Author Topic: Δεν βγήκε τυχαία το όνομα ....ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ  (Read 382992 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kp-83

• Guest
Απ: Δεν βγήκε τυχαία το όνομα ....ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ
« Reply #2680 on: October 29, 2008, 15:07:11 »
Αδέρφια μην απασχολήστε με γραφικούς που το μόνο που προκαλούν είναι το λιγότερο γέλιο και χλευασμό....Όταν είσαι ανύπαρκτος και έχεις εσωτερικά προβλήματα προσπαθείς να εξάγεις την κρίση και να μειώσεις τον αντίπαλο.Είναι τακτική.Ποτέ δεν θα παραδεχτούν την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα.Πάντα κάτι θα τους φταίει.Είναι αυτό που λέμε της μικρής τσαπούς οι τρίχες της φταίνε.....

makptol

• Guest
« Reply #2681 on: October 29, 2008, 15:16:55 »
η βλακεια ειναι ανικητη και ο σκορδας εχει μπολικη οπως και τα προβατακια του
.............ρε τι ακουμε  ;D

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #2682 on: October 29, 2008, 16:43:51 »
πες μας τι πινεις εσυ και δεν μας δινεις......
ρε παιδια δεν παιζει αυτος ο ανθρωπος να ειναι στα καλα του.....

Δυστυχως ξερει πολυ καλα τι λεει και δεν ειναι καθολου βλακας. Λεει αυτα που ακριβως θελει να ακουσει ο μεσος σκωλικας.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #2683 on: October 29, 2008, 17:09:23 »
Ο σκορδογιατρος μου θυμιζει τον τελευταιο κινεζο αυτοκρατορα. Οταν σε ολη την κινα επικρατουσε χαμος, με τους ανταρτες του μαο να προελευνουν, αυτος ηταν κλεισμενος στην ουρανια πολη με τους αυλικους και τις παλακιδες του και τους πουλουσε παππα οτι δεν τρεχει τιποτα και ολα κυλανε φυσιολογικα
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #2684 on: October 29, 2008, 18:37:54 »
αντε καραγκιοζη να σαι καλα.καιρο ειχες να μας κανεις να διασκεδασουμε.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

biggeorge

• Guest
« Reply #2685 on: October 29, 2008, 21:08:28 »
gkaz4 +++++++++++συμφωνω

rounos

• Guest
« Reply #2686 on: October 29, 2008, 23:05:21 »
Μεγαλη γατα ο μπουλης.Σε καθυστερημενους απευθεινετε,οποτε το εκμεταλευεται καταλληλα.Αυτοι οποτε χανουν συνομωτει το συμπαν,η παραγκα,η διαιτησια,οι εξωγηινοι....σκορδουλακο αρχισε η κατρακυλα φαινεται,ετσι?

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #2687 on: November 03, 2008, 16:18:41 »
Just for the Record.
Ôï ÓÊ ðëçóéÜæåé, êáèþò êáé ôï äéêü ìáò match óôçí ÖõëÞ !

Ìå 1.400 öéëÜèëïõò óôç ÖõëÞ ï ¢ñçò
Ìå 1.400 öéëÜèëïõò ôïõ èá ðáñáôá÷èåß óôç ÖõëÞ êüíôñá óôïí Èñáóýâïõëï ôçí åñ÷üìåíç ÊõñéáêÞ, ï ¢ñçò. Óôç óýóêåøç ðïõ ðñáãìáôïðïéÞèçêå óÞìåñá, ç “êéôñéíüìáõñç” ÐÁÅ ðÞñå 1.400 åéóéôÞñéá, ó÷åäüí ôá ìéóÜ ðïõ èá åêäïèïýí ãéá ôï óõãêåêñéìÝíï ðáé÷íßäé. Ôá 1.000 èá äéáôåèïýí óôïõò ïñãáíùìÝíïõò ößëïõò ôçò ïìÜäáò, åíþ ôá õðüëïéðá 400 èá äéáôåèïýí áðü ôá åêäïôÞñéá ôïõ ãçðÝäïõ ôçò ÖõëÞò. Ôá õðüëïéðá åéóéôÞñéá èá êõêëïöïñÞóïõí áýñéï. Óôá áãùíéóôéêÜ, ïé ðáßêôåò ôïõ Èñáóýâïõëïõ óÞìåñá Ý÷ïõí ñåðü êáé áýñéï èá îåêéíÞóïõí ôçí ðñïåôïéìáóßá ôïõò ãéá ôçí áíáìÝôñçóç ìå ôïí ¢ñç.

http://www.metrosport.gr/?p=7570
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

MetroStar

• Guest
« Reply #2688 on: November 08, 2008, 13:26:21 »
http://www.sport-fm.gr/article/153407

Φυλάκιση πέντε χρόνων για Ζαχουδάνη

Η απόφαση του Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, ήταν καταδικαστική για πρώην μεγαλομέτοχο του Άρη, Γιάννη Ζαχουδάνη, ο οποίος θα εκτίσει ποινή φυλάκισης για πέντε χρόνια. Ο λόγος της καταδικαστικής απόφασης, ήταν οι μεταχρονολογημένες επιταγές της ψηφιακής πλατφόρμας του Alpha. Στο σύνολό τους ήταν επτά και μόνο οι τέσσερις παρουσιάστηκαν παραστατικά. Βέβαια, έχει δικαίωμα έφεσης, αρκεί να καταβάλει 3.000 ευρώ, για να αποκτήσει αναστέλλουσα μορφή η απόφαση. Στη δίκη έδωσε το «παρών» και ο Λάμπρος Σκόρδας, ο οποίος ήταν και ο κύριος μάρτυρας στην υπόθεση. Εκτός από τον τωρινό πρόεδρο της ομάδας, ήταν και ο πρώην πρόεδρος του Α.Σ. Μιχάλης Ζορπίδης, ο πρώην πρόεδρος Σωτήρης Καραμπέρης και ο τέως βουλευτής Τάσος Σπηλιόπουλος.

Όσο για την υπόθεση της μεταγραφής του Χαριστέα, η απόφαση ήταν αθωωτική, αφού για πρώτη φορά παρουσιάστηκαν παραστατικά, που δείχνουν ότι τα χρήματα της μεταγραφής(1,5 εκατ. ευρώ) κατατέθηκαν σε λογαριασμό στην τράπεζα της ΠΑΕ τον Φεβρουάριο του 2002. Εκτός από τον Ζαχουδάνη, απαλλάχτηκε και ο Τάκης Ανδριάς. Πλέον τα νέα στοιχεία υποχρεώνουν τους ανθρώπους του Άρη να ξεκινήσουν έρευνες, για να μάθουν που πήγαν τα λεφτά.

====

Μπράβο στα σκουλίκια .Αυτοί οργανωθήκανε και τον κυνηγήσανε οργανωμένα και τον πιάσανε. Κι εμεις κοιμομαστε ορθιοι.

makptol

• Guest
« Reply #2689 on: November 08, 2008, 13:39:11 »
τιποτα δεν κανανε ακομα μην χαιρεσε...........
αυτα που τους εκλεψε τα πηρανε ?

MetroStar

• Guest
« Reply #2690 on: November 08, 2008, 13:51:18 »
Πρωτόν δε χαίρομαι. Και δεύτερον είναι ένα βήμα και αυτό που κάνανε. Απο την ανυπαρξία μας καλύτερα είναι. Έτσι πως ρωτάς είναι λες και εμείς πήραμε και αποζημίωση για ψυχική οδύνη και μας χαλάει που αυτοί μόνο τον καταδικάσανε.

eptalofitis

• Guest
« Reply #2691 on: November 08, 2008, 13:57:15 »
Ναι, τρομερή δικαίωση.. με 3 χιλιάρικα για έφεση η οποία (όπως πάντα) προβλέπει θεαματική μείωση της ποινής. Σε σχέση με το 1 μύρριο που τους έφαγε χώρια τη μεταγραφή του χαριστέα... καλύτερα να ξέρω πως δεν κάναμε τίποτα κ δεν καταδικάστηκε κανείς παρά να προσπαθούν να με πείσουν πως δικαιώθηκα.

fatal_invasion

• Guest
« Reply #2692 on: November 08, 2008, 14:03:01 »
Τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη.Eptalofiti Άμα είχε γίνει αυτό σε μας θα λέγαμε μπράβο στη διοίκηση ναι ή όχι;

Τέσπα δεν με νοιάζει καν τι κάνουν οι ανύπαρκτοι.Και κακώς ασχολούμαστε.

Επίσης δεν κατάλαβα τον billy. ??? ???
no offence φυσικά σε κανέναν από τους 2.

Offline poligiros4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2693 on: November 08, 2008, 14:07:22 »

====

Μπράβο στα σκουλίκια .Αυτοί οργανωθήκανε και τον κυνηγήσανε οργανωμένα και τον πιάσανε. Κι εμεις κοιμομαστε ορθιοι.
τι μπραβο ρε???ακους εκει μπραβο στους ανυπαρκτους.....ποια δικαιωση,το οτι δεν ξερουν που πηγαν τα λεφτα του χαριστεα...ε ενταξει αυτο και εαν ειναι δικαιωση...μπραβο λοιπον και απο εμενα στον σκορδα....ρε δεν μας παρατας λεω γω...
ποιος κοιματε ρε συ για πες μου??τα χρεη του ΠΑΟΚ ειναι παγωμενα και περιμενουν να γινει η δικη εναντια στον μπατμαν....
εαν νομιζεις οτι η δοιηκηση μας κοιματε τοτε να πας να εχεις προεδρο τον μεγιστο/ξυπνιο πουλι μπουφο τον σκορδα...
εσυ ξυπνα.......
Στον τοίχο κι αν με στήνανε με απειλή τη σφαίρα
θα φώναζα πως σ'αγαπώ απ'τη ζωή πιο περα ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕ

MetroStar

• Guest
« Reply #2694 on: November 08, 2008, 14:11:54 »
Ασε με εμενα στον υπνο μου πολυγυρε. Εγω θα ξυπνήσω μολις δω κατι να κινηται κι εδω. Αυτες οι μαλακιες παγιωμενα χρεη και περιμενουμε εκδικαση απ το ενα αυτι μου μπαινουν και απ το αλλο μου βγαινουν. Οταν δω αποτελεσματα θα ξυπνησω.

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #2695 on: November 08, 2008, 14:18:28 »
Επίσης δεν κατάλαβα τον billy.

απλά πόσταρα ότι οι κάμπιες πήραν τόσα εισιτήρια χωρίς πολλά πολλά μπούρου
μπούρου. Γιατί ελπίζω να μας παραχωρηθούν κι εμάς έτσι άνετα τα εισιτήρια για εκείνο το πέταλο,
δεν αργεί και το δικό μας το ματσάκι εκεί.

Nothing more , nothing less  ;)

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

GeorgT

• Guest
« Reply #2696 on: November 08, 2008, 14:20:36 »
Τα λεφτα του Χαριστεα πήγαν εκεί που πήγαν τα λεφτα του κοντοπουτανου, στην τσέπη τον λαμογιων, το ότι δεν μπορείς να τους κάνεις τίποτα δεν σημαίνει οτι δεν πρέπει να δοκιμάσεις κιόλας.

Κατι θα κανουμε κ εμείς αλλά όλα στην ώρα τους!

makptol

• Guest
« Reply #2697 on: November 08, 2008, 14:28:24 »
Ασε με εμενα στον υπνο μου πολυγυρε. Εγω θα ξυπνήσω μολις δω κατι να κινηται κι εδω. Αυτες οι μαλακιες παγιωμενα χρεη και περιμενουμε εκδικαση απ το ενα αυτι μου μπαινουν και απ το αλλο μου βγαινουν. Οταν δω αποτελεσματα θα ξυπνησω.

ε οταν εκδικασθουν οι υποθεσεις και δουμε τις κινησεις της διοικησης τοτε θα κρινεις
τωρα προφανως βιαζεσε πολυ.....αν και με το κολοκρατος μην περιμενεις καμμια
ουσιαστικη οικονομικα και ηθικα δικαιωση...
εφτασες να γινεις θαυμαστης του σκορδα για να μας πεις την "εξυπναδα" σου...

kostas4

• Guest
« Reply #2698 on: November 08, 2008, 22:15:53 »
Αλιμονο αν ο ΠΑΟΚ κινδυνευε απο τον καθε @Μetrostar...
Ηρεμα.
Mη μπεις με σπυρια στο στρατο.
« Last Edit: November 08, 2008, 22:40:11 by arwstos »

MetroStar

• Guest
« Reply #2699 on: November 08, 2008, 22:25:57 »
Ντροπή σου πρώτα απ όλα γιατί ρίχνεις το επίπεδο του φόρουμ βρίζοντας και δεν σέβεσαι όχι μόνο έμενα αλλά και τα υπολοιπα παιδια.Άμα είναι να το γαμ@@ουμε το φορουμ να μου πειτε Moderators για να ξέρω να αρχίσω και εγώ τα βρισίδια και τις προσβολές.Αν αυτό δεν θελει τιμωρία ενημερώστε με για να αλλάξω κι εγώ τη στάση μου.