Author Topic: Δεν βγήκε τυχαία το όνομα ....ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ  (Read 383075 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

dimos8enis

• Guest
Απ: Δεν βγήκε τυχαία το όνομα ....ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ
« Reply #3000 on: January 12, 2009, 23:34:04 »
τι εννοεις?
μου θυμισες κατι βεβαια αν και οφ τοπικ, για τους "ποντικους" μεσα στην ΠΑΕ...

nanananas-4-

• Guest
« Reply #3001 on: January 12, 2009, 23:38:47 »
πολλα φιλε.....να προσεξουμε το παιχνιδι τησ τεταρτης γιατι αν το χασουμε χαθηκαμε.και τελειωσαν ολα για φετος.και θα παει ακομα μια χρονια χαμενη.....

dimos8enis

• Guest
« Reply #3002 on: January 12, 2009, 23:41:56 »
δεν ειμαι της μηδενιστικης νοοτροπιας, οποτε διαφωνω. δεν τελειωσαν ολα

reset4

• Guest
« Reply #3003 on: January 13, 2009, 00:48:11 »
πολλα φιλε.....να προσεξουμε το παιχνιδι τησ τεταρτης γιατι αν το χασουμε χαθηκαμε.και τελειωσαν ολα για φετος.και θα παει ακομα μια χρονια χαμενη.....

φιλαράκι δες λίγο πρώτα εδώ τι έγραφες http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,8420.msg232122.html#msg232122

τώρα τι έγινε ζαλίστηκες απο την κορυφή?? μην τα μηδενίζεται όλα ρε μάγκες..
σίγουρα το κύπελλο είναι ο ποιο εφικτός στόχος του ΠΑΟΚ, αλλα μην ξεχνάμε που είμασταν πριν από ένα χρόνο..

ΟΛΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ, ΟΧΙ ΤΩΡΑ, ΧΘΕΣ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #3004 on: January 13, 2009, 00:58:44 »
Μην εισαι σιγουρος...Δεν ειναι 100% εξακριβωμενο οτι ειναι μουφα...Μπορει και να τις φας τελικα... ;D ;D Ολα να τα περιμενεις απο ασπονδυλα... ;)

αφου κανει κρα απο χιλιομετρα οτι ειναι μουφα  ;D
υπήρχε περίπτωση να στηνανε τετοια σελιδα? οπου θα έδειχναν και βίντεο με τα πανιά των ιερολοχιτών? ?
θα μου πεις εδώ κάνουν τόσα και τόσα, εκστασιασμένοι χορεύουν, αρκετά αισθησιακά θα έλεγα, τα συνθήματα τους ,  έχουν τρυφερές στιγμές μέσα στα γήπεδα κοιτάζοντας τη δύση του ηλίου ... γενικώς έχουν μια συμπεριφορά που σε προβληματίζει και σε ανησυχεί για τους γύρω σου όταν τους αντικρίζουν.
ολα να τα περιμένεις    ;D

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3005 on: January 13, 2009, 01:06:07 »
Να ρωτήσω τα πανια αυτα καήκανε ? των νεροχύτων γιατι δεν το είχα δει το μας αλλα έμαθα απο αδερφό οτι ηταν αρκετά

JamaicaN

• Guest
« Reply #3006 on: January 13, 2009, 01:09:02 »
ΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΙΑ?
ΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΙΑ?
ΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ?

ΠΗΡΑΝ ΦΩΤΙΑ!
ΠΗΡΑΝ ΦΩΤΙΑ!
ΠΗΡΑΝ ΦΩΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

kostas4

• Guest
« Reply #3007 on: January 13, 2009, 01:38:58 »
Στείλτε email στο victims@arisultras.gr και θα σας απαντήσουμε άμεσα σχετικά με τα διαδικαστικά της συμμετοχής σας ή τυχών ερωτήσεις.

victims??αχαχαχαχα :extralaugh: :extralaugh: :aspromayro: :biggrin:

ρε αυτοι που εκαναν αυτο το site εχουν τεραστιο ταλεντο!!!εχω πεθανει στο γελιο!!

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #3008 on: January 13, 2009, 01:45:50 »
Να ρωτήσω τα πανια αυτα καήκανε ? των νεροχύτων γιατι δεν το είχα δει το μας αλλα έμαθα απο αδερφό οτι ηταν αρκετά

Ηταν περιπου ολη η 4 γεματη με πανια μπλουζες κασκολ του ερπετου και ολα γιναν σταχτη......

bagos1

• Guest
« Reply #3009 on: January 13, 2009, 10:20:15 »
σίγουρα θα υπάρχουνε και άλλα....................

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #3010 on: January 13, 2009, 11:12:10 »
εγω τα καταλαβαινω τα παιδια και νομιζω οτι ειναι μια αξιεπαινη προσπαθεια το victims@arisultras.gr ......εδω και ποσα χρονια εχουν τραβηξει παρα πολλα, και καποιος θα πρεπει να δωσει μια βοηθεια σ αυτους τους ανθρωπους......

ενταξει ΠΑΟΚ ειμαστε αλλα και τα θετικα των σκουληκιων να λεγοντε....πονεμενοι ανθρωποι ειναι που φοβουνται να πανε στο γηπεδο τους μην τις φανε......

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

bagos1

• Guest
« Reply #3011 on: January 13, 2009, 11:45:38 »
άμα έχουνε πρόβλημα να αφήσουνε τον μανδύα του οπαδού -επαναστάτη -μεγαλοπαράγοντα - επιχειρηματία και ας πάνε στον πιπερόπουλο και στον Ασκητή μέχρι τότε η σφαλιάρα θα συνεχίσει να πέφτει (δεν αναφέρομαι σε επισόδεια)

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #3012 on: January 13, 2009, 11:49:16 »
εγώ απο περιέργεια έστειλα ένα μύνημα στο εν λόγω μειλ victims@arisultras.gr και περιέγραφα με κάθε λεπτομέρεια το δράμα μου.
πρέπει να αναγνωρίσω πως η υπηρεσία λειτούργησε άψογα, ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμά μου για υποστήριξη. Μέσα σε μια ώρα ήρθε στο χώρο μου ειδική ομάδα επιστημόνων αποτελούμενη απο ορθοπαιδικό, παθολόγο και γυναικολόγο  ;D
Η πολυτιμότερη όμως βοήθεια πρέπει να ομολογήσω ήρθε απο το ψυχολόγο των ultras   προσφέροντάς μου χρήσιμες συμβουλές καθώς και μια αφίσα του αξέχαστου κούη και μια φανέλα του λαμπριάκου για περαιτέρω ψυχολογική ντόπα.
Σημασία έχει πως πλεον ειμαι καλα  ;D

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3013 on: January 13, 2009, 11:53:21 »
εγω τα καταλαβαινω τα παιδια και νομιζω οτι ειναι μια αξιεπαινη προσπαθεια το victims@arisultras.gr ......εδω και ποσα χρονια εχουν τραβηξει παρα πολλα, και καποιος θα πρεπει να δωσει μια βοηθεια σ αυτους τους ανθρωπους......

ενταξει ΠΑΟΚ ειμαστε αλλα και τα θετικα των σκουληκιων να λεγοντε....πονεμενοι ανθρωποι ειναι που φοβουνται να πανε στο γηπεδο τους μην τις φανε......

:prosk:

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #3014 on: January 13, 2009, 19:46:21 »
απο το φορουμ:

Σε αυτό το Topic θα αναρτούνται οδηγίες και συμβουλές ώστε να μπορεί ο καθένας να προφυλάσει τον εαυτό του.

- Πάντα ξεκινάμε με μεγάλη παρέα για το γήπεδο, λίγη ώρα πριν αρχίσει το ματς (αυτήν την ώρα πάνε οι περισσότεροι άρα ελαχιστοποιούμε την πιθανότητα να απομονοθούμε)

- Δεν φοράμε τίποτα κίτρινο μέχρι να φτάσουμε πολύ κοντά στο γήπεδο ή μόλις απομακρυνθούμε από αυτό

- Έχουμε πάντα έτοιμη δικαιολογία αν μας ρωτήσει κανείς τι γυρεύουμε εκεί (πχ σε στάση κλπ)

- Φεύγουμε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα (και αν είναι δυνατών κανά πεντάλεπτο νωρίτερα)

- Δεν επιλέγουμε την πιο σύντομη διαδρομή αλλά την πιο ασφαλή
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

mpougatsas

• Guest
« Reply #3015 on: January 13, 2009, 21:33:26 »
οι τυποι δεν παίζονται, έχουν φτιάξει σύλλογο θυμάτων βίας οι γελοίοι. μπητε να γελάσετε, έχει καταπληκτικο υλικο το σαιτ αυτό (www.arisultras.gr)

άνοιξε και το φόρουμ..
http://arisultras.forumotion.com/   
   είμαι περίργος να ακούσω τις απόψεις των σκουλικιών ;D ;D

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3016 on: January 13, 2009, 21:42:27 »
o Μοντερειτορ ποιος είναι ο λαγός 3? χαχαχαα

Admin καλά δεν υπάρχει υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος ώστε να μαζέψει απο δω μέσα τα σκουπίδια?
Ωφείλεις για το καλό του ΑΡΗ να δώσεις τις ip στις αρμόδιες υπηρεσίες και να μας αφήσουν ήσυχους!

Μην ξεχνιόμαστε...
« Last Edit: January 13, 2009, 21:57:54 by Davids4 »

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #3017 on: January 13, 2009, 21:57:29 »
κορυφαίο! ! ! χα χα χα

Θα ήθελα ο admin να είναι σοβαρός με κάθε χρήστη που μολύνει το forum μας. Δε μπορεί να μπαίνει το κάθε γυφτάκι και να κανει χαβαλε μαζί μας!!!!
Κουφαλες ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ αυριο θα μιλήσει!
Admin καλά δεν υπάρχει υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος ώστε να μαζέψει απο δω μέσα τα σκουπίδια?
Ωφείλεις για το καλό του ΑΡΗ να δώσεις τις ip στις αρμόδιες υπηρεσίες και να μας αφήσουν ήσυχους!

ΑΡΙΑΝΑΡΑ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΑΡΗΣ και δεν ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑΑΑΑ

ARIS PANTOY AFENTIKO KAI STO NOTO

Offline taz_4_trikala

• Αποστολή
  • **
« Reply #3018 on: January 13, 2009, 23:30:40 »
Ο λαός του Αρη πρέπει να συστρατευτεί με τους θεσμούς του κράτους (Αστυνομία, εισαγγελία, πολιτική εξουσία), όπως κάνει η διοίκηση μας για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στο προβλήμα της βίας που συχνά βιώνουμε, από τους δολοφόνους οπαδούς του ΠΑΟΚ.
Ζητάμε από την Αστυνομία
Α,β,Γ,Δ,Ε.....

μη μου πεις οτι αυτο ειναι ανακοινωση γιατι θα φαω τις τριχες μου ξερεις απο που

εγω δεν ειδα το σαιτ ρε παιδια και αληθεια το πιστεψα!
παλι καλα που ειναι μουφα γιατι θα ηταν μαλακια να φαω τις τριχες μου ξερεις απο που

παντως τα σκουλικια στα Τρικαλα το Σαββατο χαρη στους Ασφαλιτες και τους ζηταδες την γλιτωσαν... αφησανε και ενα σκωλικα πισω, τυχερο το παλικαρι τον πηρανε οι μπατσοι παραμασχαλα... αλλα να φωναζουν ειμαστε οπαδοι του Αρη και ζηταμε βοηθεια??? χαχαχαχαχχαχαχα