Author Topic: Δεν βγήκε τυχαία το όνομα ....ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ  (Read 385330 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline maria-mtb

• Βασικός
ντοκουμεντο!!!  :book:

divio απο τα βυζια να τα τραβατε τα διαρκειας σας(σαν τη φωτο στο αβαταρ σου) τα 100 δεν τα περνατε!χοχοχο

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
ούτε 100 ολόκληρα διαρκείας δεν μπόρεσαν να πουλήσουν??? καλά και ο σύνδεσμος με τα 250000 μέλη τι κάνει?? μάλλον δεν παίζει μια γιατί έγραψε όλα τα ενεργά κανίς στη λέσχη για να πάρει την διοίκηση ο σαουρίδης :) :) :)
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

apostolos

• Guest
9 μυρια τα χρεη των σκωληκων... Μαλιστα. Κι αυτοι οι κυριοι θελαν να ρουφιανευουν τον ΠΑΟΚ να μην παιξει ευρωπη και στελναν email με τον οικονομικο μας ισολογισμο εδω κι εκει  αντι να κοιταν τα χαλια τους...

Ουστ σιχαματα, βουλιαξτε στα σκατα σας και μην ξαναβγειτε ποτε απο εκει...

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
συνονοματε εχουμε επισημη πληροφορηση η απλα ακουστηκε?παντως η πλευρα σκορδα προειδοποιησε λενε την αλλα πλευρα να μην γνωστοποιησει στοιχεια γιατι εχουν και αυτοι ενοχοποιητικα στοιχεια
απο δευτερα με βλεπω μονιμα συντονισμενο σε λαμπιρη και τατιανα;D ;D

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
Ο ιδιος ο Πετρουλακης το ειπε στον προεδρο της Λ-αισχης τους..Και αυτος δεν ηξερε τι να πει..Αρχισε τα... "να ολοκληρωθει πρωτα ο ελεγχος"(σε 6 μηνες) και μετα θα σας πουμε με επισημα στοιχεια....Ο Πετρουλακης του ειπε οτι "απ οτι γνωριζουμε τα χρεη(εκτος του αρθρου 44) ειναι 9.000.000"..
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
ο λομπρόζο είχε απειλήσει με μηνύσεις αμα βγάλουν τις μάυρες τρύπες!!! πάντως μετά την ανανέωση του κουλοχέρη πλέον ο σκώληκας είναι από τα φαβορί για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος, άσε που άμα κλείσει και τους πρίτα βανγκέλι , ο γκουαρντιόλα θα ζητήσει μπάτζετ 300 εκατομύρια για να υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας ευρώπης

BIANCONERO

• Guest
Στοιχεια δεν ξερω και δε νομιζω να βγουν προς τα εξω, αλλα οποιος ειδε σημερινο εξωφυλο μετροσπορ καταλαβε οτι τα πραγματα ειναι ΜΑΥΡΑ κι ΑΡΑΧΝΑ!
Πλεον το παραμυθι τους τελειωσε και αναγκαστικα θα πρεπει να πουν την αληθεια (ασχετα βεβαια αν τα φορτωσουν ΟΛΑ στον πρωην κολλητο τους το Σκορδα).......Γεια σου ρε Σαουριδη Γατα..αντε λιγο ακομα να φατε κι απο το γηπεδο και μετα λουκετο να ησυχασουμε μια και καλη! Το κυνηγι του Κοντομηνα τωρα δικαιωνεται!

apostolos

• Guest
Είναι τόσο σιχαμένη φάρα, που μέχρι κι αυτόν τον Σκόρδα με έχουν κάνει κι έχω αρχίσει να τον λυπάμαι....

BIANCONERO

• Guest
Σιγα μην ειναι και για λυπηση! Μια οικογενεια ηταν..ας προσεχε στην τελικη!
Απλα καποιος μετα τη φετεινη χρονια επρεπε να ειναι το εξιλαστηριο θυμα..τοσα χρονια οποτε χρειαζοταν την πληρωνε ο προπονητης η καποιος παιχτης που βαφτιζονταν κακος! Και αυτοι εβγαιναν καθαροι αφου τα φορτωναν ολα σ'αυτον! Φετος ομως επειδη το παραμυθι δε θα επιανε και οι πιο πολλοι ξυπνουσαν χρειαστηκε να θυσιασει ο Σουπα3 το πιο αγαπημενο του προβατο..

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Μετά και τη σημερινή ανακοίνωση της απόκτησης του Θανάση Παπάζογλου αλλά και ενόψει της διαφαινόμενης απόκτησης του Victor Vitolo, θα ήθελα να καταθέσω στην νέα σκουληκο-σουπερο-σκυλο-διοίκηση της ΠΑΕ Ρούλης την εξής σοβαρή πρόταση:
 Έχει πλέον κάθε δικαίωμα (και θα αποκομίσει αγωνιστικά οφέλη αν το κάνει) σε όποιους παίκτες επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της να τονίζει ότι εφόσον διακριθούν με την κίτρινη φανέλα, έχουν μεγάλες πιθανότητες για μεταγραφή στη πραγματική ομάδα της πόλης, τον ΠΑΟΚ, αφού κάτι αποδεικνύεται και έμπρακτα. Με αυτόν τον τρόπο, να είναι σίγουροι ότι θα έρθουν και για αυτούς καλύτεροι παίκτες και καλύτερες μέρες... :wiggle2:
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Εγω με την σειρά μου θα ήθελα να ρωτήσω.

Πως γίνεται σαν παίκτης να σας έστελνε στην Β εθνική και σαν παράγοντας να .....σαν ξαναστέλνει στην Β εθνική?

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
Στοιχεια δεν ξερω και δε νομιζω να βγουν προς τα εξω, αλλα οποιος ειδε σημερινο εξωφυλο μετροσπορ καταλαβε οτι τα πραγματα ειναι ΜΑΥΡΑ κι ΑΡΑΧΝΑ!
Πλεον το παραμυθι τους τελειωσε και αναγκαστικα θα πρεπει να πουν την αληθεια (ασχετα βεβαια αν τα φορτωσουν ΟΛΑ στον πρωην κολλητο τους το Σκορδα).......Γεια σου ρε Σαουριδη Γατα..αντε λιγο ακομα να φατε κι απο το γηπεδο και μετα λουκετο να ησυχασουμε μια και καλη! Το κυνηγι του Κοντομηνα τωρα δικαιωνεται!

Το μονο που τους σωνει τωρα ειναι να βαλουνε ολους τους νομαρχες, δημαρχους, βουλευτες, ραβινους,μασωνους, τεκτονες, κλπ,, να πανε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, και αφου (αν τους δεχτει) ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ στον Ζαγορακη, ΝΑ ΤΟΝ ΙΚΕΤΕΨΟΥΝ μηπως και δεησεινα και παει να κανει καμμια ρυθμιση(ντεμεκ για τον ΠΑΟΚ), για να ΞΑΝΑΜΑΝΑΜΠΟΥΝ (για χιλιοστη φορα)και γλυτωσουν για  κανα 6μηνο...
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Την πόρτα του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Σίλβα Κλέιτον χτύπησε ο Άρης. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι «κίτρινοι» ζήτησαν με κάθε επισημότητα το δανεισμό του Βραζιλιάνου μεσοεπιθτικού, με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι και οι «πράσινοι» έδωσαν τη συγκατάθεσή τους!

Ακολούθως, οι Θεσσαλονικείς μίλησαν με τον παίκτη, προσφέροντάς του το ίδιο οικονομικά συμβόλαιο με εκείνο που προϋποθέτει η συμφωνία του με το «τριφύλλι». Η απάντηση του, όμως, ήταν αρνητική, μια και όπως φαίνεται δεν τον εξιτάρει η ιδέα να αγωνιστεί στην ομάδα της συμπρωτεύουσας.

Μένει να φανεί αν οι «κιτρινόμαυροι» προσπαθήσουν να μεταπείσουν τον 26χρονο άσο, ποντάροντας στο γεγονός ότι δεν υπολογίζεται από τον Χενκ Τεν Κάτε και εφόσον μείνει του χρόνου στην Παιανία οι ευκαιρίες που θα πάρει θα είναι λίγες.

http://www.sport-fm.gr/article/179292

σε λίγο δεν θα θέλουν να πάνε στην σκουλικοομάδα ούτε τα δεύτερα της λάρισας!!!

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Εδώ ρε φίλε ο άλλος προτίμησε να πάει στο νεοφώτιστο της Σεκούντα Ντιβιζιόν και άλλος στον νεοφώτιστο της Σούπερλίγκας.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
ξεπέρασαν τα 100 διαρκείας αυτοί???

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
εγω παλι επειδη ειμαι λατρης των αριθμων και της στατιστικης απλα ενημερωτικα θα σας αναφερω μια και επεσε στην αντιληψη μου οτι τελευταια φορα που τα σκουλικια πανυγηρισαν γκολ με αντιπαλο τον ΠΑΟΚ ηταν τον οκτωβριο του 2007..

και συνεχιζουμε...

Offline Suicidal

• Βασικός
τι θα γίνει ωρέ κάμπιες, θα τον κλείσετε επιτέλους τον Σμόλαρεκ
να ξέρουμε ποιός θα είναι ο 3ος μας επιθετικός την επόμενη saison ?
:P

(πλάκα πλάκα αυτό με τον Σμόλαρεκ δεν μπορώ να το καταλάβω!
 έχει χαζέψει εντελός? ρε ξέρει ΤΙ πάει να κάνει ?)
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

BIANCONERO

• Guest
http://www.metrosport.gr/archives/22588

"....Εκτός από τον Δάρλα, ο Άρης έχει καταθέσει ανάλογη πρόταση(γράφουμε σχετικά στο “Μ” ) και στον Κλέϊτον, ενώ φημολογείται ότι δεν αποκλείεται στο τραπέζι να πέσουν και μία-δυο άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών οι οποίοι βρίσκονται στη λίστα των μη απαραίτητων που έχει δώσει ή πρόκειται να δώσει από στιγμή σε στιγμή ο Τεν Κάτε .
Ο Παναθηναϊκός θέλει να διατηρήσει την “ανοιχτή πόρτα” που έχει με τον Άρη εκτός όλων των άλλων και εξαιτίας της σχέσης του Γιάννη Κόντη με τον Νίκο Πατέρα αλλά
και να για μην κόψει ούτε την τύχη ούτε την εξέλιξη κάποιων ποδοσφαιριστών για τους οποίους πιστεύει ότι μπορούν να εξελιχτούν...."

ΞΥΠΝΑΤΕ!!!! Η "ΑΚΑΔΗΜΙΑ" ΧΑΝΕΤΑΙ!!!!
Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΟΝΤΗ ΕΧΕΙ ΤΥΛΙΞΕΙ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ "ΤΣΙΚΟ" ΣΤΗ ΒΟΡΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ!!
Η ΝΕΑ ΠΡΑΣΣΙΝΗ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ Ο ΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ!
ΚΡΙΜΑ....ΚΡΙΜΑ....ΚΡΙΜΑ!
Η ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΜΑΣ, Η ΟΛΙΓΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΧΑΜΕΝΗ!! Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΝΑΣ ΠΡΟΛΑΒΕ!!

( Περα απο την πλακα..τι εγινε ρε ερπετα? Ο ΠΑΟΚ δεν ηταν με το Βαζελο? Αυτο δεν ελεγε το τελευταιο κεφαλαιο της προπαγανδας σας? Δεν αγορασε ο ..Βγενοπουλος 5.000 διαρκειας μας, μας εδωσε λεφτα για αχρηστους παιχτες..κτλ..κτλ? Τωρα ΕΡΜΟΙ, πως θα συνεχισετε να το ισχυριζεστε?
ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΥΣΗ, θα σας την πουμε εμεις..Χρησιμοποιειτε το Γκαγκατση, ξεχσνατε τα περι Βαζελου και κανετε σαν να μην τα ειπατε ποτε και ξαναγυριζετε στην προηγουμενη κατασταση οπου τις μετοχες του Π.Α.Ο.Κ τις εχει ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ!!
Αντε γελοιοι....λεγατε περσυ για το Δαρλα που ο ΠΑΟΚ τον απεκτησε με υποσχετικη μεταγραφης! Να δω πως θα δικαιολογησετε οτι φετος θα παρετε 3 παιχτες του Βαζελου δανεικους οχι με προοπτικη αποκτησης αλλα μονο για να ΨΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΥ!! )

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
Γκρασιάν: Δεν ξέρω καν τα χρώματα του Αρη! Μακάρι να με αγοράσει...

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=98183

«Ανυπομονώ να αγωνιστώ με την φανέλα του ΑΡΗ»

Ο Leandro Gracian στις πρώτες του δηλώσεις στο arisfc.gr  εξέφρασε την ανυπομονησία του να ντυθεί στα χρώματα του Θεού του Πολέμου: « Είμαι πολύ ικανοποιημένος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον ΑΡΗ. Πραγματικά ανυπομονώ να έρθω στην Θεσσαλονίκη και να αγωνιστώ με την φανέλα της νέας μου ομάδας. Έχω πληροφορηθεί αρκετά πράγματα για τον ΑΡΗ και την Θεσσαλονίκη και ειδικά τον κόσμο της ομάδας. Οι κερκίδες του γηπέδου και η ατμόσφαιρα θυμίζουν πολύ την Αργεντινή και το La Bombonera. Εύχομαι να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των ανθρώπων του ΑΡΗ και να δώσουμε πολλές χαρές στους φιλάθλους της ομάδας».

http://www.arisfc.gr/index.cfm?pid=2&view=detail&id=819

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
μηπως ειμαι σε φορουμ του ρουλη και δεν το ξερω....??? ???