Παραίτηση Ντούσαν!
Παρελθόν από τον Άρη αποτελεί εδώ και λίγα λεπτά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς! Ο Σερβοέλληνας τεχνικός τόνισε στους δημοσιογράφους ότι δεν ανέχεται από κανέναν να του υποδεικνύει τι θα κάνει με τους ποδοσφαιριστές του. Ο λόγος για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο Λάμπρος Σκόρδας του είπε να μην υπολογίζει στον 24χρονο αμυντικό, με τον έμπειρο τεχνικό να διαφωνεί κατηγορηματικά.
Μάλιστα, οι πληροφορίες του sportdog αναφέρουν ότι ο Ντούσκο είχε το μεσημέρι της Τρίτης συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, στον οποίο εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για το ζήτημα Παπαδόπουλου, ενώ πρόσθεσε ότι αν δεν πουληθεί ο παίκτης, αυτός θα τον υπολογίζει κανονικά. Η απάντηση που πήρε από τον ισχυρό άντρα του συλλόγου είναι ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει (δηλ. ούτε θα πουληθεί, αλλά και ούτε θα αγωνίζεται), με αποτέλεσμα ο Μπάγεβιτς να υποβάλει την παραίτησή του.
«Έθεσα σήμερα το πρωί την παραίτηση μου στην διάθεση της διοίκησης. Ούτε σαν προπονητής, ούτε σαν παλιός παίκτης δεν θα μπορούσα να μην υπολογίζω τον Αβραάμ, να μην είναι μαζί μας και να μην παίζει στα παιχνίδια όπως μου ζήτησαν από την διοίκηση. Δεν θέλω να κατηγορώ κανέναν, όμως η χθεσινή μέρα ήταν δύσκολη. Πιστεύω ότι ο άνθρωπος ότι είχα ένα πρόβλημα και του είπε ότι δεν μπορώ να προσφέρω αυτά που μπορώ. Είναι λυπηρό και για τον κόσμο και για τους παίκτες και για όλη την ομάδα. Εύχομαι στους παίκτες να οδηγήσουν όλοι τον Άρη ακόμη πιο ψηλά. Η απόφαση είναι οριστική και δεν αλλάζει».
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=69290AVRAAM ELA STON PAOK PALIKARI MOU.!!
kati to lega re olo ton xrono pws mia sezon tha katsei o bajevic ston rouli!! O theos me dikaiose sto '90