"ετσι ακριβως.αντι να ασχολεισαι πως κατρακυλησες να παλευεις για να σωθεις και πως θα ξεφυγεις απο αυτο το σημειο ασχολεισαι
με το τι κανει ο ρουλης.στα αρχιδια μας ρε η γειτονια.καποιος εγραψε στο τοπικ ΠΑΟΚ-αγορ οτι τρεις κι ο κουκος θα ειναι σημερα
στο γηπεδο.μ'αυτο να ασχοληθουμε οχι με το διαβατηριο του μασει... "
οχι φιλε θα ασχοληθεις ΠΡΕΠΕΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ...........
αδερφε μου θα το πω μια και μοναδικη φορα και δεν θα ξανασχοληθω.ο ΠΑΟΚ δεν ειναι η γειτονια της παπαναστασιου.
ο ΠΑΟΚ εχει κοσμο απο το σουφλι μεχρι την ιεραπετρα και απο την κερκυρα μεχρι την συμη.οταν αυτη η ομαδα κατρακυλαει
να παλευει για την σωτηρια της κι εσυ ταυτοχρονα μιλας για προπαγανδες κτλ ξερεις πως μου φαινεται εμενα;
οτι στρουθοκαμηλιζεις.δεν λεω αν εχει δικιο η αδικο o la-doce4.εγω λεω οτι με κατι τετοιες παπαριες μπαινεις
στο τρυπακι να ασχοληθεις με ανουσια αυτη την στιγμη πραγματα.η ουσια ειναι πως θα ξαναγινει ο ΠΑΟΚ μας μεγαλος.εμενα δε με νοιαζει
τι κανει η γειτονια.να σου πω την αμαρτια μου,εμενα δεν με ενοιαξε ποτε το τι κανουν και τα πουστρακια της αθηνας.
εγω εγινα ΠΑΟΚ γιατι γνωρισα και ειδα μια ομαδα και εναν λαο επιβητορα.σε ολη την ευρωπη με οποιον και να επαιζε
οταν διαβαζω στο φορουμ να ξεφευγετε μερικοι για το τι κανουν τα ερπετα αναρωτιεμαι αν γνωριζετε ποιο ειναι
το πραγματικο μεγεθος του ΠΑΟΚ.στα λεω φιλικα και ελπιζω να με καταλαβεις κι εσυ και οι υπολοιποι
υ.γ akis1926 δεν ξερω αν υποννοεις τπτ για την παρτη μου,μπορεις να το πεις και στα ισια αν θελεις.