Author Topic: Καβάλα - ΠΑΟΚ 0-0 Κυριακή 13/12/2009 ώρα 16:45 novasports1  (Read 7118 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

northeagle_4

• Guest
 γαμαει το δωρακι.1000 μπραβο.

Offline cure

• Αλλαγή
Εγώ συμφωνώ με τον fatal απόλυτα. Τις προάλλες κερδίσαμε και ένιωθα να είμαι στα πρόθυρα καρδιακού από το άγχος και εγκεφαλικού από τα νεύρα. Σήμερα Χ αλλά έμεινα ικανοποιημένος από την εμφάνιση.
Ναι, οι βαθμοί μετράνε αλλά μακροχρόνια δεν μπορείς με τα ψέμματα να κάνεις προκοπή. Ενώ αν παίζεις έτσι έχεις προοπτική και το κυριότερο μέλλον.
Το θέμα είναι να έχουμε διάρκεια βέβαια γιατί μέχρι σήμερα ένα ημίχρονο είδαμε με τη Λειβαδιά, ένα ματς με το σκουλήκι κι ένα ημίχρονο τώρα με την Καβάλα. Δεν καταλαβαίνεις δηλαδή αν έχεις πρόοδο ή αναλαμπές. Θα δείξει στο επόμενο με τον Τέλη

Τι γαμάτη κατάληψη ήταν αυτή!!! Αγαλλίαση. Έτσι έπρεπε να γίνεται σε κάθε γήπεδο κι όχι οι κομπλεξικοί πρόεδροι να τρέμουν το λαό του ΠΑΟΚ και να κλειδώνουν τα γηπεδάκια τους. Κονομήστε ρε μαλάκες εσείς από τη τρέλα μας, να κάνουμε και οπαδούς εμείς όπου πάμε κι όλοι χαρούμενοι. Οσφυοκάμπτες δούλοι του ποκ

Περιμενω ειλικρινα τοποθετηση PAOKCURE ...και ισως και club...πραγματικα..
Εμείς τα είπαμε στο τηλέφωνο. Και θα τα γράφουμε και στο forum όλες τις επόμενες μέρες. Άστο να πάει σήμερα φίλε.
« Last Edit: December 14, 2009, 00:12:58 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline t.b

• Αλλαγή
Την προηγούμενη Κυριακή στο παιχνίδι με την Λάρισα ήμασταν άθλιοι αλλά κερδίσαμε.
Σήμερα που ήμασταν πραγματικά καλοί, κολλήσαμε στο 0!
Μία μέση κατάσταση δεν μπορεί να υπάρξει;

Μας είχαν πρήξει για την μεγάλη μπάλα που παίζει η Καβάλα, για την ταχύτητα της....
Έτσι και γω ήμουν περίεργος τι θα δω. Και τι είδαμε όλοι μας; Μία ομάδα να παίζει με τις καθυστερήσεις για να κλέψει τον πόντο σε συνεργασία με την τύχη και την ανικανότητα μας,σε συνεργασία με τον εκνευριστικό Τάσο Κάκο που ο μόνος λόγος που ζει είναι για να μας εκνευρίσει. Δεν αντέχω άλλο να τον βλέπω να σημειώνει μία ώρα στο μπλοκάκι του τις κίτρινες κάρτες.

Αυτό που έγινε σήμερα από τον κόσμο του ΠΑΟΚ δεν έχει προηγούμενο. Δεν ξέρω πόσοι βρεθήκαμε εκεί, βάλτε όσους θέλετε., αυτό που ξέρω είναι ότι γεμίσαμε το 70% του γηπέδου και μάλιστα ο ένας πάνω στον άλλον σαν τσαμπιά!
Δεν μ αρέσει να ευλογώ τα γένια μας ειδικά όταν κάνουμε το αυτονόητο, δηλαδή να είμαστε δίπλα στην ομάδα μας, αλλά σήμερα αυτό που έγινε ήταν συγκλονιστικό!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Ενα μεγαλο μπραβο στο λαο..και ειδικοτερα σε καποια τσακαλια..ξερουν αυτοι.

psyhunterson

• Guest
Ήταν όντως υπέροχο το θέαμα να βλέπεις το 70% του ξένου γηπέδου ναναι ασπρόμαυρο! Μπράβο στον κόσμο που κουβαλήθηκε από σαλόνικα αλλά μπράβο και στα αδέρφια από Καβάλα. Κάνανε το γήπεδο Τούμπα!

giannis80

• Guest
Σήμερα,αν μερικοί παλιοί ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ασχολούνταν ενεργά πηγαίνοντας στο γήπεδο, θα σταματούσαν τον φώτη μετά τις στροφές έξω από την καβάλα, και 2 λογάκια σε παίκτες και προπονητή θα τα έλεγαν για να καταλάβουν ότι έχουμε απαιτήσεις.Δηλαδή ρε σάντος και παίκτες του ΠΑΟΚ, δεν κερδίζετε το πτώμα της αεκ που το βαλε 2 γκολακια η λειβαδιά σήμερα, δεν λέμε τίποτα, χάνετε από τους 3 μέσα-έξω δεν λέμε τίποτα, ε τι στον πούτσο περιμένετε για να κερδίσετε σε ένα γήπεδο με 7-8 χιλιάδες οπαδούς σας?Τι εμφάνιση καλή και μαλακίες,και ατυχία και δοκάρια.Απορία έχω με αυτήν την ομάδα, γιατί δεν μπάινει δυνατά από το Α' όπως σήμερα στο Β'.Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων αυτό συμβαίνει εντός-εκτός (να χάνουμε δηλαδή 45' λεπτά έτσι).Το ότι δεν κέρδισες σήμερα, για μένα ευθύνη έχουν όλοι.Η καβάλα δεν ήταν τίποτα ιδιαίτερο,είχες χιλιάδες κόσμο μαζί σου, παίκτες και προπονητής είστε εξίσου υπεύθυνοι.Μην δούμε την επόμενη βδομάδα εμφάνιση ανάλογη της περσινής την ίδια αγωνιστική στις σέρρες.Θα την ακούσετε, καλοπληρωμένοι επαγγελματίες.Απαιτήσεις και πίεση,εδώ είναι ΠΑΟΚ.Και αυτό το τελευταίο ισχύει και για μερικούς οπαδούς μας που στο τέλος προφανώς ευχαριστημένοι, χειροκροτούσανε.

υ.γ Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει,δεν είμαι αρμόδιος να το πω,αλλά ο σορλέν απλά δεν υπάρχει.
υ.γ2 Μερικά κατσίκια,γιατί κατσίκια είναι, δεν βάζουν καθόλου μυαλό.Ασχολούνταν με 10 παιδάκια που κάναν κερκίδα για την καβάλα και πετούσαν καθίσματα.Ένα άλλο γίδι,πέταξε κροτίδα που ακούστηκε πολύ δυνατά σε όλο το γήπεδο, την ώρα που κάναμε επίθεση και πιάνει ο γκαρσία το σουτ στα πουλιά στο τέλος.Δεν λέω οτι τρόμαξε ο γκαρσία και γι'αυτό την έστειλε εκεί,αλλά να κάνουμε επίθεση και να πετάς κροτίδα που ακούστηκε ως την κεραμωτή,είναι ανόητο.

Offline lik4

• Αλλαγή
τιποτα θετικο και σημερα δεν γραφτηκε σε αυτο το οπαδικο(χαχαχαχ)φορουμ

http://www.youtube.com/watch?v=rGxXZ1NIdFw (Embedding disabled, limit reached)

Offline dave

• Αλλαγή
τι εννοειτε κ συ κ ο ντιεγκιτο? μερικοι δηλωσαμε ποσο καβλα ηταν το θεαμα...τι αλλο να πουμε, απο τβ το βλεπαμε...

Offline diegito4

• Αλλαγή
φυσικά και δεν αναφέρομαι σε σένα στην αθήνα αδερφέ dave.
δοξα το θεό,πολλοί από εδώ είμασταν παρόντες εκεί και ενώ έγινε ένα πανηγύρι με το καμάρι του νομού ΚΑΒΑΛΑΣ τον ΠΑΟΚ μας 9 στα 10 ποστ είναι μόνο αγωνιστικά και κράξιμο.

εγώ όσο είμαι εδώ θα το λέω.ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ πρεπει να μπει στην νοοτροπία και μόνο της πίτας που του αναλογεί.και αυτή είναι μόνο η κερκίδα και η εικόνα της.

μερικά πραγματα συνδεσμιακά και καθαρά οπαδικά αλλάζουν προς το καλύτερο.
γιατί λοιπόν να μην ασχολούμαστε με την πάρτυ μας πρώτα και μετά με όλα τα "άλλα";...

υγ:.ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ..και το μουνί της μάνας σας ολυμπιακοί...

PAOK_VOLOS

• Guest
Σταματηστε μερικοι να κατηγορειτε ΠΑΟΚτσήδες.Οι γενιτσαροι των αθηναικων ομαδων προκαλουσαν βριζοντας τον ΠΑΟΚ χωρις να τους δωσουμε καμια αφορμη.Πηραν την απαντηση τους,η οποια ηταν light.Δηλ. τι θελατε?Να μας βριζουν και εμεις να τους χειροκροταμε?

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Το να πεις ακομα ενα μπραβο στον κοσμο επειδη εκανε το αυτονοητο δεν λεει και πολλα... οκ 9.000 ΠΑΟΚΙΑ στην Καβαλα...
Το να πεις ομως ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδια απο τον σφ της Καβαλας..της Τριανδριας και οποιων αλλων ασχοληθηκαν με μερακι και φτιαξαν πραγματα για να ομορφυνει η κερκιδα μας(αν και το μπουρδελο το νοβα ελαχιστα εδειξε..) τουλαχιστον απο εμενα αξιζει!

Οσο για το αγωνιστικο... 11 εναντιον 9 παιζαμε(ουτε Ιβιτς ουτε Σορλεν εμφανιστηκαν στο γηπεδο) και αντι για κανα μεγαλοπρεπεστατο 0-5 φεραμε Χ...

Νομιζω συνολικα ηταν το καλυτερο φετινο παιχνιδι του ΠΑΟΚ... αλλα οπως με τοσα και τοσα κουλα και παλαβα που ζουμε κατα καιρους με αυτη την ομαδα ετσι και σημερα.. στην καλυτερη φετινη εμφανιση 0-0... 1τελικη προσπαθεια ο αντιπαλος με 11..αλλα κολλησαμε..

Πραγματικα αναμικτα τα συναισθηματα απο την ωρα που εληξε το παιχνιδι..προτιμαμε τη σαπιλα της προηγουμενης βδομαδας με την Λαρισα και τους 3 βαθμους..η προτιμαμε να βλεπουμε εναν ΠΑΟΚ σχεδον οπως τον θελουμε να παιζει καθε Κυριακη(και σε καθε εδρα ανεξαρτητου αντιπαλου) και να μην περνουμε τους βαθμους της νικης??

Ακομα δεν εχω καταληξει...

baron

• Guest
Ωραία!

Φτάσαμε να ρωτάμε εάν θέλουμε μπάλα η 3 βαθμούς...

υπάρχει και άλλη λύση η το αυτονόητο:

ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΠΑΛΑ (εναντίον της καβαλας) ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Χιλια μπραβο σε οσους ηταν εκει, πραγματικα η καλυψη του νοβα οσο αναφορα την κερκιδα ηταν απλα για τον πεο..

Ολα τα λεφτα η εναρξη, μικρη Τουμπα κανονικα η Καβαλα! Μπραβο και στους μαγκες για το μερακι τους με τις κορδελες, πανο κτλ

Αγωνιστικα τα ειπατε, λιγο η πουτανα η μπαλα λιγο η ελλειψη συγκεντρωσης.. Αλλα ακομα και με την ξενερα του Χ αφηνει λιγο μια γλυκια γευση η εμφανιση αρκει να μην τραβαμε τις... μπουκλες μας το Σαββατο.

Ρε Ολιβιε, ρε Ολιβιε... Απο την αρχη της χρονιας περιμενω ενα καλο ματς.. Τι σε βρηκε ρε παλικαρι μου φετος? Ενταξει το δεχομαι, αριστερα δεν εχεις θεση (αν και περσυ την παλευες) αλλα  και κεντρο που μπηκες πολυ λιγα πραγματα. Συνελθε ρε Γαλλε, σε χρειαζεται η ομαδα..
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline imbedil4a

• Κερκίδα
  • *
Η ομαδα ηταν μια χαρα..η μπαλα ηταν πορνη. Φθηνη δικαιολογια, ξερω, αλλα αυτο το ματς αν ξαναγινοταν 10 φορες θα κερδιζες τα 9.

Χρειαζονται ποιοτικοτεροι παιχτες αν θες το παραπανω. Σορλεν νεκρος (Γιατι?), Αραμπατζης πολυ λιγος, Παπαζογλου (βελτιωμενος παρα την αστοχια του) θα τον καψουμε στανταρ..Απο την αλλη Τσιριλο, ΞΑΝΑ κορυφαιος!

Κοσμος:
1.Αναμενομενη η κακη οργανωση σε τετοια ματς (Δυστυχως, αλλα το παρελθον το δειχνει οτι οργανωση πολυ κοσμου σε εκτος δεν πετυχε ποτε)
2.Εσεις οι 20-30 που απο την ωρα που μπηκατε στη συγκεκριμενη κερκιδα νιαζοσασταν μονο για να πετατε καπνογονα και καρεκλακια στους .. χουλιγκαν της καβαλας ενα μεγαλο ΕΥΓΕ (:P)
* Δωσατε την ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ που θα ψαξουν οι επομενοι αντιπαλοι για να μην δωσουν εισητηρια. Δικαιολογια, αλλα επαρκης.
* Ξεφτυλισατε το Λαο του ΠΑΟΚ.
* Χαλασατε την ευκαιρια να βγει μια γενια ΠΑΟΚτσηδων στη μακεδονικη αυτη γωνια. Αντι αυριο στην Καβαλα να μιλαν για τους 10.000+ που καναν καταληψη στην πολη τους, ολοι θα μιλανε για σας. Ξερω, αυτο θελατε, ειπαμε ΕΥΓΕ!
* Κανετε τη Διοικηση του ΠΑΟΚ να το σκεφτεται 100 φορες προτου ζητησει εισητηρια για καποιο μεγαλο ματς. Αν αυτη ειναι η συμπεριφορα σας στην καβαλα, τι θα κανατε σε ενα οακα?
* Ευχομαι ολοψυχα και ειλικρινα ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ (οτι εχει μεινει τελως παντων απολτοποιητο), και μονο. Για την παρτη σας δεκαρα δε θα χαλαλιζα..ουτε τη φωνη μου ουτε τη συμπαρασταση μου, ΤΙΠΟΤΑ.
Κριμα και αδικο που το 2 τοις χιλλιοις χαρακτηριζει το 99,8%
(ξερω, αυτα εδω δεν τα λεμε εδω μεσα, καλυτερα να βαζουμε τα κεφαλια στο χωμα αλλα τι να κανω που εχω αλεργια στη σκονη!)

Οι μοναδικοι που ασχοληθηκαν τοσο με αυτους τους 10-20 οπαδους μας εισαι εσυ,ο Πανταζης και ο Λαμπρουκος
Δεν νομιζω να σχοληθηκαν ουτε τα ζαχαροπλαστεια,ουτε τα περιπτερα,ουτε τα ψιλικατζιδικα,ουτε τα μπουγατσατζιδικα,ουτε οι ταβερνες...απο το ταμειο που κανανε προ εορτων!!
Μου φαινεται παραξενη η υπερβολικη και αποκλειστικη αναφορα σου για τον χθεσινο αγωνα μονο σε κατι που συνεβει μετα την αποχωρηση των ομαδων.Εγω βρισκομουν ακριβως απο την απεναντι πλευρα και δεν γνωριζω τι εγινε,αλλα αμα κρινω απο το θρασος και τις αντιδρασεις των επισημων τοτε υποθετω χαλαρα +10 στην συμπεριφορα των και καλα ΑΟΚ που ηταν στο πεταλο,οποτε σωστα αντιδρασαν ως οπαδοι του Π.Α.Ο.Κ. οπως παντα καναμε σε ολη την οπαδικη Ιστορια μας,ανεξαρτητου εδρας!!!

Η κερκιδα μας τωρα παρουσιασε την κλασσικη "βλαχια" των εκτος εδρας αγωνων κυριως σε εδρες στην Β. Ελλαδα.Θα πρεπει ο κοσμος μας να ξερει οτι τιποτα δεν αλλαζει εκτος εδρας και οτι ο πυρηνας παραμενει στο πεταλο.Ευγε στην προσπαθεια απο τα παιδια της Καβαλα-Τριανδρια-Επταλοφο κτλ.με τα πανο-πυρσους-στρομπος!!

Η ομαδα μου αρεσε και ηταν ατυχη στα 2 δοκαρια,και τυχερη στου Τσιριλο γιατι τετοια γιομα και δοκαρι τυχη ειναι!!Οσο αφορα τις αλλαγες που δεν εγιναν http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=14M1C93RU&extLang=

Ευχομαι ιδια εμφανιση στο Παγκρητιο και ταυτοχρονα και νικη.
ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ...ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΦΩΤΙΑ...

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
θα συμφωνησω σε πολλα με τον imbedil.
λοιπον για τα σκηνικα με τους καβαλιωτες και τους μπατσους επειδη τα εζησα απο πολυ κοντα...
αργησα να παω στο γηπεδο επειδη γινοταν χαμος σε ολους τους δρομους που οδηγουσαν εκει...οταν εφτασα περιπου στις 4 και με το εισιτηριο στο χερι οι πορτες σε ολες σχεδον τις θυρες του γηπεδου ηταν κλειστες και μπροστα υπηρχαν 2-3 διμοιριες ματ που μας ελεγαν οτι δεν θα μπουμε στο γηπεδο παρολο που εχουμε εισιτηριο επειδη πριν λιγο καποιοι <<δικοι σας>> οπως μας ελεγαν χαρακτηριστικα καναν ντου και το γηπεδο γεμισε...τελικα αφου επικρατησε μια ενταση μας εστειλαν ολους στην θυρα 3 για να μπουμε απο εκει...αφου καναμε καμια 5 φορες το γυρο του γηπεδου βρεθηκαμε εξω απο την θυρα 3 οπου και μας περιμεναν διμοιριες των ματ φορωντας αντιασφυξιογονες μασκες και μολις μας ειδαν αρχισαν να ριχνουν δακρυγονα με το τσουβαλι...ολη αυτην την ωρα που γυρνουσαμε γυρω γυρω απο το γηπεδο για να μπορεσουμε να μπουμε μεσα οι <<οπαδοι>> του αοκ που ηταν μεσα στο γηπεδο μας βριζαν μας καναν κωλοδαχτυλα και καποιος πεταξε κι ενα μπουκαλι απο πανω κατω....οταν ομως 2-3 δικοι μας μπηκαν μεσα στην κερκιδα τους και πιασαν απο τον λαιμο αυτους τους <<μαγκες>> που θα μας γαμουσαν οπως ελεγαν απο αποσταση 50 μετρων τοτε κοτεψαν και ζητουσαν συγγνωμη...τελικα εγω μπηκα στο γηπεδο απο τους επισημους της καβαλας αφου μαλωσα με ολη την ελληνικη αστυνομια και ολους τους σεκιοριταδες της καβαλας αφου προσπαθουσα επι 40 λεπτα να μπω στο γηπεδο εχοντας στο χερι το εισιτηριο που πληρωσα 25 ολοκληρα ευρω...αυτα συνοπτικα...και για να τελειωσω με τα οπαδικα και τα οσα εγιναν εντος και εκτος γηπεδου ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ στα παιδια της ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ για ολα και ενα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια του Σ.Φ.ΠΑΟΚ ΚΑΒΑΛΑΣ για την αψογη φιλοξενεια...οσοι ηταν εκει ξερουν τι λεω....και τελος ελπιζω πραγματικα ολες αυτες οι ομαδουλες της βορειας ελλαδας να εξαφανιστουν απο τον χαρτη....μακαρι του χρονου να εχουμε να παμε 10 εκδρομες στην αθηνα...και το εννοω αυτο...το κομπλεξ που βγαζουν ολοι οι υποτιθεμενοι γειτονες με την παρτη μας ειναι απιστευτο...
για το ματς δεν εχω να πω κατι διαφορετικο απο τους υπολοιπους...καλη εμφανιση αλλα δυστυχως αυτο που μας εμεινε ειναι το 0-0....

CLUB LARISA

• Guest
http://www.metropolisradio.gr/12613

Δεν θέλησε να σχολιάσει αν θα αποκτηθεί επιθετικός περιοχής: «Ας συγκεντρωθούμε μόνο στο παιχνίδι με την Καβάλα». Για την Καβάλα: «Ξέραμε ότι είναι μια δυνατή ομάδα και ειδικότερα όταν αγωνίζεται στην έδρα της όπως φάνηκε στα παιχνίδια της με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Ξέραμε πολύ καλά τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Δεν επιτρέψαμε στην Καβάλα να παίξει τόσο καλά όσο σε άλλα παιχνίδια.
................................................. .........................

Συγχαρητήρια στους παίκτες κ στην τεχνική ηγεσία που κατάφεραν να μην χάσουν σ' αυτή την τρομερά καυτή έδρα με τους τόσους εκατοντάδες χιλιάδες φανάτικος οπαδούς στην πόλη. Συγχαρητήρια που πήραμε ο,τι κ ο λαγός. Συγχαρητήρια για την απίστευτη ανάπτυξη, συγχαρητήρια στο επιτελείο που σχεδιάζει την αντιμετώπιση, πρόλαβα πριν φύγω για Καβάλα να δω το Βαλένθια - Ρεάλ, ο Σάντου πήρε τα πορτοφόλια των μπακαλοπροπονητών της Πριμέρα....Συγχαρητήρια που καταφέραμε να ΜΗΝ χάσουμε απο υπηρεσιακό προπονητή, αυτό αποτελεί πρόοδος, αφού ήδη μας έκλεισε το σπίτι ένας άλλος υπηρεσιακός προπονητής που προπονούσε τους κάτω απο 7ετών ποδοσφαιριστές του red gay.
Τα σέβη μου στον λαό κ ιδίως σ' αυτούς δίπλα μου που έκραζαν τον 4αρακια που οργάνωνε "Ρε μαλάκα, ρίξε μια πλάτη", "Ρε αυτό με την πλάτη να πούμε", "Δώσε την πλάτη", μου θύμισε επίσκεψη σε ταβέρνα, "ρίξε μια μπριζόλα με πατάτες", "Φέρε μια τηγανιά"", "Πιάσε μια σόδα". Συγχαρητήρια στα  "ΠΑΟΚια" που πετούσαν τις πλαστικές στα 10χρονα στο τέλος. Μεγάλη χουλιγκανιά κ οπαδική μαγκιά, τους δείξαμε εμείς, ένιωσαν τον λαο.........
Στον μόνο που δεν δίνω συγχαρητήρια είναι στα παιδιά που έφτιαξαν το πανί, δεν μπορούσαμε να δούμε κ καλά έκαναν οι "αδερφοί" που φώναζαν "μην το σηκώνετε ρε δεν βλέπουμε"....Παιδιά ματς πήγαμε να δούμε δεν μπορούμε ν ασχολούμαστε με ξεπερασμένα πράγματα, δεν είδατε κ τους γαύρους πόσο πολύ εκμοντερνίστηκαν.....?
Θεική ομάδα, ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο, ιδίως πίσω στην τετράδα , μιλάμε αψεγάδιαστοι όλοι.

ΚΡΑΧΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

άλληομάδαυποστήριζαμικρός4

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
αδερφε Joker
Ολα τα δαχτυλα σε ενα χερι δεν ειναι ιδια.

Ο ενας ο μπατσος προκλητικα μου ελεγε "σηκω φυγε μη σε κοπανησω" κι ο αλλος ευγενικα μου ελεγε δοκιμασε την θυρα 6.
Αλλα αδερφια θεωρησαν μαγκια να αφησουν πιστολι σε καποιες μαλαματινες κι εγω με καποια Κορδελιωτακια θεωρησαμε σωστο να πληρωσουμε το δικο τους πιστολι.
Αλλα αδερφια θεωρησαν μαγκια μετα τη ληξη να την πεσουν σε ατομο πανω σε βεσπα να του παρουν το κασκολ, αλλα μπηκαν αναμεσα να ληξουν την ιστορια.
Καποια 14χρονα στο πεταλο της Καβαλας εκαναν κωλοδαχτυλα και ελεγαν καλα να παθετε οταν τα ειδα κωλυομενα απο τα δακρυγονα εξω απο το γηπεδο, καποιοι δικοι μας για να τους "εκδικηθουν" αρχισαν να πετανε πετρες στα τυφλα, μια κοτρωνα προσγειωθηκε σε ενα τζιπ με ....Θεσσαλονικιες πινακιδες.
Ακομα και τον Ποικιλιδη ειδα καποιοι να το κραζουν στα καλα καθουμενα.
Τελος μολις μπηκα στα επισημα της Καβαλας ενας μαλακας (Καβαλιωτης) μου την επεσε με "ου ρε πουσταρια, γαμιοληδες" και εγω εμεινα παγωτο μιας που ειμαι και Καβαλιωτης .Απο την αλλη ο παππους ομως διπλα μου μεχρι και στην τουαλετα με πηγε για να μου δειξει που ειναι.
Η Καβαλα ηταν και παραμενει ασπρομαυρη και καποιες μαλακιες λιγων Καβαλιωτων ή λιγων δικων μας δεν μπορει να το  αλλαξει αυτο με τιποτα.
« Last Edit: December 14, 2009, 13:28:50 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
δεν διαφωνω Homo με τα γραφομενα σου..εγω ολη την βδομαδα ημουν αρνητικος οταν μου ελεγαν να παμε καβαλα γιατι ηξερα τι ακριβως θα αντιμετωπισω...τελικα πειστηκα και βρεθηκα στην πολη απο το σαββατο το απογευμα και οπου και να πηγα μεσα στην πολη ολοι μου φεροντουσαν αψογα και μαλιστα μου εκαναν τρελη εντυπωση καποιες καταστασεις που εζησα(θετικη εντυπωση)...αλλα εντυπωση μου εκανε και το γεγονος οτι οπου πηγαινα απο το σαββατο το βραδυ στην καβαλα και φορουσα το κασκολ του ΠΑΟΚ στο λαιμο ολοι οι ντοπιοι(ταριφες,μαγαζατορες κ.α.) με σταματουσαν και μου ελεγαν:παιδια μην κανετε επεισοδια αυριο κι εμεις ΠΑΟΚ ειμαστε και αλλα τετοια...εχει περασει ενα κλιμα απ'οτι καταλαβα οτι ερχονται οι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ να σπασουν την πολη και αλλα τετοια...
απλα εγραψα ολα οσα εζησα εξω απο το γηπεδο χωρις να δικαιολογω τα πιτσιρικια που εσπαζαν και πετουσαν τις καρεκλες....αλλα δεν εχουν ολοι το ιδιο σκεπτικο...και εγω σε γενικες γραμμες προσπαθω να ειμαι ηρεμος αλλα οταν 40 λεπτα δεν μπορω με το εισιτηριο στο χερι να μπω μεσα στο γηπεδο και γυρναω γυρω γυρω, με τους καβαλιωτες που ηταν ηδη μεσα να μου βριζουν την μανα και να με φτυνουν ε ποσο ηρεμος μπορεις  να μεινεις...τελος παντων ηταν πραγματα που οπως σου ειπα τα περιμενα οτι θα γινουν...οταν παιζεις <<εκτος εδρας>> και πανε 10.000 λαου,ουτε κερκιδα μπορεις να κανεις ουτε να ελεγξεις τους παντες...ο καθενας θα πει την μαλακια του,τον αλλο θα τον ενοχλει το πανο ,τον αλλον θα του φταιει ο μπατσος,ο καβαλιωτης ο,ο,ο.....
η καβαλα φυσικα και ειναι ασπρομαυρη  και θα παραμεινει ετσι...

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Διαβαζω εδω μεσα αποψεις και αποψεις...αλλος λεει παιξαμε πολυ καλα αλλα επρεπε να σκοραρουμε,αλλος λεει οτι οκ τουλαιχιστον  ειδα μπαλα ασχετα αν δεν μπορεσε ο ΠΑΟΚ να βαλει ενα γκολ...

Να κανω μια ερωτηση για να δω λιγο τις αποψεις σας....Προς Θεου πριν πεσετε και με φατε μια γνωμη θελω απλα και τιποτα αλλο κουβεντα να γινετε...

Η ερωτηση ειναι η εξης...Καλη μπαλα και χ? Η 3 βαθμους και τα ματια μας πονανε???

Μπορει να θεωρηθει ηλιθια ερωτηση οκ πειτε οτι ειμαι ηλιθια και εγω....

Μακαρι να παιζω καλη μπαλα και να περνω τους 3 βαθμους εννοειτε,ελα ομως που δεν γινεται

SATAN4

• Guest
καλη μπαλα κ ατυχια οπως κ ανυπαρκτοι στο γηπεδο.(ιβιτς,σορλεν,κουτσια)