Author Topic: Δεν βγήκε τυχαία το όνομα ....ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ  (Read 385903 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bristol87

• Αποστολή
  • **
Απ: Δεν βγήκε τυχαία το όνομα ....ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ
« Reply #2440 on: September 17, 2008, 15:56:53 »
Εγώ όμως το Σάββατο με το Βάζελο προτιμω 1Χ για να χάσει ο βάζελος βαθμούς μιας και αυτός είναι ο ανταγωνιστής μας και ΟΧΙ τα σκουλήκια.
"ο Π.Α.Ο.Κ. πάνω απ' όλα"

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #2441 on: September 17, 2008, 16:08:46 »
Σωστός...............!αν και να ξαναπέσει το σκουλίκη δεν μου ακούγεται άσχημα..............!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

northeagle_4

• Guest
« Reply #2442 on: September 17, 2008, 16:11:24 »
emas mas volevei to X gia provasisma kontra ston vazelo3 vthmous(me niki mas) kai gia na min dioxei o vazelos ton kike alla emeis :D

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #2443 on: September 17, 2008, 17:34:06 »
παλι θα διωξουμε προπονητη απο ομαδα;  ;D

υγ. ο φοιρος σκουληκια ειναι διαθεσιμος; 8)
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

euboia4

• Guest
« Reply #2444 on: September 17, 2008, 23:27:33 »
Παιδια ζω στην αθηνα και δεν ειχα γνωρισει σκουληκι,με εξαιρεση φιλος ενος συμφοιτητη μου αλλα καλο και λογικο παιδι.Για κακη μου τυχη μετακομισε ενας φοιτητης-σκουληκι απο θεσσαλονικη στο διπλανο σπιτι,που οταν πιασαμε κουβεντα για ποδοσφαιρο και του ειπα οτι οταν εμαθα οτι ειναι απο θεσσαλονικη περιμενα να ειναι ΠΑΟΚΤΖΗΣ αρχισε το παραληρημα.Οτι ειμαι νοτιοελλαδιτης και δεν τα ξερω καλα τα πραγματα εκει πανω,η Θεσσαλονικη ειναι κιτρηνομαυρη τουλαχιστον 60%,μονο στα χωρια και γενικα στην μακεδονια ειναι ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ αλλα στην θεσσαλονικη ολοι σχεδον ειναι αρης ακομη και στην τουμπα(ανω κατω καποια απο τις δυο δεν θυμαμε απο την συγχυση)ειναι πλειοψηφια.Ο μυθος για τον ΠΑΟΚΤΖΗ κατα αυτον ειναι δημιουργημα των βλαχοδημοσιογραφων που κατεβηκαν απο τα βουνα και υποστηριζουν ΠΑΟΚ.Τι να του λεω οτι εχω ανεβει θεσσαλονικη για παιχνιδια του ΠΑΟΚ και ξερω οτι ειναι ασπρομαυρη,τι να του λεω οτι ειναι μολις ο 2 αρειανος που γνωριζω,τι να του λεω οτι ολοι οι θεσσαλονικεις φιλοι μου ειναι ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ τιποτα αυτος εκει ''εμεις εχουμε τον μεγαλο λαο στην Θεσσαλονικη''.Ειναι ολοι ετσι η εγω ετυχα σε μαλακα.Τα λενε αυτα και πανω η εκει πεφτει φαπα κατευθιαν(ετοιμος ημουν)?Και στην τελικη αξιοπρεπεια δεν εχουν,αυτα τα ψεματα ουτε παιδακια δεν τα λενε.

northeagle_4

• Guest
« Reply #2445 on: September 17, 2008, 23:32:04 »
8 stous 10 ine gia fapa :D

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #2446 on: September 17, 2008, 23:51:35 »
Παιδια ζω στην αθηνα και δεν ειχα γνωρισει σκουληκι,με εξαιρεση φιλος ενος συμφοιτητη μου αλλα καλο και λογικο παιδι.Για κακη μου τυχη μετακομισε ενας φοιτητης-σκουληκι απο θεσσαλονικη στο διπλανο σπιτι,που οταν πιασαμε κουβεντα για ποδοσφαιρο και του ειπα οτι οταν εμαθα οτι ειναι απο θεσσαλονικη περιμενα να ειναι ΠΑΟΚΤΖΗΣ αρχισε το παραληρημα.Οτι ειμαι νοτιοελλαδιτης και δεν τα ξερω καλα τα πραγματα εκει πανω,η Θεσσαλονικη ειναι κιτρηνομαυρη τουλαχιστον 60%,μονο στα χωρια και γενικα στην μακεδονια ειναι ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ αλλα στην θεσσαλονικη ολοι σχεδον ειναι αρης ακομη και στην τουμπα(ανω κατω καποια απο τις δυο δεν θυμαμε απο την συγχυση)ειναι πλειοψηφια.Ο μυθος για τον ΠΑΟΚΤΖΗ κατα αυτον ειναι δημιουργημα των βλαχοδημοσιογραφων που κατεβηκαν απο τα βουνα και υποστηριζουν ΠΑΟΚ.Τι να του λεω οτι εχω ανεβει θεσσαλονικη για παιχνιδια του ΠΑΟΚ και ξερω οτι ειναι ασπρομαυρη,τι να του λεω οτι ειναι μολις ο 2 αρειανος που γνωριζω,τι να του λεω οτι ολοι οι θεσσαλονικεις φιλοι μου ειναι ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ τιποτα αυτος εκει ''εμεις εχουμε τον μεγαλο λαο στην Θεσσαλονικη''.Ειναι ολοι ετσι η εγω ετυχα σε μαλακα.Τα λενε αυτα και πανω η εκει πεφτει φαπα κατευθιαν(ετοιμος ημουν)?Και στην τελικη αξιοπρεπεια δεν εχουν,αυτα τα ψεματα ουτε παιδακια δεν τα λενε.

Πω ρε αδερφε περιγραφεις τον στανταρ σκουληκιαρη τωρα..
Ολοι ετσι ειναι!Σε συζυτησεις που κανουν με αθηναιους λενε την ιδια παπαγαλια που εχουν μαθει,και καλα η θεσσαλονικη ειναι κιτρινη και οι παοκτζηδες ειναι απο χωρια και τετοια...
Μιλαμε για οργανωμενη προπαγανδα..
ΠΑΟΚ G4Α

fatal_invasion

• Guest
« Reply #2447 on: September 17, 2008, 23:54:13 »
ΠΑΟΚ ΤΣ ΗΣ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #2448 on: September 17, 2008, 23:56:23 »
θα μας πούνε πόσα εισιτήρια εκδόθηκαν για το ματς με βάζελο?? μήπως είναι καμιά 18000 που με τα 900 του βάζελου και τα 1500 της νεκρής ζώνης βγάζουν άθροισμα 20500 που σημαίνει ότι τα διαρκεία τους είναι ΄κανα 2000 βαριά βαριά μαζί με αυτά που τους δίνει η βονταφον με κάθε σύνδεση???? Μάλιστα λένε ότι πάει καλά η προπώληση τους αλλά άκρη με αυτούς δεν βγάζει κανείς . Τον παπά τον έχουν στο αίμα τους και την προπαγάνδα
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #2449 on: September 18, 2008, 00:02:36 »
όχι.....δεν μιλάμε για οργανωμένη προπαγανδα katz -μιλάμε για βλάκες που έχουν φτιάξει ένα μικρόκοσμο στο μυαλό τους και ζουν εκεί μέσα....και αυτό φαίνεται συνεχεια....χαρακτηριστικό παράδειγμα το άρθρο 20 χρονια πριν που έβαλε ο ViCiOuS4 παρακάτω...που κάθεται και λέει ότι οι μπαμπάδες τους ήταν στην φάπα...ας περιμένουμε λοιπόν τη διάλυση του supermarket koen saouridis.....και την ίδρυση ενός νέου συνδέσμου τους που θα περιγράψει και τις φάπες τις εικοσαετίας 88-08 ....πάντα επίκαιρο το δώστε χάπια στα σκουλήκια....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2450 on: September 18, 2008, 00:32:39 »
8 stous 10 ine gia fapa :D

Και οι αλλοι 2 για μπουνιες! :D

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #2451 on: September 18, 2008, 00:47:07 »
ειναι τοσο ελεεινοί που δεν ανακοινωσαν καν το ποσα κανονικα εισητηρια εκδοθηκαν για παιχνιδι με τον βαζελο.

1)900 βαζελοι
2)κανα 2000 κομμενες θεσεις
3)εισητηρια κανονικα;
4)εισητηρια διαρκειας;

Μετά από αυτές τις εργασίες  η χωρητικότητα του γηπέδου έχει αυξηθεί σημαντικά αγγίζοντας τις 22.800 θέσεις.
http://arisfc.gr/index.php?SCREEN=page&PageID=20

ΞΕΜΠΡΩΣΤΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #2452 on: September 18, 2008, 00:57:37 »
Αφου δεν ανακοινωνουν καν αριθμο διαρκειας...
Και λενε οτι ταχα δεν τους ενδιαφερουν τα νουμερα.. ;D ;D
ΠΑΟΚ G4Α

bagos1

• Guest
« Reply #2453 on: September 18, 2008, 01:10:16 »
tou xronou to kalokairi 8a ma8oume pali tin alh8eia gia ta diarkeias.  kati to opoio goustara simera kai gelasa eitane otan stin klhrosi tou esake edeixne stigmiotipa apo tis omades kai edeikse ton rouli sto pale kai edeikse sto petalo kamia 50 aria superakia na kanoune kerkida kai kapaki meta tin xaodh diafora me to palataki sto teleutaio metaksi mas mats opou oloi kremomastan san tsampia. fisika pire kai ligo apo to plai to pano << giati pote mia megali omada den peftei stin b ethniki>>

ps. quiz kserei kaneis giati o roulis den bgazei ta eisitiria se mpoutik, tameia, gisedes alla ta dia8etei apo to aris mobile apokleistika??
« Last Edit: September 18, 2008, 01:19:54 by bagos1 »

fatal_invasion

• Guest
« Reply #2454 on: September 18, 2008, 01:21:58 »
Γιατί και οι ίδιοι ξέρουν ότι ποτέ δε θα κάνουν Sold out.Ποιος ο λόγος να πάει κάποιος να πάρει από πριν όταν ξέρει 100% ότι θα βρει εισιτήριο;

όπα όπα μλκ είπα.Νόμιζα μιλούσες περί προπώλησης.Η απάντηση ακριβώς από κάτω.
« Last Edit: September 18, 2008, 01:31:03 by fatal_invasion »

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #2455 on: September 18, 2008, 01:29:50 »
ps. quiz kserei kaneis giati o roulis den bgazei ta eisitiria se mpoutik, tameia, gisedes alla ta dia8etei apo to aris mobile apokleistika??

γιατι με καθε συνδεση κινητου δινουν και ενα διαρκειας δωρο.
οποτε σου λενε..κατσε να ερθουν εδω να παρουν μηπως και ψηθουν για κανα διαρκειας με δολωμα την συνδεση!

τι κερδιζω?

BIANCONERO

• Guest
« Reply #2456 on: September 18, 2008, 09:45:58 »
Επομενως η σωστη ερωτηση δεν πρεπει να ειναι ΠΟΣΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ Η ΠΑΕ ΡΟΥΛΗΣ....

Αλλα ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ εκανε το μαγαζακι του Σκορδα-Σαουριδη! Πωπωπω ρε....Μπιζνα κανονικη το καναν! Αιντε κοροιδα!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2457 on: September 19, 2008, 01:08:06 »
http://www.sportdog.gr/new/dog_page.aspx?article_id=75848

Στην προπόνηση της Πέμπτης, πετάχτηκαν φέιγ βολάν με τελεσίγραφο σε παίκτες, αλλά και στον προπονητή με τα κείμενα να είναι γραμμένα και στα ελληνικά και στα ισπανικά.

:extralaugh: :extralaugh: :extralaugh: :extralaugh:
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #2458 on: September 19, 2008, 01:12:17 »
ΣΤΟ σαιτ τους λενε οτι επρεπε να πουν ναι για τα 4,000 εισητηρια για να σφιχτουμε και να τρεχουμε μετα...

βεβαια το ναι ευτυχως για μας δεν το ειπανε και μπορουμε να κοιμομαστε ησυχοι. ;D

αφου ρε σκουλικια εσεις ειστε διοικηση γιατι δεν το ειπατε το ναι ?

ασταδιαλα σιχαματα.  :emetos:

BIANCONERO

• Guest
« Reply #2459 on: September 19, 2008, 09:56:50 »
Καλα ρε...ΤΟΣΟ ΔΟΥΛΕΜΑ?
Εχουν παρει γραμμη οτι τα πιτσιρικια που ελεγχουν τα κανουν οτι θελουν και τα πουλαν ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ?

Απο τη μια δηλαδη πανε ΟΙ ΙΔΙΟΙ σαν διοικηση και αρνουνται την ανταλλαγη θυρων, και απο την αλλη λενε οτι επρεπε να αποδεχτουν τα 4.000 εισητηρια?

Εχω χασει τη μπαλα φετος με αυτους. Μεχρι περσυ η προπαγανδα το ψεμα και η βλακεια ειχαν ΟΡΙΑ!
Φετος βλεποντας το Δικεφαλο να ξυπναει, και με το δικο τους παραμυθι που στησαν με τα ΜΜΕ παρεα να ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕΙ, εχουν ξεσαλωσει εντελως...
Πλεον αν μη τι αλλο βγαζουν απιστευτο γελιο αλλα και ξεβρακωνονται.

Τουλαχιστον επεσαν οι μασκες και φαινεται καθαρα ποιος δε θελει μετακινησεις....Ειναι αυτοι που δεν μπορουν να τις αντεξουν προφανως. Η ομαδα που εφερνε στην Τουμπα 1.500 ατομα με το ζορι (και τα παρουσιαζε τη αλλη μερα σαν 4.000 στα ΜΜΕ) και στο δευτερο γυρο επρεπε να ανεχτει 5.000 ΠΑΟΚτσακια στο σαπιο μηλο...
Αυτοι που επιστρατευανε ολη την αστυνομικη δυναμη της Θεσ/νικης και οργανωνανε μια βδομαδα πορειες για να φτασουν με ασφαλεια στην Τουμπα, ενω απο την αλλη επρεπε να βλεπουν τους οπαδους του Π.Α.Ο.Κ. να ερχονται στο Χαριλαου σαν να παιζουν στην εδρα τους, απο ολους τους δρομους χωρις πορειες. Και οι ιδιοι να κρυβουν τις μπλουζες τους για να φυγουν απο το γηπεδο μετα το ματς...

Ηταν ενα οργανωμενο σχεδιο του Σουπερ3 (που το παραδεχονται αλλωστε και οι ιδιοι αφου στο σαιτ τους εχουν αναφερει σαν ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ του Συνδεσμου οτι "Δεν ερχονται πλεον "τουρκοι" να κανουν καταληψη στις κερκιδες μας".......αποφευγουν βεβαια να πουν οτι αυτο δεν το απαγορεψε η μαγκια  :P  του λαου του Ρουλη αλλα τα αστυνομικα μετρα και οι δικες τους αρνησεις να δωσουν εισητηρια)

Δυστυχως αυτες οι εποχες για μας τελειωσαν...μαλλον πρεπει να αποδεχτουμε οτι δεν θα ξαναπαμε εκει μεσα.