Μου ήρθε ένα ακόμα.
Κι όμως ο αρης αποκόμισε και ένα κέρδος από την όλη ιστορία. Μην παραξενεύεστε, θα καταλάβετε τι ακριβώς εννοώ. Σήμερα το πρωί δεν τους ήξεραν καν στη Γερμανία
http://www.sport24.gr/freddos.asp και τους μπερδέψανε με τον ηρακλή, επειδή προφανώς είχε μείνει στους Γερμανούς το σήμα από όταν παίξανε με την Kaiserslautern. Ε σου λέει Θεσσαλονίκη ο ένας, Θεσσαλονίκη ο άλλος, λες και ποιός θα καταλάβει τη διαφορά. Φαντάσου ξεφτίλα. Μετά τα σημερινά όμως θα τους θυμούνται για μια ζωή! Το όνομα του αρη ακούστηκε σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, αυτό πάει να πει διαφήμιση...
Στοίχημα ότι άμα μιλήσεις με κάνα σκουλήκι αύριο θα σου πει "Ο ΠΑΟΚ ρε με ποιόν έπαιζε χθες? Δεν τον είδα" Και θα γελάσει και σαν μαλάκας. Αυτά που έχω δει εγώ στην Ευρώπη με την ομάδα μου, σκουλήκι, εσύ δεν τα έχεις δει ούτε στον ύπνο σου. 5 έφαγες πρόπερσυ στη Ρώμη, 6 φέτος στο Μόναχο, την επόμενη φορά που θα βγάλεις το τσίρκο περιοδεία θα φας 7.
ΠΑΟΚΤΣΗ, και άμα σου πουλήσει κανένας αρχοντιά και σου πει "Εγω, ΒΡΕ, έπαιζε με την Μπάγερν την ομαδάρα, εσείς δεν είστε άξιοι να παίξετε με τέτοια ομάδα" να του απαντήσεις το εξής...
"Ξέρεις σκουλήκι μου γιατί έπαιξες με την Μπάγερν? Γιατί στην κλήρωση, με βάση την ειδική βαθμολογία της UEFA ήσουν στο τελευταίο γκρουπ, αυτό με τις πιο ανυπόληπτες ομάδες. Για αυτό έπεσες με την Μπάγερν που ήταν στο πρώτο, γκεγκε? Άμα είναι έτσι, να περηφανευτεί και ο ατρομητάκος που έπαιξε πέρσυ με Σεβίλλη τρώγοντας τη δική μου θέση -ενώ εγώ θα κληρωνόμουν με κωλοπετεινίτσα σαν εσάς- και πήρε και αυτός τα @@."
Με την ίδια ομάδα που παίζανε αυτοί, η ίδια πριν λίγους μήνες, όταν είχε στην ιστοσελίδα της αφιέρωμα για τις 10 καλύτερες στιγμές της ιστορίας της στο Κύπελλο UEFA, είχε και το ματς με τον ΠΑΟΚ μέσα. Τώρα ίσως μπήκανε και οι κάμπιες στη λίστα... Για άλλο λόγο εμείς, για άλλο αυτοί.
Άντε καληνύχτα παίδες γράφω αύριο ιστορία κατεύθυνσης και ακόμα δεν έχω διαβάσει. Προβλέπω άγριο ξενύχτι