Author Topic: Δεν βγήκε τυχαία το όνομα ....ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ  (Read 385053 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsag

• Αλλαγή
Απ: Δεν βγήκε τυχαία το όνομα ....ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ
« Reply #2820 on: December 02, 2008, 14:09:16 »
Συμφωνώ απόλυτα με Bayern4. Όσο ασχολούμαστε μαζί τους τόση αξία τους δίνουμε. Τις απαντήσεις θα τις παίρνουν εκεί που πρέπει
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

peja_4

• Guest
« Reply #2821 on: December 02, 2008, 14:16:49 »
Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΛΗΚΙΩΝ
ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.
ΟΣΟ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ
ΤΟΣΟ ΘΑ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ.
ΟΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ
ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΟΝΤΡΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.
ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #2822 on: December 02, 2008, 14:18:24 »
Κοίτα από τα λίγα οικονομικά που ξέρω μπορώ να πώ τα εξής για τα ψέματα που γράφουν. Α) Δεν ειναι αρνητικά σύμφωνα με τον ισολογισμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα ίδια κεφάλαια καθώς δηλώνονται μια και σωστά οπως έχει πει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσμετρόνται και αυτά της επικείμενης ΑΜΚ.Συνεπώς τα 112000 ευρώ είναι το σωστό θετικό νούμερο. Ο νόμος περί ΑΕ μιλάει περί θετικής τιμής Καθαρής Θέσης και περί θετικής τιμής ιδίων κεφαλαίων εκτός πολλών άλλων.Β) Τα δύο εκατομμύρια ευρώ φαίνονται στην μείωση των ζημιών απο 23.000 σε 21.000 Γ) Δημοσιευμένος ο ισολογισμός της παε σκουλήκι που βρίσκεται μπορούν να μας πουν (πλην του ΦΕΚ αναγκαστικά ελπίζω) γιατί εδώ από το κόμπλεξ τους και την φαυλοκρατία τους δεν δημοσιεύουν ούτε των αριθμό των διαρκείας τους  τον ισολογισμό τους θα δημοσιεύσουν. Δ) Αφού ειναι τοσο καθαρός ο ισολογισμός σκουλήκι γιατι δεν τον βάζουν δίπλα στου ΠΑΟΚ κατα αντιπαραβολή να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκκος?
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #2823 on: December 02, 2008, 15:15:37 »
Καταρχην η απαντηση γιατι ανεβασαν ΜΟΝΟ σε 15.000 αυτους που ηταν χθες μπορει να δοθει μονο απο τους ιδιους. Για την ακριβεια απο ενα γνωστο μου σκουλικι (σκουλικι που μπορεις να συζητησεις, κ οχι τυφλο σουπερα) που ηταν χθες στο ματς και στην ερωτηση μου "ποσοι ησασταν" μου απαντησε "γυρω στις 9-10 χιλλιαδες". Θεωρωντας λοιπον οτι ενας οπαδος (ακομα κ εμεις) λεει παντα το ανωτερο νουμερο που μπορει να εχει το γηπεδο, ειναι αδυνατο να φανταστεις πως γινεται τα εισητηρια να ηταν 12.500...στην επισημανση μου αυτη λοιπον μου απαντησε οτι "απ οτι καταλαβα πρεπει να δηλωνονται και τα διαρκειας που εχουμε κοψει ασχετως αν ερχονται στο γηπεδοι σε καθε ματς"!!
Τωρα αν ισχυει αυτο και με ποια λογικη μπορει να κανει ο σκορδοντιατρος κατι τετοια (περα απο το να παιρνουν τη χαρα οτι εχουν κοσμο) δεν ξερω...

Οσο για τη διαιτησια..3ο ματς στα τελευταια 4 που ο αντιπαλος εχει τρομερα παραπονα απο διαιτησια...Θρασυβουλος-Ξανθη-Πανσερραικος. Σε ολα αλλοιωση αποτελεσματος και εξτρα βαθμοι στο σακουλι..
Γνωμη μου οτι θα συνεχιστει. Στην Αθηνα εχουν αποφασισει ποιος ειναι ο εχθρος εδω πανω και με ποιον ΑΚΙΝΔΥΝΟ πρεπει να συμμαχισουν για να κοψουν τη φορα του πρωτου! Απλα πραγματα...

Κατα τη γνωμη μου ο ρουλης "φουσκωνει" κατα 3-4 χιλιαδες τα εισητηρια που δηλωνει σε σχεση με αυτους που πραγματικα ειναι στο γηπεδο.
Εμεις αντιθετα δηλωνουμε 4-5 χιλιαδες λιγοτεερα κομμενα εισητηρια σε σχεση με τα "κομματια" που ειναι στο γηπεδο.
Δε ξερω γιατι εμεις το κανουμε αυτο. Ουτε γι αυτους ξερω. Φανταζομαι -χωρις να ειμαι σιγουρος-πως προτιμουνε να αγοραζουν οι ιδιοι τα εισητηρια τους, να αποδιδουν το ΦΠΑ με ανταλλαγμα περισσοτερο κομματι απο τα τηλεοπτικα του χρονου.

ΥΓ: απο χθες μεχρι σημερα ακουσα 3 ΦΟΡΕΣ στο λιμπερο και 2 ΦΟΡΕΣ στον εξτρασπορ οτι συμφωνα με ερασιτεχνικο βιντεο που σηκωθηκε στην ιστοσελιδα του σουπα 3 αποδεικνυεται οτι δεν υπαρχει οφσαιντ και το γκολ ειναι εγκυρο. Πω πω ρε πουστη μου οργανωση....

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #2824 on: December 02, 2008, 15:18:32 »
Που να δεις και τοι βιντεο χομο....

Ο ορισμος της αντικειμενικοτητας....γελανε κι οι πετρες..και τα τουβλα
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

trelos sporos

• Guest
« Reply #2825 on: December 02, 2008, 16:12:42 »
Καταρχην η απαντηση γιατι ανεβασαν ΜΟΝΟ σε 15.000 αυτους που ηταν χθες μπορει να δοθει μονο απο τους ιδιους. Για την ακριβεια απο ενα γνωστο μου σκουλικι (σκουλικι που μπορεις να συζητησεις, κ οχι τυφλο σουπερα) που ηταν χθες στο ματς και στην ερωτηση μου "ποσοι ησασταν" μου απαντησε "γυρω στις 9-10 χιλλιαδες". Θεωρωντας λοιπον οτι ενας οπαδος (ακομα κ εμεις) λεει παντα το ανωτερο νουμερο που μπορει να εχει το γηπεδο, ειναι αδυνατο να φανταστεις πως γινεται τα εισητηρια να ηταν 12.500...στην επισημανση μου αυτη λοιπον μου απαντησε οτι "απ οτι καταλαβα πρεπει να δηλωνονται και τα διαρκειας που εχουμε κοψει ασχετως αν ερχονται στο γηπεδοι σε καθε ματς"!!
Τωρα αν ισχυει αυτο και με ποια λογικη μπορει να κανει ο σκορδοντιατρος κατι τετοια (περα απο το να παιρνουν τη χαρα οτι εχουν κοσμο) δεν ξερω...

Οσο για τη διαιτησια..3ο ματς στα τελευταια 4 που ο αντιπαλος εχει τρομερα παραπονα απο διαιτησια...Θρασυβουλος-Ξανθη-Πανσερραικος. Σε ολα αλλοιωση αποτελεσματος και εξτρα βαθμοι στο σακουλι..
Γνωμη μου οτι θα συνεχιστει. Στην Αθηνα εχουν αποφασισει ποιος ειναι ο εχθρος εδω πανω και με ποιον ΑΚΙΝΔΥΝΟ πρεπει να συμμαχισουν για να κοψουν τη φορα του πρωτου! Απλα πραγματα...

Κατα τη γνωμη μου ο ρουλης "φουσκωνει" κατα 3-4 χιλιαδες τα εισητηρια που δηλωνει σε σχεση με αυτους που πραγματικα ειναι στο γηπεδο.
Εμεις αντιθετα δηλωνουμε 4-5 χιλιαδες λιγοτεερα κομμενα εισητηρια σε σχεση με τα "κομματια" που ειναι στο γηπεδο.

Δεν δηλώνουμε λιγότερους απλά στην 4 με καθε εισητηριο περνανε 2 ατομα ενω το τουρνικε καταγραφει εναν. ετσι εχουμε παντα 4-5 χιλ παραπανω.

Offline neapolitis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2826 on: December 02, 2008, 17:43:32 »
 Όλο κλαίγεστε ότι και καλά πολύ τους δίνουμε σημασία,  και μην ασχολείστε με αυτούς και και και.. 

και όλο μένει ψηλά το θέμα..  και όλο γράφετε..  και όλο γεμίζετε πόστς τις σελίδες για την Κάμπια..

:tikitaka:

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #2827 on: December 02, 2008, 18:37:46 »
http://www.sport-fm.gr/article/156532

Το τεκμήριο της αθωότητας

Η αμφιβολία είναι υπέρ του επιθετικού. Και στην προκειμένη περίπτωση και υπέρ του επόπτη. Οταν μου είπαν ότι υπάρχει ένα βίντεο στο site του Σούπερ 3, στο οποίο φαίνεται ότι ο Κόκε καλύπτεται στη φάση του πρώτου γκολ του Αρη, ομολογώ ότι χαμογέλασα. Μετά, όμως, κάθισα και το είδα. Και το ίδιο πρέπει να κάνει κι ο Ψυχομάνης, γιατί όπως φαίνεται στο βίντεο ο Νικολακόπουλος έχει δίκιο! Επειδή η κάμερα έχει τοποθετηθεί στο ύψος της μεγάλης περιοχής για να τραβάει πλάνα από την εξέδρα και τον λαό που τραγουδάει, η λήψη είναι απόλυτα διαφωτιστική: ο Κόκε καλύπτεται κι αυτό το ξέρουν και οι σέντερ μπακ του Πανσερραϊκού που μαλώνουν για το ποιος τον άφησε ελεύθερο. Δείτε το στο Youtube, αξίζει τον κόπο.

Γελανε τα κολοκυθια γελανε και οι πετρες γελανε και οι χαχες
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

MetroStar

• Guest
« Reply #2828 on: December 02, 2008, 18:54:58 »
Tα σκουλίκια γιατί ασχολούνται τόσο μαζί μας? Έκατσαν και ανέλυσαν όλον τον ισολογισμό μας με τους οικονομικούς τους συμβούλους για βγάλουν τα συμπεράσματα τους!!!ΤΟΣΗ ΜΙΖΕΡΙΑ????

Γελαστε http://www.super3.gr/news_article.asp?id=5837 (Φυσικα δεν προκειτε να δημοσιευσω το κείμενο)

Και οχι μονο ασχολουνται αλλα εχουν και πρωτοσελιδο θεματα του ΠΑΟΚ στην εισαγωγη του κωλοσάιτ τους απο το οποιο μπαίνω σε incognito mode για να μην με καταγράφει στους επισκέπτες και δίνω τροφή στην προπαγάνδα τους.

Offline tziko-4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2829 on: December 02, 2008, 18:57:34 »
Äáëïýêáò (Èñáóýâïõëïò – ÐÁÏÊ 1-2). Ïôé Ý÷åé åýêïëç ôçí êÜñôá –åéäéêÜ öÝôïò– óáò ôï '÷á ãñÜøåé. Äåí ðåñßìåíá, üìùò, ôÝôïéåò áíïçóßåò üðùò áõôÝò ðïõ Ýêáíå óôçí áðïâïëÞ ôïõ Áëâåò êáé ôïõ Ãêáñóßá: êáé óôéò äõï áðïöÜóåéò êÜíåé ðïëéôéêÞ. Ôï üôé äåí åßäå ôï ÷Ýñé–ðÜóá ôïõ Ñüêêá äåí ôïí áèùþíåé, üðùò êáé ç ìç áðïâïëÞ ôïõ ÌÜñêïò Áíôüíéï. ×áñéóôéêü ôï 7,40 ðïõ ôïõ 'âáëå ï ÊïõêëÜêçò.

http://www.sport-fm.gr/article/156532

Må ôï óôáíéü íá ðïýìå üôé åõíïÞèçêå ï ÐÁÏÊ áêüìç êáé óå Ýíá ôÝôïéï ðáé÷íßäé.....

ÐñáãìáôéêÜ áðýèìåíï ôï êüìðëåî ôïõ áðÝíáíôé óôïí ÐÁÏÊ...
« Last Edit: December 02, 2008, 20:38:11 by Capricorn »
ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΗΜΑΘΙΑ...

DimNaoussa

• Guest
« Reply #2830 on: December 02, 2008, 19:02:56 »
http://www.aris-lyon.org/

παραρτημα SUper 3 αγιουαθανασιου στην Γαλλια...ιστοσελιδα για ''πολυ αντρες''...

Bayern4

• Guest
« Reply #2831 on: December 02, 2008, 21:39:36 »
Όλο κλαίγεστε ότι και καλά πολύ τους δίνουμε σημασία,  και μην ασχολείστε με αυτούς και και και.. 

και όλο μένει ψηλά το θέμα..  και όλο γράφετε..  και όλο γεμίζετε πόστς τις σελίδες για την Κάμπια..

νεαπολιτη, ειναι καταντια αυτο που ζουμε(να ασχολουμαστε ως λαος σε καθημερινο επιπεδο με αυτους σα σκουληκια)
εγω αν ημουν mod, θα εκανα delete αυτη την ενοτητα.

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #2832 on: December 02, 2008, 21:41:14 »
καμμια γκομενα δεν αξιζει να της δινεις τοση σημασια για της δινεις και αξια μετα.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

bagos1

• Guest
« Reply #2833 on: December 03, 2008, 00:23:12 »
το να κάτσω να εξηγήσω για τις μαλακιες που γραφουνε τα σκουλίκια για τον ισολογισμό μας είναι περιττό, όλο ανακρίβειες και ερμηνίες κατα το δοκούν που δεν έχουνε σχέση, τρέμουνε στην ιδέα οτι το θέμα του αρθρου 44 ξανα ανήγει μετά τα στοιχεία για πλαστογραφίες όσον αφορά τα χρέη προς τον ερασιτέχνη τους και θελουνε να πιαστούνε πάνω μας για να επιπλέυσουνε, αλήθεια γιατι ο ισολογισμός της παε ρούλης δεν δημοσιευτηκε σε εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας αλλα σε εφημεριδα του στυλ παπαναστασιακα νέα?? τι εχουνε να κρύψουνε?? αλήθεια απο τον ισολογισμό της παε ρούλης προκύπτουν πράγματα που δηλώνουνε την αλήθεια οτι ο προεδρος και το Δ.Σ της παε αμοίβονται πλουσιοπάροχα αυτή είναι η αρειανοσύνη σας?? που ειναι ο αγνός και ανιδιοτελής προεδρος που υποθήκευσε το σπίτι του για να μπει μπροστα?? ολο στον βωμό του χρήματος..................
ΥΓ και για να μην τρώτε παπα ο σκόρδας δεν έχει ούτε κεραμίδι στο ονομά του μόνο ένα λιντάκι 50 κυβικών το οπελ αγκίλα που οδηγεί στην παε αρης ανήκει

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2834 on: December 03, 2008, 00:42:08 »
Παιδιά μια βοήθεια. Ψάχνω να βρώ βίντεο από εκείνο το επικό πέναλτυ με τον λεβαδειακό με το οποίο νίκησε 3-2 ο ρούλης την πρώτη κάθοδο στην φυσική τους θέση (1997)
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

xristos4

• Guest
« Reply #2835 on: December 03, 2008, 01:03:17 »
Η συνέντευξη του Σέρχιο Κόκε στην «As»:

Η κόντρα Άρη-ΠΑΟΚ τον έχει εντυπωσιάσει: «Θυμίζει το Σεβίλλη-Μπέτις. Είναι σκέτη τρέλα! Σε ένα ντέρμπι που είχαμε νικήσει με 3-1 είχα πετύχει δύο γκολ και δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω στο δρόμο από τις εκδηλώσεις των οπαδών μας. Τώρα τους αντιμετωπίζουμε στο Κύπελλο, στις 14 Ιανουαρίου σε νοκ άουτ αγώνα στη φημισμένη Τούμπα. Ελάτε να το δείτε, θα ζήσετε μία αξέχαστη εμπειρία», ανέφερε.

Εχει επιγνωση για το τι θα αντεμετωπισει τ γατακι...παντως μετα απο αυτα περι φημισμενης τουμπας δν τον βλέπω καλα! :P

http://www.athina984.gr/node/29225

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #2836 on: December 03, 2008, 01:09:44 »

νεαπολιτη, ειναι καταντια αυτο που ζουμε(να ασχολουμαστε ως λαος σε καθημερινο επιπεδο με αυτους σα σκουληκια)
εγω αν ημουν mod, θα εκανα delete αυτη την ενοτητα.

Άλλο ασχολούμαστε με αυτούς κι άλλο ασχολούμαστε με κάποιον που μιλάει για πάρτη μας.
Εάν περπατάς στο δρόμο και δεις κάποιον που δε γουστάρεις δε θα του μιλήσεις.
Εάν όμως καθώς περνάς σε φτύσει, θα σταματήσεις να του πεις δυο λόγια.
Εάν τώρα αρχίσει και σε πετάει και σακούλες γεμάτες σκατά στην πόρτα του σπιτιού σου σίγουρα θα ασχοληθείς λίγο περισσότερο.

Μην μπερδεύεστε και μην κάνετε υποδείξεις για το τί πρέπει να κάνουν άλλα μέλη εδώ μέσα.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

bagos1

• Guest
« Reply #2837 on: December 03, 2008, 01:10:13 »
μετα τον γίγαντα ντελορτε θα ακολουθησει και ο κοκε τα δήθεν παραποιηση των δηλώσεων του και θα κανει αγωγες..........................

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #2838 on: December 03, 2008, 09:09:29 »
Δεν ξέρω πόσοι από εσάς το γνωρίζεται αλλά μόλις προχθές αν δεν κάνω λάθος το τσίρκο, διοργάνωσε μία βραδυά αφιερωμένη στο γνωστό ρητό του λάμπρου βάλτε φράγκα να κάνω τον πρόεδρο.
Φυσικά παρότι κλείσανε μεγάλη αίθουσα ξενοδοχείου και στείλανε ένα καράβι προσκλήσεις η προσέλευση άγγιξε τα 15, βαρυά 20 άτομα.
Το θέμα της βραδυάς Money show η μετάφραση την είπα πιό πάνω.
Φυσικά για την επική ανάλυση του Ισολογισμού της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχω να πώ τίποτα περισσότερο από ότι είπανε τα παιδιά, ξεπέρασαν για μια ακόμη φορά τον εαυτό τους οι κάμπιες.
Ο τύπος έπνιξε τη βραδυά κάζο, αλλά φυσικά τα βέλη των σκουληκοδημοσιογράφων στράφηκαν ξανά ενάντια στον κόσμο που δε στηρίζει την τσέπη του λάμπρου και του john...

Χαίρομαι που τους βλέπω να μικραίνουνε διαρκώς μέρα με τη μέρα.

« Last Edit: December 03, 2008, 09:23:26 by toy »
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

bagos1

• Guest
« Reply #2839 on: December 03, 2008, 10:10:37 »
όσο περνάει ο καιρός έυχομαι να τους πάνε όλα βολικά και να συκωθούνε να πάνε στην θέρμη και να κάνουνε όσα γηπεδα τσαμπα θέλουνε και να συρικνωθούνε ακόμα πιο πολύ αντε να καθαρίζουμε σιγά σιγά