Author Topic: Καβάλα - ΠΑΟΚ 0-0 Κυριακή 13/12/2009 ώρα 16:45 novasports1  (Read 7117 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

SATAN4

• Guest
οπωσ ανυπαρκτοι παπαζογλου κ αραμπατζης

makptol

• Guest
εννοειται 3 βαθμοι ειναι πανω απο ολα .......
ο αραμπατζης βελτιωνετε συνεχεια μην τον βγαζουμε ανυπαρκτο....

Offline maria-mtb

• Βασικός
katisi εγω θα σου απαντησω ανετα. εγχωριοι και ευρωπαικοι τιτλοι για τον ΠΑΟΚ και ας βαζω κολληριο. στο ...νι μου η μπαλα ουτε που με νοιαζει.

α, εγινε κ το αλλο εκπληκτικο χθες...πεταχθηκε κορδελα σε ΠΑΙΧΤΗ ΜΑΣ την ωρα που ηταν ετοιμος να εκτελεσει κορνερ! αι γαμησου ρε μπερδεμενε, γινε αρης να γουσταρεις. ζωον!

Offline scouser4

• Αλλαγή
Πολύ ωραίο το μεγάλο πανί που σηκώθηκε στο πέταλο χτες  :thumbok:
Μαζί με τις σημαίες, τα στρόμπο κτλ έκαναν μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα.

Μπράβο στα παιδιά της Καβάλας της Τριανδρίας κ σ όλους όσους βοήθησαν!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Εγω δεν εμεινα τοσο ευχαριστημενος οσο οι περισσοτεροι εδω μεσα. Προσωπικα αν εβλεπα μεγαλη προσπαθεια ΚΑΙ ΣΤΑ 90 ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ θα ελεγα δεν πειραζει, ατυχια, αστοχια κλπ.
ΟΜΩΣ
ειδα εναν μαλλον μετριο ΠΑΟΚ στο Α ημιχρονο
και πολυ καλο ΠΑΟΚ στο Β ημιχρονο, αλλα κατα διαστηματα. Για παραδειγμα στο τελευταιο τεταρτο δεν ειδα να παιζει με τη λυσσα που περιμενα. Δεν ειδα να τα δινει ΟΛΑ για τη νικη σε εντος εδρας παιχνιδι. Απο την αλλη θα συμφωνησω οτι την Καβαλα την ειχαμε "κλειδωσει" απο την αρχη του παιχνιδιου.
Αρα εγω δε συμμεριζομαι οτι ειχαμε τοσο καλη αποδοση οσο λετε οι περισσοτεροι.Αποδειξη αυτου που λεω ειναι οι παιχτες που λετε εσεις οτι υστερησαν. Ειναι οι μισοι της εντεκαδας.
Βεβαια θα συμφωνησω οτι ειχαμε μερικες ΚΡΑΥΓΑΛΕΕΣ ευκαιριες που κανονικα θα επρεπε τουλαχιστον οι 2 να ειναι γκολ.
Το κεντρο μας υστερησε, τοσο ανασταλτικα οσο και δημιουργικα.
Παπαζογλου: Ειπα οτι θα δωσω ευκαιριας σε εναν νεο 21 χρονων. Τις ευκαιριες τις παιρνει αλλα δε βλεπω να τις εκμεταλλευεται. Περιμενω ακομα, αλλα οπωσδηποτε καθως περναει ο καιρος θα αλλαζουν και τα κριτηρια με τα οποια κρινεται.
Τελος αν σωνει και καλα πρεπει να παρω θεση στο νεο διπολο "αποτελεσμα χωρις μπαλα" ή "μπαλαρα χωρις αποτελεσμα", λες και ειναι απαραιτητο να ειναι ΜΟΝΟ το ενα ή ΜΟΝΟ το αλλο, θα διαλεξω το δευτερο. Συνηθως οι ομαδες που παιζουν μπαλα δικαιωνονται ΚΑΙ με τα αποτελεσματα. Οι εξαιρεσεις σπανιες.
« Last Edit: December 14, 2009, 15:21:03 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

mpougatsas

• Guest
για αυτό που ρωτάς KATISI περι μπάλας και βαθμών (που πιστεύω όλοι το σκεφτήκαμε λίγο πολύ μετα τη λήξη του αγώνα, χθες) και το τι είναι προτιμότερο, πιστεύω δεν υπάρχει κάποιο που να προκρίνεται έναντι του άλλου και τα δύο πρέπει να συμβαίνουν παράλληλα.. σταθερά να τσιμπάς τους βαθμούς δηλαδή και όσο προχωράει η σεζόν να ανεβάζεις και την απόδοση σου, η οποία θα σου επιτρέψει αργότερα να ανέβεις επίπεδο σαν ομάδα και να συνεχίζεις να πέρνεις αυτό που θέλεις και έναντι ισχυρότερων ποδοσφαιρικά αντιπάλων... και πάει λέγοντας..

Αν κοιτάμε μόνο να πάρουμε τους βαθμούς, παίζοντας ανορθόδοξα αργά ή γρήγορα θα έρθει η ώρα που θα πρέπει να βάλουμε τη μπάλα κάτω και να παίξουμε μπ'αλα και δε θα μπορούμε γιατί πολύ απλά δε θα ξέρουμε πως να το κάνουμε και οτι βαθμοί είχαμε μαζέψει ως τότε θα πάνε ουσιαστικά στράφι( βλ.αποκλείσμός με γαύρο πέρισι, περσινά πλει οφ, γιουρόπα καπ φέτος)

εγώ πραγματικά το λέω χάρηκα περισσότερο με την εμφάνιση χθες αν και υπάρχουν τεράστια περιθωρια βελτίωσης(με τον Τσιρίλο δεκάρι παίζαμε για ένα διάστημα) παρά με το 1-0 με τη λάρισσα που για 85' δεν υπήρχαμε σαν ομάδα μέσα στο ίδιο μας το γήπεδο.. έτσι κι αλλιώς στα πλει οφ μέσα θα είμαστε, η διαφορά με τους άλλους δεν έχει και τόση σημμασία, το θέμα είναι να είσαι σε θέση τότε να τους δώσεις δυο χαστούκια μέσα έξω και να πάμε γιατί όχι και για προκριματικά chl του χρόνου

Offline dave

• Αλλαγή
τι να πω αυτη η ομαδα δινει αφορμες σε ολους να γκρινιαξουν καθε κυριακη...ο ενας λεει θελω αποτελεσμα, δε με νοιαζει η μπαλα οποτε κραζει σε ματς οπως το χθεσινο. ο αλλος εχει πει την προηγουμενη αγωνιστικη που κερδισαμε απο το πουθενα οτι καλυτερα μπαλα και ας χαθουν κ βαθμοι, οποτε επιφυλασσεται σημερα...
ο αλλος λεει με αυτον τον προπονητη δε μπορει να παιξει μπαλα η ομαδα και να παρει κ αποτελεσματα οποτε γκρινια αναλογα με εμφανιση κ αποτελεσμα...ο αλλος λεει δε παιξανε με παθος και δεν βαζαμε παιχτες στη περιοχη σε ματς που ειχαμε τοσες φασεις για γκολ οσες ποτε αλλοτε...

κοινος παρανομαστης ΓΚΡΙΝΙΑ. κ βαζω κ τον εαυτο μου μεσα...δε βγαινει ακρη... ο καθενας για να δικαιολογησει αυτα που εχει πει την προηγουμενη βδομαδα βλεπει κ διαβαζει με το δικο του τροπο καθε ματς...

ας μιλαμε για κερκιδα καλυτερα μονο...

Offline diegito4

• Αλλαγή
ο καθενας για να δικαιολογησει αυτα που εχει πει την προηγουμενη βδομαδα βλεπει κ διαβαζει με το δικο του τροπο καθε ματς...

οτι πιο σωστό γράφτηκε εδώ και καιρό.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
κοψε αυτο οχι βαλε το αλλο δεν γαμεις αστο δεν γραφω τιποτα βαρεθηκα...τα δα εγω και ξεκαυλωσα...

μονο αυτο θα πω.ΟΛΟΙ ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ.οι καλοι οι κακοι και οι ασχημοι...οταν γραφετε προσπαθηστε να ειστε αντικειμενικοι και να τα ξερετε ολα τα γεγονοτα...αν δεν τα ξερετε και απλα βλεπετε κατι τοτε μην γραφετε αυτο που βλεπετε γιατι παιζει να ειστε και λαθος.φιλικη συμβουλη

υ.γ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΞΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΟΜΟΡΦΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΑ.

σε αυτα δεν υπαρχουν συνδεσμοι αλλα ανθρωποι ΠΑΟΚτσηδες που δεν εχουν τον συνδεσμο προτεραιοτητα αλλα τον ΠΑΟΚ μας.μακαρι να βοηθουσαμε ολοι με οτι μπορουσαμε την προσπαθεια των ανθρωπων αυτων...χαρα θα τους διναμε.τα μπραβο ειναι περιττα και αλλα λογια να αγαπιομαστε γι'αυτους...ετσι το βλεπω.και οσο εγω δεν βοηθαω νιωθω οτι κοροιδευω με ενα μπραβο...

υ.γ2 ψηνεται κανενα μελος του φορουμ να ξεκινησουμε εκεινο που λεγαμε;

εγω λεω να κανουμε φορουμ οχι γκρουπακι...να το ονομασουμε ΑΝΤΙ-ΠΑΟΚ...και να κατηγορουμε μεσα σε αυτο κυριως  τον κοσμο και απο τον κοσμο προπαντως τα πιτσιρικια...για ολα αυτα τα δυο φταινε...ρε δεν γαμιομαστε λεω γω...

edit

και επειδή κάποιοι αφελοίς ΠΑΟΚτσήδες και σίγουρα πολλοί κομπλεξικοί από τους άλλους μιλάγαν για εύνοια με τα τυριά, νομίζω οτιέτσι όπως πηγε σήμερα το ματς δικαιούμαι να λέω πως τους δύο βαδμούς τους έχασα και επειδή το κοράκι πριν μια βδομάδα έβγαλε εκείνη την ανεκδιήγητη κάρτα στο Μουσλι, που δεν ξέρω τι λένε κάποιοι αλλά το τόπι το γνωρίζει κάπως καλύτερα από τον Παπάζογλου.
Και για να με δικαίος επειδη δε πιστεύω σε τύχες και μαλακίες σήμερα πληρώσαμε σε βαθμούς και την μεγαλύτερη πατάτα σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της διοίκησης Ζαγοράκη.
Αυτές οι γαμημένες οι λεπτομέρειες είναι σημαντικότατες για την ομάδα μας που με βάση τα λεφτά που διαθέτει ειναι υποχρεωμένη να πέρνει σε κάθε ματς το 100% των δυνατοτήτων της

περι ευνοιας ο λογος....τελικα ευνοηθηκαμε η αδικηθηκαμε με το τυρι;τελικα να προστατευουμε την ομαδα η να το παιζουμε υπερανω και απλοι κριτες των παντων σε ενα φορουμ η σε ενα ραδιο η σε ενα καφενειο;
« Last Edit: December 14, 2009, 17:20:09 by gianniwths4 »

Offline KATISI4

• Αλλαγή
τι να πω αυτη η ομαδα δινει αφορμες σε ολους να γκρινιαξουν καθε κυριακη...ο ενας λεει θελω αποτελεσμα, δε με νοιαζει η μπαλα οποτε κραζει σε ματς οπως το χθεσινο. ο αλλος εχει πει την προηγουμενη αγωνιστικη που κερδισαμε απο το πουθενα οτι καλυτερα μπαλα και ας χαθουν κ βαθμοι, οποτε επιφυλασσεται σημερα...
ο αλλος λεει με αυτον τον προπονητη δε μπορει να παιξει μπαλα η ομαδα και να παρει κ αποτελεσματα οποτε γκρινια αναλογα με εμφανιση κ αποτελεσμα...ο αλλος λεει δε παιξανε με παθος και δεν βαζαμε παιχτες στη περιοχη σε ματς που ειχαμε τοσες φασεις για γκολ οσες ποτε αλλοτε...

κοινος παρανομαστης ΓΚΡΙΝΙΑ. κ βαζω κ τον εαυτο μου μεσα...δε βγαινει ακρη... ο καθενας για να δικαιολογησει αυτα που εχει πει την προηγουμενη βδομαδα βλεπει κ διαβαζει με το δικο του τροπο καθε ματς...

ας μιλαμε για κερκιδα καλυτερα μονο...

Γι αυτο και η ερωτηση μου dave.......Με καλυψες απολυτα...

Offline diegito4

• Αλλαγή
υ.γ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΞΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΟΜΟΡΦΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΑ.

σε αυτα δεν υπαρχουν συνδεσμοι αλλα ανθρωποι ΠΑΟΚτσηδες που δεν εχουν τον συνδεσμο προτεραιοτητα αλλα τον ΠΑΟΚ μας..

απανωτά επιτυχημένα ποστ.
αυτή η πρόταση πρεπει να είναι ο ΟΔΗΓΟΣ της κερκίδας μας και έτσι τελευταία ΓΙΝΕΤΑΙ.

Offline polman

• Αποστολή
  • **
Αφήστε συστήματα, κακοτύχίες, Σάντος κλπ

Ένας είναι ο λόγος που δεν κερδίσαμε:

[quote author]
*Ενδιαφέρον στατιστικό: Ο ΠΑΟΚ δεν σταυρώνει νίκη με τον Κάκο! Πρόπερσι ήταν το ΠΑΟΚ-Ξάνθη 0-1. Πέρσι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-0, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-0, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 0-1 και ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 3-1. Φέτος ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-2 και Καβάλα-ΠΑΟΚ 0-0...
[/quote]

ΚΑΚΟ ΜΠΙΝΕ ΠΟΥΤΑΝΙΕΣ ΓΙΕ  ;D ;D ;D

υ.γ. αν και χτες ήταν ικανοποιητικός δεν ξεχνάω πόσες φορές μας έχει διαλύσει...
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Εγω που ειδα τον Κακο στο τελευταιο δεκαλεπτο-τεταρτο να σφυριζει με τροπο ωστε να φερει το ματς Χ ειδα καλα?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline gagas

• Αλλαγή
3 λεπτα καθυστερησεις εδωσε, ενω υπηρχαν 4 αλλαγες(2 λεπτα) + ο τραυματισμος του καλατς(τουλαχιστον 2 λεπτα)..
2 λεπτα τον επαιρνε να γραψει τις κιτρινες καρτες..παντα καταφερνει να χαλασει τον ρυθμο μας οταν ανεβαινουμε..

ειναι μεγαλος μπινες..

Offline nik

• Αποστολή
  • **
Εγω που ειδα τον Κακο στο τελευταιο δεκαλεπτο-τεταρτο να σφυριζει με τροπο ωστε να φερει το ματς Χ ειδα καλα?

:thumbok:
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline scouser4

• Αλλαγή
εσύ του έδωσες το δικαίωμα που αντι να τους κλείσεις το σπίτι έχασες αυτά που δεν χάνονται..άλλο που δεν ήθελε αυτός..

Offline gagas

• Αλλαγή
αλλο φασουλι αυτο..

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
κι εγω θα συμφωνησω...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
δυστυχώς χτες καταρίφθηκε και ο μύθος του καφέ δερμάτινου μπουφάν του σάντος. Με τρία δοκάρια, άλλα τόσα τετ α τετ χαμένα το δερμάτινο δεν έδρασε. Είχε και κρύο κι όλας και σφίγγονταν ο δον που ήθελε σαφώς κάτι πιο βαρύ.  ;D ;D ;D
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

ive4

• Guest
δεν διάβασα τίποτα για το ματς ούτε σε σάιτ ούτε εφημερίδες και προσπαθώ να κρίνω με βάση όσα λένε τα αδέρφια που πήγαν. Από ότι κατάλαβα κάποιοι μπήκαν ζούλα με ντου και έτσι πολλοί δικοί μας με εισητήριο ταλαιπωρήθηκαν. Τη δεκαετία του 80 αυτό θα ήταν μαγκιά. Σήμερα είναι μια μκκία και μισήκαι δε προσθέτει τίποτα αν αντί 9000 είμαστε 9200 μαζί με τους τζαμπατζήδες.
Αν έχεις τόσο κάβλα να δεις τον ΠΑΟΚ, τιμή σου τζαμπατζή, αλλά που είσαι όταν πωλούνται τα διαρκείας στη μπάλα ή στο μπάσκετ ; ΠΑΟΚ για πάρτη σου οκ, αλλά σκέψου και τον ΠΑΟΚ. Κυρίως για τα εντός το λέω.

Σχετικά με τη βλακεία να ασχολούμαστε με 15 άτομα στην αντίπαλη κερκίδα και έτσι να αποδυναμώνουμε τη δική μας, τα έχουμε πει.

Συνολικά η κερκίδα ήταν πολύ καλή για εμάς, πόσο μάλλον για έναν πιτσιρικά που βλέπει έναν ΠΑΟΚ με λαό τρελλαμένο επηρεάζεται θετικά. Μπράβο σε όσους ήταν εκεί.

Αγωνιστικά προτιμώ το τρίποντο χωρίς μπάλα, παρά το Χ με μπαλάρα.