Author Topic: Δεν βγήκε τυχαία το όνομα ....ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ  (Read 383019 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
oute sta xeirotera mou oneira den tha ithela o PAOK mas na mesei se xeria manager.
h pae aris gia ta epomena 5 xronia tha anikei 60% stous areianous kai 40% stous manager, ta kerdi tis pae tha pigainoun 60-40 fisika.
an parei o aris fragko apo paixtes pou tha figoun, tripiste mou ti miti, poies ritres? vlepei kaneis pouthena na isxioun ritres?
mporei na dianoithei PAOKtsis afti tin stigmi na valoume manager na mas dioikisoun? einai dinaton?
h dioikisi apo opadous tis omadas, mono kako tha kanei.
ta skoulikia psifisan gi'afto kai se sintriptiki pliopsifia itan, einai iper, provlima tous.

p.s. ego thimamai na eironevomste mia zoi ton super 33 pou mlextike me tin dioikisi kae, pae, tora eimaste iper? pos ginete afto?
p.s. kai pios eipes oti thavmazei ta epitevgmata ton areianon?
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

manos4

• Guest
αυτα που κανουν τα σκουληκια ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ
ΡΙΞΑΝΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ..........ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΠΑΔΩΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΡΙΞΕ...........?

εγω πιστευω οτι καποια στιγμη την διοικηση οπαδων ΘΑ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ.......... ;D

Offline bozik

• Αλλαγή
εγω παλι λεω γι αυτους...στα κακαλα μου...μονο τους ρουφιανους εχω στο μυαλο μου...αφου ξερω οτι οσο οργανωση να δημιουργησει η λαρισσα ο οφη ο ηρα ο αρης και αλλα λιγο σοβαρος να ειμαι τους αφηνω πισω μου...αλλου ειναι το προβλημα,προς νοτο μερια και αν θελουμε ντε και καλα να αντιγραψουμε κατι ας δουμε προς τα εκει...που εχουν φτιαξει μαγαζια που κοστιζουν πολλα δις...τη να ζηλεψω τωρα τα ποδια και το παπλομα...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline nik.81

• Αποστολή
  • **
Φίλε χόμο μάλλον μπευρδεύεσαι. Μην ξεχνάς ότι η διοίκηση των οπαδών του άρη, έριξε τον άρη στη Β το 2005 και τον ανέβασε κατά λάθος τρίτο και καταιδρωμένο την επόμενη χρονιά χάρη σε ένα γκολ ενός απίθανου στις καθυστερήσεις. Αυτά ούτε να τα φανταστώ δεν θέλω σε εμάς. Επίσης φέτος φύγανε πολλοί παίκτες του άρη χωρίς να πάρει δραχμή η ΠΑΕ τους (ποιες ρήτρες;). Όσο για λαική βάση, τι βήμα έχουν κάνει δεν μπορώ να σε καταλάβω, που έδωσε ο Σκόρδας και ο Κόντης που είναι στη διοίκηση της ΠΑΕ άρης, την διοίκηση της ΠΑΕ άρης σε μία εταιρία που είναι μέτοχοι ο Σκόρδας και ο Κόντης; Αμφιβάλω και για το πόσο θα προτιμούσε ο κόσμος μας να τρώει στη μάπα ένα αντίστοιχο Σαουρίδη, παρά τον Κατσαρή, όπως αμφέβαλαν πολλοί για αυτό και στις πρόσφατες εκλογές του ΑΣ.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
File nik81
oyte mperdeyomai, oyte ksexnao osa les.
An omos prosekseis ta skoylhkia, h dioikhsh toys sthn PAE feretai entelos diaforetika edo kai megalo diasthma.
1. Ekei poy den toys goystare kaneis, kanane megaloprepes kratiko symvolaio me ERT, ta sport toy vorra toys paizoyn pleon me mas fifty-fifty.
2. Poios efyge? o Paolo Costa? Poy nomise oti mporoyse na toys ekviasei kai phre telika ton mpoylo toy gia Kypro?O Parathoyelos toys eklase alla toylaxiston hr8an se kapoion symbibasmo, kapoia fragga phran. Esy apo pote exeis na kerdiseis ypo8esh se eyropaika dikasthria?O Koke ekane epektash symvolaioy me LIGOTERA lefta. Kai rhtra. O Havito epishs.
3. To club toy arh exei se ena xrono osa melh prospa8hse na kanei to Metopo se 3 xronia. Allo an den gosystareis montelo laikhs vashs. Pantos osa leei 8eorhtika to Metopo gia mellontiko ependyth poy 8a eklegetai klp ta skoylhki arxise na  ta efarmozei. Ta prosopa nai, einai ta idia, koinos an Skordas kernaei, Konths pinei,alla auto einai allh syzhthsh.opos epeishs ta pososta 60-40 klp, den leo oti einai kati poy prepei na antigrapsoyme, ego leo oti einai kati poy prepei na to doyme xoris snobismo.
4 Merika paradeigmata akoma:
Exeis plexiglass? Oxi, exeis akoma kaggela! Exeis bar, kylikeio? Oxi!
Eixes perysi xorhgo fanelas? Oxi, alla den skefthkes na kaneis oti to skoylhki, mia diafhsh koinofeloys idrymatos. Genika sto marketing einai pio mprosta apo emas, poios den to vlepei ayto?Akoma kai kinhseis entyposiasmoy opos ta parashma ston Solomon Solomoy...
O Poet edo mesa prin ligo kairo eixe anaptyksei oloklhro montelo dhmioyrgias Akadhmion,ypodomon sthn Dytikh Thessaloniki, oloi vrhkame poly xrhsimh thn idea, 2 meres meta to skoylhki anakoinose thn dhmioyrgia antistoixoy diktyoy.
Exeis opadikh efhmerida? Oxi pia, to skoylhki exei edo kai xronia (asxeta posa fylla poylaei)
Xartakia petas? Papala, kanenas den endiaferetai gi ayta, to skoylhki exei viomhxania paragoghs, exei pleon paradosh se ayto. Kai mhn moy peite tora ela more poios ta gamaei ayta, h magkia metraei sta soytia kai sta ntoy, ok?
5. Gia to basket na mhn milhso kalytera, ama den paradexes8e oti ekei einai POLY pio mprosta apo emas,se agonistiko,organotiko, dioikhtiko epipedo, paok passo

Kapoia apo ayta ola 8a katalhksoyn sigoyra foymara, den amfiballo gi ayto.Alla kapoies idees poy exoyne einai sostes kai makari na tis eixame katevasei kai kanei protoi emeis
Elpizo tora na katalavainete ti ennoo otan leo "na antigrafoyme kapoia pragmata kai oxi na ta snobaroyme".

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline bozik

• Αλλαγή
η διαφορα αδερφε μου ειναι οτι ολα αυτα που λες παρακατω ,εγω δεν πιστευω οτι ειναι προοδος αλλα ειναι κατι λογικο οτι πρεπει να γινουν και τα κανουν και ο εργοτελης-πανιωνιος-λαρισα και  αλλα,εμεις με αυτους που ειχαμε μπλεξει εχουμε μινει πισω...αυτο ειναι γνωστο....τωρα που σιγα-σιγα θα σταθερωποιηθει μια διοικηση,εγω αυτα τα εχω για δεδομενα(ιδιως με μπαλαδοφατσες μεσα)... και βεβαια η τιμη του μαγαζιου θα ειναι ιδια αν μεινουμε μονο σε αυτα...που δεν το βλεπω....τωρα για το κομματι του κοσμου εκει εχεις καποιο δικιο,οτι ειναι πιο οργανομενοι απο εμας...αλλα ολοι η δουλεια για οργανωση- προβολη κοσμου-εφημεριδες-φιλαθλος- κ.τ.λ -ειναι το χρημα...που αυτο σαν λαος δεν το εχουμε...τη θα ηθελες να τα παιρναμε  ??? τωρα για το μπασκετ αποψη μου ειναι οτι ισχυουν τα ιδια με το ποδοσφαιρο
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
  Σιγουρα το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ δεν βγηκε τυχαια και ουτε συνεχιζει να υπαρχει τυχαια.
Φροντιζουν να το συντηρουν οι ιδιοι με τις πραξεις τους. Δεν χρειαζεται να αναφερουμε
δηλωσεις ακομα και των ιδιων των προεδρων τους(π.χ. Σπυρου "καλα κανουν και μας
λενε ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ γιατι ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ημαστε") η δηλωσεις αλλων προεδρων, αλλων σωματειων
(π.χ. Μπεος στην ΕΤ3 απευθυνομενος στον Σκορδα "Τωρα καταλαβαινω γιατι ολοι σας αποκαλουν σκουληκια").
Απο την πρωτη συμμετοχη τους στο υποτιθεται "πανελληνιο"τουρνουα, εγιναν απεργοσπαστες για να
παιξουν με τον ατρομητο και τον εθνικο και να "κατακτησουν"το "βαρυτιμο"τροπαιο. Τοτε,αυτη η συμπεριφορα
τους αναγκασε(ναι, αναγκασε)τους αεκ, παο, οσφπ να δημιουργησουν το ΠΟΚ.Μπορειτε να τα δειτε στην επισημη
ιστοσελιδα τους, arisfc.gr/ιστορικο. Εαν διαβασετε στην ιστοσελιδα τους, την ιστορια τους, μπορειτε μεσα απο διαφορες λογικες συγκρισεις που θα κανετε(μεσα στην ιδια την ιστοσελιδα), εκει θα βρειτε και απο που προερχονται και τα αλλα παρατσουκλια. π.χ. μας λενε οτι στην περιοδο 1934-1935 μεταξυ των αλλων
"εντυπωσιακων" Τουρνε, επαιξε και στο Ισραηλ και μαλιστα εκει "σημειωσε αποτελεσματα θετικα που τον
καταξιωσαν παντου".Βεβαια, αν ψαξει κανεις στην ιστορια θα δει οτι αυτο το κρατος τοτε δεν υπηρχε. Δημιουργηθηκε μερικα χρονια μετα τον Β' παγκοσμειο πολεμο.
 Επισης θα δει στο ιστορικο τους να αναφερουν οτι "...θα θελαμε ,για ιστορικους λογους να γραψουμε οτι
ο πρωτος αγωνας του αρη με τον ΠΑΟΚ εγινε την περιοδο 1925-1926 και εληξε με 5-2 υπερ των κιτρινων''.

Αν πατε ομως στο "στιγμες στην ιστορια 9 Αυγουστου 1925", εκει αναφερουν "...στο φιλικο με την μεγαλυτερη ιστορικη σημασια,
ο αρης επιβληθηκε με 5-2 του ΠΑΟΚ, και διατηρησε για παντα τα κιτρινομαυρα χρωματα.Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΧΕ
ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΛΙΤΩΝ.(Τα τελευταια τα εγραψα εγω με κεφαλαια.) Δηλαδη νικησε(αν νικησε) μια ομαδα που ξερουμε ολοι οτι δεν ηταν ο ΠΑΟΚ αλλα η ΑΕΚ Θεσσαλονικης,
με την οποια ΣΥΝΥΠΗΡΧΕ ο ΠΑΟΚ μεχρι την συνχωνευση τους το 1928 η 1929. Τα σχολεια δικα σας(και σιγουρα ειναι πολλα.)
Να πουμε για την περιφημη "ενσταση",που κατεθεσαν για την αντικανονηκοτητα του ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ  γηπεδου μας
σε αγωνα που εγινε για τα ΕΓΚΑΙΝΙΑ( ναι για τα ΕΓΚΑΙΝΙΑ) του καινουργιου γηπεδου μας στο Συντριβανι( με Ευρωπαικες προδριαγραφες, ΕΠΟ, κ.λ.π.), μονο και μονο επειδη εχασαν. Σας θυμιζει τιποτα ΚΑΣ μηπως? Παντως
οτι τυχη ειχαν στο ΚΑΣ αλλη τοση ειχαν και στην τοτε ενσταση τους.
 Θα μπορουσα να αναφερω χιλιαδες αλλες περιπτωσεις( ειδικα απο τα δικα τους επισημα sites, και θα ηθελα να
μου λεγατε τι παρατσουκλι θα σας ερχοταν στον μυαλο για αυτους οταν τις διαβαζουμε. Υπαρχουν αλλωστε και στο ΦΟΡΟΥΜ τοσα και τοσα.
 Αυτο που Θα  ηθελα να αναφερω σχετικα με τον τροπο διοικησης τους ειναι οτι αφου ειδαν οτι δεν εχουν την απαραιτητη στηριξη απο τον λαο τους( εκτος αν ειναι μονο 15-16.000max) που αποτελει το θεμελειο λιθο, ουτε την οικονομικη δυνατοτητα για να φτιαξουν μια μεγαλη ομαδα, τοτε οι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΙΛΑΘΛΟΙ που διοικουν μαζι
με Κοντη,Φερερ, κλπ, σκεφτηκαν το εξης. Αντι να χρειαστει να ΞΟΔΕΨΟΥΝ αρκετα εκατομυρια για παιχτες, και
παλι να μην κανουν τιποτα,(λογω μεγεθους του ονοματος τους),και να εχουν τον κοσμο( και τον τυπο) να τους
κραζει, κανανε μεταγραφες της πλακας(δικη μου εκτιμηση),δεν πληρωσανε σχεδον τιποτα (απο οτι λενε),με τους
μανατζαρεους να μην ξερουμε τι υποσχονται στους παιχτες, κλπ, αλλα εκει που δωσανε μεγαλη προσοχη για να
ΦΑΙΝΕΤΑΙ η ομαδα τους μεγαλη ηταν ΤΑ ΜΜΕ. Τωρα δεν ξερει κανεις τι συμφωνιες κανανε, παντως τους στοιχιζουν πιο οικονομικα να πληρωνουν με τον Α η Β τροπο τα ΜΜΕ και να περνανε τα μυνηματα τους για "μεγαλους παιχτες", για την λεσχη φιλων του αρη (η του σουπερ3?), οτι η ομαδα ειναι σε "σιγουρα χερια",
και τι καλα που ειναι ολα, και, και,...
Εαν ειχαν την αντικειμενικη(τι ειναι αυτο?)μεταχειρηση(οχι εχθρικη,αντικειμενικη) απο τα ΜΜΕ , θα ειχαν ηδη διαλλυθει.
Η Εταιρεια που πανε να συστησουν γιατι κολλαει? Μηπως καποιοι χρωστανε σε καποιους και αυτοι που τους
χρωστανε θελουν να κατωχυρωσουν τα ηδη χρωστουμενα? Και γιαυτο μπαινουν για τα καλα στην ΠΑΕ?
Σαν να τους βλεπω για ΠΡΩΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ για Δ' ΕΘΝΙΚΗ.
 Τα λεμε

« Last Edit: August 28, 2007, 00:34:35 by Akis 1926 »
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

Offline nik.81

• Αποστολή
  • **
Φίλε χόμο αν και δεν θέλω να γράφω για άλλες ομάδες θα σε απαντήσω. Απλά σε γενικές γραμμές πρέπει να πούμε οτι ο άρης είναι πάρα πολύ μικρότερο μέγεθος απο εμάς (και σαν ομάδα και σαν κόσμος) άρα κάποιες συγκρίσεις είναι αστείες απο μόνες τους.
1) Τα σπορ με γούμενο ή βουλινό με παίζανε 100%. Το αποτέλεσμα γνωστό. Δεν θέλω να με παίζει μία εφημερίδα ντε και καλά, ή επειδή τους λαδώνει ο αρπαχτάκιας παράγοντας, θέλω να με παίζει όταν χρειάζεται.
2) Φύγανε οι 3-4 Βραζιλιάνοι τους, ο κόστα και ο παλαθουέλος χωρίς να πάρουν φράγκο τσακιστό. Επιπλέον κάποιοι παίκτες τους είναι δανεικοί για 1-2 χρόνια άρα είναι αστείο να τους βάζεις ρήτρες γιατί όταν τελειώσει το συμβνόλαιο τους θα φύγουν κατευθείαν στην ομάδα που ανήκουν.
3) Φίλε μου δεν έχει σημασία αν εγώ (ή εσύ) γουστάρω ή όχι μοντέλο λαικής βάσης. Σημασία έχει ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει στην Ελλάδα απο καμία ομάδα, αυτό είναι που δεν έχουν καταλάβει οι περισσότεροι. Για να γίνει χρειάζονται 5-6 προυποθέσεις που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν. Όταν υπάρξουν τα ξαναλέμε. Θέλει δεκάδες χιλιάδες μέλη σε ένα φορέα (μόνο ο γαύρος έχει αλλά και αυτά ΟΧΙ στον ΑΣ-ο άρης δεν έχει δεκάδες χιλιάδες άτομα ούτε για να πάνε στο γήπεδο), θέλει νόμο απο το κράτος, θέλει να μην υπάρχουν καθόλου μετοχές, θέλει να μην υπάρχουν υπόγεια συμφέροντα μεταξύ κράτους και ομάδων. Ο άρης κάνει αυτό με τη λέσχη για να μείνουν οι οπαδοί στην διοίκηση για πάντα, με το πρόσχημα η λέσχη μας θέλει άσχετα αν δεν έχουν φράγκα. Και τα πρόσωπα παίζουν ρόλο ρε αδερφέ τι πάει να πει δηλαδή ο σκόρδας και ο κόντης δίνει τη διοίκηση στον σκόρδα και στον κόντη; Τι λογική είναι αυτή, της ανάπτυξης;
4) Μέχρι πέρυσι είχα γούμενο, μη μου λες για πλέξι γκλας και μπαρ τώρα, σε παρακαλώ.Ποιος θα τα έκανε αυτά ο γούμενος; Τέτοια έχει και ο παο στη λεωφόρο και άλλες 8 ομάδες αλλά απο μπάλα και ουσία σκατά

Μετά μπλέκεις τα οπαδικά και ναι έχεις δίκαιο δεν έχουμε εφημερίδα, ούτε χαρτάκια πετάμε. Αλλά δες ότι ο άρης έχει το 30% του κόσμου μας και 2 συνδέσμους (σούπερ 3 και ιερολοχίτες). Εμείς έχουμε πολύ περισσότερο κόσμο και 15 συνδέσμους (σκοτωμένους μεταξύ τους) μόνο στη Θεσσαλονίκη. Αυτά δεν είναι θέμα διοίκησης, είναι θέμα συνδέσμων οπότε ας μας απαντήσουν οι συνδεσμίτες-εγώ δεν είμαι αρμόδιος.   
5) Για μπάσκετ είναι πολύ μπροστά έχεις δίκαιο, μέχρι να βρεθεί άλλος μόνιμος 3ος.

Γενικά πάντως αν εγώ (και πολλοί ακόμα φαντάζομαι) είχα στον ΠΑΟΚ διοίκηση που με έριχνε στη Β, εκεί θα τελείωνε η ιστορία και δεν θα με ενδιέφερε αν αυτή η διοίκηση έκανε μπαρ ή τζακούζι στο γήπεδο. Ειδικά αν το μεγαλύτερο προσόν αυτής της διοίκησης είναι το ότι είναι άτομα απο ένα σύνδεσμο. Άλλο ντοστογιέφσκι και άλλο μις ραξέφσκυ. Αυτά φίλε και πολλά ήταν για τον άρη. Καλό βράδυ

Offline diegito4

• Αλλαγή
Εμείς έχουμε πολύ περισσότερο κόσμο και 15 συνδέσμους (σκοτωμένους μεταξύ τους) μόνο στη Θεσσαλονίκη.

epitelous as stamatisei ayti i karamela..akou ekei "skotomenoi" metaksu tous.poios sas to eipe ayto?
sigoura yparxoun arketes diafonies metaksu KAPOION sindesmon oxi olon.alla oxi kai skotomenoi.exei perasei ayti i eikona eno den einai pragmatikotita.sigoura ftaine kai oi idioi den leo..den kaliergithike ena proi..ok
alla as min ta midenizoume ola.
ston PAOK kai genika ston kosmo tou einai geniko fainomeno na MEGETHINONTAI ta panta kai polu perissotero to asxima otan kai an simvainoun.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
stin propaganda pou mou exei kanei entiposi apo ta mme ston ari einai oti
eno oloi fonazoun oti prepei na vazoume pitsirikades na paizoun gia na paei mprosta to elliniko podosfairo
autoi einai oi monoi pou stin ousia den axipoioun pleon tis akadimies tous kai den tous krazei kai kaeneis
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline toy

• Αλλαγή
Πολύ ωραίο το άρθρο του @ Akis1926, να συμπληρώσω μόνο το ότι ή Δ' εθνική η Δ' ισπανίας ποιός ξέρει?
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline cure

• Αλλαγή
  Σιγουρα το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ δεν βγηκε τυχαια και ουτε συνεχιζει να υπαρχει τυχαια.
Φροντιζουν να το συντηρουν οι ιδιοι με τις πραξεις τους. Δεν χρειαζεται να αναφερουμε
δηλωσεις ακομα και των ιδιων των προεδρων τους(π.χ. Σπυρου "καλα κανουν και μας
λενε ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ γιατι ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ημαστε") η δηλωσεις αλλων προεδρων, αλλων σωματειων
(π.χ. Μπεος στην ΕΤ3 απευθυνομενος στον Σκορδα "Τωρα καταλαβαινω γιατι ολοι σας αποκαλουν σκουληκια").
Απο την πρωτη συμμετοχη τους στο υποτιθεται "πανελληνιο"τουρνουα, εγιναν απεργοσπαστες για να
παιξουν με τον ατρομητο και τον εθνικο και να "κατακτησουν"το "βαρυτιμο"τροπαιο. Τοτε,αυτη η συμπεριφορα
τους αναγκασε(ναι, αναγκασε)τους αεκ, παο, οσφπ να δημιουργησουν το ΠΟΚ.Μπορειτε να τα δειτε στην επισημη
ιστοσελιδα τους, arisfc.gr/ιστορικο. Εαν διαβασετε στην ιστοσελιδα τους, την ιστορια τους, μπορειτε μεσα απο διαφορες λογικες συγκρισεις που θα κανετε(μεσα στην ιδια την ιστοσελιδα), εκει θα βρειτε και απο που προερχονται και τα αλλα παρατσουκλια. π.χ. μας λενε οτι στην περιοδο 1934-1935 μεταξυ των αλλων
"εντυπωσιακων" Τουρνε, επαιξε και στο Ισραηλ και μαλιστα εκει "σημειωσε αποτελεσματα θετικα που τον
καταξιωσαν παντου".Βεβαια, αν ψαξει κανεις στην ιστορια θα δει οτι αυτο το κρατος τοτε δεν υπηρχε. Δημιουργηθηκε μερικα χρονια μετα τον Β' παγκοσμειο πολεμο.
 Επισης θα δει στο ιστορικο τους να αναφερουν οτι "...θα θελαμε ,για ιστορικους λογους να γραψουμε οτι
ο πρωτος αγωνας του αρη με τον ΠΑΟΚ εγινε την περιοδο 1925-1926 και εληξε με 5-2 υπερ των κιτρινων''.

Αν πατε ομως στο "στιγμες στην ιστορια 9 Αυγουστου 1925", εκει αναφερουν "...στο φιλικο με την μεγαλυτερη ιστορικη σημασια,
ο αρης επιβληθηκε με 5-2 του ΠΑΟΚ, και διατηρησε για παντα τα κιτρινομαυρα χρωματα.Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΧΕ
ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΛΙΤΩΝ.(Τα τελευταια τα εγραψα εγω με κεφαλαια.) Δηλαδη νικησε(αν νικησε) μια ομαδα που ξερουμε ολοι οτι δεν ηταν ο ΠΑΟΚ αλλα η ΑΕΚ Θεσσαλονικης,
με την οποια ΣΥΝΥΠΗΡΧΕ ο ΠΑΟΚ μεχρι την συνχωνευση τους το 1928 η 1929. Τα σχολεια δικα σας(και σιγουρα ειναι πολλα.)
Να πουμε για την περιφημη "ενσταση",που κατεθεσαν για την αντικανονηκοτητα του ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ  γηπεδου μας
σε αγωνα που εγινε για τα ΕΓΚΑΙΝΙΑ( ναι για τα ΕΓΚΑΙΝΙΑ) του καινουργιου γηπεδου μας στο Συντριβανι( με Ευρωπαικες προδριαγραφες, ΕΠΟ, κ.λ.π.), μονο και μονο επειδη εχασαν. Σας θυμιζει τιποτα ΚΑΣ μηπως? Παντως
οτι τυχη ειχαν στο ΚΑΣ αλλη τοση ειχαν και στην τοτε ενσταση τους.
 Θα μπορουσα να αναφερω χιλιαδες αλλες περιπτωσεις( ειδικα απο τα δικα τους επισημα sites, και θα ηθελα να
μου λεγατε τι παρατσουκλι θα σας ερχοταν στον μυαλο για αυτους οταν τις διαβαζουμε. Υπαρχουν αλλωστε και στο ΦΟΡΟΥΜ τοσα και τοσα.
 Αυτο που Θα  ηθελα να αναφερω σχετικα με τον τροπο διοικησης τους ειναι οτι αφου ειδαν οτι δεν εχουν την απαραιτητη στηριξη απο τον λαο τους( εκτος αν ειναι μονο 15-16.000max) που αποτελει το θεμελειο λιθο, ουτε την οικονομικη δυνατοτητα για να φτιαξουν μια μεγαλη ομαδα, τοτε οι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΙΛΑΘΛΟΙ που διοικουν μαζι
με Κοντη,Φερερ, κλπ, σκεφτηκαν το εξης. Αντι να χρειαστει να ΞΟΔΕΨΟΥΝ αρκετα εκατομυρια για παιχτες, και
παλι να μην κανουν τιποτα,(λογω μεγεθους του ονοματος τους),και να εχουν τον κοσμο( και τον τυπο) να τους
κραζει, κανανε μεταγραφες της πλακας(δικη μου εκτιμηση),δεν πληρωσανε σχεδον τιποτα (απο οτι λενε),με τους
μανατζαρεους να μην ξερουμε τι υποσχονται στους παιχτες, κλπ, αλλα εκει που δωσανε μεγαλη προσοχη για να
ΦΑΙΝΕΤΑΙ η ομαδα τους μεγαλη ηταν ΤΑ ΜΜΕ. Τωρα δεν ξερει κανεις τι συμφωνιες κανανε, παντως τους στοιχιζουν πιο οικονομικα να πληρωνουν με τον Α η Β τροπο τα ΜΜΕ και να περνανε τα μυνηματα τους για "μεγαλους παιχτες", για την λεσχη φιλων του αρη (η του σουπερ3?), οτι η ομαδα ειναι σε "σιγουρα χερια",
και τι καλα που ειναι ολα, και, και,...
Εαν ειχαν την αντικειμενικη(τι ειναι αυτο?)μεταχειρηση(οχι εχθρικη,αντικειμενικη) απο τα ΜΜΕ , θα ειχαν ηδη διαλλυθει.
Η Εταιρεια που πανε να συστησουν γιατι κολλαει? Μηπως καποιοι χρωστανε σε καποιους και αυτοι που τους
χρωστανε θελουν να κατωχυρωσουν τα ηδη χρωστουμενα? Και γιαυτο μπαινουν για τα καλα στην ΠΑΕ?
Σαν να τους βλεπω για ΠΡΩΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ για Δ' ΕΘΝΙΚΗ.
 Τα λεμε

:prosk:
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
ΑΝΕΚΔΟΤΟ(????)
 Δειγμα της προπαγανδας που τους ταιζουν.
Σε ενα Τουρνουα, επαιζαν μονο ο ΠΑΟΚ και ο αρης.
Επαιξαν 10 ματς μεσα-εξω. Τα πηρε ολα ο ΠΑΟΚ...
 Την αλλη μερα τα ΜΜΕ της πολης μας εγραψαν, και ειπαν....
 "Σε τουρνουα οπου συμμετειχαν και ο αρης και ο ΠΑΟΚ, ο μεν
αρης κατελαβε την ΔΕΥΤΕΡΗ θεση, ενω ο ΠΑΟΚ κατετεταχθη
ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ και καταιδρωμενος....
 Και ακολουθησαν δηλωσεις του Κοντη, Νεμπεγλερα,Σκορδα...

Ãßíå_ÌÝëïò

• Guest
Ο μόνιμος πρωταθλητής Ελλάδας στη ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ μας προσφέρει σπουδαίες στιγμές διασκέδασης .

η φωτό της κιτρινιάρικης φιέστας υποδοχής του "campeon" - κελεπούρι

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10584&subid=2&pubid=556557

μμμμμμμμμμμ !!!

με το κωδικό <la bomba> (ηηη ...βόμβααααα). 
http://www.fotosearch.gr/ISI119/uniob031/   

Τα εργομετρικά της αντιτρομοκρατικής (βόμβα γαρ) είχαν άλλη άποψη ...

« Last Edit: August 28, 2007, 12:58:40 by Ãßíå_ÌÝëïò »

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
a nai tin exoune kai autin tin ekfrasi fetos CHAMPEONES !! basika autoi pou phgane sto aerodromio einai oi palaimaxoi tou rouli ?;D
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

manos4

• Guest
σωστος ακη 1926.......... :)

Diego-4

• Guest
bromoskoulika , gamw tis ebreofatses sas ..... Ksylo pantou..

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
 Ειδα μια εκπομπη του Δουκα στην ΕΤ3 και μου εκανε εντυπωση το θρασσος του
Σαουριδη που προσπαθησε να μας πεισει οτι ειναι παραμυθι οτι ο αρης ειναι ομαδα που
δεν απευθυνεται σε "ανωτερους"κυκλους, και οτι ο ΠΑΟΚ ειναι κατα βαση ομαδα του
λαου.
Παμε λοιπον και παλι στο "καλο μας" arisfc.gr, να δουμε τι λεει ο επισημος αρης=σκορδας=σουπ3=Σαουριδης
Κλικ στο Ομαδα/ιστορικο/ιστορια του θεου του πολεμου... (μην γελατε)..
 Στο αρθρο "ο αρης ο κυριαρχος"(ειπα, μην γελατε),στα μεσα της τριτης παραγραφου,
αναφερουν τα εξης(δεν θα αλλαξω ουτε μια τελεια απ'αυτα που ΕΠΙΣΗΜΩΣ γραφουν)....
"Τις ταξεις του "πυκνωναν" ανθρωποι των λεγομενων ανωτερων στρωματων της κοινωνιας. Σπουδαστες φοιτητες, επιστημονες,ανθρωποι της τεχνης, των γραμματων,της κουλτουρας γενικοτερα, ηταν οι οπαδοι του.
Ετσι δικαια τον αποκαλεσαν "ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΗ".Και ο τιτλος αυτος του ταιριαζε ακομη περισσοτερο,αν λαβουμε υπ'οψη
οτι στην πλειοψηφια τους, και οι αθλητες του, ηταν σπουδαστες φοιτητες και επιστημονες. Ο αρης λοιπον κυριαρχουσε οχι μονο στα γηπεδα, αλλα και στα κοινωνικα στρωματα της Θεσσαλονικης."
 Αυτο το γραφει η ΕΠΙΣΗΜΗ ιστοσελιδα τους....
 Και εγω ρωταω...
 Ποιοι ηταν ολοι αυτοι ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ που "ΠΥΚΝΩΝΑΝ" τις ταξειςτου?
Μηπως(λεω μηπως),ηταν και οι διαφοροι που ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ(μεσω των απογονων) ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ?
 Και αφου λοιπον σ'αυτο το σωματειο"πυκνωναν" τα ανωτερα στρωματα, δηλαδη ειχε τις "ΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ", σκεφθειτε, τι γινοταν οταν ερχοταν σε συγκρουση τα συμφεροντα τους με αλλα σωματεια.
Δεν παω παραπερα γιατι σταματημος δεν θα υπαρχει με τους διαφορους ΣΥΝΗΡΜΟΥΣ που θα βγαινουν.
 Απλα αναρωτιεμαι..
Αφου (οπως επισημα ισχυριζονται),ειχαν (και συνεχιζουν να εχουν)ολα "ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ"=ΒΥΣΜΑΤΑ=ΓΛΥΨΙΜΟ, τοτε
ο ΠΑΟΚ πως γινεται (παλι απ'οτι λενε) να εχει ευνοιες?
Πολλες φορες, βλεπουμε την πολιτεια=ανωτερα στρωματα, να "προσπαθει" να "βοηθησει" δηθεν τον ΠΑΟΚ,
και στο φιναλε τα πραγματα να γινονται χειροτερα. Μηπως υπαρχουν ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ που με
την ανεση τους δουλευουν ωστε ο ΠΑΟΚ(που ξεκινησε,συνεχισε με τον απλο, με τον μαγκα,
μεροκαματιαρη,με τον προσφυγα γιγαντα ΕΛΛΗΝΑ),να μην βρει ποτε την ησηχια του? Παραδειγματα απειρα(μεχρι και προσφατα).
Μηπως αυτα τα "ΑΝΩΤΕΡΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ'', ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΑΝ δυσκολες καταστασεις για το σωματειο ΤΟΥΣ?(πχ αρθρο 44, ταισμα των παιχτων τους με4.177.000 και κατι ψιλα, κ.α.)
Μηπως πηγαζει απο "ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ" το θρασος τους, αν "τολμισει"να κανει η να πει καποιο δημοσιο
προσωπο κατι υπερ του ΠΑΟΚ?
Υπαρχουν παντως πολλα αναπαντητα ερωτηματα για αυτα που συμβαινουν στον ΠΑΟΚ,που ισως,ισως λεω,να εχουν την απαντηση τους σ'αυτα τα"ΑΝΩΤΕΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ", που υπερηφανευονται οτι αιναι αυτα που  κανουν "ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΗ" το σωματειο που κοκορευεται οτι "κυριαρχει"μεσα τους.
Αυτα τα ολιγα και συγνωμη αν κουρασα με την συνεχη αναφορα μου στα "ανωτερα στρωματα"της κοινωνιας μας

« Last Edit: August 29, 2007, 02:16:59 by Akis 1926 »

Offline nf

• Αποστολή
  • **
ti na min gelame re akis???? axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxax axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaaxxaxaxaxaxax axaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxax axaxaxaxaxax
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
Ο μόνιμος πρωταθλητής Ελλάδας στη ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ μας προσφέρει σπουδαίες στιγμές διασκέδασης .

η φωτό της κιτρινιάρικης φιέστας υποδοχής του "campeon" - κελεπούρι

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10584&subid=2&pubid=556557

μμμμμμμμμμμ !!!

με το κωδικό <la bomba> (ηηη ...βόμβααααα). 
http://www.fotosearch.gr/ISI119/uniob031/   

Τα εργομετρικά της αντιτρομοκρατικής (βόμβα γαρ) είχαν άλλη άποψη ...

Πέταξε φοβερή ατάκα ο Μύρτσος γι' αυτόν. Εκεί που μιλούσε για τον Γκουτιέρες και ότι κόπηκε στα εργομετρικά λέει ο Θεός: "Ο la bomba δυναμιτάκι μας βγήκε. Δυναμιτάκι ο la bomba". Εκεί έλιωσα στο γέλιο...