Author Topic: Δεν βγήκε τυχαία το όνομα ....ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ  (Read 385679 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ved

• Αλλαγή
ναι και για σενα δεν ειναι θεμα.

οκ δεν υπαρχει προβλημα ο καθενας με την αποψη του.

εγω ειπα οτι ηταν μαλακια αλλα δικαιολογω τους πιτσιρικαδες.

απλα απαντησα στον diego.

Offline Suicidal

• Βασικός
e mhn me trellaineis twra re file ! OXI , den einai 8ema gia mena ena syn8ima anamesa apo tosa alla!
Se eipan oti den htan pitsirikades sto aerodromio.
Se eipan oti mesa sta TOSA eipw8ike ki ayto !

kai ta les esy ayta pou sympa8eis kai idiaitera tis kampies !
koita strabwma pou efage......
8a xasoume kai thn a3ioprepia mas twra giati fwna3an bgale to papari kai gamise ton ari.....

yg: etsi, pame gera na kratisoume pshla to topic !
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Diego-4

• Guest
Απο μικρός έχω μάθει να τους μισώ και με αυτο το μίσος μεγάλωσα..Δεν τους μισώ γιατί δεν μπορώ να τους φτάσω όπως κάνουν αυτοί , τους μισώ γιατί είναι οτι πιο βρώμικο και ψεύτικο έχει αυτή η χώρα..Όποιος νομίζει οτι δεν πρέπει να ασχολήται ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ με τους ερπετούς κάνει μεγάλο λάθος..Η φάπα πρέπει να πέφτει κάθε μέρα , κάθε μέρα..
vedder σε έχω απαντήσει απο προχθές...Ησουν εκεί ?

kostas4

• Guest
 vedder μην με τρελλαινεις τωρα.σε ξαναειπα οτι μονο πιτσιρικαδες που δεν ημασταν.κυριακη απογευμα με 40 βαθμους τραβηχτηκαμε μεχρι το αεροδρομιο λες και δεν ειχαμε τιποτα αλλο να κανουμε και συνεχιζεις τα δικα σου εσυ.εσυ αληθεια που ησουν?

Offline ved

• Αλλαγή
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1000 δικια εχεις αλλα θα σου πο το εξης.

πες  να ναι καλα ο κοντρερας οτι κανει μεγα καριερα ως ο αμυντικος της 20ετιας για την ομαδα

και μενει στην ιστορια ως ενας απο τους μεγαλυτερους παικτες μας οπως π.χ. κουδας σαραφης κλπ

και μετα απο δεκα χρονια  εσυ η τα παιδια σου ψαχνουν βιντεακια για τον παικτη,,,

απο την πρωτη μερα που ηρθε...και πεφτουν φυσικα στο ιστορικο βιντεακι...

βγαλε το παπαρι και γαμησε τον αρη....ενα βιντεακι δωρεαν διαφημιση των σκουλικιων παγκοσμιως.

εγω για τις καμπιες τα εχω πει χιλιες φορες.

το πρωτο βημα μας θα πρεπει να ειναι να τους συνθλιψουμε,,,ο ν1 στοχος μας.

πρεπει πρωτα να καθαρισουμε με τον εχθρο εντος των τοιχων και μετα να κοιοταξουμε τους κατω.

με εξυπνο τροπο ομως.

δεν εχω να πω τιποτα αλλο,,,απλα κρυψτε το βιντεακι.

εγω δεν ημουν εκει,,,δεν παω για κανεναν παικτη στο αεροδρομιο.

καλα κανατε και πηγατε και μπραβο σας...οσο για παραλιες 40 βαθμους κλπ δεν μου λενε τιποτα.

πηγατε για γουστα και καλα κανατε....παικτη πηγατε να υποδεχτειτε.φωναξατε μια μαλακια και το ειπα.

για τον νομο ορφανου που ειμαστε 40 ατομα,,,εκει ναι πεσμου οτι ειναι τραβηγμα και ρωτησε με αν πηγα.

« Last Edit: July 01, 2008, 12:00:23 by BillYpoglwssioS »

Offline Suicidal

• Βασικός
agries fantasies, man.......
apopsh sou. dekth.
over apo mena panw s'ayto.
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Diego-4

• Guest
Τα συνθήματα που πραγματικά μειώνουν τον ΠΑΟΚΤΣΗ και που τώρα τελευταία άρχισαν να ακούγοντε είναι αυτά τα περι πρεζοχασισιου και διάφορες άλλες μαλακιές..Εκείνο το στο "χαριλάου έπεσα σε κόμμα "και αρχίδια τύπμανα...Τι είναι αυτά ρεεε. Αυτά τα βαζελοχανουμογριο συνθήματα..Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ποτέ δεν έλεγε μαλακίες..Αυτό είναι όντως για φάπες..
Και για όσους ξεχνούν...5000 κοσμος Αεροδρόμιο Μακεδονίας , άφιξη Ζήση Βρύζα και "ΒΑΛΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΜΕΣ ΤΗΝ ΜΠΡΙΖΑ , ΖΗΣΗ ΒΡΥΖΑ , ΖΗΣΗ ΒΡΥΖΑ.."
5000 κόσμος Αεροδρόμιο Μακεδονίας , άφιξη Κώστα Φραντζέσκου "ΡΙΞΕ ΣΤΟ ΣΚΟΥΛΙΚΗ ΠΟΥΤΣΟ ΦΡΕΣΚΟ , ΡΕ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟ , ΡΕ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟ.."
..Δεν θα αλλάξουμε το DNA μας τώρα ξαφνικά..

ενταξει η μαλακια εγινε...πνιξτε το και μην το κανετε και θεμα

Αφού δεν ησουν Verder μπορεί να την πνίξεις εσύ τώρα..

BIANCONERO

• Guest
Καλα ρε...χαλαρωστε λιγο..δε θα βγαλουμε και τα ματια μας για ενα συνθημα!

παντως εγω για να πω την αποψη μου (μη χασω..) συμφωνω απολυτα με το τελευταιο ποστ του Βεντερ!
Αναλυει τη σκεψη του και σου λεει τι επρεπε/πρεπει να γινει και γιατι!
Κι εμενα δε μου αρεσε που ακουστηκε γιατι οταν τους λες.."ολο με τον ΠΑΟΚ ασχολειστε ρε κομπλεξικοι" θα εχουν να σου απαντουν!
Τσπ...ενα συνθημα ηταν παρολο αυτα μεσα σε τοσα αλλα...ενταξει, δεν παρακαλουσαμε και τον Κοκε οπως τα σκουλικια χθες.."τον ΠΑΟΚ να νικησουμε και τιποτα αλλο" με ανοιχτα μικροφωνα!!
Αντε...ληξτε το...κουρασε!

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
Τα συνθήματα που πραγματικά μειώνουν τον ΠΑΟΚΤΣΗ και που τώρα τελευταία άρχισαν να ακούγοντε είναι αυτά τα περι πρεζοχασισιου και διάφορες άλλες μαλακιές..Εκείνο το στο "χαριλάου έπεσα σε κόμμα "και αρχίδια τύπμανα...Τι είναι αυτά ρεεε. Αυτά τα βαζελοχανουμογριο συνθήματα..Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ποτέ δεν έλεγε μαλακίες..Αυτό είναι όντως για φάπες..

πεστα ρε diego...ποσο καιρο ηθελα να το γραψω και ολο το ξεχνουσα....

kostas4

• Guest

Edit Capricorn

Ήρεμα και μην προκαλείς
« Last Edit: July 01, 2008, 12:01:56 by BillYpoglwssioS »

bagos1

• Guest
kala re stamatisate na malonete gia ton xaristea kai piastikate tora gia ta sun8hmata?? Hmarton re .......................

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
giati kapoioi pernete proswpika tis diafwnies den mporw na katalavw... kai ligo prosoxi stis ekfraseis den vlaptei.

makptol

• Guest
αυτους που τραβηχτηκαν εκει μεσα στην ζεστη νομιζω οτι τους αξιζει περισσοτερος σεβασμος γιατι
εγω τα εβλεπα απο την t.v στην σαλονι του σπιτιου μου δεν μπορω να τους κραξω ακομα και αν ειπαν που δεν
ειπαν και τιποτα κακο ........ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
ΠΛΕΟΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΑΝ ΣΥΝΘΗΜΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ.
οπως σε ολη την Ελλαδα.....

kostas4

• Guest
να τα σβηνουμε ολα @capricorn.
και για εμενα αυτο

ειναι προσβλητικο και προκλητικο
« Last Edit: July 01, 2008, 12:02:32 by BillYpoglwssioS »

Offline sabbath

• Αλλαγή
απ οτι βλεπω παντα βρισκουμε τροπους να διαφωνουμε μεταξυ μας,ειτε για τον χαλκια,ειτε για τον χαριστεα,ειτε για ενα συνθημα 1 λεπτου....... :D :D :D

ΠΑΟΚ ΛΕΜΕ!!!!
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
...πηγατε για γουστα και καλα κανατε....παικτη πηγατε να υποδεχτειτε.φωναξατε μια μαλακια και το ειπα.

για τον νομο ορφανου που ειμαστε 40 ατομα,,,εκει ναι πεσμου οτι ειναι τραβηγμα και ρωτησε με αν πηγα.
Αυτο ομως κανεις δεν το σχολιασε.....ποσο δικιο εχει ? ? ? ? ? ?

και σταματηστε καθε φορα που καποιος εχει διαφορετικη αποψη να το παιρνετε προσωπικά.

KALA KANAN KAI DEN TO SXOLIASAN EDW ! LA8OS TOPIC !
oso gia to proswpika pou eipes........... htan. telos.
« Last Edit: July 01, 2008, 12:55:40 by BillYpoglwssioS »

Offline maria-mtb

• Βασικός
Λοιπόν επειδή για τις εγκαταστάσεις θα χρειαστούν άδειες, περιβαλλοντικά κλπ... στο χέρι σας είναι να κάνετε διαρκείς καταγγελίες και να τους μπλοκάρετε τις αδειοδοτήσεις.....

Αναφέρω συγκεκριμένα θέματα...

1. Περιβαλλοντική μελέτη (πάντα δημοσιεύεται για ενστάσεις από την τοπική κοινωνία)
2. Διαχείριση υδάτων (πιθανό μπλοκάρισμα σε αδειοδοτήσεις για γεωτρήσεις)
3. Διαχείριση αποβλήτων κέντρου (που θα πετάνε τα μπαουγκτζίδικα σκ@τα
4. Προσβάσεις από και προς Ε.Ο.
5. Διάφορα ρέματα
6. Όρια οικοπέδου

Μην τους αφήνετε σε χλωρό κλαρί......
ΠΡΩΣΘΕΤΩ 7. ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ - ΥΠΕΡΒΑΣΕΙΣ ΑΔΕΙΑΣ (ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ-ΒΑΡΥΤΑΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ - ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΠ΄ΑΟΡΙΣΤΟΝ) 8. ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ

Από το supermarket forum..

auto me mia uposhmeiwsh as fugei sthn pae PAOK me ena mail, ua voh8ouse...re ta skoulhkia...alla ta skoulhkia den kolumpane...pws na kseroun oti to potami den gurizei pisw...

bagos1

• Guest
ta skoulikia 8a mas klasoune ta @@ ksexnane oti h poleodomia anhkei stin nomarxia mou fainete opote oti katagelia kai na kanoune 8a pesei sto keno

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
http://www.libero.fm/details.asp?id=4132

Παρελθόν ο Ντούσκο !!!

Κεραυνός εν αιθρία στον Άρη καθώς σήμερα το απόγευμα, ο προπονητής της ομάδας Ντούσαν Μπάγεβιτς δήλωσε ότι παραιτείται από την τεχνική ηγεσία της ομάδας καθώς υπάρχει διάσταση απόψεων με την διοίκηση και δεν μπορεί να λειτουργήσει
Niente incontri....Solo scontri

Offline dave

• Αλλαγή

Ðáñåëèüí ï ÌðÜãåâéôò!

01/07/2008, 19:17 | ÄéáâÜóôçêå 403 öïñÝò Ó÷üëéá (0)

Ðáñåëèüí áð’ ôçí ôå÷íéêÞ çãåóßá ôïõ ¢ñç áðïôåëåß ï Íôïýóáí ÌðÜãåâéôò, üðùò áíáêïßíùóå ï ßäéïò óå óõíÝíôåõîç Ôýðïõ ðïõ ðáñá÷þñçóå ôçí Ôñßôç. Ï ëüãïò ðïõ ïäÞãçóå ôïí ÓåñâïÝëëçíá ôå÷íéêü óôçí ðáñáßôçóÞ ôïõ áð’ ôïõò «êßôñéíïõò» Þôáí ç åíôïëÞ ðïõ Ýëáâå áð’ ôïí ðñüåäñï ôïõ óõëëüãïõ, ËÜìðñï Óêüñäá, Ýðåéôá áðü óõíÜíôçóç ðïõ åß÷áí, þóôå íá ìçí ÷ñçóéìïðïéÞóåé ôïí ÁâñáÜì Ðáðáäüðïõëï óå êáíÝíá ðáé÷íßäé ôçò ïìÜäáò ôçí ðñïóå÷Þ óåæüí. «Äåí ìðïñïýóá íá ìç ÷ñçóéìðïðïéÞóù ôïí ÁâñáÜì. Äåí ìðïñþ íá ëåéôïõñãÞóù êÜôù áð’ áõôÝò ôéò óõíèÞêåò. Åý÷ïìáé ïé ðáßêôåò íá Ý÷ïõí ìéá êáëÞ ÷ñïíéÜ óôç óõíÝ÷åéá. Ç áðüöáóÞ ìïõ åßíáé ïñéóôéêÞ, ïôéäÞðïôå Üëëï èåëÞóåôå íá ìÜèåôå åðéêïéíùíÞóôå ìå ôïí êýñéï Óêüñäá», äÞëùóå âïõñêùìÝíïò ï Ýìðåéñïò ðñïðïíçôÞò.

http://www.sport-fm.gr/article/136937

á÷á÷á÷á÷á÷á÷á÷ááá ;D

ãåéá óïõ ñå ëåâåíôç Óêïñäá!!! Óêïñäáò åíôáíôéùí ïëùí!!!!!!