Otan diavaza sto Internet oti eferan pisw ton KIKE, den to pistepsa..Tsimpiomouna...
Kai paw stoixhma oti ola ta MME twra tha krazoun ton KAKO Bajevits, kai tha exymnoun ton Garlic, gia tis epiloges toy.
Ασχολούμαι δεύτερη φορά μέσα σε μια μέρα με τους ανύπαρκτους, μόνο και μόνο για να σου φτιάξω το κέφι φίλε Άκη, επειδή έχασες την κωμωδία των ημερών.
Δυστυχώς δεν άκουσα πολύ ραδιόφωνο, αλλά μου κάλυψαν τα κενά οι φίλοι μου, που έχουν ένα βίτσιο με τα σκουλήκια και ασχολήθηκαν παραπάνω. Άσε που έχω κανά δυο ασπόνδυλα γνωστούς και να είναι καλά με διασκέδασαν και πάλι.
Φυσικά μάντεψες πολύ σωστά το τι παίχτηκε. Πέρυσι έκαναν το παν να μας πείσουν για το ότι έχουν τον μεγαλύτερο προπονητή στη χώρα και τώρα πανηγυρίζουν που τον διώξανε!!!!!;;;;;
Διώξανε λέει τον μυρωδιά που έχασε το κύπελλο μέσα από τα χέρια τους και φέρανε τον μεγάλο Ισπανό προπονητή που θα πάρει τον τίτλο που έχασε ο πορτοφολάς. Τον Ισπανό που είναι φόλα άλης και πάντα είχε όνειρο να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του
Επίσης για να πείσουν τα καθυστερημένα σκουλήκια πως δεν τους παράτησε ο Μπάγεβιτς, αλλά τον έδιωξαν, έχουν ως επιχείρημα πως την ίδια μέρα συμφώνησαν με τον Ισπανό υπερκόουτς!!!! Το ότι πήρανε έναν απελπισμένο άνεργο δεν περνάει από το μυαλό ;;; τους.
Όλη μέρα βγαίνουν κάμπιες στα ράδια δίνοντας συγχαρητήρια στον σκορδοντίατρο που τα έβαλε και με το γαύρο και με το βάζελο!!! και έδειξε τι σημαίνει αντίσταση στο κατεστημένο.
Στις σπόντες για το ότι δεν υπέγραψε ο Γκαρσία απαντάνε με το επιχείρημα της πένας-δώρο στο σκορδοντίατρο
Ο τελικός κυπέλλου ήταν δικός τους και θα τον έπαιρνε ο λαός

του ρούλη αλλά ο Σέρβος μυρωδιάς τον έχασε.
Τέλος επειδή ο Μπάγεβιτς έκανε δήλωση χθες ότι έφυγα από την αλητεία, τη σαπίλα, κάτι τέτοιο, έβγαιναν οι ρεπόρτερ του ρούλη να μας πείσουν ότι παρερμηνεύθηκαν οι δηλώσεις του
Και άλλα πολλά και χαρούμενα, μαζί φυσικά με τη χολή για τον αιώνιο γαμιά τους. Σήμερα θα προσπαθήσω να κάτσω κάποιες ώρες στο ραδιόφωνο για ψυχαγωγία