανεκαθεν και ειδικα οι παλιοτεροι που ζησαμε την μεγαλη κοντρα με τα σκουληκια στο μπασκετ χαιρομασταν και πανηγυριζαμε με την οποιαδηπτε αποτυχια αυτης της κολομαδας. Αυτην την στιγμη ομως οταν βλεπω οτι η δικια μου ομαδα φυτοζωει και βρισκεται ενα βημα πριν την διαλυση, ειλικρινα δεν μου εχει μεινει κανενα κουραγιο να ασχοληθω γιατι δεν βγηκαν αυτοι 3οι και βγηκαν 4οι..Απο την μια "να ζησουμε να τον χαιρομαστε" για μας και απο την αλλη καζουρα στους αλλους δεν λεει και καθολου μαλιστα...

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
Επειδη διαβαζω οτι πολλα ατομα εδω, κραζουν εμας που γραφουμε διαφορα για τον ρουλη, λεγοντας το επιχειρημα οτι δεν ειναι ο αντιπαλος μας ενω οι αντιπαλοι μας ειναι ΟΙ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, θα ηθελα να απαντησω, διοτι το επιχειρημα τους ειναι πολυ αοριστο..
Και εξηγουμαι...
Φυσικα σαν μεγεθος λαου ο ρουλης ειναι παρασαγκας μακρυα απο μας..Ουτε κατα διανοια να συγκριθουμε μαζι τους.Μιλαμε για γιγαντα με νανο....
Σαν μεγεθος ιστοριας επισης ειμαστε κατα μακραν καλυτεροι και μεγαλυτεροι, ειτε σαν ποιοτητα ειτε σαν ποσοτητα..
Και σε ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ εκτος απο...

ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ...ΣΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑΡΙΚΑ....ΣΤΑ ΜΕΣΑ....
                    ΣΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ...ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ....

Ολα τα παραπανω δεν θα μας πειραζε αν τα χρησιμοποιουσαν μονο για να ανεβουν....
Δυστυχως ομως ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ αυτα τα ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΜΕΣΑ τα χρησιμοποιουν για να διαλυσουν ΕΜΑΣ..
Και αν καποιος τωρα βγει και μου πει.."Ελα μωρε τους βλεπεις που ειναι τωρα..τι μας εκαναν τελικα?",θα του απαντησω, οτι ειμαστε ΠΟΛΥ ΚΟΛΟΦΑΡΔΟΙ που βρεθηκε ενας ανθρωπος να μας ενωσει και να μας ΞΑΝΑδυναμωσει, και ετσι καπου να βρουμε μια ακρη...Σκεφτειτε να μην γινοταν αυτο...
Φυσικα και δεν φοβομαστε τον "λαο" τους..

Αλλα (ΕΓΩ τουλαχιστον), φοβαμαι τους ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ super3(και σαν τετοιοι να ΑΠΛΩΝΟΥΝ ΟΛΟ τον ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ στα ποδια των διοικησεων τους)..Για σκεφτειτε...ΕΦΟΡΙΑ,ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ(για Τουμπα),κλπ)..Φοβαμαι τους ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΤΟΥΣ "ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ" ΤΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΚΛΠ, που εχουν ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΩΝΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΣΒΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ...ΝΑ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΝΑ ΣΟΥ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΟΥ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ..

Βεβαια,δεν χρειαζεται να αναφερθουμε στο τι εχει συμβει μεταξυ μας(με τον ρουλη) και το γιατι...Δοξα τω Θεω υπαρχει ΑΥΤΟ ΤΟ SITE, και ΗΔΗ εχουν λεχθει πολλα για αυτα που συνεβησαν και αυτα που συμβαινουν τωρα..
Αν παρατηρησει κανεις καλα θα δει οτι δεν εχουμε τιποτα με τους απλους φιλαθλους τους (περα απο την αντιπαλοτητα σαν ομαδες), αλλα με το ΠΑΝΤΟΤΙΝΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥΣ, ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ...

Εφ οσον λοιπον αυτοι εχουν ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ μηχανισμους που δουλευουν αποκλειστικα με το πως θα μου δημιουργουν προβληματα σε καθε τομεα, σε καθε δευτερολεπτο(Μην ξεχναμε και τις ρουφιανες τους στον φακελλο που θα καταθεταμε στην ΕΕΑ), και μαλιστα εχουν το θρασος να το ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ στην (Λ)αισχη τους κατηγορωντας ο ενας τον αλλον για το οτι δεν τα καταφερε καλα, και οτι αυτος ειναι ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ, τοτε λοιπον οπου τους βρω, και μπορω να τους αποκαλυπτω, να τους κραζω,κλπ...ΘΑ  ΤΟ  ΚΑΝΩ....

Αλλωστε ο τιτλος του τοπικ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΕΥΣΤΟΧΑ για το τι θα δει καποιος εδω....

Για τα αλλα υπαρχουν ΑΠΕΙΡΑ ΤΟΠΙΚΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ......

Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
εχετε δικιο αλλα οτι και να λεμε απεδειξε και σημερα ποσο συνεπες ειναι αυτο το μπουρδελο στην αποτυχια. :D
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline arwstos

• Αλλαγή
Παρτε και απο μενα ενα κειμενο που μιλαει για τον αρη:

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,10683.msg269763.html#msg269763

Το βασικο τμημα του κειμενου ειναι στις σειρες 30 - 35 οπου εχει μια
ανακριβεια για την τελικη καταταξη του αρη.

Ολο το αλλο κειμενο αγνοηστε το. Δεν εχει πουθενα τη λεξη "αρης".
Μιλαει για εναν ετοιμοθανατο - ισως και ηδη νεκρο.
Προσπεραστε το με τη μια και επιστρεψτε στην κεντρικη σελιδα του
συνδεσμου (www.super3.gr)

ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline Matador

• Αλλαγή

Αλλα (ΕΓΩ τουλαχιστον), φοβαμαι τους ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ super3(και σαν τετοιοι να ΑΠΛΩΝΟΥΝ ΟΛΟ τον ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ στα ποδια των διοικησεων τους)..Για σκεφτειτε...ΕΦΟΡΙΑ,ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ(για Τουμπα),κλπ)..Φοβαμαι τους ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΤΟΥΣ "ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ" ΤΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΚΛΠ, που εχουν ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΩΝΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΣΒΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ...ΝΑ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΝΑ ΣΟΥ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΟΥ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ..

Εφ οσον λοιπον αυτοι εχουν ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ μηχανισμους που δουλευουν αποκλειστικα με το πως θα μου δημιουργουν προβληματα σε καθε τομεα, σε καθε δευτερολεπτο(Μην ξεχναμε και τις ρουφιανες τους στον φακελλο που θα καταθεταμε στην ΕΕΑ), και μαλιστα εχουν το θρασος να το ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ στην (Λ)αισχη τους κατηγορωντας ο ενας τον αλλον για το οτι δεν τα καταφερε καλα, και οτι αυτος ειναι ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ, τοτε λοιπον οπου τους βρω, και μπορω να τους αποκαλυπτω, να τους κραζω,κλπ...ΘΑ  ΤΟ  ΚΑΝΩ....

Αλλωστε ο τιτλος του τοπικ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΕΥΣΤΟΧΑ για το τι θα δει καποιος εδω....

Για τα αλλα υπαρχουν ΑΠΕΙΡΑ ΤΟΠΙΚΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ......

Εγω δεν πολυασχολουμαι με τα σκουληκια γιατι εδω που ειμαι απλα δεν υπαρχουν. Θα συμφωνησω ομως απολυτα με τον Ακι1926 σε αυτα που επισημαινει γιατι ολοι γνωριζουμε οτι ειναι αληθεια.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
το θεμα ειναι οτι ειναι αληθεια και αυτο το πιο πανω που ειπε ο αρρωστος η μαλλον ο μπανε. και ειναι μια αληθεια που για καποιους λογους δεν την κοιταμε και προτιμαμε να γελαμε με το σκουληκι...

Ανεκαθεν και ειδικα οι παλιοτεροι που ζησαμε την μεγαλη κοντρα με τα σκουληκια στο μπασκετ χαιρομασταν και πανηγυριζαμε με την οποιαδηπτε αποτυχια αυτης της κολομαδας. Αυτην την στιγμη ομως οταν βλεπω οτι η δικια μου ομαδα φυτοζωει και βρισκεται ενα βημα πριν την διαλυση, ειλικρινα δεν μου εχει μεινει κανενα κουραγιο να ασχοληθω γιατι δεν βγηκαν αυτοι 3οι και βγηκαν 4οι..Απο την μια "να ζησουμε να τον χαιρομαστε" για μας και απο την αλλη καζουρα στους αλλους δεν λεει και καθολου μαλιστα...

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
για εμενα προσωπικα αυτο ειναι απο τα ποιο ευχαριστα  thread του forum...
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ  ΚΑΛΑ....

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
Επειδη διαβαζω οτι πολλα ατομα εδω, κραζουν εμας που γραφουμε διαφορα για τον ρουλη, λεγοντας το επιχειρημα οτι δεν ειναι ο αντιπαλος μας ενω οι αντιπαλοι μας ειναι ΟΙ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, θα ηθελα να απαντησω, διοτι το επιχειρημα τους ειναι πολυ αοριστο..
Και εξηγουμαι...
Φυσικα σαν μεγεθος λαου ο ρουλης ειναι παρασαγκας μακρυα απο μας..Ουτε κατα διανοια να συγκριθουμε μαζι τους.Μιλαμε για γιγαντα με νανο....
Σαν μεγεθος ιστοριας επισης ειμαστε κατα μακραν καλυτεροι και μεγαλυτεροι, ειτε σαν ποιοτητα ειτε σαν ποσοτητα..

Ολα τα παραπανω δεν θα μας πειραζε αν τα χρησιμοποιουσαν μονο για να ανεβουν....
Δυστυχως ομως ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ αυτα τα ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΜΕΣΑ τα χρησιμοποιουν για να διαλυσουν ΕΜΑΣ..
Και αν καποιος τωρα βγει και μου πει.."Ελα μωρε τους βλεπεις που ειναι τωρα..τι μας εκαναν τελικα?",θα του απαντησω, οτι ειμαστε ΠΟΛΥ ΚΟΛΟΦΑΡΔΟΙ που βρεθηκε ενας ανθρωπος να μας ενωσει και να μας ΞΑΝΑδυναμωσει, και ετσι καπου να βρουμε μια ακρη...Σκεφτειτε να μην γινοταν αυτο...
Φυσικα και δεν φοβομαστε τον "λαο" τους..

Βεβαια,δεν χρειαζεται να αναφερθουμε στο τι εχει συμβει μεταξυ μας(με τον ρουλη) και το γιατι...Δοξα τω Θεω υπαρχει ΑΥΤΟ ΤΟ SITE, και ΗΔΗ εχουν λεχθει πολλα για αυτα που συνεβησαν και αυτα που συμβαινουν τωρα..
Αν παρατηρησει κανεις καλα θα δει οτι δεν εχουμε τιποτα με τους απλους φιλαθλους τους (περα απο την αντιπαλοτητα σαν ομαδες), αλλα με το ΠΑΝΤΟΤΙΝΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥΣ, ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ...

ολα αυτα που αναφερεις δεν μπορουν να πραγματοποιηθουν.ουτε να μας διαλυσουν μπορουν,ουτε να μας ξεφτυλισουν,ουτε τις επιτυχιες μας μπορουν να μειωσουν....και οχι μονο τα σκουληκια αλλα κανενας οπαδος αντιπαλης ομαδας...η ιστορια γραφει και δεν ξεγραφει.
και ολους αυτους τους <<φοβους>> που εχεις απεναντι στα σκουληκια-οπως εσυ αναφερεις-εγω δεν τους καταλαβαινω...μια ζωη τον ΠΑΟΚ τον κυνηγουσαν οι παντες και παλευαμε μονοι μας απενατι σε ολους και δεν μασησαμε....λες να μασησουμε απο ολους αυτους που αναφερεις?
οσο για αυτο που αναφερεις οτι ο τιτλος του τοπικ προειδοποιει ολους για το τι θα διαβασουν εισαι 100% λαθος....το συγκεκριμενο τοπικ ανοιξε για να γινεται η σχετικη καζουρα στα σκουληκια και οχι για να μαθαινουμε τα νεα τους...εγω συγκεκριμενα απο το τοπικ αυτο εχω μαθει κατα καιρους οτι το σκουληκι εχασε στο βολευ απο την συρο,οτι ο τσαλτιδης εφυγε απο το ραδιοφωνο τους!!!! και οτι στο ποδοσφαιρο πηραν τον gracian απο την μποκα και και και και.............και ολα αυτα πριν και απο τα ιδια τα σκουληκια!!!!
και επειδη πραγματικα με ενοχλει να βλεπω συνεχεια ψηλα το συγκεκριμενο τοπικ και να κοροιδευουμε το σκουληκι επειδη εχασε για 4 ποντους την εξοδο του στην ευρωλιγκα την ωρα που το δικο μας τμημα εχει να διεκδικησει εξοδο στην ευρωλιγκα καμια δεκαρια χρονια...και δεν ειναι μονο αυτο...αλλα για οσους δεν καταλαβανε το μπασκετ του ΠΑΟΚ δεν πεθαινει,αλλα ΠΕΘΑΝΕ...και σε λιγες μερες θα κανουμε και το μνημοσυνο....αν εσεις μετα απο αυτα θεωρειται σωστο να ασχολειστε με αυτους καντε το...εγω παντως θα συνεχισω να σας κραζω κι εσεις γραψτε με στ'αρχιδια σας....ουτε που με νοιαζει....εγω ΠΑΟΚ γεννηθηκα και ΠΑΟΚ θα πεθανω και για μενα απλα δεν υπαρχουν αλλες ομαδες....α και αν συνεχιστει αυτη η κατασταση θα ανοιξω και ενα τοπικ για τον αγροτικο αστερα....ετσι επειδη δεν τους γουσταρω....
αυτα.....μεχρι να αλλαξουμε νοοτροπια ας κρατησουμε ψηλα το τοπικ....

ΥΓ. μην το παιρνεις σαν προσωπικη επιθεση αλλωστε δεν σε ξερω και ουτε με ξερεις απλα πηρα αφορμη απο το ποστ που εκανες και ηθελα να τα γραψω....αποψη μου και αποψη σου....
« Last Edit: June 04, 2009, 07:45:32 by joker-4 »