Author Topic: Δεν βγήκε τυχαία το όνομα ....ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ  (Read 388888 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

makptol

• Guest
Απ: Δεν βγήκε τυχαία το όνομα ....ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ
« Reply #2780 on: November 30, 2008, 01:42:33 »
ρε παιδια τρελλο γελιο ............. ;D ;D

http://kourkouti.yooblog.gr/2008/11/29/1938/#comments

« Last Edit: December 02, 2008, 15:05:46 by HOMO PAOKUS »

zan

• Guest
« Reply #2781 on: November 30, 2008, 02:18:52 »
    Ç ÐÁÅ ¢ñçò æÞëåøå ôéò 3 ðåñóéíÝò õðåñðáñáãùãÝò ôïõ Jose Peseiro (Rambo (ôï ÐñÜóéíï Áßìá), Prisoner of Paradise, ïé ¢ããåëïé ôïõ Ôæßãêåñ) êáé Ý÷ïíôáò ôï ËÜìðñï Óêüñäá ùò ðñùôáãùíéóôÞ äßðëá óôïí Sergio Koke (ðïõ õðïäýåôáé ìéá åîùôéêÞ êáëëïíÞ), åéóÝñ÷åôáé äõíáìéêÜ óôç show business…Ïé êéôñéíüìáõñïé ðñÜêôïñåò ”áãùíßæïíôáé” åíÜíôéá óå ìéá ìõóôéêÞ ïñãÜíùóç ôçò Superleague ðïõ ìå ýðïõëá ìÝóá ðñïóðáèåß íá ñßîåé ôïí ¢ñç êáé íá äþóåé ôï ÐñùôÜèëçìá óôï ìéóçôü å÷èñü ôïõ… ôïí ÐÁÏÊ!

Óôï äñüìï ôïõò èá âñïõí å÷èñïýò üðùò ôï êáôåóôçìÝíï ôçò ÁèÞíáò (ìå ôç óéùðçñÞ óõììá÷ßá ôùí Ôñéþí), äéáâïëéêïýò äçìïóéïãñÜöïõò ôçò ÁèëçôéêÞò ÊõñéáêÞò, áñ÷é-äéáéôçôÝò, åðüðôåò êáé Üëëïõò ðïëëïýò… ìå óôü÷ï íá öôÜóïõí óôïí åðéêåöáëÞò ôçò óõíùìïóßáò, ôïí ÐÝôñï Ìß÷ï!!

(íáé, ï Ìßíïò Þôáí ôåëéêÜ áèþïò…)   

http://kourkouti.yooblog.gr/2008/11/29/1938/#comments

MetroStar

• Guest
« Reply #2782 on: November 30, 2008, 19:11:14 »
O Κόκε μας έχει πρήξει την πούτσα ότι θέλει να παίξει στην Εθνική Ελλάδος ρώτησε όμως αν εμείς τον θέλουμε?

http://www.sport24.gr/html/ent/744/ent.263744.asp

Ο Σέρχιο Κόκε μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του, εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδος, δηλώνοντας πολύ ικανοποιημένος από τη ζωή στη Θεσσαλονική και την αγάπη του κόσμου.

Όταν θέλεις να πρωταγωνιστήσεις σε διεθνές επίπεδο, τότε ένας από τους πιο άμεσους στόχους σου είναι να αγωνιστείς με την χρώματα της εθνικής ομάδας της πατρίδας σου.

Όμως, όταν προέρχεσαι από την Ισπανία, την πρωταθλήτρια Ευρώπης, που διαθέτει πολλούς ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας, τότε θα πρέπει να είσαι ρεάλιστής και χρειάζεται να βρεις άλλο τρόπο για να διακριθείς.

Ο Σέρχιο Κόκε το γνωρίζει καλά και μιλώντας στην "AS", θέλησε να κάνει γνωστό ότι θα ήθελε κάποια στιγμή να αγωνιστεί με τα "γαλανόλευκα", διακρίνοντας όλες τις δυσκολίες που υπάρχουν για να κληθεί από τους "φούριος ρόχας".

"Η δική μου περίπτωση είναι παρόμοια με αυτή του Νάτσο Νόβο στη Σκωτία. Το καταλαβαίνω απόλυτα αν δεν μπορεί να γίνει με την Ισπανία, να αγωνιστείς για λογαριασμό της χώρας που προέρχεσαι. Και όπως στην περίπτωση του Νάτσο στη Γλασκώβη, μία ημέρα ο Τύπος ανέφερε την πιθανότητα της Θεσσαλονίκης και τους ανθρώπους που φαίνονταν μια χαρά".

"Το πρόβλημα είναι ότι είμαι τρία χρόνια εδώ και απαιτεί πέντε για τα χαρτιά. Ενδιαφέρον υπάρχει, ο κόσμος με θέλει και είμαι χαρούμενος", είπε με ενθουσιασμό ο 25χρονος επιθετικός του Άρη.

"Να παίξεις για την Ισπανία, είναι δύσκολο. Για το επίπεδο της ομάδας, γιατί είναι αλήθεια ότι είναι νεανικό και ομοιογενές σύνολο κι επειδή εκτός(Ισπανίας) τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα. Επιπλέον, εγώ είμαι επιθετικός, ενώ υπάρχουν ο Τόρες με τον Βίγια".

"Και για την διεθνή πρόκληση, εάν όχι με τους δικούς σου ανθρώπους, τότε γιατί να μην το κάνεις με κάποιους που στα έχουν δώσει όλα, στην δική μου περίπτωση με τους Έλληνες. Η Ελλάδα δεν είναι η πατρίδα μου, αλλά κάτι κοντά σε αυτό", τόνισε ο "πρίγκιπας" όπως αποκαλούν τον Κόκε οι φίλαθλοι του Άρη.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #2783 on: November 30, 2008, 19:18:38 »
"Να παίξεις για την Ισπανία, είναι δύσκολο. Για το επίπεδο της ομάδας, γιατί είναι αλήθεια ότι είναι νεανικό και ομοιογενές σύνολο κι επειδή εκτός(Ισπανίας) τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα. Επιπλέον, εγώ είμαι επιθετικός, ενώ υπάρχουν ο Τόρες με τον Βίγια".

ΚΑθαρα επειδη αγαπαει την Ελλαδα θελει να παιξει..οχι για προσωπικη φιλοδοξια...
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

eptalofitis

• Guest
« Reply #2784 on: November 30, 2008, 19:20:46 »
Ναι... όχι επειδή αν πάει κ το πει αυτό στην Ισπανία θα τον πάρουν με τις πέτρες...

MetroStar

• Guest
« Reply #2785 on: November 30, 2008, 19:29:03 »
Ο Κοκε και 5 εθνικες να είχε η Ισπανία πάλι δε θα παιζε.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #2786 on: November 30, 2008, 20:28:49 »
Ναι, να παίξει ο Κόκες και να μείνει στον πάγκο ο Κλάους.
Μουχαχαχαχαχα

Πάντως ο άνθρωπος το λέει ξεκάθαρα:
"Επειδή δεν είμαι αρκετά καλός για την Ισπανία λέω να παίξω στην Ελλάδα."
Και προφανώς έτσι σκέφτονταν και όταν υπέγραφε στην ομαδούλα του, τον ρούλη44.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #2787 on: November 30, 2008, 20:45:17 »
Επιπλέον, εγώ είμαι επιθετικός, ενώ υπάρχουν ο Τόρες με τον Βίγια".
ενω αν εισουν κατι αλλο θα επαιζες  :a1006:

Γιατι δεν παει στην εθνικη ισραηλ που δεν εχουν καλους επιθετικους? Λαμπρο κανε κατι.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #2788 on: November 30, 2008, 20:46:20 »
Πάνω από 15.000 κόσμου έδωσε το παρόν στο Κλεάνθης Βικελίδης,

...

απο το σαιτ του σουπα...για το ματς με τις σερρες...

Offline epic

• Αποστολή
  • **
« Reply #2789 on: November 30, 2008, 22:29:40 »
12685 εισιτηρια. Παλι καλα που λενε για 15000, προπαγανδα σε νορμαλ δεδομενα, που ισχυουν για ολους (και για μας). Πως το παθανε αραγε;
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #2790 on: November 30, 2008, 23:45:55 »
ρε παιδια τι αβάντα είναι αυτή από την ερτ στον ρούλη??? γκολ οφσάιτ, επνιξε πέναλτυ υπέρ των σερών και ούτε τα έδειξε ούτε τα σχολίασε κανείς!!!θα βγει ο πορδοσκόρδας να διαματυρηθεί άραγε?????
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2791 on: December 01, 2008, 00:00:43 »
Σφαγή χωρίς αναισθητικό σήμερα στο σάπιο μήλο.......α ρε περούκα ...... τό φαγες κ αυτό το χειρουργίο...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #2792 on: December 01, 2008, 14:32:39 »
και εγω απορουσα γιατι τους εβαλαν να παιξουν τρεις η ωρα...ο εποπτης πουλαγε τρελιτσα μετα,ακουσα στο οφσαιντ.ελεγε οτι
δεν ηταν οφσαιντ....πως να μην το πει απο την στιγμη που δεν υπηρχε καμερα να το τραβηξει.συν το πεναλτι και αποβολη.κι αβαβα ολοι.το μονο
που ακουγες χθες και σημερα ηταν "ανεβαινει ο ρουλης".κατι τετοια απλα αποδεικνυουν ποιος ειναι ο μεγαλος της πολης
και ποιος η γειτονια.ποιον φοβουνται και βρισκουν πατημα στις συγγενειες στην πρωτη φορα μετα απο ποσα χρονια
που ευνοηθηκες σε ενα ματς μες στην τουμπα...ξυσ'τα αρχιδια σου δλδ...και ποιον του βαρανε φιλικα την πλατη
ακομα και σε σφαγες που κανει.γιατι ξερουν κι αυτοι αυτο που λεμε κι εμεις.οτι μια ζωη ηταν ειναι και θα ειναι οι κατοικοι μιας ατιτλης γειτονιας...

BIANCONERO

• Guest
« Reply #2793 on: December 01, 2008, 15:02:03 »
Καταρχην η απαντηση γιατι ανεβασαν ΜΟΝΟ σε 15.000 αυτους που ηταν χθες μπορει να δοθει μονο απο τους ιδιους. Για την ακριβεια απο ενα γνωστο μου σκουλικι (σκουλικι που μπορεις να συζητησεις, κ οχι τυφλο σουπερα) που ηταν χθες στο ματς και στην ερωτηση μου "ποσοι ησασταν" μου απαντησε "γυρω στις 9-10 χιλλιαδες". Θεωρωντας λοιπον οτι ενας οπαδος (ακομα κ εμεις) λεει παντα το ανωτερο νουμερο που μπορει να εχει το γηπεδο, ειναι αδυνατο να φανταστεις πως γινεται τα εισητηρια να ηταν 12.500...στην επισημανση μου αυτη λοιπον μου απαντησε οτι "απ οτι καταλαβα πρεπει να δηλωνονται και τα διαρκειας που εχουμε κοψει ασχετως αν ερχονται στο γηπεδοι σε καθε ματς"!!
Τωρα αν ισχυει αυτο και με ποια λογικη μπορει να κανει ο σκορδοντιατρος κατι τετοια (περα απο το να παιρνουν τη χαρα οτι εχουν κοσμο) δεν ξερω...

Οσο για τη διαιτησια..3ο ματς στα τελευταια 4 που ο αντιπαλος εχει τρομερα παραπονα απο διαιτησια...Θρασυβουλος-Ξανθη-Πανσερραικος. Σε ολα αλλοιωση αποτελεσματος και εξτρα βαθμοι στο σακουλι..
Γνωμη μου οτι θα συνεχιστει. Στην Αθηνα εχουν αποφασισει ποιος ειναι ο εχθρος εδω πανω και με ποιον ΑΚΙΝΔΥΝΟ πρεπει να συμμαχισουν για να κοψουν τη φορα του πρωτου! Απλα πραγματα...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #2794 on: December 01, 2008, 15:16:50 »
ρε παιδιά Βασίλης Χαραλαμπίδης σπίκερ της ερα σπορ τον άκουσα με τα αυτιά μου είπε ότι περίπου 7000 φίλοι του άρη με 300 σερρέους,μετά  το γυρνάω σο λίμπερο και λέει ο παπαρέγκας ότι οι φίλαθλοι του άρη διάλεξαν να κάνουν άλλα πράγματα απο το να πάνε στο γήπεδο 3 το μεσημέρι και μετά από λίγο λέει ότι 12-13 χιλιάδες. Πάντως πρέπει να είχε κάτω από 10 χιλιάδες γιατί ούτε η θ3 ήταν γεματη. Πάντως από τότε που η σούπα λίγκ είπε ότι υπολογιζονται τα εισιτήρια στην εμπορικότητα εκεί που δηλώναν 7χιλιάδες και λέγανε ότι είχαν 18 χιλιάδες . Παράδειμα η πρώτη αγωνιοστική που παίζαν με λιβαδειά είχαν δηλώσει 9 χιλιάδες. Πάντως όλη τους η προπαγάνδα στηρίζεται στο γηπεδο τους. Η χωριτικότητα του είναι 18000 και λένε ότι παίρνει 23000. Στο ματς που πλησίασαν όσο ποτέ το sold out με τη σαραγόσα δήλωσαν 17.800 εισιτήρια που ούτε διαρκείας ίσχυαν όύτε τίποτα.   
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline tziko-4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2795 on: December 01, 2008, 15:26:02 »
Για τα εισητηρια τα παντα φαινονται απο τις εισπραξεις...
ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΗΜΑΘΙΑ...

eptalofitis

• Guest
« Reply #2796 on: December 01, 2008, 15:26:52 »
Η χωρητικότητα είναι 23.220...

http://stadia.gr/harilaou/harilaou-gr.html

bagos1

• Guest
« Reply #2797 on: December 01, 2008, 15:28:14 »
αυτοί καταρχας δεν γνωρίζουνε πόσα διαρκείας έχουνε κόψει τι να μας πούνε τώρα για εισητήρια

chiltsid

• Guest
« Reply #2798 on: December 01, 2008, 16:29:08 »
οπως τα λεει ο τασουλις ειναι μπιανκο,απο την στιγμη που μαθεύτηκε πως υπολογιζοντε τα εισιτήρια στην εμπορικοτητα,ο ρουλις δηλωνει το λιγοτερο 11.500 χιλιαδες.
παρολου που στο γήπεδο πηγαίνουν πολύ λιγότεροι απο οτι πέρυσι,κατι που φαίνεται αλλωστε.

αυτο απο την μια ειναι τρομερή κατάντια,αλλα απο αλλη πρεπει και εμεις να δουμε την πάρτη μας,που ενω εχουμε σε καθε ματς στάνταρτ 20.000,δηλώνουμε πολυ λιγοτερα.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2799 on: December 01, 2008, 19:47:45 »
Αυτη η φαρα θα μας προσφερει διαχρονικα αφθονο γελιο...

http://img185.imageshack.us/img185/6427/kokeyi8.png

Ενω η νετ που εχει τα δικαιωματα της μεταδοσης.. αλλα και τα αλλα καναλια δειξανε την φαση του γκολ-οφσαιντ του ρουλη απο την κεντρικη καμερα μονο... τα μαχιμια του σουπερ-μαρκετ3 ειχαν βαλει δικο τους ατομο ΑΚΡΙΒΩΣ την στιγμη που μπαινει το γκολ.. στην ευθεια του εποπτη μαλιστα.. να τραβαει την φαση για να αποδειξουν οτι το γκολ μετραει...
Αλλα και παλι σκατα τα κανανε.. η γραμμη της ευθειας ειναι τραβηγμενη οπως να ναι.. και η μπαλα δεν υπαρχει πουθενα στο πλανο.. ασε που ειναι ικανοι μεσω photoshop.. να εβαλαν στην φαση και τον ποδοσφαιριστη του Πανσερραικου με το νουμερο 16...

« Last Edit: December 01, 2008, 19:57:11 by biv »