Η ομαδα ηταν μια χαρα..η μπαλα ηταν πορνη. Φθηνη δικαιολογια, ξερω, αλλα αυτο το ματς αν ξαναγινοταν 10 φορες θα κερδιζες τα 9.
Χρειαζονται ποιοτικοτεροι παιχτες αν θες το παραπανω. Σορλεν νεκρος (Γιατι?), Αραμπατζης πολυ λιγος, Παπαζογλου (βελτιωμενος παρα την αστοχια του) θα τον καψουμε στανταρ..Απο την αλλη Τσιριλο, ΞΑΝΑ κορυφαιος!
Κοσμος:
1.Αναμενομενη η κακη οργανωση σε τετοια ματς (Δυστυχως, αλλα το παρελθον το δειχνει οτι οργανωση πολυ κοσμου σε εκτος δεν πετυχε ποτε)
2.Εσεις οι 20-30 που απο την ωρα που μπηκατε στη συγκεκριμενη κερκιδα νιαζοσασταν μονο για να πετατε καπνογονα και καρεκλακια στους .. χουλιγκαν της καβαλας ενα μεγαλο ΕΥΓΕ (

)
* Δωσατε την ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ που θα ψαξουν οι επομενοι αντιπαλοι για να μην δωσουν εισητηρια. Δικαιολογια, αλλα επαρκης.
* Ξεφτυλισατε το Λαο του ΠΑΟΚ.
* Χαλασατε την ευκαιρια να βγει μια γενια ΠΑΟΚτσηδων στη μακεδονικη αυτη γωνια. Αντι αυριο στην Καβαλα να μιλαν για τους 10.000+ που καναν καταληψη στην πολη τους, ολοι θα μιλανε για σας. Ξερω, αυτο θελατε, ειπαμε ΕΥΓΕ!
* Κανετε τη Διοικηση του ΠΑΟΚ να το σκεφτεται 100 φορες προτου ζητησει εισητηρια για καποιο μεγαλο ματς. Αν αυτη ειναι η συμπεριφορα σας στην καβαλα, τι θα κανατε σε ενα οακα?
* Ευχομαι ολοψυχα και ειλικρινα ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ (οτι εχει μεινει τελως παντων απολτοποιητο), και μονο. Για την παρτη σας δεκαρα δε θα χαλαλιζα..ουτε τη φωνη μου ουτε τη συμπαρασταση μου, ΤΙΠΟΤΑ.
Κριμα και αδικο που το 2 τοις χιλλιοις χαρακτηριζει το 99,8%
(ξερω, αυτα εδω δεν τα λεμε εδω μεσα, καλυτερα να βαζουμε τα κεφαλια στο χωμα αλλα τι να κανω που εχω αλεργια στη σκονη!)