Author Topic: Δεν βγήκε τυχαία το όνομα ....ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ  (Read 382895 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Ρε παιδιά..... ΕΛΕΟΣ πιο πολύ ενημέρωση έχουμε γι αυτες απο τον ΠΑΟΚ.

Να πάνε να γαμηθούνε. Πρέπει να το μάθουμε?

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
Οι περήφανοι αριανοί έχουν πάρει αμπάριζα τα πολιτικά γραφεία !!!!! Σκώληκες μουλωχτοί !!!

http://www.metrosport.gr/archives/21735

Απλα ο Γκιουλεκας ειναι και αυτος μεσα στον μηχανισμο τους για την αρπαγη του οικοπεδου της Θερμης..
Πασαρουν και μερικα για Κομνηνο και Πηλαδιο για καμουφλαρισμα για να φαινεται οτι ειναι "σειρα επαφων με φορεις του ποδοσφαιρου και της πολιτειας"....
Φυσικα ο κος Πετρουλακης περιμενει και αυτος στην γωνια για το "μερτικο" του..Τι δηλαδη...Τζαμπα καταναλωνε τοσα φυλλα για στηριξη των τωρινων φρουτων?
Εμεις απλα να προσεχουμε γιατι κατι αναλογο εκανε και σε μας με το σπρωξιμο σε Κατσαρη, για να παρει αργοτερα τα "δεδουλευμενα"...
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

bagos1

• Guest
η ιστοσελίδα του κλάμα fm 98,7 κάθε μέρα έχει μια στήλη που λέγεται παρε ναχεις  είναι τρομερό άμα την δει κανεις ότι κάθε μερα ασχολείται με τον ΠΑΟΚ τι για κουμπάρους, τι για παρασκήνιο και αλλες μαλακίες, πέρνουν αξία (νομίζουν ) ασχολούμενοι με την μεγαλύτερη ομάδα της πόλης.  Μου θυμίζει έναν παπάρα που είχε πάρει χτες τηλέφωνο τον ραπτόπουλο και του λέει
σκώλιξ- ραπτόπουλε ! είμαι αρειανός όλο για τον ΠΑΟΚ μιλάς
ραπ- καλά μίλα εσύ για τον άρη
σκώλιξ- Ο ΠΑΟΚ ραπτόπουλε.......................

Offline yioshi

• Κερκίδα
  • *
Πόσο μικρή ομάδα μπορεί να είσαι όταν ένας παίχτης προτιμάει το νεοφώτιστο ΠΑΣ, από 'σένα; Απλά ανύπαρκτος...

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=5&artId=270322&dt=28/05/2009

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ο Αρης έχασε τον Μενδρινό και θέλει τον Κλέιτον

Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Σύξυλους άφησε ο Κώστας Μενδρινός τους παράγοντες της ΠΑΕ Αρης απαντώντας χθες αρνητικά στην πρότασή τους. Ενώ όλα έδειχναν ότι απέμεναν τυπικές λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η συμφωνία των δύο πλευρών, αφού και ο ίδιος ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού δήλωνε ότι «η πρόταση του Αρη είναι πολύ καλή και βρισκόμαστε πολύ κοντά στο να συμφωνήσουμε», ξαφνικά χθες ήρθαν τα πάνω κάτω. Ο 24χρονος μέσος απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Αρη και ως αιτία φέρεται να επικαλέστηκε το ότι... «έχετε πολλές επιλογές στη μεσαία γραμμή και δεν βλέπω ότι θα έχω θέση βασικού»! Οι άνθρωποι του Αρη προσπάθησαν να τον μεταπείσουν, αλλά μάταια. Ο πραγματικός λόγος όμως ήταν άλλος, καθώς χθες ο Μενδρινός ταξίδεψε στα Γιάννενα προκειμένου να συμφωνήσει με τον νεοφώτιστο στη Σούπερ Λίγκα ΠΑΣ.

Offline toy

• Αλλαγή
Επειδή είστε κακεντρεχείς και κακοπροέραιτοι όλοι εσείς οι ΠΑΟΚτσήδες και πάτε να κάνεται γαργάρα την μεγάλη ανανέωση όλων των επόχών, σας λέω ότι ο Ευθύμης Κουλοχέρης ανανέωσε με την ομάδα της παπαναστασίου.
Επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτός ήταν ο λόγος που ο Γκουαρντιόλα φορούσε εχθές μαύρη γραβάτα ώς ένδειξη πένθους για την απώλεια του μεγάλου αυτού παίκτη.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline nf

• Αποστολή
  • **
Το μεγάλο πρόβλημα και ίσως αποδειχτεί καθοριστικό για την επόμενη σεζόν είναι ότι η αεκ44 πήρε μέσα από τα χέρια μας τον Καράμπελα. Το πρόβλημα διογκώνεται γιατι σε κάνα 2 χρονάκια η αξία πώλησης του παίκτη θα ξεπεράσει ίσως τα 10εκ. Ο Σιλβίνιο χτές που βλέπαμε στην Μπάρτσα είναι ήδη 35 ετών οπότε ...ποιος ξέρει????
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
Πόσο μικρή ομάδα μπορεί να είσαι όταν ένας παίχτης προτιμάει το νεοφώτιστο ΠΑΣ, από 'σένα; Απλά ανύπαρκτος...

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=5&artId=270322&dt=28/05/2009

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ο Αρης έχασε τον Μενδρινό και θέλει τον Κλέιτον

Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Σύξυλους άφησε ο Κώστας Μενδρινός τους παράγοντες της ΠΑΕ Αρης απαντώντας χθες αρνητικά στην πρότασή τους. Ενώ όλα έδειχναν ότι απέμεναν τυπικές λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η συμφωνία των δύο πλευρών, αφού και ο ίδιος ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού δήλωνε ότι «η πρόταση του Αρη είναι πολύ καλή και βρισκόμαστε πολύ κοντά στο να συμφωνήσουμε», ξαφνικά χθες ήρθαν τα πάνω κάτω. Ο 24χρονος μέσος απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Αρη και ως αιτία φέρεται να επικαλέστηκε το ότι... «έχετε πολλές επιλογές στη μεσαία γραμμή και δεν βλέπω ότι θα έχω θέση βασικού»! Οι άνθρωποι του Αρη προσπάθησαν να τον μεταπείσουν, αλλά μάταια. Ο πραγματικός λόγος όμως ήταν άλλος, καθώς χθες ο Μενδρινός ταξίδεψε στα Γιάννενα προκειμένου να συμφωνήσει με τον νεοφώτιστο στη Σούπερ Λίγκα ΠΑΣ.

ο ανθρωπος  ειχε να επιλεξει αναμεσα σε δυο νεοφωτιστες ομαδες,,,,τελικα επελεξε την καλυτερη...που το παραξενο!!
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ  ΚΑΛΑ....

Offline maria-mtb

• Βασικός
σημερα πηγα να παρω γυαλια ηλιου,  μου βγαζει ενα κομματακι πολυ ωραιο, μου εκατσε κουτι, το γυρναω στο πλαι κιτρινη η μαρκα, κιτρινα κ τα πλαινα του σκελετου.
παρ' το απο εδω του λεω το κιτρινιαρικο, ωραιο σχεδιο, αλλα οχι!
μετα μου βγαζει ενα κομματι μαρκας 3 GUYS...
ρε , του λεω πας καλα? απο το κιτρινιαρικο με βγαζεις το super 3?

ρε κοπελια μου λεει, τι σχεση εχει αυτο?
δεν μιλαω, ανοιγω το πορτοφολι μου, το βγαζω το διαρκειας.
βαζελος αυτος, μενει καγγελο, θυρα 4??!!, μου λεει...

τεσπα, καταληγουμε στο γυαλι, παει στο παταρι ψαχνει, ψαχνει, κ μου φερνει την καταλληλη θηκη

και μου λεει, ελπιζω να σε ικανοποιησε το καταστημα μας κ να μην το σπασεις. τετοιο αλλεργικο ανθρωπο με το κιτρινο πρωτη φορα βλεπω!
 :P :P :P

Offline gagas

• Αλλαγή
η 3 guys ειναι χορηγος της ομαδας..επρεπε να τα παρεις..

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
τον άφησαν να πάει στο γιάννενο γιατί βρήκαν καλύτερο παίκτη!!! έτσι είπε ένας εβραίος το πρωί σε ένα ράδιο!!! δεν ανακοινώνουμε λέει κανέναν παίκτη γιατί εμείς κωλυσιεργούμε επειδή σε κάθε θέση λέει που χρειαζόμαστε κάποιον παίκτη όταν πάμε να κλείσουμε τον έναν σκεφτάμαστε κάπποιον άλλον που μας προτείνουν καλύτερο και το καθυστερούμε!!! Τέτοιο δούλεμα που τους ρίχνουν δεν έχει ξαναγίνει !!! αντί να τους πούνε ότι δεν υπάρχει σάλιο , ότι χρωστάνε και στα πουλιά που πετάνε πάνω από το μήλο τους γεμίζουν ακόμη περισσότερες προσδοκίες!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
μην ασχολειστε ρε μαγκες με τους ανυπαρκτους...πλεον εχουμε αλλαξει επιπεδο και θα ασχολουμαστε μαζι τους μονο για οσο τους αξιζει...δηλαδη για 2 ενενηνταλεπτα την χρονια.και πολυ τους ειναι....

Offline nf

• Αποστολή
  • **
ρε συ joker-4 συμφωνώ μαζί σου αλλά όπως και να το κάνουμε έχουν πολύ πλάκα, δεν γίνεται να κρατηθείς να μην γράψεις ρε γαμώτο.....
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
Εφαγε και σουτι ο Τσαλτιδης απο το ραδιο τους..Το πανε για κλεισιμο...

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Τώρα θα γυρίσει να φάει εκεί που έφτυσε ή να περιμένουμε να τον ακούσουμε σε κανέναν μουσικό γαλαξία να κάνει ραδιο-προξενιά..?

BIANCONERO

• Guest
Θα γυρισει να φαει εκει που εφτυσε! Ειναι μανουλες σ'αυτο.....Ετσι που ειναι στρογγυλος οτι πρεπει για κωλοτουμπες!
αλλωστε κι ο Σουπα Κρυα ακουγεται οτι την παει για επιστροφη στο λιμπερο!!!!

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
ο χοντροτσαλτίδης έφυγε γιατί πήρε το γραφείο τύπου της παε χάρης!!! τι νομίζεται τζάμπα έκανε τον πόντιο πιλάτο τόσο καιρό?? τον πήρε ο σκόρδας από τον μετρουλάκη και τον έκανε διευθυντή, τώρα τον παίρνει ο σαουρίδης και τον κάνει υπάλληλο της παε χαρης!!! Αυτό θα πει οικογενειακή γαλούχηση!!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline KATISI4

• Αλλαγή
εγω μαλλον οικογενειακη μαλακια θα το ελεγα............

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
                                         ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΞΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ
  Εκανε ολες τις απαραιτητες ΕΡΠΕΤΙΚΕΣ ενεργειες και ΠΑΝΑΞΙΑ μπηκε στο CLUB TΩΝ ΣΚΟΥΛΗΚΙΩΝ....

"Καλα κανουν και μας λενε σκουληκια..Γιατι ΕΙΜΑΣΤΕ σκουληκια..."
                                                         (Σπυρου,πρωην προεδρος σκουληκιων..)

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
ο χοντροτσαλτίδης έφυγε γιατί πήρε το γραφείο τύπου της παε χάρης!!! τι νομίζεται τζάμπα έκανε τον πόντιο πιλάτο τόσο καιρό?? τον πήρε ο σκόρδας από τον μετρουλάκη και τον έκανε διευθυντή, τώρα τον παίρνει ο σαουρίδης και τον κάνει υπάλληλο της παε χαρης!!! Αυτό θα πει οικογενειακή γαλούχηση!!!!

αντε και σε ανωτερα..και συντομα προξενος του ισραηλ στην θεσσαλονικη...χαχαχαχα

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
÷á÷á÷á÷á 10 ìÝñåò Ý÷ïõí ðïõ êõêëïöïñÞóáí  ôá äéáñêåßáò ôïõò  êáé äåßôå  ôé ãñáöåß    ï Åâñáßïò  óôï forum ôïõ super market....

http://img35.imageshack.us/img35/9081/skouliki.jpg

ðñïâëÝðù ðÜëé íá ìáò æáëßæïõí ôá áñ÷éäéá  üëï ôï êáëïêáßñé   …8000 äþóáìå èá ëÝåé ï Ýíáò… 15000 äþóáìå èá ëÝåé ï Üëëïò..   áëëÜ üôáí Ýñèåé ôï ìåôáîý ìáò ìáôò  èá åêäþóïõí 20000 åéóéôÞñéá.. êáé  öõóéêÜ ðÜëé äåí èá êáôáöÝñïõí íá ôá ðïõëÞóïõí ….